Nere vid tylösand..

vem älskar inte gyllane tiden
när solen skiner ?

ikväll sover jag hon älskling & imon drar jag till halmstad till familjen. kommer troligen tillbaka på torsdag.
så länge kan ni ju fundera på varför denna bryggan är avstängd.. ?


haha, föresten så kommer de mer bilden sen visingsö på bildagboken senare. kankse på fredag eller så. hinner inte ladda upp alla nu !
ha de braaaa !

You got me begging you for mercy..

låten som fastnade på
våra hjärnor denna helgen.

denna underbara helgen ! dunderfint väder, super bäst folk & mycket mys : ) har liksom inget att klaga på .

vi hyrde somsagt cyklar i hamnen på visingsö, dessa blev våra bästa vänner- även om de inte var de bästa dock. men vi hade icke klarat oss utan dom, cyklade ganska långt, fram & tillbaka till stranden & till hamnen igår kväll ! MYS !

vi hittade en ganska fin strand där vi låg och stekt mest, och även grillade igår kväll . solnedgång ojoj så mysigt det var !
när vi ligger där och känner svetten pärlars av vårt stek så säger röjens
HALLÅ ?! TYCKER NI ATT BÖGAR BORDE FÅ ADOPTERA ?!  från liksom ingenstans liksom.. haha men de blev ju ett samalsämne hahaha ..

senare säger tessi, som har världens mest underbara solblekta hår just nu..jag har tänk på en sak, om man ligger och ler jätte stort , solbleks tänderna då ?
det blev inte så mycket sagt under den diskusionen men de blev ett as garv på de. hahahaha , ojojoj..
pch kommentaerana från denna flickan tog minsann inte slut...

när vi åkt hem och duschat och fixat oss lite åkte vi och köpte mat och grill och åkte ner till stranden igen. grilla och kolla på när solen säger godnatt, kan de bli bättre ?
grillmaster ?


vi gjorde en fin gubbe av de som blev över , hahahhaha . puss på honom! 
IRONI gott folk ironi..


solnedgången

på kvällen när vi satt nere i hamnen och kollade på en förja som skulle åka iväg, det var gaska mörkt och så, så färjan såg mycket finare ut liksom. då säger tessi hejdå alla blattar !! tyst till oss så klart. de roliga var att den på färjan som råkat vara de svarar..hejdaaaa !! hahhahahhaha , som vi skrattade..


men till slut blev de lite kyligt och vi cyklade tillbaka till vårat hyrda rum. satt ute & spelade kort. sjuan - blev helgen spel. haha sånt maraton !
det kom några killar och snaackade om oss också- de var väl inte helt friska eller ? och visst var den ena allt lite kär i tessi ?! hahahaa...

Idag blev de stek & sen åkte vi hem. hur fint som helst ! jag tycker att vi borde göra om detta , och ni som läser detta borde göra detsamma ! inte så långt men ojoj så mysigt det var minsann !



tack för en underbar helg !
Jennifer, Röjens, Tessi & Jag.

Barcelooonaaaa..

hata bwo hata bwo..

ändå fastnar den, visst ? röjens går omkring och sjunger den nu och sen kommer " ahhhhh jag hatar BWO !! " bra röjens bra !

nu är vi redo för vårat äventyr till visingsö. Röjens & Jennifer har sovit här i natt och precis så gjorde vi klart våra mackor. som för övrigt blev sjukt snygga .. och hoppas på goda också. snart ska vi gå till bussen.
väl på visingsö ska vi väl steka en hel del , hyra cykel , äta mackorna. ikväll ska vi grilla och vara allmänt tjeiga, ni vet väl hur man är då ?! och ha mysmysmys ! det kommer vi heelt klart lyckas med ! : )

denna veckan har gått sjuuuukligt snabbt. ursäkta den dåliga uppdateringen.
röjens :
ida din blogg suuuger just nu .
tacktack , dock håller jag med . men har ganska mycket att göra just nu. annér har ju sovit här hela veckan, nu äre visingsö & nästa vecka halmstad !
men ni ska få uppdatering efter helgen, det kan ja faktist lova !

veckan var underbar annér, tack <3 och så blir man ju sjukligt glad när man kommer hem från en jobbig dag på jobbet och hittar denna lappen på min dörr . PUSS !


hoppas ni alla får en bra helg , nu måste vi springa till bussen : ) puss & så !

iiiiiiiin med bollen i mål !

jag gjorde faktist mål
mer var de inte .

blev en fotbollskväll med folket. det var nice och nu är jag trött. haha tråkigaste bloggen just nu , jag veeet ! ni överlever ett tag till hoppas jag ?

annér duschar, snart sna vi sooooova ! NATTI !

Ont de gör ont..

i mitt knäää !!
det är fucked up, meen
snart ska vi springa.

Helt sjuk dag på jobbet. Nått att göra heeeela tiden- samtidigt. ojoj mitt tålamod var kort kort.
men de gick bra , nu är jag hemma och snart kommer annér : )

ut & springa sen blir de lite allsång med folket ! 

För de regnar här i stockholm idag..

ahh eller jönköping.

jätte mycket verkligen. och jag lär ju inte pappa köra mig som han gjortde i förrgår, men jag får överleva, använda min blå fina regnställ. fast det är ju en ganska bra uppfinning egentligen. men varför ska de vara så stort ?! byxorna typ. man typ drunkar nu ?! är de inte meingen att man INTE ska drunka när de regnar liksom ? äch man får ha sina knep..

skulle kunna ta bonnabussen också , men det orkar jag inte PLUS att de säkert redan gått eller går snart, jag orkar inte det. cykel är bra , vaknar till liv & så. var huur trött som helst idag.. 4 dagar kvar fyra dagar kvar..

just de , sen va de ju de med veckans offer.. hahaha men det kommer de kommer. snart !

Nu äre jul igen.. ?

typ iallafall :)

glömde skriva. fick ju en parfym av älsklingigge igår från deras resa . muuums luktar den : ) sen en tröja av resten av annér- familjen. PUSS på er !


puss på  den !

såå man kan väl säga att de var nästan julafton iallafall. ? hade varit det iallafall, fått världens bästa sötsak - annér <3

CP-PUSS ! <3



To all the people all around the world.

uh lalalala..

det har liksom fastnat på min hjärna. det finna bra glada låtar där. idag vart de bra väder, bra jobb & träffat bra människor. weeei bästa !

efter jobbet så övningskörde jag ju för första gången. ojojoj.. trodde vi va nära att köra in i stolparna en gång x) helt sinnes, den bara skrek om däcken xD men vi över levde- jag,pappa & bilen. det ska bli intressant och se hur detta komer sluta - körkort om ett år tack?

