kärlek.

över 11 månader, jag är fortfarande lika kär.


ups..

Hittade en bild från i lördags. jag kommer ihåg exakt vad jag tänkte : "NEJ EN KAMERAMAN ! kom frida kom kom kom !!!" blixt." shit bara vi inte kom med. ! "



så gick det med det.

noll koll

idag är dagen då jag tog tag i mitt liv. egentligen var den dagen förra måndagen men sköt upp den till idag. från och med nu ska jag varje söndag boka upp roliga pass som jag SKA gå på veckan som kommer. Igår bokade jag upp danspass idag, step imon och medel på onsdag. Mer kunde jag inte bokau pp pga av jobb. positivt med friskis om man har sämte jobb-tider ! man kan anpassa sin träning !
Idag på areboics-dans vart jag trots att jag var där själv, ganska taggad. till typ 5 min in på passet. drä stid jag gång på gång. gick åt fel håll, var i fel takt, såg inte för att det var trångt eller helt enkelt inte fattade var han höl på med. Jag kunde trösta mig med att det var fler som såg ut som frågetecken men ändå ! lite mer trodde jag att jkag skulle klara ! jaja , bara att ta nya tag. träningen är iad gjord, även om den inte gav jättemycket.

mitt nya liv kommer även innehålla att jag bara ska äta godis och annat onyttigt på helgerna ( fre, lör söndag ) haha kom på att de är typ halva veckan men ändååå. jag kommer hitta undantag. tyo när jag är värd det.låg en chips påse på bordet inna och jag tänkte; jag har ju faktist tränat.. men sen kom jag på att NEJ inte fuska första dagen ida wendel! lycka til ! tack. :)

Snart ska jag upp till jonna och kolla när hon packar. ja, hon flyttar ju DENNA VECKAN och hennes offerkompanjon, jag, gillar inte detta. Men, hon ska bli advokat, allt bra at tkänna en sån ;) haha , ne men berundarar henne ! precis som alla dnra som orkade börja plugga på dirketen, fast de har jag ju redan sagt, höhö .
sen, ska jag kolla rockbjörnnen kl 21 då jag bokat biljett till OLAAAAAs framträdanade. vet inte hur de kommer fungera men jag får väl antagligen se och höra han, alltid något ;)

Ni får ha en fin kväll !
PUSS

hemkommen

det blev en bra kväll igår. började här med förfest. jag & frida klarade oss själva till slut haha ! ner till stan, lite tjat med gamla ansikten man inte pratat med på år och dar och sen lite dans på det. somnade sen bredvid adam helt slut haha . och adam är pucko ;)


Idag flyttade jag hem. eller ah, kalla de va man vill. bott hos adam i över två veckor så nu kände jag att det vart dags. men precis när jagf stigit innanför dörren vill jag egentligen tillbaka. är det ens möjligt att sakna någon efter 20 min när man setts varje dag i över 2 veckor ? det måste vara sann kärlek.
jag älskar dig underbar du. <3

imon äre jobb igen.
kör 6 dagar denna vecka men varför klaga, säkert många som har ångest inför imon för skolan eller påriktigt, arbetslösheten. jag har haft tur :)

ska väl äta lite, ha en bra kväll !
PUSS

i got a feeling..

här sitter jag och lyssnar på musik.

# Ola - overdrive
# Rebound- hurricane
# Rebound - not helpless
# Erik Hassle - standing where you left me
# Shakira - waka waka
# Love generation - Love generation
# Oscar Linnros - Från och med du
# Eminem, Rihanna - Love the way it hurts
# Rihanna - russian roulette

Jag känner att det kommer bli en bra kväll. :)


mullsjöflickan

igår vid fyratiden kom röjens och vi gick en sväng runt axamo. På kvällenblev de filmmys med kebab och godis haha. remember me, sett den ? Ingen av oss kunde bestämma om den vart bra eller inte men det var. okej. haha . Senare gick vi bort till antons bror och hans samos lägenhet. Galet fin, jag vill flytta dit när jag blir stor :)
Det var en bra kväll! Kom på att vi bara träffats 3 gånger denna sommaren, på tok för lite. Men så är de om man är arbetande kvinnor !

Ikväll blir det ännu en tjejkväll. Tredje i rad :) hööh. förfest och sen utgång, yes. man lever bara gång :)
Ni får ha en bra dag och kväll !
PUSS

Tiden går snabbt

Idag börjar min lillebror ettan på gymnasiet. för tre år sedan var det jag. på måndag börjar resten på gymnasiet. och snart börjar alla på högskolan. Inte jag. jag är inte en av dem. jag börjar ett nytt liv. vuxenlivet. för min del betyder det mest att jag kommer jobba. egentligen kan vuxenlivet betyda mycket. en del räknar det när man flyttar hemifrån, en del när man får barn en del kommer aldrig känna sig som man är i vuxenlivet. Jag är inte vuxen. när jag blir det får tiden utvisa. jag är glad att jag inte är min bror. Livet var annurlunda då. En del saknar man och kommer alltid göra, en del är man glad att man slipper och har klarat av. jag är nöjd där jag står nu. Med ett vik på kålgåden, en höst med min fina pojkvän och mina fina vänner. Kvällar med ljus och fint höstväder. Livet är bra . Life is goood som ola skulle sagt.

