Du vet promenad

såg ni solen idag?
vart tog den vägen ?

Antar dock att våren är såhär. Var iaf ute och gick med Frida en stund innan. Blev en rejäl runda, mycket mycket värt ! dock blåste de som stryk, tur att vi är sånna biffar så att vi inte blåser iväg ;) hahaha ..

Nu sitter jag med provet som är på torsdag. Laget inventerar ikväll, finns visst några posetiva saker man att inte vara stjärna.. men jag är med er i era samteven, speciellt i dig frida. haha , internt skämt !
 
nä, bäst att vara lite aktiv :)

LEDIG IMON BTW :D:D !

Du vet UNDERBART

en gissningslek..

GISSA VEM SOM SKA GÅ PÅ HV PÅ SÖNDAG ? eyeyey, hörde jag någon som sa IDA WENDEL ?! WOOOHOO  helt rätt !!
min far han suttit och fått biljetter tills på söndag, hur fint äre inte då ?! sjuuuukt fint.


så, nu kan ni blir lite avis !


Du vet måndag

tungt blev
lätt som en plätt !

Kändes gaaanska tungt påväg till bussen i morse, men räckte att man hade första lektionen överstökad med samällsekonomi så såg man genast ljusare på livet. mattenj är numera inte så tungt som de andra tusen tråklektionerna varit, så helt okej. fick dock ett block fån nationella provet. sjukt tjockt vare, menar de att vi ska kunna allt de ? usch usch..

Idrotten på gymmet gick helt okej. ingen av oss var särkillt taggade så det blev mest prat i dag faktist, om vi ska vara ärliga ? men, vi kan ju ljuga om nu vill.  idag var vi sjukt aktiva, sprang som vanligt 20 min på rullbandet och sen körde igenom hela kroppen med stryrka.. ni tror mig inte va? ne jag är ganska dålig på att ljuga haha.

nu måste jag sätta fart med psykiatrin som ska var inne imon :O sjukans tungt alltså, så bästa att få de gjort !

btw, vissa människor slutar aldrig att förvåna mig. riight hönan ?

Du vet ipod

kul.

Kul att ipoden laddats ur under natten och att jag ibte har någon annan att skylla på än mig själv. KLANT ! nu hopas jag verkligen att de går att lyssna på den till skolan och på gymmet senare. annars blir jag inte så glad.
nu måste jag rusa till buuussseen ! ha en bra dag !

Du vet helgen som var..

fett trevligt.

Förlåt för kass uppdateringen under helgen, har haft örebro besök : ) Kallis kom hit igår förmiddag och åkte hem nu ikväll vid sju. De va redigt kul att äntligen ses efter år av sms&snack på msn ! : )

igår kollade vi såklart på hv. fiint vare ! Erik&tina var även här, och kallis fick reda på nivån vissa saker, haha . inget mer om det ? ;) hv vnn ju också, final nästa, sjukt nice !
sen åkte vi och åt. inte var som helst utan på , alcamo. japp ni läste rätt. saken är den att det troligvis är den renaste i stan just nu ? W-lund visade sig i sin nya lime-gröna jacka..
Frida: eh va är de för jacka ?!
W-lund: meeh förlåt för att jag har ny jacka och att de inte råkar vara svart ?!
hahaa..jag tycker iaf den va tuff :)
efter detta blev de film hemma hos erik. what happens i vegas. bra val, redig kul :) fotboll på det och sen hem vid ett typ.
somnade nog vid tre någon gång, fint ! :)

Dagen idag bestod av en låång sovmorgon och efter det en promenad för att visa ljungarum och allt. sen blev de film och tv innan det var dags att sjutsa till stationen. vilket jag skötte :)

sen blev det typ en timma övningskörning. fickparkering och motorväg, sjuuukt värt ! dock svårt med parkeringen där, lär bli mycket träning där..

nu måste jag hinna en bit med psykiatrin. kommer troligvis inte så långt, men kan göra sitt bästa.
tack alla för en trevlig helg ! :)

Du vet kalas

hurraa..

Har lugnat ner mig nu  gatorna börjar ju blir liiite torrare igen haha !
sitter här och väntar på släkten nu. Fira pappa och så :)
sen blire kålgården. sitta i seket och i kiosken till tio ikväll. antingen blire bra , eller tuuuungt. men det blir vad man gör till riight ?

ska köra in bilen innan de kommer, ha de fint !

Du vet ..

JAG DÖR ?!