Imon flyttar Annér hit. han blir mannen i huset tills på fredag. mys mys mys mys .. !

nej nu måste jag sluta, kommer troligtvis jobba röööven av mig imon.

Jag:åhh operationssköterska ..!
Frida: jag var ju med min mamma på de i femman, jag såg en lunga..
Jag:nehee åkte hem upp & ner då ?
Frida: men hallå IDA , han va nedsövd..

you're all that I want..

uh uh uh honey..

hahaha, sämsta..
igår kom frankrike folket hem ju! efter två låååååånga veckor som faktist gick ganska snabbt. haha hängde ni med på den ?
Annér kom hit direkt när han kommit hem typ, sen pratade, myste & skrattade vi kvällen lång. jag kan inte fatta att du är tillbaka än <3
Neger var han ju med , men det gör inget, de vart fint : )

idag blire jobb &  SEN övningsköra. kommer bli intressant eftersom jag inte kommer att kunna ens se ut från bilen xD haha MEN jag ska lära mig köra bil, jätte bra !
sen äre söndra med folket, kommer bli kul : )



PUSS PUSS PUSS !

äventyret på de sju haven ?

kankse inte ,
men till mullsjö :)

Vi tog bussen och väl framme i mullsjö stod de där och väntade. Åkte och köpte marshmellow (?) eller ne låt oss kalla det marchister eller varför inte marshisar ?
sen åkte vi hem till det mysigaste huset : ) spelade plockemen , ett sort sådant. jag vann en gång iaf, det är bra för mig ! haha .

sen fick vi en bäver bra idé. kan man doppas grillade marschister i chocklad ? så vi tog cyklarna. hur lång kan de va åt en hållet ? 3 km ? iaf de hade bara två cyklar som vi kunde ta så vi fick skjutsa varandra. röjens&jennifer fick den bästa ochjag och frida med sämsta- den med punkteringen i både fram & bak däck. KUL ! men de gick bra , vi fick vår choklad : )

När vi kom hem till röjens igen tände vi brasan. gullade lite med kattungarna som för övrigt fortfarande inte har ngt kommande hem.. där grillade vi sen marshisarna. MUMS för det !
spelade lite kort sen gjorde vi taco : )

Några kul citat från dagen :

Jennifer: åhh stora lökar ni har ..
Jennifer igen: kan jag ta henne på bordet ?
Frida: vilken hård stråle ni har !

hahahahahahha , bästa dag blev de iallafall ,tack för det : )


rally & lillemor ! <3
mer bilder på bdb !

jobbet idag gick bra, ganska snabbt faktist : ) dom säger ju ganska roliga saker de dära gamlingarna
skulle köra upp en från matsalen till sitt rum:
Jag: ojsan här stod hissen och väntade på oss !
Tant: va?
Jag: HÄR STOD HISSEN OCH VÄNTADE PÅ OSS !
Tant: VEM ?!
JAG: HISSEN !!
Tant: nee honom känner jag inte..

Cheeese..

okej , bara för att jag äter ost.
och vad man kan säga när man tar kort.

inget med sakern att göra med iallafall haha .Idag vaknade jag av regnet. regnet ! jaa ni läste rätt , ingen väckarklocka här inte, den ringde minsann när jag redan var vaken. det VRÄKTE annér VRÄKTE ner totalt. kul att man ska cykla , hoppas de slutar..

 äventyret igår blev till mullsjö. haha MULLSJÖ ? !tänker ni säkert . men jaa MULLSJÖ.  underbara mullsjö faktiskt, tur att vi har träffat de trevligaste människorna i mulsjö , visst ? ; )
ni ska få mer detaljer och shit senare . ska ju snart cykla iväg och jobba till fem. ojoj , men de blir pengar PEEENGAAAAR !

jag måste hinna skriva det ikväll, annars får de blir imon, sen har jag en sak till att skriva- den där med veckans offer som blev tina. men jag gör de när jag hinner, mycket jobba denna veckan igen PLUS att annér kommer ham idaaaaaaaaaaaaag ! :D

haha bara för att skriva ETT citat från igår som vi garvade sönder till;
Röjens:men de ska ju in i diskmaskinen också för i HELVETE !
Wendel:
aha, och imon är de söndag WOOOHOOOEOO !

hahaa lite svårt att skriva de sista ljudet där i bokstäver, men vetifan varför jag sa så. det bara kom xD


Hur svårt kan de va ?

at komma på ett
äventyr ? ett litet litet bara..

Frida väckte mig vid tjugo i tolv idag, de va bra . här får man ju inte sova bort veckans enda lediga dag x) hon var äventyrs sugen precis som jag. det var ju en tid när vi hade äventyr varje helg..MEN idag kunde vi inte komma på något. vi kom på saker som visingsö, göteborg, standparken ..xD haha men ingen funkade för oss liksom. visingsö ska jag ju till nästa helg och göteborg måste vi ta någon gång när vi kan vara där hela tiden- LISEBERG typ :D dock utan favoriten rainbow nu..

Så vi vet inte vad vi ska göra redigt , ska åka till henne så får vi se. äventyren måste ju komma från ingenstans..

iaf, kvällen igår var bra . jag kom sist på badmintonen och filmen var lite halvbra ? hahaha , men det va ju trevligt folk iallafall  : ) tack frida för vi fick komma in i ditt hus : D

nu ska jag göra iordning mig resten , hörs senare om de belv ngt äventyr haha ..

tillsist lite bilder från igår..

Bosse, viktor & fia..

Tina in action



Erik&Frida fixar nätet...


Honey Honey..

looooove ! : )

sitter hos frida, vet inte vad vi väntat på. filmen kankse ? eller så kan de vara att vissa ska åka äta. jag vill ha glass , dock inga pengar ju haha .

shit preciiis efter jag kom hem från springningen så bara öppnade himmelen sig. det verkligen VÄRKTE ner. helt sjukt ! tur att jag hann  hem. Dock känns de bra nu, att ha de gjort liksom.

