Heja sverige ?

allvarligt.

Nu är de svenska damerna i kvartsfinal. Härrom dage fick jag höra " ehh, äre fotboll på tv ? va för fotboll ?! " Tänk om de hade varit herrarna som spelade. DÅ hade man minsann pratat hejvilt om detta. Jag tycker minsann att damerna är riktigt duktiga. Kvartsfinal på fredag. så nu vet ni det, lägger det på minnet och bänkar på som om de vore herrar. okej , kankse inte vad man gör en fredagkväll, men om de hade varit herrar, visst hade ni då suttit där ?!

Nog om det. Min förkylning är tråkig. Jag mår inte dåligt, bara trött & sådär. Och när jag kom hem kändes de som om min hjärna var typ någon degklump som degade runt innan för skallen. Så sov nån timma, tog två alvedon och gick ut&gick med mamma. Luft är bra !
Man är inte sjuk, ändå inte frisk. Jobbigt läge, lite av ett i-landsproblem kankse? haha , hmm..

Imon äre långdag i skolan, inte kul. Men, bara att tas sig igenom de!
Ha en bra kväll alla !
PUSS


Världens tråkigaste söndag ?

kan va kan va..

Idag redigt känner man att det är söndag eller hur ? Jag har gjort absolut ingenting idag, iof har jag inte orkat göra nått heller. Känns som om jag håller på att bli sjuk. Kroppen är helt trött och seg, huvudet gör ont, näsan & öginen rinner. INTE KUL. de det blev ingen träning idag heller.

Två filmer med mamma har de dock blivit idag. Så det, är väl de jag gjort. Jag hinner verkligen inte bli sjuk. Och jag håller alla tummarna jag har för att jag inte ska få samm skit som förra hösten, usch ! men , vi hoppas att de bara vart en söndags grej och att jag är redo för en nya vecka imoon . verkligen inte tagg för skolan. har iof bara en lektion och sen lite med projktet, så det ska nog lösa sig iallafall.

hoppas ni haft en bättre söndag ! jag funderar på att gå och lägga mig. känns bäst för min kropp. GODNATT !
PUSS !

Magiskt

kommer ni ihåg?

Kommern ni ihåg att jag skrev om diggiloo att när ola sjöng i belive i can fly var sjukt bra ?
JAG HAR HITTAT DEN :D så nu får ni dömma själva. Jag älskar den ! :)



slutet är, alldeles, alldeles underbart.
PUSS

Värt

sjuuukt värt.

Som jag skrev igår, tjejkvällar är sjukt underskattade. Det blev mat, skratt, massa prat, film och massage. Maten var pizza, skrattet kom från massa olika saker och filmen var 10 orsaker att hata dig. Massagen var till lugn musik och tända ljus, som frida sa, detta gör bara tjejer. och vilken tur att vi är det då, tjejer, så vi får göra sånt här. För det är verkligen, verkligen underskattat. och värt.

Började plugga lite innan.
Kontaterade en sak, religion är tråkigt. Det tog nog två meningar, så började jag gäspa, det tog två sidor, så gav jag upp. jag kan inte koncentera mig. Finns roligasre saker att tänka på liksom ! haha ! Äch, den dära uppgiften är inte förren tills onsdag, jag gör den sen. hmm, nu börjas de, redan...

Ni får ha en bra dag !
PUSS

Idag kommer jag inte på någon rubrik

men så kan de va :)


Gårkväll blev braa ! Var och kollade fotboll, damlaget&bror spelade samtidigt och båda vann, wooho :) Sen var jag med Adam hela kvällen :) kollade film och sådär. Jag tyckte iallafall filmen var bra, även att den handlade om balett haha . Centerstage, sett den ? De dansade tuuufft :)

Idag blir de först att hjälpa till på den årliga kräftskivan i köööva, jag & mamma skulle tydligen stå borta vid norks och hålla i nån femkamp, varför norks liksom ? men ja , det blir säkert bra.
Senare kommer iallafall bli bra ! H-gänget & kurt ( + röjens haha ) ska ha träff. Tjejkvällar är sjukt underskattade. Så det blir pizza, tjejsnack och film. Kommer bli aas bra !

