Heaven doesn't seem far away..

cause you are my heaven.

helt sjukt sinnes vilken tråk tisdag. träkigaste lektionerna, stress innan träning, plugg i idol pauserna, robin&jesper var inte bra och jag är sinnes trött nu. heeemskt faktist, och robin eller jesper kommer troligen åka ut, sooorg !

men , jag ska väl inte klaga. jag är ju iaf i skolan igen, träffar folket och så. men de ät jobbigt att man blir trött av ingenting och jag blir arg när jag inte orkar. gick liksom av tränigen efter några övningar idag, såå jäfla tråk. vill spela i helgen, prämiär och shit.  rumpa på det !

oj det blev ett dystert blogginlägg ikväll. men så kan de vara. ska duscha och invänta ett förhoppningsvis posetivt resultat i idol senare.

just de, snodde bilder från Hanna när vi lagade mat igår. jag bjussar på två haha !


mia, gabi , linn


jag, gabi & mia

snyggt visst ? hahaha , jäfla fula med mössor och allt. men de vart ju kul iaf HAHA !


I love you , ich liebe dich..

zlatan ibra...
nejnej usch nej .

sjuukt sinnes trött just nu. men när jag tänker att jag snart snart ska få dra på mig träningkläder och åka ner till träningen för första gången på tre veckor så känner de genast mycket bättre : ) men , min mor&far är emot detta. de tycker jag ska vänta ytterligare en vecka. varför ?! jag är frisk, de är bara värderna som ska gå upp, inte ner som de gör nu :@ så jag har med dom kommit överens om att en uppvärning blir lagom idag, hahaha .. får väl se hur de blir med den saken.... (a)

konsig dag i skolan vart de också. ibörjan va de normalt utan att det är helt sinnes jobbigt att prata politik på morgonen. röjens och jag målade en bild hur vi kände oss. röjens målade snögubbe och jag svamp-bob. det roande vi oss med en stund, istället för att lära oss våra politiska tal som är till på onsdag då vi ska agera miljöpariet. heja oss ! HAHA !

iaf , skulle ju slutat typ tolv men eftersom jag var sjuk och issade en matlagning fick jag stanna kvar och göra det, som barjade kvart över tre. åkte hem & sen tillbaka, det vart väääärt !
men känner sig lagom snygg i de där mössorna och allt, ska se om jag hittar någon bild att lägga ut sen, snygga som vi faktist var..


 

When you say nothing at all..

<3

Puss på denna helgen. Har varit jääätte bra : ) träffas Annér nästan hela tiden. sovit där & sovit här, haha . Kollar hans match igår, ska kolla hans match idag. haha , spännande : )
Igår hade ju jag & tina överraskningen också . skulle väl kunnat bli lite mer överrasning om Tina inte försagt dig om vd de var för några veckor sen , till erik. Bio vart de , dock visste de inte vilken film : )
det var meningen att de skulle vara Patrik 1,5 men biljetterna var ju slut när vi väl skulle boka :( ! så bara för att vi inte ville skjuta upp de veckor till , så valde vi mirrors. ojsan , stavning på den ?  sjuuukt sinnes läskig om jag fpr säga det själv, ni borde se den , dock inte själva ! jag kramade ihjäl Annérs hans massa gånger haha , förlåt ! sen blev de donken och sen åkte vi hem. mysmys på de <3

Idag när vi vaknat åkte till till haga för att kolla brors sista match i serien. När vi åkte ledde dom med 3-1 , hoppas de vann så de slapp komma sist i tabellen...

Nu sitter ja och väntar på att de andra ska komma hem. mat vill jag ha ! haha : D sen ska jag väl göra engelska, som jag för övrigt hat kommit på att jag inte kommer klara av. heeeeelt sinnes dålig ! ärligt talat alltiså, jag fattar ingenting av engB ! men får väl gå extra stöd eller nått shit då, och göra de bästa av skiten haha  x)

Fick klagomål från röjens ! jag skrev i förra inlägget att hon bor på en gård.hon bor inte på en gård gård med massa djur, utan en .. va ska man kalla de ? det är ett hus, sen är de ett annat hus där de är typ garage och bastu & saker. haha och sen är den en rondell utanför. jag tycker de ser ut som en gård, dock har de ju inga kossaor och sånt ( eller jo de går runt huset ) och ingen lardgård och sånna saker haha . de ena djuren de äger är katter. så ni vet ni det , haha . förlåt röjens för detta missförstånd hahaha !

