Du vet gaaalet bra dag

:)

Och vet ni ? det kommer bara att bli bättre ! :)
Bror ska dock lana tills imon = syster får hålla sig ifrån datan. bara så du vet liksom;)

Får vara bra för idag, bättre uppdatering får ni vänta på .
Puss :)

Du vet fotboll

sjukt fint faktist.

Gott väder, gott sällskap & go match. kan de blir bättre ? jag tycker att min vän malin kortfattade matchens .. hmm va ska vi säga..ne ni får avgöra själva, LÄS HÄR ! Kankse lite internt men jag garvade iaf :D
Jag tror jag bär tur med mig, vunnit båda när jag gått ju, fiiint äre :D sen kan man ju verkligen undra vilket lag kung santos kommer ifrån.. host..kalmar..host... haha!

Godnatt!

Du vet när det inte finns några ord

jag är där igen..

Ibland när jag stöter på något kontigt, underbart eller annat så kan jag inte finna några ord. Jag har varit där innan, ni vet säkert. Då har de handlat om filmer. Idag, handlar det om låt. Hurtful - Erik Hassle.  Jag älskar den verkligen. Det är ingen låt jag blir jätte glad av kankse, vilket brukar vara de låtar jag fastnar för. nee jag vet inte, jag hittar inga ord. Den är bara så fin och liksom.. na jag vet inte. mm..

Jag vill ut & sola, men jag får det ikväll. Ikväll äre fotboll! :)

Du vet heelt tom

eller aa..tommare än vanligt.

Men efter två prov och en debatt kankse man inte kan vara annat? Äre någon mer än jag som tyckte att det var tråååkigaste ämnet någonsin att skriva om? Tänkte innan att det är väl helt okej, men allvarligt. nej inte kul INTE kul..
Men nu äre bara tre nationella kvar. Jonna sa tt de sista var 12 maj så jag längtar till kvällen den 12 maj :)

SEN längtar jag också till 30 MAJ ! rixfmfestival kommer igen ! :D öööverlycklig, kan man vara annat liksom? inga artister kommit upp än, men jag hoppas såklart på ola ;) hahaha , och några mer med humor. inte inteinteinteinte BWO, snälla rixfm !
Tog nytt pass idag också. inget vidare med tankte p åatt jag såg up som en som var emd i förintelselägret eller nått. jag vet man ska inte skoja om det, och det gör jag inte heller. det är faktist helt sant. men de är ju inte så många sm ska se det, som tur är.. hahaha...
Var ute & gick med mamma också. Pratade om en, som tydligen hade blivit singel nyss.
- vadå är hon inte tillsammans med sin kille längre?
- nää hon är solo nu..
hahaa lite kul tycker jag. inte att man blir singel/solo utan att man kallar det solo.. ah ni fattar :P

Nu ska jag ge datan till min bror. jag är ju trotsallt världens bästa syster. hahaha.. ;)


Du vet liiite stressigt

men bara lite.

Jag vet inte vad det är med mig. när jag har tusen saker att göra, så gör jag inget! Imon har vi:
- nationella
- debatt på samhällen
- msk prov

Idag ska detta göras:
- skolan till fem.
-möte med innebandyn om hur de blir nästa sägong

jag har inte pluggat nått i helgen. det är inte likt mig. hade detta varit för typ ett år en hade jag varit som en stressa iller och suttit hela helgen och ädå varit stressad.
Okej, så jag har lite dåligt samvete. Bara för det så gick jag upp tidigare idag på självaste sovmorgonen för att plugga. Om de gick bra.. det ser ni ju själva.
Dock har jag skrivit frågor, nu ska jag bara svara på dem också. när jag har tid..inte bra, INTE bra...

Du vet en värd dag

jag bara leer..

Anledningen heter Malin Pettersson. Har spenderat nästan hela dagen med henne. Gick runt munksjön på en timme, applåd till oss! var här hemma och pratade skit & sen en perfekt avslutning nere på stan på claras. sjukt värt. satt där i två timmar och para pratade om allt och inget. åt även än massa dog kycklingsallad :) 
jag ler, och jag vet inte varför. eller jo, eller nej, eller ja veneeee :)


<3

Idag äre även ett år sedan jag träffade ola. är värt en liten anteckning tycker jag minsann :)Puss&godnatt ! :)Du vet konfirmation

nostalgi.