Bosse & Viktor har kommit på nytt namn. kalas-idde eller kallasidde ? hahahahah

Frida säger heeeeej :)




the name of the game..

det kommer
vara tonerna i
mina öron om några minuter..

ska ut & löpa en sväng. duktiga jag (Y) det regnar typ och jag är trött som as. MEN efter som erik ska löpa så måste jag med, annars kommer man ju få höra det ikväll..

GE MIG SOMMAR IGEN !!

heja idde, heja heja heja idde !

Vi är på gång..

tagga badminton ikväääll : )

sjukt jobbig dag på jobbet idag, men nu är jag ledig - en heeel dag imon. det är lyx !
det är ju kul att man har så extremt roliga jobbarkompisar iallafall . busringa,kasta äpplen i personal rummet och så har de så sjukligt roliga skämt..

Paaren: ey ida du har nått på ryggen !
Jag: :O
Paaren: oj nu tappade du nått..i detta fallet var de nog farten..

jaa bara för att dra ett exempel liksom. jobbet som påverkar eller ? hahahaha ...

ikväll blir de till frida & spela badminton. det kan nog bli kul, även att jag suuuger på det. men iaf , trevligt : )

Jump in the shower and the blood start pumping..

out on the street..

började dagen med att duscha, kände att jag behövde de idag. nu sitter jag här med mina  mackor igen. det blev ju inte så lyckat inlägg i går morse, såg ni ? : P haha. känner att idag kommer det blir en bra dag, men bara för de kankse den blir helt kasst ?

får sovmogron imon , sen ska jag tacka ja till att jobba 7-17 på söndag innan igge kommer hem :) man får tänka frammåt, PENGAR !! : )

vi diskuterade en sak igår hos tessi. Jag säger sover som en sten eller somnade som en sten, medans Tessi & resten av världen säger sov som en stock, somnade som en stock osv.. Jag somnar verligen som en sten , hopkurad. vissa somnar väl helt raka i kroppen, som en stock..så måste de vara eller ?
nee tessi hämnade visst att de hette stock , om man somnar som i en boll heter det att sov i fosterställning, alltså sova som ett foster ? hhahahahahha, vilket samntalsämne..

ne nu ska jag trycka ner min macka och snart cykla iväg.. man ska ju ändå tillslut sit ändåså.

en sak till inatt sov jag som en sten : )

Ready to fly..

and leave it behind.

Jobbet idag gick ganska fort, promenad med sötaste tanten ! : )
efter det kom Röjens, lltid glad & posetiv - de gillar vi ! vi gjrode creps & sen åkte vi på cykeltur. skulle hälsa på Tina & hämta en hemlig sak men där var minsann ingen hemma : P så vi åkte till tessi : ) där fick vi kvällsmat & bara satt & pratade . TAGGA VISINGSÖ FLICKOR !!

Känner att jag inte har så mycket mer att komma med, trött ikväll igen . förlåt tråkigaste bloggen just nu , men de kommer. så småningom.. : )


Förlåt, jag va tvungen. hoppar du inte hatar mig, jag vill bara ditt bästa och jag vetifan va jag ska göra. jag gör allt för dig. vad du än gör så lovar jag att jag alltid kommer att stå vid din sida, vad som än händer. du vet vet och jag hopas att du fortfarande gör det. men jag blir så ledsen , som att jag inte räcker till. så måste jag göra nått, detta var inte meningen. men det bara kom. och jag tror det är bra, jag tror de blir bra. hoppas du vet att jag finns, vad du än bestämmer dig för- vad du än gör kommer jag alltid att vara din bästa vän. <3 du vet vem du är.

I can hear the bells..

Oj vad jag sovit inatt,
helt sjukt skönt : )

kankse berodde på att jag kunde inta pappas säng inatt igen brevid min stabila mamma? Liksom inte själv i huset .. skööönt !
somande som en sten igår sen när Malin åkt , haha . skönt de också ! höhö .

Men jag är sjuuukkligt trött idag, trodde inte de va min väckar klocka men de vart de visst, eftersom jag kommit upp & sitter här och äter frulle ? Goooch jag kan typ inte äta de . Mackan liksom svälller i munnen , fattar ni ? dock är teet ( hur skriver man de teet? tet ? jaa nifattar iaf ?) det liksom värmer upp en
vad hände där ?! :O aja skit samma haha

Nothing to say ..

nee jag orkar inte
skriva idag.

min hjärna är slut & mina knän är fucked up. varför?! jag skiver nog nått imon istället , ska träffa röjens men någon ska jag nog få till : )

Det händer ju liksomk inte mycket idag för den delen heller . Jobb, lunchade med Erik&jocke (Y) och sen träffa tina&Malin ! : ) nu ska jag prata med min mamma som äääntligen kommit hem : )

godnatt !


hahhhahha jag tycker om er !

Var bor du lilla råtta..

men lilla du,
vet du inte ens vart du själv bor nu ?!


hahahahahhahahah !!

Fantasiii

rullar vi runt
bland mjuka kuddar?

Jag vet inte vad jag ska skriva idag . men jag ska tänka ut nått , jag lovar :)



Honey Honey..



liten bit av mamma mia , MUMS !  dock vill ha hela denna videon, geeee mig ?!

Never give up..

fast de gjorde jag.

midsomer programet är trrråk . okej var ju inte med från början men iaf. jag vågar ändå inte se .

liksom alla har väl hört de om liseberg eller ? ingen har väl missat ? eftersom bror och far är på gotiha och just idag , idag när rainbow som förövrig var en av mina favoriter krachar så ska de dit. det är ganska läskigt , de hade kunna sitta där, precis där och hela veckan hade varit oajade för dem, stackare . MEN mamma ringde och sa att de inte hade kommit dit än, hoppas de heller inte gick in...

dock skrämde hon skiten ur mig !
Hej igen ! jo du vet den där olycka på liseberg, Feken & pappa skulle ju till liseberg idag.. nej nejnej tänkte jag ..och jag skulle bara tala om att de inte kommit dit än, så om du börjar undra..

ojoj hjärtattack där !

det är lugnast när du är hemma, trots allt..

Expodera !

känslan vill
liksom ut.