SNÖ ?! allvarligt snö ?! Hallå ser ni att de är snö ute ? SNÖ ?! så illa äre. SNÖÖÖÖÖÖÖ ?!
tur att jag får åka bil till skolan iallafall :)

Grattis Pappa&Erik som fyller år idaaag :)

tänk att de är massa snö ute..

Du vet pirrpirr

liiike it.

ÄLSKAR VÅREN ! sjukt kallt men solen skiner och de börjare bli vår. vet inte vad som händer med mig då. jag kan bara le åt ingenting och bara.. ja vene. något som pirrar. man är förväntans full och nee jag kan itne sätta fingret på de. men ni fattar ? : )

Slutade 1½ timma tidigare idag. fint äre ! kommer sluta supertidigt på torsdagar framöver. myyycket värt. även detta hör till våren. dagarna blir kortare och innehållslösa och..mm :)

ne jag kommer nog int fram till så mycket mer idag.  det är svårt att skriva av sig liksom. men jag hoppas att ni mår lika bra som jag och att ni ser ljust på framtiden. för den känslan , är nog något av de bästa som finns ! : )

Du vet underbart !

fint äre !

Idag har varit en underbar dag ! visst det är ruuskigt kallt ute men visst äre ändp lite vårkänslor? solen har lyst och gör sitt bästa med att ta bort snön, jag hejar verkligen på den.
Skolan var ganska seg, men vi överlevde. tina är bra, ser på en gång om man är glad eller ledsen. fint äre ! <3

Efter skolan träffade jag malin på cigrarren. åkte hem och började nästan på direkten att fixa slingorna i hennes hår. satt ute i solen och gjorde det. sjukt värt ! håret blev jätte bra, och jag hoppas du blev nöjd ! :)
När vi gjort de börjarde vi ( okej mest hon ) att greja med bloggen. ni måste erkänna att det blev bra ? lite vårigt och sådär. sen kan jag tycka att den ser lite ego ut. 4 bilder på mig själv liksom. funderar på att ta bort en , man de får vara hårä så länge iallafall . tack igen !
kvällen kunde inte avlsutats bättre. HV VINST, hur sjukt gott äre inte då ? tappade lite i början men de ville bara skapa lite spänning, riiight ? surt äre dock att vi har träningn om så missar matchen, men hinner förhoppningsvis hem till sista :) fint !
sjukt värd dag, blir bara glad  ! : )


Du vet nöööjd !

TATATATAAAA !!

ERKÄNN FINT ?!
tuuuusen taack malin :) < 3


Du vet trött

faktist.

Börjar bli redigt trött på detta nu. jag orkar inte, men ändå stör jag mig något gryyymt. men, vem lider right? man ska kunna vara sig själv, annars får det vara. punkt slut.

Taggar för imon, hönan&ägget dag imon. det blir blogg-fix, slinor, VÅFFLOR, och hv. kan de bli bättre ? ;)
ups har inte duschat efter träningen som var sååå svettig. not ! bäst att jag tar en nu iaf. äckel ida är jag höhö ! godnatt !

Du vet besvikelsen

tror inte mina ögon..

HV ÄR PÅ CANAL + ?! jag blir ju depp. här hade man gått och sett fram emot de. kul , väääldigt kul. NOT .
och sen hade jag glömde de viktigaste papprerna till psykiatrin i skolan.
toppen ida, verkligen toppen !

Du vet födelsedag

glömde nästan...


GRATTIS IDA RÖJENS !

Du vet mysmåndag

mm :)

Dragit på mig brors träningsoverall som jag för övrigt hoppas att han ska växa ur så snabbt som möjligt. det står dock cyrus och massa handbollsreklam på . men oooch ? wendel på ryggen iaf juu, hahaha . fint äre !
sjukaste träningsvärken också. i hela axlarna. idrotten på gymmet med tina gjorde inte saker bättre. MEN, värt ;)

Inte göra så mycket ikväll. ska försöka komma igår med psykatri uppgiften så de inte är så nästa vecka, lika bra liksom. sen äre ju hv ! tagg liksom ! :)
imon är vår lektion om homosexuella. blir nog bra, måste bara öva in lite vad jag ska säga så jag inte står emn en massa papper hela tiden, lite blir de nog, men skit samma ! : )
så, ha en bra eftermiddag, så hörs vi nog ikväll :)

Du vet kusinfamilj

besök ! :)