Jag hoppas ni får en bra dag& kväll ! :)
PUSS

Fredag

jag tycker om..

att det är bra sovmorgon idag.
att jag bara har en lektion idag.
att jag ska träna mitt fjärde pass på en vecka på friskis idag.
( med tina, vilket är toooopppen ! )
att det var en bra torsdag igår :)

Får se vad det blir ikväll,
ingen utgång iallafall. (förlåt frida) haha .
ha de så bra :)
PUSS !

Och sen då?

ett tungt inlägg
kommer detta bli..

Igår på etiken kom vi in på döden. vi kom inte bara in på det, vi satt på en kyrkogård. första lektionen och vi tilllbringade den på en kyrkogård. Iallafall, vi satt och diskuterade massvis om livet och sådär. det blev ett redigt djupt samtal, nästan så man blev lite rädd för oss. Grejen är den att det är ingen som går runt och pratar om döden, klart det inte är det liksom! men jag tror att de är viktigt, att säga vad man själva tror.

Jag är inte rädd för att dö, jag tror att det är ganska lungt och fint. Men jag är hemskt rädd för att de i min närhet ska gå bort.
Röjens hade en bra idé på vad som händer. man kommer till livets tunnel. Där står det allt man varit med om under sin livstid. Tex hur många ballerina kex man har ätit, hur långt man gått och andra kul saker. så går man där i en evighet.
Jag tror att man somnar och drömmer, så lever man liksom i drömmen. Som en extra liv typ.

vad tror ni?

Nu ska ni inte tro att jag sitter här hemma och funderar på döden. Men jag tycker det är viktigt att man kan prata om svåra saker, även avv det kan vara obehagligt och tråkigt.  Speciellt kankse de är så för oss på omvårdnad. som tessi sa, vi jobbar nära döden, varje dag. Hmm bara de liksom, ni hör ju hur djupt det låter ! :P
Iaf, HEJ på er !
Vi har gått tre dagar i skolan och jag är redan trött på den. Religion liksom, vaaarför ?!
Lärare: vad vill ni lära er ?
Tessi, tyst: jaa om de olika religionerna?!
Röjens, tyst: jaaa ( suck ) hon är dum i huvet, helt dum i huvet!

haha, sånt man skrattar åt när man är trött, alldeles för trött !
Ikväll blir de träning, Tilda hänka step och det är jag glad för ! Försökt övertala Tina att hänka också, så hoppas att även hon är där.
Ni får ha en bra kväll ! :)
PUSS


Jag vill inte !

uuuuusch.

Jag vill inte sitta i domän råd, jag vill inte ha tre timmars håltimma varje tisdag, jag vill inte gå till 16.45 varje tisdag. Jag vill inte faktiskt.
Jag blev lottad till domön rådet. Ingen ville och då ska JAAAAG ha oturen att bli. Mia blev också, så vart ju inte själv men iallafall.
Håltimmarna ska man kunna överleva. Med sofie&röjens till min hjälp så ska det gå finfint ! Idag gick vi runt munken tex, så hade man dagen motion klar , det är bra ! Sofie älskade att vi tvingade med henne haha , men du ångrar dig inte eller hur ? ;)

När jag kom hem. Var jag på dåligt humör på grund av allt detta jag villl inte sakerna. Sen hade jag motvind på väg hem vilket inte gjorde saken bättre. Hittade dock en lapp i mitt rum som inte kunde få mig på någon annat humör är glad. Jag bara ler, det pirrar i magen och jag älskar, verkligen älskar den känslan. (:

Nu är de snart fotboll, dam fotboll. Så det får de bli ikväll, tillsammans med en kopp te. Värt !
Ha en bra kväll !

PUSS

Le

det är bra.



Om & om  igen, och jag bara ler  :)


PUSS !