How do I get you..

alone.

Jag är inte på topp. jag vet inte varför, en massa tankar som saker som... ne de gå inte ens förklara man bara har en känsla. är ni med ?

Röjensdag idag iallafall : ) åkte dit ganska tidigt, man måste utnuttja studiedagarna riiight ? skulle plugga men gick väl sådääääär, haha. kom en liten bit iaf HAHA !
sen vart de pizz&film. orkade halv pizzan, haha men så kan de va. halvsov och blev dödens trötta och sega. så gick ut- till underbaraste höstväder ju ! helt sjuukt underbart. katterna ville hänga med - PUSS på er !
till slut, lyckades vi att de kunde stanna kvar på gården så vi kunde gå iväg. 4 km blev de allt. DUKTIGA OSS minsann ! ska börja ta tag i livet nu, först promenad och sen blir de springa lungt osv. det ska bli bra . 
när vi kom tillbaka från promenaden så gjorde vi världels godaste fruktsallad mums på den : )  blev en film till och sen vart de dags att åka hem till jönköping igen. tack för dagen <3

Kollar idol nu, så längre än såhär blir de icke idag. mindre bra humlör, mindre bra inlägg riight ?! behöver nog sömn , ska sova tidigt idag , kankse.. haha ..
 

I'm leaving you..

för the last time baby..
RÖJENS JAG GLÖMDE FÅ LÅTEN !

Lekdagen idag me ettorna blev mycket bättre än va vi trott minsann ! eller visst vart de ? lite seg med tipsprommenad i början men sen blev de kul : ) lekar är verkligen sår grej OPS2D haha ! dock vart de roligare att leka själv än att ha hand om lekarna , så när de inte fanns några att leka med , lekte vi själva ! haha, bästa oss ! slutade dessutom två timmar tidigare än va dom sagt - så det finns aboslut ingenting att klaga på.
Abulansen kom och hämtade en kille som blev typ medvetslös också, läskigt där. det var killarnas mördar lek som gjorde de , även kallas snappa näsduk ! HAHA , farlig lek det där , verkligen ! ; )

Så jag är på ett bra humör idag, känner mig myycket piggare ! på väg tillbaka från min järnbrist heelt klart skulle jag tro ! ska ta nyss blodprov på fredag och får så hoppas på det bästa så att säga ! längtar verkligen till att träna, bara springa och skratta på träningarna. mmm puss !
snart kommer Annér också en stund innan han ska iväg igen. så kan de va, men lite är bättre än inget : )

Föresten så blev jag klar med allt jag ligger efter igår ! WOOOHOO duktiga mig ! satt tre timmar och gjorde allt utan glosorna. men de är ju vanlig läxa till fredag. för det någon annan dag. kankse borde jag börja med dom nu när jag ändå inte har något annat att göra ? får se hur det blir med den saken.

Imon har vi studiedag :) det gillar vi , till tuuuusen ! ska till lilla mullsjö. blir en del pluggande till vårat partital, blää ! men sen blir de mycket annat också , riiiight rörjens ?!  bra !

Forever..

look what I can do
with my feet...

Älskade måndagar och tisdagar va? sådär stressigt, tidigt på morgonen och full proppat med lektioner ? okej, ne kankse itne denna veckan : )
började ju somsagt 13.20 igår. "gymmade" på idrotten, haha inget vidare trött efter 15 min på rullbandet. kan inte krafterna komma tillbaka snart? sen var de prov, fick mvg ! många som fick dock , grattis till oss : ) sen lagade vi mat, mums massa med mat ! sen gick vi hem, halv fem. underbar dag och skönt at vara tillbaka !