Kusin famlijen var på besök i eftermiddag/kväll. med det menar jag att jag hade en långt ifrån lugn söndag. minstisngen börjar nu röra på sig, och storebrosan vill ha all uppmärksamhet han kan få. men det är inte jobbigt , visst lite kankse, men mysigt samtidigt. Kollade för tusende gången på bamse i trollskogen när vi kommit en bit in i filmen:
sebbe : Ida jag har inte sett detta innan.
Jag: inte ? va spännande filmen blir då...
Sebbe: mm..

hahaha , bra minne ? kollade även på barbapappa och alfons. han satt i mitt knä. GULLUNGE !
Övningskörde fram&tillbaka till idrottshuset för att kolla på feken när han spelade. ingen spännande match dock, de vann med 10 bollar typ :P
nu dricker jag te, ska väl snart gå och packa västan tills imon. MÅNDAG IGEN ?! bläää, MEN som mamma säger..
det smäller bara till så äre fredag igen..

Du vet armdöd

känns fint, dock.

Har precis kommit hem från ett friskis pass. tänkte att idaaag skulle jag minsann klara alla armhävningarna och axlar och shit. och de gjorde jag . men nu är mina armar totalt döda. kan ju räkna med fetaste träningsvärken imon, men de är värt? hmm, kankse .

Körde även hem börjar känna mig redigt säker. grattis till saarnak som tog körkoret på sin 18-års dag ! du är min förebild, heelt klart. fatta att ta de innan rhodos. hade ju inte varit heeelt fel. haha !
nu ska jag äta, för min mage är hungrig !

Du vet glaaad

:)

de senaste dagarna har varit fullproppade med saker. tänkte dra igenom lite snabbt.
för de första, matte provet igår gick skit. så nu pratar vi inte mer om det.'
MEN, efter det var jag med Malin & provade klänningar till balen. har minsann bestämt mig för att gå på balen nu. problemet bli ju bara att man bör ha någon att gå med. lite jpbbigt, men det är ju långt kvar :) Idag hittade vi den perfekta, malin kommer bli finaste på hela jb-balen :D !
sen träning, lite halvkul faktist :)

åt pizza hos malin efter. sjukt fint !
kvällen blev de med frida. en värd kväll med mycket garv, snack och singstar med baaara hsm låtar ! haha :)

idag gick tåget till mullsjö vid tio. gick ner till stationen med mamma och träffade tessi där nere. åkte dit och direkt till godisfabriken, vääääärt ! :D
sen blev de plugg, äntligen klara med vårt arbete som ska redovisas på tisdag&fredag nästa vecka. kommer bli kanon tror jag ! :)
när vi gjort de så gick vi i det underbara vårvädret till jennifer. där blev de mat och alla hsm filmerna :) under tiden kontatarades..
- zac har inga fel. vilket både kan vara posetivt och negativt.
- Vanessa är heller inga fel på förutom att hon går konsigt. hon har fina kläder, världens finaste pojkvän, duktig i skolan och allt, ändå gnäller hon i alla filmer ? hmm..
- de är de perfekta paret så vi har ingen chans på zac.
- när man tappar huvudet som björn på max är de bästa att säga till ett barn "nämen titta va björnen hade ätit.."
- Man kan inte på nog av zac.
- den perfekta filmkillen finns inte i verkligheten.
med mera !

Jag själv kom fram till att vissa saker kommer man inte släppa. Även att man går vidare finns saker fortfaranade kvar. låtar påminner tex...men det är fina saker som påminns, ändå knyts de lite i magen.

spela en sång som påminner om mig..
"just want to be with you.."


värda dagar, sånt som behövs. tack människor ! :)

Du vet heelt död

gått in i väggen?

Om inte, så lär vi snart göra de. hundra saker innan lovet typ. idag har jag suttit typ 4,5 med att försöka fatta y=kx+m.  kankse inte är svårt men sen alla lutningar härs&tvärs. bläääk , inget klokare än, men jag har iaf gjort mitt bästa. så ni skiter jag i det. vilket håll provet kommer att gå åt, behöver vi inte nämna här.
sista teorilektionen idag också, fiiint ! goaste polisen var där och snackade, gjorde att de hela gick mycket snabbare : )  

Detta är allt jag hinner nu, måste sova så jag pallar med provet imon och allt därtill.
nana sött ! : )

Du vet nystart

Jag har funderat på detta..