Jag älskar måndagar

Så kan de va :)

( skrev ett jätte lång inlägg men woppps så försvann det, men , det är bara att bita ihop :P ) 
Får man älska måndagar ? är det tekniskt sett okej ? jaa , om man har OPS3Ds schema så äre fullt möjligt att älska dom. Börjar man åtta, har skönaste lärarna och sen slutar halv tio, då får man det. Sen äre tid för att prata om projektarbetet, men känner man att man inte behöver det- får man gå hem. 
Idag pratade vi dock om projektet. Lite bra liksom , efter som vi planerar att vara färdigt innan jul, och jag tror helt klart att vi kommer att lyckas. ser riktigt bra ut ! :)

Nu ska jag renskriva vad vi sa på "mötet" och lite små grejer. Ikväll blir det träning och sen får jag trevligt besök, kan de bli bätttre ? no way :) 
Ni får ha en bra eftermiddag och kväll :)
PUSS !
 



ingen idrott på måndagar, så räkna bort den. ser fint ut va ? :D

Söndag

aktiv ska man va !

Innebandy kollade jag på idag och igår. kan vara nån grej som jag säger till mig själva för att övertyga mig om jag att vill fortsätta spela innebandy. men detta verkar inte funka ärligt talat, enda gången det pirrar i magen är när jag ser på uppvärmningen till hög musik. hahaha, inte värt ? Matchen slutade iaf 3-3.

Sen blev det en snabblunch och sen ett stepp pass på friskis. sååå gaaaalet kul var det ! bra musik och kul rörelser, kan de bli bättre ? imon äre areboics som gäller. Jag ser mer fram emot att gå på pass än ställa mig på en innebandyplan, det är inte okej egentligen. men så äre :)

Skola imon igen,
dock kort dag. älskar vårt schema och jag hoppas att de inte blir några ändringar haha ! tänker bjuda på lite bilder som jag nyss fick av hanna :) vi gör som vi brukar, trcyk för större bilder !

  
  

Lär komma upp fler på facebook, om jag känner mina vänner rätt. Charmiga bilder och mindre charmiga, men det är sånt man får leva med haha .
Iaf, ha en fortsatt bra kväll alla ! :)

PUSS



En lyckad kväll

TACK alla :)

Igårkväll vare alltså dags för min&tessis 18års förfest. massor med mat fixade vi innan alla kom och grejade med allt möjligt. Vi gjorde iordning oss och var sedan redo för folket. Flickorna hade inte bara med sig ett glatt humör och enormt tagg för kvällen, de hade med sin massor med fina presenter ! Hade nästan glömt bort att det var oss vi firade, var ju trots allt ett tag sen jag fyllde haha ! Men, presenterna var vekrligen super !



-Dagen efterpaket, en drinkblandning och en shot flaska med polkagris-smak.
haha det roliga var att när vi var iväg nu iveckan så hittade vi den där dagen efter saken.. haha den här var ju lite tuff sa jag, det jag itne visste då var att frida & hansen redan köpt den. haha , lite småkul !
-Ginatricot presentkort. Så vi kan shoppa tillsammans sa tina :) aas bra !
- Zac Efron kalender&highschoolmusical block. jag kan inte redigt bestämma mig om jag fick detta som ett hån mot mig eller om jag fick de för att de visste jag jag skulle få ett leende på läpparna. haha , iaf, jag blev glad och ha redan kollat i kalendern fler än en gång haha ! Blocket kan du ha i det tråkigaste ämnet, så det blir lite roligare, sa flickorna.. och absolut, det ska jag ha ! haha :)
- 10 orsaker att hata dig. sjukt bra film. även här fic kvi ett gott skratt. Tessi frågade mig härom dagen om jag hade den filmen att låna till henne, ja ba neej men frida har den nog så du kan det. Tessi frågade frida.. MEN allt var ju bara för att få reda på om jag hade den redan. smart flickor. och jag märkte inte ett dugg .. hahaha ..

TACK SÅ HEMSKT MYCKET ! :D
hela kvällen blev verkligen super, kanon :)

Just de, skolan började ju även den. Jag & röjens fick skåpet på mobbade platserna iväg från alla andra i klassen, men va gör de om hundra år ? ne exakt ingenting, det blir bra det :) och schemat var faktist också bra, vågar inte säga för mycket än, det blir säkert ändringar, men som det ser ut nu, så var der redigt bra :)

Ikväll, blir det film&mys. Kan nog vara perfekt en dag som denna !
Ni får ha en härlig kväll !
PUSS


Vart tog sommaren vägen ?

och sommarlovet ?