PUSS


man är inte vuxen förren man tillåter det.
och det är okej.


jag gilla´t

Fick höra en bra låt på mtw i måndags på hotellet inna vi gick ner och åt frukost. Inte ofta jag fastnar för musik där, som jag inte hört innan. Två gånger har de hänt, justin bieber - baby och nu B.O.B feat Hayley Williams.
Youtube är dock lite pucko. Videon går bara att visas i usa eller nått blabla. Så, detta får duga. Njut :)



Ska snart träffa frida, miljoner år sedan så ska bli trevligt. :)
ha en bra dag !
PUSS

inte meningen hela enkelt

igår morse packade jag mor och bror in oss i bilen och åkte till mormor&morfar i gränna. Där befann sig även morbror micke från kalmar. Som vanligt vart det god, och alldeles för mycket, mat. Men det är ju som sagt som det ska vara :) Efter maten var det dags för den årliga minigolfmatchen, som jag förövrigt aldrig ställt upp i.. tre generationer spelade denna match och Ida Wendel slutade tvåa, två slag efter morfar. Bra där morfar, vi visar vart skåpet skall stå. höhö ..

när jag kom hem var meningen att jag skulle ta tag i mitt liv och börja träna igen. Det började med stress till bussen, som slutat gå vid mig ?! tillbaka hem så mamma fick köra ner mig snabbt som sjutton. Råkade hamna efter en bil som inte hittade gasen heller, som sen visade sig vara fridas morfar, uppss förlåt ;) sen, när jag väl var nere där 5 min innan passet skulle börja oombytt och inget kort köpt, ja då är passet fullt. kul. Det var helt enkelt inte meningen att jag skullle träna så  tog mitt pick och pack och gick hem till adam. jaja så kan det gå.
Vi handlade, lagade mat, kollade lite på fotbollen och sen vart de dags att sova. Hur kan man va så trött av att göra egentligen ingenting?  skönt var det iallafall. och att somna i adams famn gör att världen känns underbar. :)
Idag, har jag iaf tränat. BRA MIG ! sprungit runt munken minsann. Snart ska jag gå och jobba lite, så kan de va.
ha en fin dag!
PUSS

göteborg

ojsan, jag skrev visst lite fel i förra inlägget. inte jätte oovanligt kankse. Vi har sett jättemånga BRA filmer på senaste. inte bara många. höhö , så kan de gå. men det är nu fixat, bra va pluttis ? ;)

för en stund sen kom jag och mamma hem från göteborg. Varit där sen igår och klarat av rixfm festival, staden och haft väldans trevligt :) På rix var det minsann inget dåligt; Ola, EMD, Rebound, Darin, Anders Fernette, Broken door, Apollo drive, Erik Grönwall, Erik Hassle och Love Generation. Ni kan ju gissa vilka som var ina favoriter ? yes och dessa spelade de till sist igår höhö. 3 timmar tog det och då hade jag och mamma stått där en timma innan. Liiite trött i kroppen och liiite blöt då det regnade mer än vad jag någonsin sett typ innan allt började. det var galet, mina skor är fortfarande inte torra. Så jag har skoskav. men, det va de värt :)
Bilder kommer när de kommer. kankse samtidigt som turiket bilderna ? vem vet haha ..

Ha en bra kväll !
PUSS

karate kid

adam , har kommit fram till att vi sett många bra filmer på sista tiden. det håller jag med om. Kankse är det för att han har fått välja dem sista filmerna vi sett ? det håller jag inte med om, det var bara tur :)
i vilket fall som helst så såg vi karate kid härom dagen. ja, vi hann hämta biljetterna med en minuts marginal, haha. det var iallafall en jättesöt och bra film. Innehöll det mesta för att Ida Wendel skulle bli nöjd. Lite humor, lite sorg, lite kärlek, lite spänning.. ni borde se den. Iallafall denna :




nu ska jag göra iordning mig. dumme mosse väntar och jag hoppas du håller tummarna för att vi slipper regn ? det gör iallafall jag haha.
ha en fin dag!
PUSS

okej

jag vet vad ni tänker. hon skriver ett inlägg i veckan typ och kan inte ens stava rätt?! RÖS ? hon måste vara efterbliven.
mina kära vänner. Ni får gärna tycka det haha, men en rös, än en vackrare ros än en vanlig ros. Och speciellt om den kommer från någon man tycker om. så det så. nu ska ni tänka : ahaa att vi inte tänkte på det..
precis.