Så hade jag tänk att börja detta inlägg . Skulle skrivit att jag hade ett gap flabb i mig som bara väntade att komma ut . för typ en halv timma sen kom det. hahaha..

jag tina&erik sitter och dricker te och kollar på allsången, vilket erik verkar tycka är sådär efter som han sitter och kommenterar alla.
oj va liten, men va faaaan har HAN på sig ? helvete va han ser ut.. osv.
när programmet är slut kommer va faaan är de är för vitingar! jag döööööööööööör nästintill av flabb, har fortfarande ont i magen om de liksom haha.
när programmet är slut och nästa program ska presenteras, vilket var morden i midsomer kommer ett vrååål frål erik & sen helt tyst återgår till sitt te igen. HAHAHHAHAHA som ingen hänt liksom.. jag skrattar fortfarande när jag skriver detta - fattar ni de roliga ?

iaf idag efter jobbet, som faktist gick ganska bra idag, så träffade jag tina. vi var ute & sprang en sväng , åt taco och sen tonade jag hennes hår. jätte fint blev det : )

hungrig ?; )

nu sitter de två mupparna och kolla på de där programmet , jag kan inte kolla. ska ju sova själv i huset sen igen- jag vågar liksom inte kommer ligga och inte kunna sova inatt igen då. Dom ska ju sova tillsammans inatt, klart dom vågar se det ? IGGE KOM HEM !

det är ju bara typ 4 dagar kvar nu, känns bra ! : )

Godmorgon godmorgon..

gäääsp !

ojsan svårt och gå upp idag. börjar om 25 min så ska snart åka iväg.
det är ganska ensam att vara själv hemma. okej sofie va ju här igår men liksom nu, mamma eller pappa brukar alltid springa runt har du emd dig det ? glöm nu inte de osv. ingen, dne ändå om har pratat med mig idag är missan som blev sur för att jag ville bädda sängen där hon låg. tack tack!

aja dags att åka , hoppas ni som är lediga njuuuter !

Jennie let me love you..

HALLÅ? !

Danny&Erik är jätte bra . bjuder på sig själv och är allmänt snygga ,vad gör mattias ? han ler typ inte ens. naa, jag tror som röjens. mattias är kär i viktoria och är lite blyg. stackarn..



det är viktoriafirandet jag pratar om. pinsamt matiias du passar inte in , tyvärr.

Du ska inte tro de blir sommar..

ifall inte nån
sätter fart.

SÄMSTA natten ! jag sova kankse max 4 timmar - och de var inte direkt vad jag vill kalla sömn. vakna somna sakna somna. jag kunde verkligen inte. och sen ligger man och tänker -okej 6 timmar kvar..5 timmar kvar nåmåste jag sova.. shit 4 timmar kvar..ja ni fattar. så när jag vaknade idag , 5.30, kändes de som jag inte sovit någonting. mådde illa & shit också , men de vart bara att sätta sig på cykeln och cykla vidare.

innan dess sa jag hejdå till världens bästa mamma . hon åker och kollar på bror& pappa i göteborg idag. inatt hon va som en ängel, märkte att jag inte sov. ida hur är de ? hon liksom , behlndlade mig som ett barn, de va stort. jag uppskattar de , även om jag är sjutton. är de någon fel med det ?

jobbet var ganska segt. hade inte mycket och ingen kul liksom. kändes mest som att man satt av tiden, och fick lite pengar för det. bytte även bort mina extra turer v.31&32 - så nu kan jag åka med familjen på husvagnssemester om dom åker, om inte ? leedig efter nästa vecka. bra mig !

efter jobber cyklade jag til lstan & träffade Sofie. det var ju verkligen inte igår ! trevligt hade vi . när vi kom hem gjorde vi taost, muuums var jätte sugen på de hela dagen ! och sen blev de film . började kolla på closer men efter halva filmen kläcker vi kommentaren nästan samtidigt vad handlar den om ? jag vet inte om vi hade pratat för mycket eller om den var dålig - jag chansar på de andra altenativet (a) så det blev John Tucker must die. man kan inte tröttna på den. puss på den !
gammal bild dock..

hon åkte just hem och snart ska vi fira prinsessan ! heela sverige ! okej , nee jag vill bara se leona lewis som är där : )

huset ekar, nästan så man längtar lite efter familjen..


Uhlalala..

I love you baby,
love me tonight.

hört den ? jag har alldeles förälskat mig i den ! Liksa så bag in da box - som sas vara sommarens plåga ? joo den kommer bli min plåga , och alla i min omgivning. Båda var med på mammas jobbar-vikarie-skiva.

  • Bag in da box - DJ Tune feat. Orremannen
  • Uh la la la - Alexia
lyssna- och er sommar är räddad.

Filmen jag & Jonna såg innan då, hur var den ? huuur bra som helst. Bra dans, bra musik  tuffa människor och en snygging .. vad mer kan man begära? ; ) har ju blivit mycket filmer denna helgen heler sinnes bra filmer också.

  1. Mamma Mia ! jag finner fortfarande inte några ord, men funderar starkt på att gå på den en gång till..
  2. Step up! som jag skrev, ingenting saknades
  3. Bangkok Hilton bara den hjärtlösa kan hata filmen. Det var tjejpower på hög nivå !
  4. Tuck everlasting den va fin, det va som en saga
efter en bra helg med bra filmer, börjar jobbet imon. skänk en tanke till mig ?

Step up to the party..

oj blev de precis en
rubrik från Darin ?! :O

anledningen är solklar. ska se den filmen step up med min kära Bengt ikväll. jag har ju inte sett den jo kankse pinsamt jag vet så nu vart de dags. kommer ner sen & då ska jag hyrt den. frågan är bara om jag ska ta moppen eller cykel. de bror nog på ad klockan blir innan jag kommer iväg haha ..

har ni sett den ?





What if I..



känner ni igen henne ?

feeelgood..

Om ni råkade missa det ! annars kan ni ju kolla igen, som jag hahaha..