För tre år sedan var det jag som stod där framme. Var sjukt nervös innan, sa att jag aldrig någonsin skulle göra detta igen. Så klart vare sant, man konfirmerar ju sig bara en gång..haha. väl där framme sjöng vi, jag skadade mig och hoppade på kryckor och tog emot ett sorg samtal..jaa alltså teater. Sjukt kul, och något man aldrig glömmer.

Idag var det brors tur.
Han var mest nervös för att bära klänning tror jag. allt han oroade sig för, för på frågan va ska ni göra då? hade han ingen aning, och detta var igår. Men han skötte sig bra, han är snyggare utan klänning men det han sa vad de nu va..hahaha var bra :) syster stolt :) höhö
När man tröttnade på det där framme kune man roa sig med att kolla&lyssna på sebbe. hahaha, han roade en hel del kan jag tänka mig.. :P

Släkten hit efter såklart. full rulle som vanligt. uppe i lekparken med sebbeplutt en sväng. fullt ös medvetslös, men nu öre slut på det. eller ne, kyrkan imon igen :O bara att gå dit & se glad ut.

ha en bra kväll :)


Någon som precis konfirmerats.
Någon som älskar att vara barnvakt
till världens bästa kusiner.
nej jag hade inte klänninen i lekparken..

Du vet äntligen fredag

plus soool !

Frida gästade ed idag. mycket trevligt, och hon vart impade att alla pratade med alla i klassen. hahaha, gör man inte det ? okej inte alltid. inte om man gick 9c på ljungarum okej . haha.
gick på stan&a6 innan vi åkte hem. min skolavlutningsklänner är slut !  kul liksom, blir lite ledsen på det.

Jag är bäst. älskar att plåga mig själv, suttit och kollat på massa gamla saker. bra Ida, verkligen as bra. hmm..
får se vad som händer. det blir iallfall en kväll med frida, så då kan de inte bli illa :)

PUSS !

Du vet tagga ner

lite grann :)

Kollade mitt arkiv och insåg att jag skrivit typ fyra inlägg på ett dygn. det är liiite to much tycker jag. haha , så får nog hålla mig till högst ett per dag hahaha. men så äre vill tankarna komma ut så vill dom :)

Idag vare iaf prommenad med bengan. redigt värt, att prata med dig känns redigt fint. får mig att se ljus på framtiden och alla möjligheter. på tal om att se möjligheter; FRIDA NYDÈN. sicken människa.
JAG ÄLSKAR ALLA MINA VÄNNER, taaaack ! allisammans, så jäääkla bra. Puss !

Grattis till haga som vann serieprämiären. ni är kungar, eller ah ni från vårt gamla hedeliga lag ;) ne skoja, alla är bra :D

Du vet protesten

om ni trodde
att jag bara pratade...

Ville bara tala om att jag faktist varit ute & löpt ;) så att ingen tror att jag bara pratar och sen händer inget,före så är de ju verkligen inte. haha jo ibland men inte idag ! :) blev lite styrka också.

EN APPLÅD TILL MIG !

Du vet träningsdagen

bengan: ey vi måste ha en träningsdag.. onsdagar?
Jag: ja, vi drar munken på onsdag då !
bengan: det är rätta takter mårtis..

Så, lät det i måndags. idag låter det:
Jag:
hoppas du är tagg idaaag!
Bengan:  meh du, vi kan ju inte gå två dagar i rad. vi skulle ju gå till fotbollen imon ;)
Jag: :O
Bengan: bra mårtis, vi säger så.

Så, träningsdagen blev tydligen framflyttad . hahaha , BRA START! ;)
bara för det, i ren protest, ska jag försöka ge mig ut och löpa. vet inte vad det är med mig. tränar hårade nu än under säsongen hahahaha ...


Du ver redo

JAG ÄR REDO !

Det är en bra dag idag, provet kommer gå bra.
Puss !

Du vet glädjepiller

bäst äre!

Alla gör vi något nör vi inte känner oss hundra. Jag lyssnar på musik. I 9 fall av 10 så äre ola som åker på när jag behöver pigga upp mitt humör lite. Jag struntar i om ni inte har det eller ej, för jag vet att alla är olika.
saken är den, att när jag säger det säger många ( de flesta ) :
uuuuuuuuuuuuu han är bög ! ehh nej ? 
meeeh, jag har hört att han inte kan sjunga att de typ fejkar hans röst? eehm, absolut inte?
han är ful.
haha för det första, vad tyder på att han är bög? att han sminkar sig ibland? för i så fall så är ju typ hälften av jordens alla killar just nu bögar eftersom att var och varannan använder det just nu. kan han inte sjunga? nehe, men sjunger han alltid med skiva bakom sig då ? och sen ful, alla har olika smak i know och det är väl en jäfla tur det. tänk om alla hade sprungit efter samma killar eller tjejer?