Idag var de första heeela dagen sen jag var sjuk. trodde inte jag skulle klara ara pigg hela dagen men de gick faktist. sovmorgon till 9.30 och så, haha de är gott äre ! sen att man har de bästa bästa i skolan gör de inte sämre, de piggar upp en också. dock röjens sjuk, BLIR FRISK ! saknar dig !

Nej nu ropar läxorna uppifrån köket
bäst jag får upp och se vad de vill mig (a) någon bok som ska skrivas i , något häfte som ska läsas och skrykas under i och så kankse de är några glosor ska som limmas fast i hjärnan. Kankse är de till&med så, att det är några frågor om cancer som vill besvaras, vad vet jag . som sagt - bäst jag kollar.

ja må hon leva..

det får bli en likadan
rubrik..

Firade ju somsagt var tessi i fredags. hon fyller 4augusti men bättre sent än aldrig riiight ?! Det var iallafall lyckat ! tessi visste inte att vi skulle fira henne, bara att hon skulle komma hit, och när hon klev innanför dörren blev de JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA ...! fån 8 munnar med halvbra röster allihopa, haha . hon hoppade till och sen vart de hela igång. wok till mat och äppelpajer till efterrätt ! MUMS ! sem blev de lekar, ohemlig och extremt hemliga. det som sas stannar hos wendel, det va så vi sa och så får de bli haha .
SIsta personen gick 10 över ett då gick jag&röjens och la oss. tack min vän för all hjälp, hade aldrig funkar utan dig. halvsjuka mot världen !
det kommer komma in bilder på min bdb senare under kvällen, länk finns under länkar. logiskt nog.

Igår tills idag sov jag hos älskling. Låg och pratade massa, åh jag älskar dig mest !
gick hem till mig idag för att ha släktkalas för mamma. leka med sebbe och så, PRATA kan du inte , hahah ..
kollade på bror som spelade handboll, de vann och han själv gjorde tre mål. BRA ! :D åkte hem , annér åkte hem typ direkt och jag gjrode varma mackor till familjen, duktiga jag !

Imon börjar jag 13.20. så jag kan tänka på er haha . dock kankse jag går till kvart i sex, hoppas faktist på det , såjag iaf få vara en gång med min grupp på matsaken !

En bra helg avslutas med ett kasst inlägg. men det gör ingenting, ni överlever ? ; )

That the way..

helt enkelt !

kvällen igåt blev bra ! det vart mat, skratt & lekar. farliga lekar tycker jag, det som sas io rummet , stannade där, visst ?! bra kväll, som de kommer mer detaljer om senare.

idag har jag pluggat hela tiden utan en timma då jag & mamma va på a6. hittade skor. två denna helgen. duktigt Ida, det hör ju till saker att han hatar kolla på skor. det finns ju ändå aldrig min storlek i dom skorna jag vill ha. men igår&idag, fanns de faktist :) det var ett par ida skor och ett par "kan bli " idas stil skor HAHA får se hut mycket dom används faktist.

Nu hinner jag inte skriva mer. ska åka till familjen annér och sova där. Annér själv kommer senare, han har varit på öland och vunnit med 2-1 så nu vet ni de också haha .
lovar  jag ska skriva mer om helgen när jag hinner !

Don't wanna fall asleep..

asleep? heter de så ? :S

Igår vart de skola igen. ööööverlycka. trodde aldrig de kunde vara de men ojoj de vart de minsann! 
först åkte jag in & mötte röjens för att köpa present till tessi. mötte frida&amanda.
ojsan va svullen du ör idag ida. tack så mycket flickor ! dock rätt, jag va svullen som ett monster, men de gör ingenting haha . hittade paket, gick i några affärer till men frösd näästan ihäl så började gå mot skolan, sakta sakta. men så kan de vara !
skulle senare berätta för tessi att jag inte kan gå fort, men hon fattade inte. söjens säger då:
Tessi, hon lider av röjens syndrom !
och tessi, snäll som hon är klappar mig på ryggen och säger:
Okej Wendel, vi går sakta.
hahahahha tur man har förstående vänner x)

en frisk Ida Wendel :)


Dagen gick ganska fort få lektioner och så. Fick också hundra saker jag ska göra eftersom jag ligger efter, men som sagt. men kan inte hjälpa att man blir sjuk. Så de är bara att ta tag i det i helgen.

