Du vet dejten

eller ah..

Det har skyltats om de över hela stan, så kaaankse kommer de några fler än jag. hahaha..


Du vet tuuuuufft !

WOHO !

I did it, I did it oh yeah..jag klarade parkera i parkeringshuset, köra i rusningstrafiken mitt i stan och köra till forserum ! inte illa va ? ;) gaaaaanska så stolt kan jag ju medela folket ! Dock är jag fortfarande nervös för den första lektionen på måndag..

Så, tränaren ringde och sa att jag till slut fick plats. var då för sent. jag var ju redan i forserum..surt sa räven men så är livet. Nu får jag tagga hemma kväll. brolle är med på så ska de låta. kankse är värt att kolla på ; ) ?


Du vet fredageftermiddag

ÄLSKAAA !!

Det man väl ändå vara den bästa eftermiddagen av dem alla ? :) man känner sig fri från skolan, fri från att behöva gå upp tidigt och fri från .. ja allt : )
snart ska jag övningsköra. NERE I STAN !! jag kommer troligvis avlida flera gånger, men jag ska återupplivas, va så säker ! :)


Kvällen ikväll ser jag inte fram emot för mycket. laget är på match ( jag fick inte spela och inte plats i bilen för att hänka och kolla ! :/ ) och de som är hemma är upptagna med annat. så de blir väl en hemmakväll med familjen. kul ? nja ja vene :P
annars hoppas dock på ett besök i forserum hos kusinerna var längesen nu. är ju alltid något : ) men de ser mörkt ut !


Du vet aktiv

pju!

Idag har jag:
- gått i skolan i 8 timmar
 - bakat morotskaka
- sytt in mina byxor
-dammat undervåningen

Ikväll ska jag:
-
träna i två timmar
- SOVA !

Fint ! :) haha . jag har dessutom öppnat ett lönebesked. nu tänker ni säkert, meh hon har väl inte jobbat denna månaden ? haha ne de har jag inte , men ändå är jag 855 kr rikare en dag som denna. varför då tänker ni. jag är inte helt säker, men antagligen är de så att de missade att jag fyllde 17 under tiden jag jobbade i somras och har nå fått resten nu. är ju inte helt fel om man säger så :)


Du vet bästa bilföraren

STTTOOOOOLLLT !

Mamma i köket: Ida, kör in bilen
Jag: okej !

DONE !
hahahha , hon trodde inte jag skulle göra de. men de är väl ingen konst för någon med namn Ida Wendel ? ;) hahaha..

Du vet att känna sig duktig

:)

Träningen var redigt skön. Jobba så man är genom svettig och bara känna att man gjort något som är bra. är inte de fint ? :) bra musik också, meliiike ! :)

Nu sitter jag och dricker te. för en gång skulle ser jag fram emot att ta de lugnt ikväll. senaste veckorna har jag känt att jag måste göra nått hela tiden för att inte tankarna ska gå runt för mycket. ikväll, ska jag umgås med min mamma. blir säkert tv och kankse någon film. ska bli riktigt skönt faktist.

Du vet samhäll

(Y)

Jag är klar med mitt arbete ! och förtjänar en applåd. klapp klapp klapp klapp.. taaackar :D mänskliga rättigheter arbetet va inge roligt, 10 sidor är nu skrivna och nu ska bara min far läsa igenom de och leta fel. men , bara för att få de ytterligare lite bättre. haha . Hoppas att han inte hiitar mycket ,höhö..

Egentligen skulle jag kunna åka hem men har ett pass om väntar på mig vid tre. duktiga jag ! man känner dig duktig efter iallafall, VIKTIGT ! haha ..

så, vad ska jag göra i 90 minuter ? jag får sysselsätta mig bäst jag kan. kan ju i annat fall sitta och vara stolt över mig själv när de andra jobar . mohahahahha.. (6)

Du vet när godis är de ända i tankarna

mmuums ?