Jag tycker att det är bra att folk är olika. tänk om alla tyckte samma:
- likadana kläder
- aldrig diskussioner
- alla lyssna på samma musik, jämt. ingen skulle lära sig lyssna på annat
- m.m.m.m....
Det finns posetiva saker också, typ som att om alla tyckte samma borde väl inte krig vara nödvändigt?

Ojdå vilket långt inlägg om egentligen ingenting. det jag menar är att här kankse jag skriver om zac&ola. och då får jag det, för det är min blogg och här skriver jag mina åsikter och om mitt liv. riight ?
så, detta gör mig glad ! : )

 

Iaf, HEJ !
Mer än skolan idag har jag skaffat mig vuxenpoäng . eller aa lite iaf. jag, tina&tilda har nämligen varit på möte. haha , fanns några i vår ålder med de flesta var äldre. kändes lite vuxet.
mamma: vart ska du?
jag: på möte ! : )
mamma: :O

haha , lite kul ; ) mötet var om korpen. det blir en damserie och det tackar vi gudarna för. känner mig redigt tagg, och det där jag sa när jag slutade får jag nog äta upp.
"usch jag ska aldrig mer i hela mitt liv röra en fotboll"

Långt inlägg det blidde, nu äre godnatt ! : )
puss !

Du vet engelskanationella

ojojoj..

Detta kommer icke sluta lyckligt. Om jag får godkänt på nationella engelska B, så ska jag .. ja vene, men den dagen blir troligtvis min lyckodag. skulle läsa igenom det tills idag, typ någon förberedelsesak. jag fattade ingenting. okej, jag la inte ner så jätte mycket tid för att fatta det heller, men när jag väl gjorde det. nepp, ingenting fastnade. så, idag på lektionen när vi skulle diskutera detta häfte, var jag emd tessi. som inte heller hade läst jätte nogrannt. BRA ! såhär gick det ungefär:

Tessi:  it's about how they cut girls and boy apart..ehh..I mean seperate...
---
Tessi:
What is wage?
Wendel: hmm, vagel?
--
Tessi:
It's about women and men's..
Wendel: mens ?!
Tessi: yes, it's red..

jaa, ni förstår ju själva. men, jag önskar mig all lycka till detta. en vecka kvar, suck.


Du vet älsklingstina

:)

Martina Beckman (ej backman) har idag förgyllt min dag. I och med provet på onsdag som jag inte behöver nämna för alla vet hmm.. så skulle den lediga dagen endast spenderas med plugg. kul liksom. NEJ, så därför frågade jag min kompanjon tina, om hon ville plugga med mig. nytta med nöje har aldrig varit fel ? hmm tänker ni, två tjejer sitta och pugga tillsammans på något de verkligen inte bryr sig om egentligen, funkar det? helt klart, att plugga tillsammans är helt klart underskattat. jag har nog lärt mig mer idag än vad jag gjort alla andra dagar när jag försökt att få in allt med efterfrågan och utbud hit och dit. VÄRT ! prat+plugg+skratt+mat/fika, sjukt värt. och deffenitivt nytta med nöje ! :D

Gjorde även test på e&u. 50/70, haha hade inte pluggat någonting såvisst, helt okej ! tss. inte helt okej dock att jag inte hade några nycklar med mig så jag va utelåst. inte kul..MEN så äre tur att bengan bor husen bort så kan hälsa på där. blev som alltid "mycket snack en kopp te" som hon själv skulle sagt.

Mycket bra studiedag, nu måste jag dock tillbaka till pluggandet.
PUSS!

Du vet tråk söndag

tungt !

Dagen idag stavs PLUGG. sjukt tungt. är iofs ledig imon, men tänk om de är fin väder, då vill man inte sitta inne minsann ! Samhäll (känner att jag bara skvier om den hela tiden, men den finns hela tiden i min hjärna som ett störande objekt, usch ) engelska & svenska. blää, men så kan de vara.

Ska dessutom åka till gränna och frysa. Bror spelar match och jag vill övningsköra. det är bra att hänga med, kan ju i annat fall stanna hos mormor&morfar sålänge :] höhö.

Har fortfarnde inte slöppt filmen igår redigt. det var en redig pärs måste jag säga. jag skulle vilja gå igen :) HAHA.