Visst känns det inte länge sen som jag skrev att jag älskar våren ? Nu är våren, sommaren och sommarlovet slut. okej, det är några timmar kvar, men det är lika bra att redan nu börja ställa in sig. det är skola imon. jag börjar trean imon, sista året i skolan, så länge man inte pluggar vidare dvs.. sjuka saker att se fram emot, men också ganska sorligt ? Liksom, sen är de på riktigt. Det finns ingen som kan säga till mig att Ida, nu går du dit kl 8, du har den lektionen kl 10.. blabla. men å andra sidan, skönt ! Man gör nästan precis som man vill. vi får se, är ju som sagt ett år kvar..

kl 10.45
imon sprakas det igång. Hoppas med hela mitt hjärta att det bara är sådär att vi får lite schema, papper och annat och sen säger vi trevlig helg. Mycket att göra imon. Min och tessis 18 årsförfest. Mycket att greja med, så vem hinner med skolan ? haha. Kanon kommer det bli, sen blire utgång på det. Jag tycker det är bra, passar det inte kanon att ha en 18 års fest med vännen som man känt hela sitt liv om inte tidigare än så ? Kanon ! :D

Sommaren toppen: RHODOS ! halmstad, öland, jobbet alla utgångar..
Sommarens botten: - jag har haft världens bästa sommar.

Ha en toppen kväll nu, och om vi inte hörs imon, så får ni ha det då också !
PUSS

I know who killed me

kaaanske den
sämsta film jag sett..

Jag har inga ord. Allvarligt. Se på en film som är typ 90 minuter lång och så kan jag inte ens säga vad den handlade om ? Nått med att någon torterade folk och sen när hon kom tillbaka så hade hon lustigt minne men sen va de typ hennes tvillning som egentligen blev offret .. eeh , hur låter det ? sånt som gör en irriterad !



Annars, var det en helt perfekt dag igår :)

Idag,
har jag redan varit och klippt mig och handlat med tessi :) Nu ska jag åka & steka med frida. Men visst känns de annars som att sommaren är slut och hösten påväg ? Men, det gäller att passa på ! :)
Ni får ha en kanon dag ! :)
PUSS

Ullared

jag hade tänkt att lägga ut det där
klippet med björn gustafsson igen,
men kom på att jag gjort det förra
gången...

För det var ju inte så längesen. Därför hade jag inte planerat att köpa så mycket heller, för då hade jag varit väldigt besviken efter idag eftersom jag inte hittade ett enda klädesplagg. okej, ett par strumpor men de räknas inte ? haha , blev mer saker till skolan, två filmer och lite smått&gott. Sånna saker som är bra att ha , antar jag haha .

Grejen idag var kankse inte egentligen själva shoppingen, utan bilkörkörningen ! haha ,va töntig jag är ! men, men får vara de , tycker jag ! När vi stannat i ullared säger Frida.
Åh, en stor applåd till Ida som tog oss ända hit !!
jag vet fortfarande inte om jag ska tolka de som att jag körde lungt och försiktigt, eller som att de tyckte att vi äntligen var framme och därför ville applådera för det. hmm, va tror ni ?


De andra undrade varför jag har munnen öppen på alla kort från idag. och jag svarar som jag svarade dom, jag vet inte. hahaahaha ..


Baksätet var laddat ? haha , vi frågade tessi varför hon hade med sig kudde, tydligen var de för att hon ville ha lite mysigt. hahaha (Y)


"jag följlder bara med om jag får vara din shotgun !! " ehh, hade inte en aning va de var, men tydligen någon sorts dj haha . hon skötte sig fint !


obligatorisk frulle vid sjön ! hur gärna de ville var med på kort går att diskutera, men, så kan de va :)

Det var en värd dag, trots att det inte blev så mycket shopping. dagarna till skolan minskar, men de kommer vara bra dagar, därför känns det helt okej :)
Ha en bra kväll ! :)
PUSS

En vecka

med körkort ;)

jag hittade till shitlake ! :D bra va ? haha . haft en trevlig dag med röjens. pratat massa, kollat på livets film - sunes sommar och fikat&ätit haha ! värt !

nu ska jag sova, tidigt imon bär de av till ullared  med flickorna. kommer bli kalas ! :D
sov gott !
puss !