Tisdagen idag kort skönt det ! Arbetet om homosexuella lär bli intressant. tre envisa flickor ska komma överrens, hmm . haha men de går bra ! ;)

När de är tungt vill man äta godis så äre bara. snart är de träning så det ar mitt ända hopp om att inte behövs tänka på skiten. men va händer då när pappa kommer hem ? WOOHOO SEEEMMLLLLLLAAAA :D:D:D:D det är inte nyttigt, men de är INTE GODIS ! :) så nu har jag smällt i mig en semla och taggar nu för träning. hahahaha...bra Ida braaa ! ; )

Du vet uttråkad

,,,

Så jäääfla tråk. jag har ingenting att göra, det är inget kul på tv och inget inget kul någonstans. jag ahr inte ens nått att se fram emot i veckan. Jo kankse lördag när Robin kommer till nybergs, men de är ju värsta långt dit.

nej , någon som kan underhålla mig ? :)


Du vet klar=stolt

en sak bara

INNEHÅLLSFÖRTECKNING !! :@ har något nyare word eller nått skit så jag fattar inte hur man gör. sjukligt irriterande, får väl helt enkelt försöka i skolan imon eller lått.

Långtisdagen blir även imon kortare ! VÄÄÄÄRT ! :D alla omvårdnadslärare är typ borta på någon sak så vi har itne de lektionerna. Börjar egentligen 12.10 men eftersom vi är sånna extremt effektiva elever ska jag tessi& röjens börja fixa lite med vårt msk arbete om homosexuella. lika bra att börja när man har tid liksom, så känner man sig lagom duktigt efter det : )

Btw, idag börjar godisförbudet på allvar. måndag, usch. bror säljer typ kolor med sitt lag, och han har övertalat syster att köpa en. de verkar egentligen inte någon bra idé. men jag kan väl köpa utan att äta , riiight ?! (a)

Du vet socialomsorg

tänkte vara lite aktiv.

På torsdag ska omsorgen vara inlämnad. intervjuat min mormor&morfar om hur de var att vara barn förr. inte alltid lätt de inte !
annars gick dagen bra. Min&tessis lektion gick jätte bra, eller som robban sa :
- shit ba tjejer alltså jag är allvarlig och så, alltså as bra verkligen, inget kunde varit bättre !! ( yoyo )
ne men läraren sa att vi antagligen kunde vänta oss ett topp betyg på den, och de är ju inte fel ;)

ne, nu ska jag fixa ! :)

Du vet samhäll

suuck.

Det är tungt att börja en vecka med samhäll. Man måste tänka, men måste tänka klart och man måste vara klart med uppgift nästa tisdag. suuuuuuck !

Btw, melodifestivals reprisen är idag halv tre. undra hur många tittare de kommer att ha. jag är fortfarande irriterad över detta, haha ojoj sicket liv jag har?

Du vet ne ja vet inte

jag vet inte
vad jag skulle skiva, haha .

Idag känns de som att jag gjort massvis samtidigt som jag inte gjort någonting . Började kankse ganska segt men melodifestivalen och att bara va de lugnt. efter maten pluggade jag in lite bilmärken eftersom pappa enivsas med att jag skulle läst på dom tills nästa gång vi körde - annars ingen körning. suck ! Men, det gick helt okej,

Detta medförde att det blev en övningskörning. Öva parkering uppe på A6 och lite stadskörning. mycket bra. Mitt tålamod tog till slut och jag & pappa böev överrens om att de var bra för idag. haha , sånt är livet !

När jag kom hem bestämde jag med malin att åka ner & kolla handboll. jag liksom offrade mig haha , nej inte för malin för hennes träffas jag massa gärna, men handbollen.
- nej ida, det blir nog en rolig match, 91-92 killar ;)
haha suuuure, matchen slutade typ 21-41 till borta laget, inte så spännande faktist. men iaf :)

Hemma väntade sammhällsupgiften att gå igenom, helt glömt bort. har inte orkat börja, får göra de innnan jag går och lägger mig. Jag & tessi har egen lektion imon också . lycka till till oss !! :)

Du vet stolt

att jag klurade
ut det, HA svt !