PUSS !

Du vet GOOOOOOOOOOOOOOOOSCH !

alltså jag
finner inga ord.

Detta blogginlägg vill jag varna för fjortis-varning! MEN JAG DÖÖÖÖÖÖR ! Filmen var så jääääfla bra, jag satt nog om log 90% av filmen, skrattade 5% och resten lipade jag på. zac är min man ! jag finner faktist inga fel med detta man ! egentligen är han kankse inte man, eller 23 år, är man man då ? hmmm . men iaf, SE DEN ! kankse inte ifall du är kille och älskar action, men annars. PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSS !! :D

Södra vann också, 1-0 och de spelade redigt bra ! det sas att de skulle vara en pampig invigning av de nya taket. HAHAHAHA , säger jag bara. det var typ 30 ballonger som släpptes rakt upp i luften . ahahha, men men.. !

PUSS PÅ LÖRDAGEN, PUSS PÅ...ja ni vet :)Det får bli kärlekskategorin på detta.
hahaha...

Du vet gårdagen

Fint vare !

Kvällen igår var värd ! God mat, gott sällskap och mycket skratt ! Tilda pratade jobb, Palle berättade att hon är på att städa toaletter, Erik trodde att jocke var tina, och sofie hade sötaste toffsen. hellycket helt enkelt ! ;) hahaha..
Vet inte exakt när jag kom hem, kvarövertolv kankse? Tack allesammans :)

Nu sitter jag och väntar på Frida. Ska dra munkis en snabbis, behöver prata av mig lite tror jag. Alltid värt liksom ! Senare blire fotboll & sen såklart, BIO !
Någon som såg metro igår ? GOOOOOOSCH !! kan ju inte bli annat än lyckat ! :)
PUSS

Du vet HELG!

bara 8 veckor kvar !

En vecka mindre kvar till lov mina vänner ! Börjar redigt känna av hur sommaren närmar sig emd stormsteg ! 
Idag kollade jag till&med på skolavslutningsklänning. herregud! men sjukt värt!
Firade helg med tessi&röjens på piren med glass innan jag åkte hem. Sjuukt fint, dock blev jag smutsig i baken och typ 1000 flisor. men det är värt sjukt värt.  

Ikväll blire ännu mer firerier. hmm kan man söga så? jo jag kan :) ska till sofie och äta gott. Kan inte bli annat än trevligt :)
Nu ska jag nog ut i solen en stund innan de är dags att göra iordning sig.
ha en bra kväll, för det tänker jag ha :)


 

Liike it!


Du vet kalas

suppriiiiise !

Farbror fyller 40 år "ung" idag. Detta firades genom att hela tjocka släkten skulle vara hemma hos dem när han kom hem. Dock var han redan hemma, hahaha.. men han blev lite överraskad iaf :P
Pappa: grattis, imon är har du närmre till 60 än till 20..
hahaha...
Övningskörde dit&hem. på väg dit råkade jag dra en liiiite för snäv sväng. mamma sjöng då i baksätet. hmm, tyst?! grr liksom. jag hade aaaallt under kontroll ;)

nu ska jag sova, PUSS !


Du vet 17 again

MÅSTE BERÄTTA !

Biljetterna till den efter långtade zac efron filmen är BOKADE ! Ni förstår nog inte hur länge man kan ha sett fram emot denna film. ett år kankse ?! hmm, iaf. Lördag gäller det. Bio med flickorna, et stor bio-duk med endast zac zac zac. kan de bli bättre ? det är frågan ! haha.

Kolla bara liksom ! <3

goooosch !

Du vet att älska torsdagar

dåliga torsdagar
har blivit bästa torsdagar !  :)

För ett tag sen, eller efter jul. så fick vi nya scheman. 8-16 på tordagar var en katastrof för OPS2D! Dessutom vare bara sovlektioner hela dagen. tungt ! nu, har vi haft långlektionen på morgonen klart ( bara en nästa vecka, varför ?! aja men ska inte klaga) så så börjar vi typ elva. sen har vi eget arbete i medisinsk grundkurs och slutar däröfr typ 13.20 eller nått. vet inte exakt. erkänn fint ?! idag var även sociala omsorgen kortare än vanligt, så slutade 12.30. dagen idag var alltså mellan 10.55-12.30. hur fint äre inte ? :) gjorde ingenting, matten gick vi igenom provet&omsorgen, som sagt vi fick gå. tänk om alla dagar var så, hade varit redigt värt ! :D

Ikväll ska jag göra en sak.
Jag vet inte om jag kan skriva det här eller inte, så jag låter bli. men kankse kankse, får ni reda på det senare. eller jo, det ska ni, för då äre ingen hemlis längre ! : ) Men vet ju inte vem som läser bloggen liksom..
Nu, måste jag nog plugga en stund innan.
PUSS !