Efter skolan åkte jag till älskling en liten stund. Kände mig helt död, så dog i hans säng lite med en fleece haha. pratade, skrattade och tiden gick fort sen kom mamma& hämtade mig. dags för kalas för sebbe ! sötbarnet fyllde ju redan 2år så vi åkte och sjöng lite för honom, och gav presenter. de första när vi kom : PAKEEEEET ! skrek han, haha jaa man kommer ju ihåg..
hade ett elefant halsband på mig, han hoppar up i mitt knä och jag säger va är detta ?
-Elefant!
och efter en stund när han kollat på den ser han på¨mig och säger . FINT! jätte fint ! hahaha, komplimang från en tvååring är väl bara att tacka och ta emot, haha.

Efter några timmar och jag även hunnit kolla på idol, så åkte vi hem. jag var trött som apa och gick och la mig direkt, reesigt skönt faktist. Idag blir de överraskning för tessi och sen sover röjens här. tror inte jag hinner skriva men ni ska få smaskiga detaljer imon från ikväll : )

snart ska jag,Tessi&röjens till mijöpartiet.  HAHA ska vara dm i vår partidebatt i skolan. intressant , hahahhaahaha. röjens sa han verkade lam, så det blir säkert bra detta ! HAHA !

And she said..

aareeo...
haha typ ..

Fixade finaste middagen till mamma. världens bästa mamma. hon fick massage på nått ställe i morse av mig&feken och nu var de dags för middag, fast feken var mindre delaktig, pappa var med istället haha.  gjorde någon sallad med melon i , potatis i ugn , kyckling till mig & fredrik & oxbiff eller vart de va till mor&far. Sen en kall&en varm sås till det. det blev reedigt gott tycker jag : )


Godaste melon ! 

 
muuums :)
annér, du måste erkänn att även du tycker de ser gott ut ? ;)





MYS :)

Imon ska jag möta röjens på stan innan skolan. börjar ju inte förrens 12.20 : ) woho bra start för mig (Y) kanske hinner träffa älskling en stund också :) ska försöka hitta skor, mina är sönder :/ stackars mig, jag ääälskar dom ! enkla men praktiska och bra :)

Jag ska nog gå och lägga mid tidigt, packa va jag ska ha med mig och sen gå och lägga mig under täcket. mm mys : )
 sovgott :)

Jaa må hon leeeeva !!

MAMMA 42 ÅR ! eller,
24 om man vänder på siffrorna
som hon själv säger att hon vill...

dagen till ära fyller mamma år idag : ) va upp vid fem och sjöng för henne innan hon gick till jobbet, duktiga oss ! ska laga mat sen med pappa och fixa lite. Grattis mor : )
 
Jag tror jag kommer jag friskförklara mig : ) ingen feber idag på hela dagen och ingen idag. jag gick ut & gick nyss i en halv timma. ojoj lååång runda , haha . NOT  och jag dog inte, det var faktist skönt. lite svullen vid ögonen men de får flickorna i skolan stå ut med imon. underbara flickor som jag saknar er !

inte bara flickorna
jag saknar. ÄLSKLING ! ända sen i lördags och då vart jag ju inte särskilt social av mig stackarn. Han skulle kommit idag men va händer då ? jo min bror ligger och spyr´, är inte den ena sjuk så är den andra. men jag tror inte de vart någon allvarligt med honom för innan kl 11 så var han redan trött på att vara sjuk och pratade och gick runt runt som han brukar. nu ska vi ska spela monopol. men får ju offra sig för laget - så att säga ; )

nahe, plikten kallar feken ropar upp ifrån, det är väl dags att börja spela. haha , jag är sämst på detta spel, kommer säkerligt förlora mot min ekonom til bror. ( 14år och skit snål ) men som sagt, offra sig för laget.