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.540053

ola i godmorgon sverige underbar- frankrikefolket ni har inget ljus så kolla när ni kommer hem ; )

I'm singing in the rain..

om de åskade igår ?
ojojoj..

seriöst ?hur kan en himmel öppna sig så snabbt och vraka ur sig så mycket vatten, en himmer låta så mycket och totalt spotta ur sig blixtar ?
jag & Tessi hann ju iofs till vip innan, men de fick vi sitta där inne. haha fast de var ganska roande iaf , de va filk som sprang jätte snabbt utan för haha , folk som rev ner skyltar inne i butiken folk som skrattade åt oss.. ja de mesta .

men regnet ville inte sluta så hennes föräldrar fick hämta oss, tack gode gud för de !
när vi kom hem satte vi oss framför en film , i tre och en halv timma.  Bangkok Hilton sett den ?  visst den va lång, men faktist bra ! Oliwer kom då också , han var mannen i huset resen av kvällen. vi tre kollade sommarkrysset - kom orden båda gångerna ! ojoj bra oss liksom .. åt typ 3 liter jordgubbar muuums ! sne kollade vi en film till Tuck everlasting äkta kärleksfilm måste jag nog minsann säga !

ser en reklam med Ernst, ni vet han som går barfota ?
oliwer: åhh ernst..!
tessi: mm Hans..( i egna tankar )
Vi idiot förklarar henne, hahhaha hon trodde han hette hans ..
typ 5 min senare.
tessi: men, han kunde ju hetat Hans ?

Jag&tessi har känt varandra sen innan vi föddes , seriöst . okej jag föddes 6 veckor innan henne men de va liksom meningen att vi skulle vara kompisar. och det blev vi. och va vi har varait emd om mycket saker. alla knas semestrar, alla klum-händelser, skrattat & skrattat . Hon är liksom en person som vet allt om mig, kankse mer ? jag vet inte men ibldn kan hon säga till mig " nej ida detta borde du inte göra " och liksom vara extra mamma. när jag inte mår bra , då är hon en av dom som ser de först. perfekta duon - hugo&homo.. <3

åkte hem vid tolv eller nått ? kommer hem till våra föräldrar - eftersom de va här tessis&mina föräldrar höll hus. ojoj dom var glada..

idag har familjen mest sprungit omkring som yra höns. de ska iväg på gothia - dit jag inte kan hänga med för jag ska jobba..
men de ska bli ganska skönt, till onsdag , sen kommer mamma hem igen.
Jag har lite ångest nu, JAG VILL INTE JOBBA IMON !!

älskade vän !

Godmorgon godmooorgon..

liksom börade med Ola på tv4
kan bli bätttre?

okej de kan de kanske men inte just nu : )

jag har fortfarande inga ord för filmen, bara gå och se den okej ? haha
hinner inte skriva nått längre , ska till mina egna lilla Hugo, tessi : ) längesen de bara var vi liksom , kommer bli trevligt trevligt : ) det ser faktist ut att kunna bli lite stek också , de har ju en liten uppblåstbar pool så kankse blir ett dopp då ? ; )

ojoj snart kommer Ola sjunga på tv4 nyhetsmorgon, alla bänkade ? ; )

mamma mia.. ! suuper truuuuper.. ! Gimme gimme..!

det liksom räcker inte med en rubrik.

OJ VILKEN FILM .
jag fick kärleken, jag fick skratten , jag fick tårar jag fick LYCKA.. ojojoj !
de liksom.. nee de finns inga ord.
om ni inte tänkt att se de - ändra er GÅ OCH SE DEN jag lovar ni kommer inte bli besvikna : )

liksom låtarna är ju jätte bra , har aldrig typ diggat ABBA jätte mycket men de va liksom poooower eller nått ja vet inte haha . okej jag kanske ska sova på saker och skriva mer om filmen imon ? känns inte som jag får ut nått av detta haha .

det var en bra film iaf, tack familjen för en bra kväll ! : )

en sak till, oj vad jag saknar dig !

Sweeet home alabama..

tornerna när mamma
städar huset..

idag gick mina päron på semester. mamma fick en skiva av semestervikarierna OCH tårta. är dr liksom posetivt eller negativt ? och varje dag sen sommarlover började har hon kommer hem- varit huuur glad som helst har jääte mycket att berätta och vilka "ungdoms-citat" hon lärt sig. ja menar , de har liksom gjort hennes dag på jobbet. SKA DE VA SÅ ?
tänk hur tråk de annars med de andra tanterna där - tajsar om ingenting och så..

iaf skivan som fick .. UNDERBAR ! maaassa sommarlåtar,party låtar & myslåtar. MUMS ! tack mammas- semestervikare-komips !

Runaway..

"spring två gånger i veckan
PLUS styrka.."

ÄNTLIGEN tog jag mig själv i kragen och var ute & sprang. ojoj tungt var ju det ! helt sinnes - tappar man kondisen såå snabbt ?! eller föresten.. vilken kondis ?
efter det blev det iallafall lite styrka. sen var de klart. man känner sig ju faktist hyffsat duktig måste jag ju säga :)

Joggat ner ett varv runt tomten ska ju egentligen vara fem min enlig James (a) så kom faktist solen fram, den va kvar hela 40 minuter innan det kom ett STORT SVART MOLN. tacktack !

Ikväll, blir de BIO ! med familjen dock men de kan ju vara mys de också , mamma mia. premiär och allt.  trailerna verkade ju iallafall bra, glad , bra musik, kärlek, humor jaa de duger nog : ) hoppas på godis också , jag har varit godis sugen heela veckan haha . 


någon som hört om den är bra?

annars , ingen planerat.
jo en sak till- spotta aldrig i motvind..

Someting special..

så söt , så liten,
såå min nya kusin !

seriöst . jag hade glömt så små dom faktist är . när man tar i dom är de som man håller en liten liten fågelunge som inte kan se vart de är eller vad det faktist är som håller på att hända.
tänk er själva - levt i mörker, inte behövs äta, vatten runt om och näst intill ljudisolerat. helt plötsligt efter nio varma månader får du inte plats, du pressas ut och hej här vart de kallt ljust och någon håller mig konsigt. jag måste börja äta själv och alla kollar på mig . vem är de är de min mamma osv. jaa ni fattar ? alla har ju varit med om de liksom, jag skulle vilja komma ihåg mitt första intryck av min mamma- vill inte ni det ? :P haha

när jag höll i lilla lilla Emil tänkte jag ; tänk när man har en egen, SIN son eller dotter. då måste jag veta varför den gråter och vad den vill . vågar jag detta ?

sen kollar på på Sebbe, snart två och precis storebror, sån vill jag ha ! liksom glad för ingenting och de liksom lös upp hans kväll vär när vi kom med två liter "bubba" och han fick äta huuur många han ville . åhh PUSS !

det är mina kusier jag snackar om, världens bästa kusiner och jag hoppas att jag kommer att vara världens bästa kusin för dom. så hon kan säga åhh vet du , jag har en kusin i jönköping. hon är 15/17 år äldre än mig :O !! naaw !

vill inte lägga ut bilder, kankse inte skulle vara så poppis men jag lovar - världens sötaste kusiner det har jag, Ida Kristina Linnea Wendel .