Nu har jag sett de !  hade väl kankse inte missat något, bara tjejer med den rösten  jag skulle kunna halvt dö för att ha och killarna som var något av de stiligaste i hela melodifestivalen. Mer var de kankse inte- BWO var sämre än va de brukar, jag vet ine exakt varför jag har så mycket emot dem, de där konsiga med röda kläder var bara - konstiga, dock hoppas jag att de kör ut ugglas. Jag gillade dock sofia, men varför sjunga på ett spåk ingen fattar ?

Så. rätt låtar gick vidare, nu ska jag lyssna sönder dom- typiskt mig.

Du vet mello-jakten

suck

Nepp, det fanns inte på svt. bara de klipp som åkt ut. så vad gör man då? joo man laddar ner från den stämda sidan. hm, kollar och tar bort. så har jag sett reprisen sen.

Du vet gårdagskvällen

mums!

Maten på 8glas var verkligen guld värt ! tog dock evigeter innan den kom in så den fick alex att skrika:
MEN VA FAN ÄT VÅR MAT ?! okej , inte skrika, jag överdrev lite.. hahah . iaf den var god , och efterrätten likaså. Trevligt sällskap, mycket skratt och intressanta samtalsämnen.
Nea tyckte jag kom poå bästa idén med hur smålandslaget egentligen bör utses. den som vinner dm såklart ! bästa laget i småland ? bra, och nea ska genomföra detta när hon har praktik eller når hon börjar jobba på smålndsinnebany. haha , något  den stilen.

Efter blev väl inte fullt så lyckat som vi hoppas på. men jag tycker det var trevligt, och det vart mycket skratt :)  . På 2sanning&1lögn var straffet att man skulle ha nästa träff hemma hos sig. så nästa gång ser vi fram emot att ara i taberg.
becka : yeees nära hem !! haha !

Nu sitter jag och äter frulle framför datan. varför?! tänker ni säkert. jo, som ni kankse förstår så missade jag mitt kära melodifestival igår och hade sett fram emot att kolla på reprisen idag. va är de då man läser i tidningen. repirisen är imon, ÄRLIGT ?! har det någonstn varit repris på mello någon gång på en MÅNDAG ?! jag blev lack, så nu hoppas jag verkligen att det finns på svt.se. min bror trodde det så jag får lita på honom helt enkelt.


lev väl !

Du vet taaaaggg

:)

träningen innan va reedigt skön för träningsvärken, kände inget och de är sjukt skönt att sträck utt muskler som gör ont, visst ? dock nu är de typ ännu värre, stel som en pinne känner jag mig. MEN får hoppas de blir bättre närmre kvällen :)

Sitter här och taggar med chocklad haha feeet ! men godis förbudet börjar ju inte färrens nästa vecka, plus att de är lördag så jag får äta idag. min bortförklaring. hahaha..jag ska klara de , bara för att liksom ! ;)
tagget är meningen för att vi ska ut och äta med laget på 8glas och sen blir de gashbndklg. som jag skrev igår :) haha , reedigt tagg och god mat är inte fel faktiskt ! :)

Flickorna vann sista hemma matchen med 7-6. vet inte redigt va som hände i slutet, men den adnra delen av matchen var ni riktigt bra. som vanligt :) kungar ! :) fick tröjor efter, kände mig lika värd den som rosen vi fick härromdagen, men men skit samma :P

Ha en bra kväll, för de tänker jag ha ! :D

Du vet lördagmorgonen

godmorgon !

Många av er ligger säkert och sover, varför inte jag ? JO det är ett pass som väntar på mig nere på friskis. Om en halvc timme åker vi ner jag & mor. taggad ? njaaa, men behövligt ! Dock harjag satan träningsvärk sen igår, chockade väl kroppen man allt springande hahaha.. !