haha, jag är alltid undanflykter, någonting jag är bra på :) en del säger att det bara är för att jag är tjej och att tjejer alltid kommer undan, men icke. Jag har talang på detta må ni tro ;)
nej usch, nu blev det ett oseriöst inlägg. Men, man ska ju göra't med ett leende. ;)
ikväll blir det hejdå-fika för johan som flyttar till skåne imon. kan ju bli trevligt, med fika alltså. haha, nej nu måste jag skärpa mig. Innan dess blir de promenad med min saknade vän jonna.

ha de fint.
HEJ

PUSS

idag har jag faktist något attskriva om

annars känns det som att dagarna ser likadanaut.
Men idag, är det en speciell dag. Jag och Adam har 11 månader. Och det är ju inte varje dag minsann :) Han kom nyss hem med en rös till mig. kallar det hem, jag bor nämligen hos honom denna veckan. och det är, perfekt. snart ska vi springa iväg till bion. Och med springa menar jag springa. Biljetterna ska vara uthämtade senast halv..tur att han bor nära, då är chansen större att vi hinner ;) haha !

ha de fint, för jag ska ha en världsbäst kväll med min, bara min, älsklingsadam.
PUSS !

OMG

vad den sätter sig ! låten som fräter sig ini min hjärna. eller ja, första meningen typ. Att inte martina tröttnar på mig på  jobbet det är galet. haha ! eller, smittar det bara ? ;)
Den är bra iaf, så det gör kankse inte så mycket :)
PUSS

helg!

Eller ja.. halv nio idag har jag det. 3,5 timma kvar med jobb.
kvällen igår blev supermysig. Promenad runt munken med Adam och sen kina mat på det. Något min mage inte tyckte om och därmed tyckte jag kunde vara vakne halva natten. KUL ! men så kan det va.

Idag blire ÄNTLIGEN utång igen ! studenten var sist så nu när jag äntligen är ledig imon måste man ju utnyttja kvällen! bäst att att sova lite, så jag orkar jobbet, och framförallt - utgången! haha .

PUSS

4 augusti

vilket betyder: Grattis morbror och grattis bästa tessi ! :)

Efter jobbet cyklade jag till tessi ochg sa grattis. Ups där hade de visst kalas så jag var ju tvungen att äta av helenas underbara tårta :) haha, okej inte tvungen men de låter bättre :) hoppas resten av dagen blir kanon :)

Ikväll mina vänner har jag och tina fått med våra pojkvänner på bilbingo. haha. var med tina förra veckan ju så nu var de deras tur. Det är faktiskt mysigt. Speciellt inte om man vinner ;) Jag skullle inte tacka nej till 33 000, skulle du ? ;)

Bäst att fixa lite fika !
Ha en bra kväll!
PUSS


like it



lillen med flätorna, Jaden Smith, är lite tuff !
låten är dessutom go, like it like it a looooot :)

ny vecka

för mig iallafall. som måndag idag och nu kör vi fram till lördag. härligt! började med att jag sov 2,5 timmar i natt och att det ösregnade när jag cyklade dit. kunde inte åka buss för busskortet var kvar i min jacka, i kalmar. Ingen jacka alltså heller så fick ta på mig mammas alldeles förstora jacka. tur att klockan var mycket så ingen såg mig. haha.

nu har familjen lämnat mig igen. ensam hemma och jag börjar att vänja mig. anders lundin får kankse göra mig sällskap senare, tillsammans med en tekopp kankse. Sen ska jag nog sova ifatt mina förlorade timmar från inatt.
Så kan de va !
PUSS

sådärja!

Då var det bara ett pass kvar ikväll innan jag får en ledig dag imorgon för att sedan köra igen. KANON! det dagen kommer tillbringas i kalmar hos min kära morbror som fyller år snart. Hade ett tag planer på att plagga där nere, men sedär det blve visst ingen plugg alls iår ! haha. Det är bättre och plugga och vara säker men jag beundrar verkligen dem som orkar plugga på direkten, APPLÅD TILL ER ! :)

igårkväll var mysig. Gjorde egentligen ingenting men supersköt att bara koppla av när men kommer hem från jobbet. Inte sämre blir det av att Adam är med heller juuu :) Lite mat , massage och tv på det. Just det spelade spel också, monopol. Behöver inte säga hur det gick älskling ? ;)

nehe, ska väl äta lite och sen åka tillbaka. Känns som man bor på stället. kankse lika bra att ta in på ett rum? hmm..
Ha det fint !
puss !


RSS 2.0