Du vet kunskap

nödvändigt
eller inte ?

Alltså jag har kommit på en sak. Varför kommer man bara ihåg det som man egentligen inte behöver kunna ? ta saker som jag borde kunna.
-
mer saker till sammhällsprovet efter att ha pluggat flera timmar
- tyska, eftersom jag läst det i typ 4 år.
- engelska, eftersom jag man läser, lyssnar och ser det överallt.
bara några få exempel..
sen kommer vi till de saker som man egentligen inte har någon nytta av:
- hur man skapar en blogg ( spred precis min kunskap om detta vidare höhö)
- att en 50:öring väger 3,7g ( en sak jag kommer ihåg från pluggandet med samhällen)
- att det endast är 8% av jordens befolkning som har blå ögon ( robban i klassen berättade om detta igår, woho vi är en av dem liksom..)

VARFÖR är de såhär?! det får bli dagens mysterium. Eller att komma ihåg saker. tina har ärligttalat världens bästa minne. idag typ.
Jag: men vet han, typ lång, kompis med -- , han firademidsommar med oss en gång..
Tina: ahaa han som kom och hälsade på oss på gothia när vi stod där&där och gjorde ...
ja ni fattar. sen ka de liksom vara svårt att kommer ihåg och tex svara på ett sms. hmm..

alltså, varför kommer man bara ihåg vissa saker och varför vill vissa saker helt enkelt inte fastna? kan de helt enklet vara att hjänan är så full at onödiga saker att man inte på plats me det viktiga?

såhär rör det sig i min hjärna när jag har för mycket fritid ! :)
PUSS !

Du vet SOL

det första jag
prioriterar :)

När solen skiner och himelen är blå har jag ingen lust att plugga. speciellt inte när jag varit och tränat, så är jag extra värd lite sol tycker jag : ) Fick med mig Tina&Tilda på medelpass idag. Inte vilket som helst, melodifestival! WOHO överraskning att de var de, tur för mig kankse. då tyckte de inte att e var för surt ;) 
Träningen var iad behövd. hade dragit is oss blåbärspaj, vanlijsås och smoothie på claras innan. Malin&oliwer kom även dit. massor av skratt, behövligt ! : )

SÅ till saken, när jag kom hem. direkt plugg tänkte jag. sen njaaa, jag kan ju ias läsa engelskan när jag steker lite. var ju tvungen att testa nya bikinin också. :) så bytte om, en liten stund tänkte jag, engelska texten handlade om mig att jag låg på en strand och så kom det en...ne just de det var mina drömmar de ja..mm jag SOMNADE ! tro ingen väcker mig heller. 45 minuter senare vaknar jag upp. Skönt vare, men nu måste jag sätta fart !

PUSS !

Du vet att pluggandet går fint

jag är inge bra på
att ljuga va ?

den dagen jag har nytta av att kunna var keynes teori är, den dagen...allvarligt? naae, detta är bara ett sk rap prov som vår allas göran hade utryckt det. man lär in alls, rapar upp det så är de borta. bläk !

Har även fått rättelse av världens bästa lagkapten, vi vann även dumle 2006. haha , måste missat den medaljen, eller kankse någon avunsjuk som snott den ? :O hmm, tack iaf ;)


Du vet uppskjutet

tack för det !

Samhällsekonomiprovet är uppskutet  TACK GODE GUD FÖR DET ! nu har jag mer tid att fatta, och större chans för godkänt ! : ) woooho !
anmälan till korpen med fotbollen är idag även den inskickad, ska bli redigt kul faktist ! OPeration FF ska vi heta, och kah hoppas verkligen att flickorna i klassen är taggade ?! ; )

Ne, nu måste jag lägga ner tid på samhällen. tråkigt, men sant !

PUSS

Du vet när man inte redigt vet..

fick tillbaka den ! :)
höhö..

8 år av ens liv är väldigt mycket. speciellt när man bara är snart 18 år. Något som varit ens del sålänge, är svårt att tänka sig utan. Hela säsongen har jag sagt att detta skulle vara den sista, det ska vara skönt att slippa detta och man får träna när man vill. Men nu känns de bara..tomt.