Jag tycker verkligen om att blogga. även fast de inte är så hemskt många som läser , så verkar de ändå vara några som gör de. även att jag sagt att jag skulle ha uppehåll. måste väl betyda någonting?
jag har däröfr bestämmt att skriva igen. kategorin vad som hända ska kommer dock att användas ytterst sällan. Det är tråkigt, för oftast med en blogg skriver man kankse vad man ska göra och va man har gjort. men jag får helt enkelt skria hur mina dagar varit, istället för hur de ska bli. det står ni ut med ? kankse kan jag hitta på nått annat at skriva om också, vem veeet ?

Ny start kommer de alltså bli. mitt liv har de senaste förändrats mycket. både hur jag tänker och hur jag agerar på vissa saker. det  sägs att en människa blir starkare för varje sak han/hon går igenom. detta tror jag stark på. men hur mycket klarar man? det är frågan det . men man bör göra sitt bästa, och de tycker jag att jag gjort. nystart vare jag, just de. haha . joo jag väntar på att malin viktoria pettersson ska ha tid att helrenovera den också . jag har haft såhäre ett tag. den är inte ful, men nytt ska de bli ! så håll utkik !

flera gånger denna månaden har mitt motto varit mer behövligt än vanligt. året har inte börjar redrigt så fint som jag trodde, men de ska bli bättre. så därför ; vad du än gör, gör de med ett leende.

Du vet blogg-stopp

det är tråkigt.
det kankse inte är mitt fel.
men jag slutar.
ett tag.

Du vet trött

mhm..

Torsdagar kan bara beskrivas med ett ord. TUNGT ! även fast vi hade sovmorgon idag ( inte så liten heller utan till 10.55) så är de knappt att man pallar igenom dagen. sinnes törr alltså.fram till lunch funar de men sen blir de bara segare och segare. kankse beror det på att lärarna är ganska sega själv som vi har.. ?

Sista lekionen pratade vi om döden. hemskt, oundvikligt och tråkigt. men är tyvärr något man måste traggla igenom om man ska jobba inom vård yrket. det händer alla men av många orsaker. det är läskigt egentligen, man kan dö nu, dö på väg till träningen eller bara somna in i sömnen. vill hjärtat sluta så, gör de det. oftast kankse mest när man bli gammal men hjärtat kan stanna av andra orsaker också. mycket skada, mycket blodförlust osv. men detta är heller ingenting man oftast väljer själv. så, därför. ta vara på ert liv, man vet aldrig när det är slut.

så,
sista lektionen gjorde tyvärr man blev ganska nedstämd. jag är de fortfarande. men något posetivt i det hela är att det var fredag för mig idag. imon äre märsta, stockholm, som gäller. har börjat packa lite smått och börjar bli reedigt tagg faktist. inte för att handboll egentligen är något att ha och jags ka ju inte spela själv. men bara känslan. smaka på det cup cup cup ...fint äre. mycket minnen.

vet inte om det hinns med något mer inlägg innan imon vid 8.30. men om jag hinner, så blir de ett till :)
annars, ha en underbar helg, det ska jag göra allt för att jag ska få :)


Du vet tjooock !

äre precis vad
jag känner mig !

Det har varit en bra dag idag. halv resurs, dock hade va ju extra matte hela eftermiddagen, 2 timmar. det var dock värt, sjukt kul. gjorde kankse max 10 tal, hahaha...resten av tiden skrattade vi och bara var allmänt lama. läraren va om de går ännu mer lame än vanligt, MEN hon hade med sig fika. värt :D

efter det
blev det lite plugg i bibblan i väntan på att teorilektionen skulle börja med körskolan. gjorde klart mitt egna slut på twilight, på engelskan. inget vidare. men de hadelar tyo om att istället för att edward räddar bella, så är de bella som räddar edward. han blir människa på nått och de åldras tillsammans, fint va ? haha ..

teorilektionen hade jag nog aldrig klarat utan tina. sjukt segt, men vi hittade de roliga i de också och kunde skratta i vissa tider.
- ahaaa skulle vi ha emd oss dom böckerna? fan vi missade de..
internt, men vääärt ! hhaha !

Hann vara hemma i typ 501 min eller nått innan jocke&tilda hämtade upp mig. pizza på G med tina&erik. detta är anledningen till att jag känner mig tjock just nu . äckligt mätt ! :S men, det var en bra stund med mycket skratt. :)

nu ska jag sova. natti på er och gör allt med ett leende !

Du vet leendet

det försvuna leendet,
är nu hittat..