Upp och hoppa !

jag är faktist piggare..

inte ska vi väl hoppa högt än men jag känner mig faktist piggare och febern är lägre än de andra dagarna. på tiden tycker jag feber i  9 dagar bör räcka ? vi får se var som händer ikväll.

jag satt och kollade på schlager innan på youtube- ja nu börjar de bli illa. tänkte på en sak. jag Ida Wendel tro mig veta varför de inte går bra för oss i schlager em minsann ;)  behåller dock de för mig själv idag haha .

tanke till röjens som är sjuk idag också , stackars att vara sjuk hela tiden ! KRYA PÅ DIG HELT OCH HÅLLET !

A little bit longer..

men inget mer ? :)

mamma sa att jag inte skulle måla fan på väggen än, så gjorde inte de. och vet ni vad? jag har nog troligtvis inte körtelfeber alls !! :) har ganska svårt att lita på de eftersom ingen som sagt de rakt ut men har kommit fram en hemlig väg att de var negativt provet i fredag. jag vet inte va jag ska tro faktist. säämsta läkare.
1: vågade knappt undersöka mig
2: mesigt halsprov
3: fick beskedet möjlig körtelfeber
varför fick jag inte ett riktigt svar är min fråga
4: inget mer .

det som också visade sig
på rovet som han inte va var att jag hade enormt dåliga värden. värdena ska vara 120 om de är okej, och uppåt 140 om de är riktigt bra. jag hade 112. ja menar, de är inte konsigt jag blir trött och yr av att gå uppför trappan ?!  så nu dricker jag någon järnsak, troligtvis ska de hjälpa : )
 
jag mår alltså myycket bättre, knappt ingen feber ochhalsen är inte lika fet. blev dessutom inte sämre nä rjag fick en kryapådig nalle av älskling idag på posten - finaste underbaraste han- PUSS ! <3



Nobody without you..

kul , jätte kul.

det vart iaf någon rätt i familjen. sjukdomen var "möjlig körtelfeber"  VADÅ MÖJLIG ?! dö råslätts vårdcentral dö ! när vi ställde frågot om de så vart de som att läkaren inte kunde de själv. gick runt svaren och svarade på något annat tillexempel , eller skrattade. siuhdfjksjf , usch !

jaha så nu är jag
sjuk som röjens ? inte träna på flera veckor ? inte pussa på annér på veckor ?! vara trött och få feber titt som tätt. UNDERBART verkligen , suuper ! hoppas ni förstod ironin i det där.

så nu vet jag ingenting känns det som. skrev till annér som det var. TACK FÖR DU FINNS ! du betyder sjukligt mycket. finns inga ord som kan beskriva. tacktack tusen tack <3 

och
så kommer röjens hit efter skolan men en hög med läxor. mmm mysigt.
Jag:
men jag ser ut som ett vandrande spöke så du vet ..
Röjens : vilken jälvla tur att de inte är någon skönhets tävling då du.. :)
hahahaha bästa Ida Röjens ! <3





What hurt the most ?

HALSEN !

Min familjs samtalsämne just nu är vad är Idas sjukdom ?! jag har 39 graders feber, svullen hals och trött satan.  deras uppfattning är antingen påssjukan(!) , körtelfeber eller att mandlarna kankse ska opereas kort. vet inte redigt va jag själva ska tro , kankse helt enkelt en vanlig halsfluss ? så imon ska mamma ringa till vårdcentralen och fråga om jag kan komma dit. håll tummarna att jag får ! för är de nån skit så vill jag ha pencillin så jag blir frisk någon gång. faktist.

roligare än såhär blir de inte här på bloggen idag. ska gå och lägga mig i min oas i soffan igen.

ojsan ska kankse inte vara så självisk dagen till ära. det är ju faktist 11 september. 5 år sen Anna Lindh dog och 7 år sen WTC rasade samman. hemska saker det är , mycket värre än lite feber..