Inte många lag har eller har haft den lagkänslan som vi har haft i alla dessa år. Några har kommit till och visa slutat, men aldrig har känslan försvunnit.
- en för alla, alla för en säger alltid en viss Charlotta Hjort i ringen före varje match, och det är sant.
Men detta året, och kankse även förra, har det blivit massor med ändringar i laget. inte i känslan men annars. Flickorna är redigt duktiga vissa spelar i smålandslaget, vissa i landslaget och vissa drömmer om lansdslag. jag tror vekrligen att de kan nå dit, men det är inget jag vill.
Det känns bara dumt att gå ner till träningarna för att ha kul, när vissa verkligen vill lyckas. Att få smaka på hur mycket sämre man är, det är inte heller kul..
Jag antar att detta bara är en del av vad det innebär att blir äldre, jag hatar det. jag vill inte bli stor, jag vill att de ska vara som det alltid varit.

Genom alla dessa år har vi vunnit massor. jag sitter här med alla medaljer, som sorgligtnog ligger i en gammal trälåda som jag gjort i slöjden. Det låter ganska katigt att räkna upp allt, men jag är stolt över det ;)

- cup i växjö KPMG guld -02
- coopforum- cup guld - 05
-sm silver -06/07
- sm- silver- 07/08
- fairplay guld -03,-05, -06 ,-07,
- dm- silver -07/08
- dumleguld -05, -08, -09
- fairplay silver -08
- fairplatbrons -04

dessutom seriesegrar:
03/04-05/06 ( + en extra serieseger 04/05 när vi spelade i den som var ett/två år äldre)
tvåa i serien F16 när vi var 14..
sen vann vi div.3 två år irad, iår div.2 utan att förlora en enda match...
MÅLREKORD: 39-0 på 3x20 min..

ja..ni fattar ju själva. på alla dessa kan ni lägga på 100000 minnen. både roliga & mindre roliga. det är inte lätt mina vänner. det är inte lätt att bara tänka sig mig utan att att upplevt detta. det kommer alltid att ha hänt, och de blir ju en hel del att berätta för barnbarnen. 13 finaler inte illa !
Även om jag fortsätter, så får jag inte träna med detta underbara lag. vissa såklart, men inte alla. lagkänslan är borta. blir de samma sak ?
Jag är glad att jag varit med om allt detta , för det är inte alla som får det.
så tack, tack för allt och tack för att jag fått vara en av er alla dessa år. tack.


 

Lyser upp JIK-märket.
PUSS !Du vet GULD

mm :)

Vi fick guld ! hinner tyvärr inte skriva mycket idag, bror vill ha tillbaka datan. som om han inte suttit tillräckligt i helgen ?!
skriver imon !


Du vet så SKA det låta

så de så

Jag skiter i att man kan ha finare kläder och vara snyggare håret. Ola är min babe, så de så :)Du vet stek

life is gooood !

JAG ÄLSKAR VÅREN ! det bästa kan vara att man får steka när man är blek eftersom alla ändå är lika vita erkänn ! tror dock att jag fått lite färg idag, lite. :) hahaha..
Jag borde packa tills imon, jag borde plugga samhäll tills på onsdag och jag borde ut och hjälpa feken. och jag ska , kvällen är ung ;)

Måste måste måste berätta kvällens stora händelse. tyvärr måste man vara inne men sjuk värt ! OLA PÅ SÅ SKA DE LÅTA!! alltså vet ni hur länge jag väntat på dettta? skrev in i min kalender att kan skulle vara med för typ kankse två - tre månader sen ? ingen aningn, men då var de typ, shiiit va långt de är kvar. och nu, nu är det idag :D ! så gör er själva en tjänst och kolla på det ! :)
nä, nu ska jag njuta lite till innan jag tar tag i mitt liv. haha !
GÖR ALLT MED ETT LEENDE, speciellt idag !

Du vet myskväll

totalt :)

Jätte bra dag med malin idag ! skrattat massvis, pratat massvis och sett två filmer. because she sad so och austrailia. ( hmm stavning?) på detta lägger vi till god mat och maaassa onyttigheter. kan de bli bättre ? : ) tack för en super dag & kväll ! <3

Nu är jag snart på dåligt humör utan anledning. så bäst att jag går och lägger mig. godnatt ! :)

Du vet glädjebesked

eller ?