Allt kankse inte är hundra i mitt liv men ändå ler mitt hjärta och hela jag igen. jag kan inte sätta fingret på det men skiter i det. är jag glad, tänker jag visa det.
sofie hade bästa låten, så har fixat ner hela skivan nu. olagliga mig ?! :O hahaha...



mm puss:)
skolan är alltid seg på tisdagar. men vi kämpade oss igenom den, fint ! :)
hem till malin en sväng och sen hem, slänga i sig mat & sen ner till träningen. stess är bra ! haha , not..
träningen gick bra, inte träffat frida på eeevigheter så var skönt att prata igenom veckans händerlser lite :)

taggade grace ikväll. kom dock på att de bara är tisdag. lite suurt faktist, eftersom jag för en skull kom ihåg de haha  !
jag ska nog städa iordning på rummet lite innan jag går och lägger mig. någon som lagt en bomb där inne ? inte är de jag iaf..


Du vet första körlektionen

en mardröm...

Hoppet om körkort tills jag fyller 18 minskades nåågot.. jäfla bilar till att vara så olika?! typ 300000 kärringstopp. har nog inte fått kärringstopp sen i somras och nu ba .. öhh ?! ne, fy de känns som att jag aldrig kommer att lära mig den. folk säger dock att de var bara för att de var första gången, så jag får trösta mig med detta. men annars gick de helt okej. det viss säger nä rjag väl kommit igång. fick beröm för hur jag hade kontroll över bilen och mina växlingar : )
när nästa lektion blir.. de får vi se..

Just nu sitter jag här och längtar till solen. UNDERBARA SOL VART TOG DU VÄGEN ?! tagga sjukt till grekland i sommmmmaaar :D:D:D
ska drömma sött om det nu : ) natti natti !

Du vet match

tråkigt.

Ja nu har jag ett svar. det var tråkigt att de var sista hamma matchen. vet inte om de var sista matchen eller inte. det är tråkigt att denna säsongen har gjort så att man inte vill fortsätta och det är tråkigt att dessa roliga matcher kommer alldeles för sällan.
Vivann med 12-1 & jag gjorde två mål. woohoo ! :)

Har precis köpt kolorna av bror nu. shit dom va aas goda. kommer jag verkligen klara detta? hahaha, jag ska göra mitt bästa helt klart !

veckan som kommer finns de saker att se fram emot. de gillar vi ! imon äre min första körlektion på bilskola, sjuuukt nervös! efter ska vi till morfar & fira honom för att han fyller år. på onsdag ska jag & tina på första teorilektionen. spännande. och de känns bra att inte kommer dit själv : )
Storsaken nästa vecka blir..MÄRSTA/STOCKHOLM :D:D:D bror spelar sm-slutspel där uppe så hela famlijen ska dit. bo på hotell och kolla massa handboll. handbolls delen kankse jag inte tyocker är toppen, MEN när de är feken lag äre faktiskt kul, de är duktiga och bror är stjärna :) så det ser jag fram emot till tusen ! : )

Hör att pappa kört igång mixern där uppe. äre scones på g kan man tro ? det är de jag hoppas på. ska undersöka detta : )
Ha en fin kväll !

Du vet lördagen

=bra!

VÄLKOMMEN UDNERBARA VÅR ! så var min tanke igår när jag vaknade till en underbar blå himel. idag äre värre, men fint väder = en fin dag !

Dejten med robin blev kankse inte som jag trodde. det stog en jäfla lång framfö så jag såg typ ingenting. dock när han gick upp på scenen gick han typ 10 cm från mig och malin !!! OMGOMGOMG jag kan säga att han är inte fulare i verkligheten :] fint vare !
alice var gryym också, sjukt att en stor röst får plats i en sån liten kvinna/tjej. :)
Min kamera la av innan de ens börjat så det är bilder som malin tagit :)

   
  
tryck för större bilder !

Efter det var slut gick jag&malin till hemmakväll och köpte godis. för att vi skulle kunna äta med lugnan ro utan dåligt samvete var vi ute & gick en sväng innan tina&tessi kom. vi taggade mello & åt massa onyttigt. riktigt fint ! : ) bte så tycker jag att de som gic ktill adnra chansen skulle gått till final och sarah dawn finers låt finner jag inga ord till. så sjukt underbar bara :D

Feken sov i mitt rum eftersom mor&far är borta. drog halva hsm3 innan vi somnade och halva idag innan vi gick upp. fint äre att äta frulle vid halv tolv ! hahahaha ..

17.15 idag spelar jag, som de ser ut nu, min sista seriösa hemmamatch i innebandyn. jag vet inte redigt hur de känns om de är sorgligt eller skönt. det kan vi diskutera senare..
Nu måste jag fila lite på samhällen.

RSS 2.0