Kvällen igår var mys! God mat, gott sällskap och något att le åt i mobilen :) de vart fint minsann ! maten lagades av röjens&tessi och betod av någon sorts kyckliggryta och pasta. efterrätter var någon chocklad grej, lite för sött för min smak, men ändå super gott ! : ) tack flickor !

Nej jag ska väl göra iordning mig och åka ner. i eftermiddag är de jik-CL i d-hallen kl 14.00. det är flickornas sista hemma match, och därför tycker jag att ni ska ta tillfället till akt och följa detta. för även att dem är klara så ger de inte upp en segersvit i första taget, de ska ni ha klart för er ! :)


Du vet suuuperED !

PUSS !

Alltå tagget inför matchen var sådär måste jag erkänna. ingen trodde väl direkt på att vi skulle ha en chans och alla trodde på 5 noll efter typ några minuter ? fel fel fel matchen slutade bara 5-1 till huluäng eller va de hette. det ända som egentligen vara något säga var att halva laget var pixbo spelare och några av dem landslagspelare. Här kommer vi med vårat lag. Inte tränat tillsammans en enda träning och kan knappt inte varandras namn. efter två perioder: 0-1. ERKÄNN BRA ?! alla var vi nog lite halvt imponerade av oss själva. tyvärr rann det iväg i sista , troligen för att de var typ 20 spelare och vi 13, men visst ska man inte säga annat än att de var ruskigt snabba och bra. det har de ju alltid varit !
Hejaklacken var på plats, och de var tack vare detta som , jag IDA WENDEL gjorde det enda målet. är lite stolt över detta faktist , haha . inte de snyggaste men alla mål räknas ?! ;)

Efter matchen tog vi en lååång dusch och fixade oss. gick sedan till napoelon och åt och fikade. Hade intervjuen jag skrev om innan och pratade loss redigt ordentligt, :)
Jag skulle vilja ha en bög-kompis. Ärligare människor är nog svårt att hitta. att kunna sitta och prata med tjejer som man aldrig träffat förut ( okej, han känner röjens men iaf ) om allt mellan himmet till jord är inte dåligt. Det var en super kul stund, och jag tror minsann vi kommer att ha en bra hjälp till vår redovisning ! : )

Om en stund ska jag till tessi för att äta mat. Vi två, röjens och frida ska ikväll vara smakprovare. Helt enkelt äta mat och sedan säga vad vi tycker. mat är ju aldrig fel, inte heller sällskapet ! :) så lär bli en bra kväll , hoppas ni kommer ha en lika bra ! : )

Du vet matchen alla pratar om

sjukt !

Imon 10.30 i a-hallen spelar vi tjejer på ED match mot halv pixbo laget typ. lär ju inte sluta annat än illa, men tänk va kul de vore att sätta dit dom :O
på träningen idag var detta matchen alla snackade om. hur man skulle sjukanmäla sig, hur man skulle fråga läraren för att gå kolla, när den börjar, vilken hall osv. SJUKT ! dock kul att de kommer, det gör att man bli mer tagg. skit sama om vi blir utklassade, vi ska ha kul - och de ska vi ha !

Dock gav inte träningen något självförtroende direkt. tvärt om kankse, men tagg till helgen iaf : ) Ut med laget till 8glas på lördag efter matchen och sen , jfafsdfdnfduhg . (=hemligt :) )

för en vecka sen trodde jag att allt var som de skulle. önskar att de var så, detta är inte rätt. det är bara så fel och de gör ont. det finns ett plåster till ståret som lindrar. jag vill vara din vän.

Du vet godismonster

BAD !

Jag hade ett tag ett löfte med mig själv att bara äta godis på helgerna. Det har säkert många av er också. Men visst är man vääärldsbäst på att hitta på ursäkter? Igår var de meh, vi ska ju faktist kolla på film, idag är det meh, jag måste ju äta upp de så att de inte blir för gammalt?! helt självklara saker egentligen, men räknas de till orsaker att få äta? hmm..
Nästa vecka blir ännu mer intressant, då även Röjens ska tillträda detta förbud mot godis, och för henne- hennes älskade malters ( hmm stavning ?! ) jag hejar på dig, det ska bli spännande ;)

Så,
nu när jag sitter här och myser med mitt godis, så taggar jag även för träningen ikväll. not. men imon förmiddag äre ju skol-lags matchen så får väl gå dit för att försöka få lite självförtroende eller nått i den stilen. ska även snacka med frida om lördagens planering...mmm wuuunderbaar :D höhö..