Det är vi, människor, som gjort detta.
om man nu kan kalla dem för människor.

I know what I want..

jag vill bli frisk !!

jag trodde verkligen igår till 100% att jag var frisk, men icke. på kvällen hade jag över 38 igen. tack för den .

har panik,
börjar bli saaaftigt less på detta nu plus att jag kommer lååångt efter och kommer inte fatta någonting. kuul, kuuul. panik panik panik panik..

Sen vill jag träffa alla. Men lever liksom ensam nu, okej familjen men de undrar ju bara hur de är med mig och om jag äter osv. Jag vill va med någon jag kan skratta med, tror de nämligen hjälper. allt blir ju så mycket lättare med det : )

Men så kan de
  va. är man sjuk så är man . men nu , snälla kan jag int bara få bli frisk nu ?!

My heart will go on..

jag ryser , gör du ?


I'll be your cryin' shoulder..

finaste,
gladaste och gulligaste filmen..

igår var a cinderella story . sett den ett antal gånger men visst lipar man varje gång. så sööööt . och han är ju inte ful heller (a) haha ..
step up ett är ju inte heller fel, några tårar där också minsann, de bra wendel !

annars de andra filmerna var kanske en besvikelse. 
- never break down , jag mådde typ illa av den. de bara slogs och shit. nee de vart inget feelgood film precis .
- step up 2 , han vart snygg men annars var de inget störra mästerverk kankse . ettan är tuuusen gånger bättre ycker jag !


idag har jag iallafall ingen feber. fick tillbaka den igår eftermiddag och kvällen , över 38 igen så det fick bli en dag till hemma . nu börjar jag bli less på detta. får väl kolla på nån film till haha , kankse passa på och läsa ut svenska boken också ? usch man somnar till den ?!

jag grät till top model
innan också. allvarligt är de normalt ?! hahahha , aldrig sett de innan för tyckte de verkade lite överdrivet. men de är ju ganska synd om dom egentligen..

nej nu ska jag nog kolla på a walt to remember. ännu en lipfilm..


Hold on, be strong..

homo vart är du ? :O
käre hugo, jag är sjuk !

började skolan för en halvtimma sen. och här sitter jag med min mjölk & mina flingor. känner mig inte ett dugg sjuk idag faktist, lite ont i huvet men ingen feber änsålänge.

ska väl börja med mitt filmmaraton snart, och dricka te. jag följer röjens råd- hon kan ju detta.. ;)





That´s just the way we roll..

ursääkta beroendet..

den underbara helgen är över. det vart matcher och älskling för hela slanten. i lördags förlorade vi med 5-1 (?) jag värmde bänken hela matchen, men de är inget att göra åt.
igår förloorade vi med 6-5 mot fagerhult. jag spelade back vartannat byta hela matchen . ojoj dööd på det ! mådde dessutom inte bäst varken innan under eller efter, och visst när jag kom hem vart febern där. jag hinner inte vara sjuk !

pallade iväg till skolan 
tänkte att klarar röjens de varje dag så klarar jag väl de EN DAG ? och jag förstår faktist inte hur hon pallar, du är så stark ! :O jag klarade de och hade över 38 när jag kom hem, bra Ida!
sov i någon timma och när jag vaknade hade jag 38.5. helt sinnes !
usch ni vet känslan av att ha någon skit i kroppen. svettas ibland och fryser sönder ibland ? hate it !

så imon 
blir det filmmaraton i min ensamhet. JAG HINNER INTE !

tack älskling för en underbar helg , du är bäst ! <3



Piggar upp en haha ..

Filippa Bark..

hahaha ....



Like a star, like a hero..

yeees, veckan är slut.