When you're gone..

I MISSING YOU !

jag har kommit in i en Avril Lavinge period igen. HON ÄR TUFF JU! kollat på en massa klipp & shit. de va ju faaan att jag missade när hon va i stockholm ?! tänk stå där - skrika med i alla låtar mmm - jaa drömma kan man ju..



bjuder på ett klipp - KÄLEK !

Annars inte gjort så mycket. hjälpt mamma & städa undervåningen, tillsammans med feken. Kollar på tv och så . märkt en sak , det är ju massa listor och shit på musik kanalerna ? de som ALLTID kommer med är antingen no air - jordin & Chris brown eller forever-Chris brown eller båda. Dock klagar jag itne vöer detta - men finns de inga andra ? de tjatar ju ut dom tootalt ! om ni av någon anledning inte hört dom , fixa ner dom !!

Inte tagit febern på hela dagen - vem vågar chansa ? och när mamma frågar om jag mår bra jaa jag mår jätte mycket bättre än igår mamma : ) okej är de själviskt ? tänk om jag faktist skulle smitta ner bebisen ? :S nee så illa är de faktist inte , eller hur ? ; ) hahaa

annars, HEJ PÅ ER !

wake me up bwfore you gogo..

sämsta natten, sämsta sömnen

alltså jag sov typ inget i natt . för de första tog de typ över en timma innan jag somnade igår - även om jag var jätte trött när jag gick och la mig. kankse kan bero på att jag sov på dagen igår ?

Idag har jag iallafall frisk förklarat mig själv . Ska inte ta febern och ska knarka halstabeltter, eftersom halsen fortfarande är fucked up. anledningen till detta är att idag var de dels 20 grader iskuggan när jag vaknade , ser dock mulet ut nu - annars ska jag steka lite . kankse inte det bästa men man kan göra de , lite i ansiktet iaf ? : ) 
Sen på eftermiddagskvällen ska vi och hälsa på vår nya släkt medlem - kusin emil : ) om han är lika söt som sin storebror återstår & se , men det tror jag :) .



 

jag som trodde europa var ett land..



HAHAHAHAHAHA ..

jag orkar inte mer vill inte vara kvar..

jag längtar att bli frisk tra lalalala ?
okej de va dåligt haha .

alltså jag orkar liksom intre vara sjuk mer . är de inte någon som har en idé hur man botar feber , halsont & ett ton huvud ? :)
idag har jag liksom gjort .. ingenting . sovit & kollat tv typ. sen började jag läsa en BOK ! ja menar hur länge sen va de liksom ? hade typ glömt bort hur man gjorde, kankse inte men iaf haha .
vet inte om den va så bra , somnade och sov två timmar istället..


jag är sugen på millshake men bror ville inte göra en till mig . är inte de elakt ? jag ooorkar ju inte göra en själv . oj oj det är synd om mig alltså . HAHAHAH

hoppas på film ikväll , pappa hade fått hem den där grejen jag inte vet ved den kallas. man liksom lägger in filmer , kopplar den till tv:n så kan man se dom. ENKELT ? eller ?

hold on be strong..

annars kommer du ingen vart .

Vaknade med feber idag . de är ju kul de , NOT !
trodde faktist på att jag skulle slippa de idag . hade nämligen ingen feber när jag gick & la mig igår. kan detta bero på alvedonen tro ? dock tog den ju 5 timmar innan och den håller väl bara fyra timmar , eller ?

så va händer idag ? bror & hans kompis kommer snart kräva tillbaka vilket innebär att jag är portad från en massa filmer som endast finns på datan. nej det går typ inte bränna dom :S
så tv blir min och va ska man se där ? människor som står och säger , ring in till mig så vinner ni 80.000?! ofta , det blir att svara på frågor. jag blir så förbannad på sånna program , håller ni med ?

så, någon som har någon bra film så kan ni ju komma förbi med den. jag är trött på våra ,typ sett dom en miljon gånger . skulle kunna se typ gamla filmer som snövit & sånna. det kan ju bara trevligt men mamma& bror bar ut dom till förrådet typ förra veckan och jag orkar verkligen inte hämta dom haha .

ojoj, idag är det verkligen inte lätt att heta Ida Wendel..

Så synd att du är så söt..?

Ofta sött ?

jag vet liksom inte . vad är detta ? det kan väl inte bara bara muskler, eller?
jag blir typ , äcklad eller någontong. hittade dom på vimmelbilderna på efterfesten,alltså seriöst ?






okej alltså det är ju snyggt med muskler och så, men detta är väl för mycket är de inte de ?
magen är ju liksom som en enda korv ?
Frågan är ju va han strävar efter. vem vet kankse tycker han att han är snygg ?
han kan ju inte ha så mycket till god hälsa. finns de tröjor som passar ? haha nee jag vet inte .

usch kolla liksom baksidan på armarna.
det är snyggt med stora armar, det är det - till en viss gräns.

håller ni med ? är det för mycket eller någon kankse tycker det är snyggt till& med ?!

Lååångtraaadare..

HAHA kommer ni ihåg det?
från de första eva&adam filmerna ?!

Har kollat på alla eva&adam avsnitt i säsong två . Dom är ganska söta , avsnitten. fast eva blir ju sur för ingenting :P
det är iaf vad jag roat mig med idag.
skulle ju åka till den nya baby kusinen ikväll kankse, kan jag de nu NEJ ?

alltså seriöst , jag är ALDRIG sjuk. okej jag va typ förkyld & så hela hösten & vintern men liksom inte så sjuk så jag har feber & shit, om ni fattar ?!
och så tajmas de idag , denna veckan. ingen skola, inget jobb. de e ju faaaaan...som jag & röjens hade sagt .




So sick..

idag va de svårt att komma
på rubriken.

vaknade med feber & ont i halsen. det är ju kul att man blir sjukt just nu.

mammas kommentar: det är inte bra att bli sjuk just nu Ida, sommar & allt .
                                           det är ju så svårt att bli av med det .

tacktack , för det .
så, ingen springning idag för min del. blir väl några filmer & shit.