Funderar på att sätta på en film, för då blir ju orsaken till godiset ännu en. meh, film+godis=MÅSTE ! (a)

Du vet torsdagsmorgonen

börjar 10.55

Det duger ju faktist. dock var tanken att sova ostört tills 9.10 men va händer ? Pappa kommer in lite innan sju och börjar babbla om nått, kommer inte ens ihåg va de var. Bror väsnas som en gris när han packar väskan, lyssnar på musik och springer upp&ner i trappan tusen gånger ! mmm, tackar!

Dock när de hade gått somnade jag skönt och sov till dit jag skulle. värt!
igår
på jik-matchen fick vi ros. Kände mig såå värd den, men skit samma. har ju varit på alla träningar, nästan iaf. haha ! Och så kan jag berätta att min tur som jag har fört med mig till jik-matcherna - är slut. de förlorade igår så de bara small om de, men de kankse va skönt. nu slipper jag ju känna att du måste gå dit ;) hahaha ...

Nepp, nu är de dags. ta på mig och rusa till bussen. Lång dag idag, till typ fyra mer inte exakt. dock ska vi få ha medoss fika till sista lektionen för att vi är så trötta på den. HAHAHA ! irené är snäll ! ; )
så, ha en fin dag allesammans !

Du vet Rhodos

herregud
har glömt att berätta !

Bokade ju för skjutton en resa till grekland, rhodos förra veckan !! : ) En vecka med bara stek, kan de bli bättre ? 

   

tryck för att få större bilder


Så, nu kan ni väl bli liiite avis ? ;)

Du vet en lugn onsdag

skönt de !

Började med sovmorgon som alltid är lika välkommet. Första lektionen har varit inställd i två (?) veckor nu, nästa vecka också, så gäller att njuta !
på psykiatrin vart de film, så gick redigt snabbt ! Jag fick vg+ på provet om schizofreni, BRA IDA WENDEL ! blev mycket stolt eftersom de vart typ en miljon saker att kunna :P

På historian, hade vi samhäll. haha ja vet de låter skumt men skriver på vårt abete om mänskiga rättigheter. Jag skriver om barn som inte får någon undervisning trots att de står  mänskliga rättigheter. Sånna saker som man blir irriterade på !

Efter det
gick jag och tina till vip och köpte godis för att ladda inför att kolla på twlight. har de på engleksan, ska se en film och stå framför klassen och snacka om den - på englska. usch, syter redan för det. min engleksa är inget vidare direkt, och framför klassen på typ 20 pers ? uuuuuuuurk !

Ikväll blir de att kolla på jik-matchen. måste ju- de förlorar ju annars ;) haha ryktas även om att vi ska få " ta emot publikens hyllningar " för att a-laget gått upp i ettan. känns ju lagom pinsamt att gå in dör när man dessutom inte spelat en match, haha .. men de lär bli kul iaf höhö.

Du vet att leva upp till de man står för

jobbigt läge.

Jag är alltid glad, nästan. jag försöker det iallafall. det är därför mitt motto är just vad du än gör gör de med ett leende bara för att jag tror just att det är så. man kan göra allt bättre, bara med ett litet litet leende.
Just nu gör jag verkligen allt för att jag ska leva upp till mitt motto, men ibland går det inte. Jag gör mitt bästa ända ifrån tårna till fingerspetsarna.
Jag ler, jag skrattar jag pratar om vanliga saker. Men på insidan sitter en annan bild som fastklistrad. Jag kämpar hårt för att sudda ut, men den målas hela tiden på nytt för att man ser och träffar på saker som rättar till det igen. Sjukt irriterande faktist.
Jag vill tacka alla för att ni står ut med mig. och alla människor som bryr sig. puss !