Jag kan inte riktigt bestämma mig om den har gått snabbt eller sakta? de första dagarna var heeelt sinnes sega men ju mer de gått har de gått anabbare och bättre : )
 imorse klockan åtta taggade OPS2D skolkort. jag var iår sittandes, känns bra jag hör ju trots allt hemma ett steg under alla x) kort som man är.. men de gick bra tills de där enskilda kortet. haaatar det ! sitt lite så och vrid lite där, där är de en hårslinga som ligger fel..men de tog en timma vklket betydde att vi hade bara typ 10-15 min engleska .då vi inte gjorde överdrivet mycket.. mer skolkort saker på fredagar taaack :)

den mest efter längtade
helgen på länge är som sagt hääär. älskling & jag : ) ska träffas så mycket vi hinner denna helgen. matcher och strul som är ivägen men annars , bara vi :)
ikäll ska jag dock träffa malin, min blondina vännina ;) och får se vad som händer.  : )

nu äter jag godis , usch har blivit alleles för mycket på senaste . vad hände med mitt jag ska abra äta på helgerna ? (a)

heroes can live at the road but heroes never die alone.


Hello Beautiful..

jonas brother..
mmhh pusspus..

jag ät totalt förälskad i dom. man blir ju liksom bara glad och allt på en gång. jaa puss som vi säger nu för tiden.

var hos malin igår och gjorde henne blond. haha sööött blev de allt : ) kollade livet är en schlager faktist bra film. tog heeela filmen att dra ut  slingorna , vilket säger att de borde varit en bra film hahaha .. sen la vi i färg och slängde in pizzan i ugnen. MUMS !
när vi dragit ur mössan och sett resultatet så gick vi ner till vip och köpte godis (a) haha , det är bra av oss . sen kollade vi idol & sen åkte jag hem.

tack för en underbar kväll och jag är sjuk stolt över dig. du har de tufft men jag och många andra tror på dig och tycker om dig ! inte minst jag. jag vet hur de känns och hur svårt det är. men du är grym, glöm inte det ! hönan&ägget <3


When you look me in the eye..

pusspusspus
pusspusspus..

har ni någonson hört talas om jonas brothers ? de har tydligen släppt två album redan och jag totalt missat dom ?!
kolla på de mtv för någon dag sen och så var dom där, från börjar va de mest utseendet som jag hängde kvar för (a) men sen , musiken är ju dock underbar !
både ballader och lite mer .. eeh svängiga ? haha . så, puss på dom !


Jaha, va kul, där ser man..

man brukar ha låtar på hjärnan
nu har jag den där frasen..

Westerviks redan gick bra och det var faktiskt kul när man väl kom dit. fick ju inte sitta med vilka man ville i bussen. de e ju faaan, vi som alltid brukar sitta och steka frida.
men det gjorde inget, jag hade trevligt i bussen i allafall . becka & linda i all sin prakt minsann haha .

var där på träningsläger kan man säga och de gick ut på att alla slutta spela i westervikslyftet. jag är nöjd med mina 2 och en halv match , hahaha ..
vi gick iaf till semi, och där vart de 7 mot 5 på planen minsann. man ska inte klaga på dommaren men dom var faktist orättvisa. och ni var bättre flickor, vi skulle haft den där final platsen , men sånt är livet minsann.

hem resan var sjukligt kul skrattade minst en tredje del av tiden. alla var halv lama & trötta efterhelgen och detta sa ju sitt .

- hur vet man om man kissar miljövänligt ?
- man dricker ekologiskt.

så nu vet alla det , hahaha ..
sen, för att komma tillbaka till rubriken så vart de andra nåågot trötta på mig efter ett tag så tessi kom på en ny.
- jaha va kul, håll käften ! tack för den koooompis.

när vi kom hem vart de bara att packa upp lite snabbt & sen fara till willys för att inventera . tur att vi fixade dit pojkarna också, tack för hjälpen . älskling jag är skyldig dig en tjänst , haha . var väl hemma vid halv elva eller något och annér sov här. puss på det !

dagen idag kunde varit bättre. mådde inte hundra. ska bli bättre lovar.
och tack röjens för ditt stöd !
- oj wendel akta så du inte trampar på dina mungipor..

annér <3 var här hemma när jag kom hem. allt blir så mycket lättare och nu taggar jag svenska&samhäll. KRÄK på skolan just nu !

sen blire nog övningköra med far , weeei !

RSS 2.0