Det första man hör på radion..
- jaa och färjestad tog alltså sm-guldet igår...
tack.
och för att fortsätta så kan man läsa i tidningen...
- Före matchen var det lite vemodigt. det kändes att de skulle bli sista matchen..
samma man fortsätter..
- en förlut i slutspelet säger allt.
mm puss på våran allas Jörgen Jönsson.
urk.

MEN det finns andra riktiga glädjebesked.
- solen skiner :D
- jag ska träffa malin idag :)
-sista innebandyträningen för säsongen/föralltid.  den som lever får se..

ha en bra dag ! puss !

Du vet aaandas

usch.

Okej hata är ett starkt ord. men om jag säger stark ogillar? blir de bra?
för i så fall så starkt ogillar jag:
- färjestad
-domaren
- kommentatorerna ( hmm stavning ? )

så, nu äre att andas. så ska vi nog överleva även denna sak.
puss.

Du vet när man inte kan få nog

vill bara höra mer
mer mer mer ...


Du vet vår-regn

exakt.

Bara för att det luktar vår ute nu när de regnar så äre okej. annars äre redigt surt !  Var iaf ute & gick i detta vädret. jag vet, bra timing. Bårarpsrundan med Annér : ) Det vart trevligt :)
 
Nu väntar jag på min bror att han ska kolla hem från träningen. Lycko han som får träna i regn liksom. Då måste jag stänga av datan, efter som pappa tagit med sig musen till jobbet. höhöh, ne de är bara syster som blivit tillsagd att gömma den :) HAHA !
Ikväll blire kalas hos farmor&farfar, inge vidare, men det är sånt man får ta !
Hoppas att ni får fint ikväll, och att ni alla håller tummarna för hv..

Du vet småplock

:)

Körlektionen gick bra. Det är mycket att tänka på i staden, men jag tyckte jag skötte mig fint. var ju trotsallt inte första gången jag körde där, höhö.
Efter det träffade jag tina som satt och gjorde test-teoriprov. nästan godkänd jag är impad ! HEJAHEJA ! sen åkte vi hem till henne, gjorde mat och åt jääätte gott!
Frida undrade om vi hänkade äventyr till taberg. lite tveksamt till en början men sen vaför inte liksom ? HAHA offer offer, men det var en trevlig busstur, och shit. dock jäfla dött däråt.

Nu äre en tränining som väntar. känns reedigt meningslöst att åka ner. MEn har en förhoppningsvis trevlig ladiesnight att se fram emot sen med hockey och film :)

PUSS

Du vet lovstart

kunde antagligen
inte blivit bättre : )

Sol, frida & kladdkaka. Med undertrycket kladd. men kommer till de senare.
Frida kom hit på förmiddagen någon gång, tid är inte viktigt riight ? åkte ner till stan där hon köpte stekarbrillor. jaa hon säger så själv. Köpte mack på mackmakeriet och satte oss vid piren. Fanns både negativa och posetiva saker med det, men de får ni inte veta : )
Iaf, när vi kom hem vare stek dags. 15grader i skuggan fååår man ju inte vara inne. faktist. så vi satte oss i var sin stol. oooosh va bruna vi blidde. eller kankse inte, men kan ju låtsas. Massa prat om allt och inget. vissa personer slutar man aldrig att förvånas över..
När vi l'nde oss färdiga bakade vi/jag kladdkaka. blev inge lyckad allas. som sås ungefär. antar att be behövs ett proffs för att få den bra ?
Iaf, fikade den såklart ute på altaten. satt och pratade lite till opch smed lite planer till sommaren, fint !

Kvällen vare mer prat och familjen annorulnda. Snälla snälla, jag vill inte ha tvillingar eller fler barn samtidigt när jag blir stor ! 
Vid typ åkte hon hem och jag tackar för en fin dag !

Nu har ja en körlektion som väntar på mig. så måste rusa, ha en fin dag allisammans !
PUSS


Pungråttor mot världen <3

Du vet hockeyfamiljen

haha , eller ?

Hockeyn gick ju som den gick men de var en upplevelse att vara där med familjen! hahaha..
mamma körde med sitt : ahh , ohh , shit !
Pappa med sitt : olee olee oleee ..
Feken med sitt. ohhh, nära
Jag med mitt : ihh !

Tungt med förlust, men så kan de va !
Imon ska jag träffa frida, sjukt värt !
PUSS !


Du vet taaaaaagg !

HVHVHVHV !