Måndag

värd sovmorgon,
helt klart ;)


Att bara ligga kvar i sängen och tänka idag behöver jag inte stressa. idag behöver jag inte tänka på att det kankse är nått jag glömt, idag kan jag bara ta de lugnt, så värt !
Nu, ska jag ta bilen till mullsjö. osäkert om jag hittar haha , men de märker vi ! alla vägar leder till shitlake ? naa kankse inte, men det fixar sig haha !

PUSS !


BOLT

woooow !

KUNG !



men jag har en fråga:
är bolt, hunden i filmen, döpt efter världens snabbaste man? för hunden har super krafter och shit, och det borde väl mannen ha också ? hmm.. inte helt omöjligt eller hur ?


hunden, är iallafall sötare . haha  !

Färdig jobbat

avslutande..

Det är tunga att gå upp på morgonen, det kan vara stressigt, man kan få mycket skit och man blir trött. men, jag kommer sakna det. jag vill inte börka i skolan. jag vill gå tillbaka till kålgården nästa vecka. okej, jag vill börja senare på morgonen, sova  lite länge.. men jag vill hjälpa människorna där, jag tycker om gamlingarna ! Det var en tant som började gråta idag när jag sa att jag skulle sluta där, hur gulligt är inte det liksom ? :) fördelar och nackdelar, men jag jobbar hellre än att går i skolan nästa vecka.

Nu är jag iallafall trött, och det blir en lugn kväll. Och imon morgon, så ska jag sova. LÄNGE !


Jag har det i min hand

och jag kan inte
beskriva känslan

Jag ser ut som en skrämd ko, men det gör ingenting. för det är mitt körkort, det är mitt körkort som jag ska ha tills jag dör. jag får köra själv, jag klarar av det för jag har tagit körkort.
ni märker att jag måste intala mig detta ? kan fortfarande inte fatta det haha ! idag kom det på posten iallafall, så nu ligger det på sin plats i plånboken. aaaaah , fetaste känslan !!

Göreborg var underbart ! det var längesen jag fick till ett redigt asgarv, men igår, de tog aldrig slut. folk måste trott vi var sjukt någonstans. för ingenting, det bara bubblade ur mig skratt . tårarna rann och magen krampade. så himla underbart.
Jag glömde såklart kameran hemma, men de andra tog lite kort. så om jag får dem, så ska jag lägga ut några.
tack frida, hansen, lyck , tina & erik för för detta ! :)


Första ensamma bilturen

check !

Jaha, då var den avklarad. fetaste känslan måste jag säga. Sitta själv och känna att jag kan detta - underbart ! Jag måste dock erkänna att de var lite läskigt tyst. Ingen som tjatar om att kolla där, sakta in, växla, tänka på detta blabla.. helt tyst. så, jag satte på radion lite bättre iaf haha !

Åkte och hämtade frida på träningen och så åkte vi och handlade saker tills imon. Imon bär det nämligen av till göteborg med flickorna för att dra en sväng på stan, liseberg och sova hos hansens plastpappa. är det okej att skriva så ? hmm, aja ni fattar. hansen ta inte illa upp ;) det kommer iallafall att bli toppen tror jag ! :D

Nu är de bäst  jag packar lite innan jag ska sova. kankse är bäst ? ja jag tror de.
Ha en bra kväll alla !

PUSS

JAAAAAAAA

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ! :D

JAG HAR TAGOT KÖRKORT ! :D:D:D:D
fattar ni känslan ?! jag har gått på rosa moln hela eftermiddagen. Tina fick med tom med mig på innebandyträningen, sprang som aldrig förr .

ÅH, va lycklig jag är ! :D

RSS 2.0