Jag tror jag är kär..



Namn: Ida Röjens
Bor: Mullsjö ( habo)
Vill jag leva här hela livet? NEJ !
Varför inte ?
för långt in i skogen

Favoriter !
Färg:
Grön
Film: Dagboken & Mouline Rouge
Mat: Taco
Ämne: omvårdnad/omsorg & idrott
Intresse: att vara med Wendel :)
Kändis: James Marsden
Låt: Jag tror jag är kär

Den/det ---jag vet
Snyggaste:
Wendel med kines ögon
Fulaste: apan ( jag vet ) - röjens jag vet också hahahha
Tråkigaste: vara ensam
Roligaste: skratta

Det mest pinsamma jag gjort:
När jag sjöng högt på bussen - all night long ( det var idag )
Detta får mig att skratta:
När folk inte fattar att dom sa fel och kommer på det sen HAHA xD Det mesta kan man göra kul, om man bara vill ! HÖHÖ
Högst önskan: att bli en go tant ^^
Om tio år.. är jag abulansförare med familj !

Antingen eller :
full/nykter
sommar/vinter
kött/fisk
jönköping/mullsjö hon typ drog massa svarta streck över mullsjö på pappret hahaha..

Bilddagbok: iddaröjens
Msn:
ring & fråga ^^

Hälsning:

Tjohej alla Puckon ! Lev livet , vi har alltid kul ! :)




Tack så mycket för din medverkan Röjens ! ; )
du ska bara veta hur glad jag är att vi träffats ! liksom gjort skolan, fritiden & mest av allt , tyskan till en bättre plats för mig : ) hoppas verkligen vi kommer känna varandra läääänge !
"shit ända in i helvete va vi är bra " - 100% Ida - det är så det ska va ! <3

sudda sudda bort din sura min

för de är preciiiis de man gör
när man träffar henne
den där Röjens..

alltså dagen började reeedigt segt. satt väl här till typ halv två två någon gång. liksom väntade på röjens. nepp det blev ingen springande tar de imorgon.
snackade ju iaf med de där som är i framkrike- saarnak&annér. dom hade regn idag, de va ju surt för dom (a) haha nee tycker faktiskt synd om er, dock inte regnat här hemma idag. det är ju posetivt haha .

iaf, sen vid ungefär halv tre kom röjens in. plingplong * öppna dörren & klivpå* de rätt röjens så ska de va ;) hahaha
pratade ungefär om allt mellan himmel&jord. liksom träffas inte så ofta nu när de inte är skola, tänk att vi måste ta igen alla dom timmarna vi snackar i skolan annars- en en eftermiddag/kväll. jaa ni fattar ju själva..

idag hängde snacket dock mycket på våran lilla mini-semester vi ska göra till visingsö. ringa hit&dit. kolla priser. nu har vi iaf bokat helgen v.30. hur de blir - ja de får vi ju se.. hahahaa jag tror iallafall på succé !

så, till den dära saker jag hade på g, kommer ni ihåg ? det kommer bli verklighet, iallafall just ju. det är såhär:
jag har ganska mycket folk runt om mig. vänner,familj,laget osv.. de är liksom mitt liv. och efter som jag skriver mycket här just nu så måste ni ju veta vilka jag umgås med - visst ?
så röjens kommer bli offer nr:1 sen får vi se vem som blir de nästa gång. rubriken kommer vara personens favoritlåt- bara för att följa mönstret med att ha ordspråk eller låttext som rubrik..
målet är kankse att ha en varje vecka eller nått sånt men vi får se vad som händer. kankse dör det redan efter denna veckan ? skriv gärna vad ni tycker- om både röjens & själva grejen ;)

SAKNAR IGGEEEE !! <3

ja må hon leva .. igen ?

faktist lite så.

jaa men dagen igår blev ju redigt bra ju !
Tina kom nämligen hit . egentligen gjorde vi ingenting men samtidigt såå mycket. förstår ni ? typ som att prata, prata , baka blåbärspaj som för övrigt va den godaste vi ätit ? ;) pratade, kollade på eva&adam, pratade och sen kom erik,jocke&tilda & hämtade oss för att vi skulle äta.
muuums med donken tänkte vi- var jätte längesen man ät är liksom. men icke , det blev alcamo. fast , jag klagar inte det vaa gott :)

trevligt var de också att träffa tilda igen. sjuukligt länge sen ju. eller ja, sen skolan slutade . men det blir ju länge som om man tänker att vi träffades varje dag när skolan var .. jag fick även min födelsedagsprestent & så av henne . tack så mycket :) <3

efter det , åkte vi hem till tilda för att umgås. haha , hur gör man det . kan man ens de eller är umgås när man liksom bara träffas ? SVARA ! tycker det är ganska lamt att säga det annars ..hahahah
vi sjöng singstar. killarna mot tjejerna var meningen . men slutade med att de va vi tjejer mot tildas syster & mamma x) erik var med en omgång, men va hände sen :O ?

åkte hem vid elva ungefär & somnade pladask. inte konstigt efter en sån händelserik dag ?!

så, vad händer idag ? jag MÅSTE ge mig ut & springa. det går inte så bra med det super seriösa egenträningen som james har gett oss med innebandyn liksom..måste nog börja tagga redan nu, för sen kommer röjens . weeeeeeei ! saknad på henne där !
jag har en sak på g, se om den kan bli verklighet senare.. ; )

vi är en tuffa brudar i lyxförpackningar..

okej jag gjorde om de i plural,
men de är ok ?

kvällen igår var heeeelt galen, egentligen. efter en dag med massa mys med Annér & sagt hejdå till dom. vilket krävde lite tårar, kommer sakna sönder ! <3
iallafall , efter de åkte jag till frida . hon packade ner lite shit & så åkte vi till mig. jag var typ dödens hungrig så vräkte i mig en helt pizza själv ! haha

sen, började vi göra iordning oss .
  1. platta hår
  2. tuppera
  3. spraya MASSA
  4. smink i massor
  5. ombyte
  6. något att dricka
  7. sjunga& dansa
där har ni den bästa koss-metoden till egenfest. haha . för er som inte vet så kallar vi oss själva ju för kossa bä& mö. okej lite fjortis kankse ? men OOOOOCH ?! det viktigaste är att man har kul , eller ?


sudd bild - mer bilder på bdb !

ungefär vid halv ett-ett gick vi och la oss. frida , du pratade som aaas haha förlåt om jag va tråk haha .
iaf, tusen tack för en bra kväll :)


varje vecka äre helg..