Pappa har förklarat läget. lite mer än en timma före matchen börjar måste man vara där. okej , det är bara att gilla läget. är ju trots att sjuukt värt! har lovat att vinka till tina om jag kommer på tvn, men känner jah mig rätt kommer jag helt att gräva ner mig för att inte visa mig. haha !
Sjukt kul lär de iaf bli, men pricken över iet så skulle såklart vara hv vinst :)

Du vet tidsfördriv

!

Jag Ida Wendel erbjöd mig att kratta hela våran baksida. Ni som inte sett den, så ären inte såå liten faktist. Två timmar tog det, men ni måste erkänna att de är braaa ? : )

Kvällen blir väl som sagt inget att ha. Men får göra det bästa av de, har en film på lager så det blire säkert .
Ni, får ha en super kväll !

Du vet vad?

ja vene.

Gårdagen blev helt okej. Det vart skatt, hockey, charader & det som jag aldrig kommer ihåg vad det heter, men kul äre ! När Hanna drog ut, fick även vi göra det. En timmas väntan på bussen, satt vi på donken, bland alla 93:or. Sorgligt egentligen haha! men de vart gott med mat iaf, tss..

Idag tycker jag faktist lite synd om min själv. Några är på smålandslags- sm , några på träningsläger med fotbollen andra sjuka och andra är med sin pojkvän. kul lördag ? på allt detta ska även mor&far ha gäster är hemma ikväll. Feken har rymt på konfirmationsläger..
Men ida, du kan få servera oss om du vill ..
åhh, va snällt pappa, verkligen.

Men solen skiner, så jag får väl göra det bästa av de så att säga. Mamma ska göra isterband med stuvad potatis, så det är ju alltid något att se fram emot :) haha !

Du vet perfekt

Sol+fredag+lov
KAN DE BLI BÄTTRE SÅ SÄG ? :D

Sjukt fint att ha lov nu. dessa veckor har gått sjukligt snabbt, och de har hänt en massa på vägen. Inte minst alla prov och saker vi haft. bra OPSD - vi gjorde de ! :)

Ikväll äre hv. ingen har väl missat det ? ;) ska till Hanna i klassen och kolla, sen får vi se vad som händer .. ;) kommer bli sjukt fint iallafall, det tror jag minnsann !
Nu ska jag ut i solen och njuta, tycker jag att du ska också ! :)

Du vet bästa programmet

eller?

Var massa åttor idag på skolan som såg heelt förvirrade ut. och jag förstår dom. går in i typ 30 olika klassrum för att höra endast posetiva saker om varje programm och inriktningar. tänker själv tillbaka på den tiden när jag var en av dem. fy, massa att välja bland. då visste jag ju inte ens att omvårdnad-samhäll fanns. jag ångrar inte mitt val en sekund!

En anledning
till detta kan vara vår heelt braiga klass. Idag efter provet åkte några tjejer från klassen till donken för att äte frulle. Eller för min del blev de te, en toast och en glass. mycket behövligt. Utanför såg jag min bror arbeta på. han är där på praktik och får soppa parkereingen och ute serveringen. oh ja han vill säääkert jobba imon resturangbranschen när han blir stor?! slaveri tycker jag minsann att det är !

Jag har kommit på att jag skriver mycket om vädret på min blogg. men detta kan bero på att jag kommit på att mitt humör styrs mycket av vädret.
regn- mys, vill helst krya upp någon stans, eller sätta mig med te.
Snö- olika, på vintern kan jag ut & gå men om de skulle komma nu. grr ARG !
Blåsigt . irriterad.
SOL- mitt bästa humör. jag är glad och skrattar som mest. meh hon är ju alltid glad tänker ni. mm tänk då när solen är framme ;) haha !

iaf, energin flödade i min kropp när jag kom hem så satte på mig löpaskorna gick ut och sprang. sjuukt skönt och som grädden på moset blev de lite stryka. erkänn braa ? :) det tycker iaf jag .

Få se vad som händer ikväll. inget plugg så ska nog bara njuta av alltsammans. fint :)

Du vet ullared

vilken viktig grej måste alla med bil besöka?
ULLARED !

Hmm BJÖRN GUSTAFSSON , kung !
iaf, ullared idag med mormor,morfar, mamma och bror. sjukt fint vare. Hittade lite iaf, och hjälpte feken. jag sa prova detta & detta, och han provat. FINT ! :D

Provet ion vet jag inte hur de går. men jag vet att de går bra för hv ikväll , för de är reeediga kungar ikväll :)

RSS 2.0