Kungshamn

Det luktar
kass uppdatering här..

Anledningen till detta är att jag helt enkelt har haft viktigare saker för mig än att sitta här. Tex, så har jag gått i skolan, tränat innebandy, mått mindre bra pga av min förkylning, träffat adam & varit i kungshamn över helgen. Så, tiden har inte funnits. Men jag hoppas ni överlevt ? haha , tror så.

Som sagt, varit i kungshamn hela helgen. Kom hem för någon timma sen, och jag körde hem. Automat och farthållare är livets grej. Hur smidigt som helst, så tre timmar gick som en dans.
I kungshamn var jag emd mina kompanjoner tessi&röjens och röjens mamma. Vi bodde vid ett hus vid havet, där röjens moster bor. Huset ligger som sagt vid havet, på klipporna och har värsta fina utsiken. Vi tre, hade näst intill en egen våning i källaren med toa och hela köret. Låter det som jag överdriver ? saken är den, att jag faktist inte gör det. det var hur bra som helst.

Jag orkar inte laffa upp bilder nu, antingen blire på facebook, eller så kommer de här senre, den som lever sår se :)
Imon, och fyra veckor frammåt, ska jag inte vara i skolan. Jag ska befinna mig på ryhov :) ser verkligen fram emot detta, kommer bli kanon :) imon går jag dock bara 13-14 , sjukt värt :)
Ni får ha en bra kväll !
PUSS

tack för en super helg ! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0