NU GÄLLER DE ! nu ska ni få lite detaljer om gränna resan.

Bussen gick ju som sagt ganska tidigt , och efter som jag var trött vet inte varför? så jag somnade på bussen. somnade ifrån Fekens prat och prat. vilket jag fick tillbaka när jag vaknade , hela dagen hela natten & dagen där efter.
men de gör inget, haha .

när vi kom dit, fick vi fika innan vi skulle ta ebba brahe till visingsö. huuur mys som helst, någon som vill tälta eller nått där i sommar ? : ) verkligen hur fint som helst.
morfar bjöd på mat osvosv MUMS TACK :)

sen vart de spel-tunering. ni vet fia, maja, åsnan, tändsticksaskt, tummen upp osv.åt även vattenmillon. oj hur stavas de ? :O det var en trevlig kväll men massa skratt som vanligt. sen gick jag & bror & la oss på våran kungliga säng . typ dubbelsäng i luft madrass ca en halv meter hög. fattar ni ? haha

dagen efter fikade vi & sen sjutsade dom hem oss , tack för en bra utflykt !

när vi kom hem , kom Annér efter en stund . trevligt vart ju det ! senare till frida :)
iaf så vart de en bra dagtackar för det ! : D

kan vara snäll & bjuda på lite bilder, annars som sagt, bilddagboken.


ebba brahe maaat ! mormor,morfar&feken

millon ! på båten fia



feeelgoooood

resan till gränna var jätte bra ! kolla på bildagboken för mer detaljer :)
har lite svårt över vart jag ska skriva saker liksom .





JAG ÄR LYCKLIG !

skriver mer sen , ska upp till bengan & kolla när hon städar. hon ville ha uppdatering med ? HAHAHHAH <3

when love returns again.

någon som märkt att jag döpt alla inlägg
till antingen något i en låt eller nått talesätt?

iaf , gick & la mig tyo halv två inatt. och sitter redan där ? tänker ni .
inte så lustigt egentligen. jag & bror ska till gränna & hälsa på vår älskade mormor&morfar.
bussen går härifrån 9.57 och är framme 11.22. tänk nästa år när man troligtvis har körkort..

fast, solen skiner himelen är blå - känns lite tråk att åka dit ändå. ojsan det rimmade .skulle hellre vilja åka till vätten idag igen.
hade föresten en maassa stek dag igår där med malin & annér. sååå bra och såå varmt. vattnet tog död på fötterna & låren dock , men avsvalkande va de ju iaf. någon som såg nått tåg.. ?

på kvällen skulle ju jag & bror gå på bio, narnia. men va hade han gjort . GLÖMT BOKA BILJETTER, taaaack för den.
dock, annér kom hit iaf , åkte hem halv två..

nej nu måste jag äta frulle & väcka bror. får sova lite på bussen sen : )

va du än gör , gör det med ett leende.


lyssna till ditt hjärta..

det finns liksom inga ord.
jag kan bara inte hitta några.



"jag saknar dig väldigt väldigt mycket.
Och hoppas att vi kan lösa detta tillsammans.
Du är tjejen i mitt liv!
puss på dig Ida/ igge"

tio tusen röda rosor..

för en vecka sen fyllde jag 17. Vad önskar du dig Ida ? - en överraskning !

och det blev de :)
vid typ halv fem igår kväll kom tessi & tina & häntade mig . - kom Ida vi ska ut & köra lite moppe..
hahahaha okej ? så åkte vi iväg iaf , typ genom hela stan. det hann gå mycket tankar ska jag berätta . jag va typ . nervös hahaha .
sen till slut parkerade vi i stan . vi måste väta här på de andra. de andra ?! jag tänkte ba shit hur många blir de ?
men vi gick till stället där vi skulle var. stället var sköna jag. en sminkrådgivning&så får du ta grejer för heeelt beloppet.
när vi säl slagit oss ner . eller jag , tessi & tina stod & tittade på , så kom de andra. röjens & frida : ) weei bästa gänget ju !
hon sminkade på , på , på shiit har folk såhär mycket på sig varje dag liksom ?! fick en läxa i mina ögonbryn också , usch de är ju hemska ! varför har ingen sagt de till mig innan liksom ?! :P
fick också maaaassa läpp glans och nått som skulle göra att de såg fylliga ut. jotack, hej silikoläppar ! hahaha .
varje sen massa stuff och gick ut på utanför. ska försöka hitta en bild ..

-åhh tuusen tack , aas bra present flickor
- japp och nu blir de mat !
- :O

sen bjöd de underbara flickorna mig på mat också, alcamo blev det . åt tills vi nästa spydde allihopa. skrattade gjorde vi också , så vi lipade hahaha !
röjens&frida
tessi&tina, jag

när vi ätit klart så sa vi hejdå till tina&röjens. röjens skulle med tåget & tina skulle hem. jag, frida & tessi åkte hem till henne och såg allsång på skansen. fast såg kanke inte så mycket. h-gänget hade ganska mycket att prata om , allt från himmel till jord liksom. frida åkte hem efter det, jag stannade till ungefär tolv.

TUSEN TACK FÖR DENNA KVÄLLEN FLICKOR ! <3



ordning&reda pengar på fredag ?


kolla den ni !

ny taktik. lagt byxorna ner i gaderober istället för att ha dom hängande ( de läggs ju bara ändå över stången till slut) och så flyttade jag en del saker till andra ställen. erkänn bra?!

bror tro de håller två veckor max, hur länge tror ni?



solen skiner himlen är blå..

vakna somna om vakna somna om..
vakna..SOLEN LYSER UPP UPP UPP !!

ungefär så vart de, i min hjärna i morse. vakar typ pch kollar klockan. bara sju, nio..osv.. sen vaknar man halv elva & DÅ märker at de är värsta fina vädret och stek varning ute. UNDERBART !
så gaderoben får nog vänta till nösta vecka eller nått , haha kan ju inte sitta inne idag liksom. inbjudan fortfarande kvar..?

det är ganska kul det här ändå. det här med bloggandet , jag vet inte varför. egentligen ka man ju inte ha något liv, men jag har kankse inte det ?

RSS 2.0