Så,
nu sätter jag på mig den glada posetiva utsidan igen. Ville bara ni skulle veta om mitt humör ändras snabbt och inget egentligen hänt. sånt är livet liksom. Idag är de tisdag. låååång tisdagen, som dock gick hyffsat bra. jag var för andra gången den här terminen koncentread och aktiv på engelskan, tack vara våran lärarstudent. Han heter Jorge ( uttalas chorche )och är hur bra som helst ! Roliga övningar och allt. PLUS I KANTEN TILL HAN !

På människan socialt och kulturellt pratade vi om våldtäkt. Rättare sagt Linn&Hanna hade det som sin egna lektion. ärligt talat, hur kan man överhuvudet taget få för sig tanken att ha sex med någon som inte ens vill ?! Kan de ens vara mysigt och bra ?
Iaf, när de väl hänt har man i princip tur om någon tror en. Antingen hittar man på eller så får man skylla sig själv. ALLVARLIGT ? detta blir jag riktigt arg på ! För de första varför skulle man vilja sitta för en okänd människa ( kankse en polis) och hitta på att man blivit våldtagen ? det är något man inte vill berätta för enligt mig är de något av de värsta som finns ! och för de andra, hur kan man förtjäna det eller skylla sig själv  ? ska man inte få gå isina egna kläder som man tycker är snygga? Visst är de vinter kankse man inte behöver gå i kortkorta kjolar, men tycker man de är fint till fest så betyder det inte att de står hej vill du våldta mig? nej, detta är hemskt, och det blev en riktigt diskusion om både de ena och de andra i klassen. BRA HANNA&LINN ! tråkigt att man missar sista delen på fredag bara !

På tal om egen lektion. jag tessi&röjens ska ju ha en också. homosexuella är vårt ämne. På fredag ska vi intervjua en om jag får skriva det här, en bög. Så jag tänkte vara lite duktigt nu och ta reda på lite fakta runt om, erkänn duktigt !

Du vet huvudvärk

bläk.

Måndagar är alltid jobbiga och kommer nog alltid så vara. Men en måndag efter ett lov är tyngre, speciellt eftersom de inte blev så som man förväntade sig. men det är bara att kämpa på.

Idrotten på racketcentrum var dock en upplevelse. Jag är ingen talang i detta om man säger så. Bollen ( eller va kallas de ?! ) träffar lite här och var på racket ( heter DETTA så ens?! hahahah .. ) om man ens träffar över huvudet taget. jag och tina blev iallafall nääästan herre på täppan som vår idrottslärare kallade det för. vi blev snagna i sista matchen av läraren själv. typiskt !

Skollaget träning efter skolan också. Börjar faktist se bra ut nu. vi får nog till & med ihop till ett lag, haha ! På fredag är de kvartsfinal i skol-sm i idrottshuset, roligtvis mot halv pixbo. hahahaha , heja ed ! xD

Sitter just nu med mitt arbete till sociala omsorgen. är en massa framöver, så likabra att få det överstökat. dock känns de som att jag skivier samma saker hela tiden. I-landsproblem? :P


Du vet pannkaks- smet

på som en sol
ner som en pannkaka ?

Känslor är en lustig grej. De kan beskriva lycka, sorg, glädje, olustighet men framgör allt, kärlek. det är den mest kompicerade känslan. lika snabbt som den dyker upp, kan den försvinna. för vissa håller den livet ut, och för vissa några underbara månader. det finns ingenting att göra åt, de bara finns där.

Jag hatar det. Men jag vet att andra känslor kommer att finnas. och jag vet att den lyckliga känslan av kärlek kommer finns för någon annan någongång.  Inte imon, inte nästa vecka, inte denna månaden. Men innan jag dör.

- mamma jag är varm.
- nej älskling, du är iskall.
- jag håller nog på att dö
- nej, man kan inte dö av brustet hjärta.

-En speciell plats i hjärtat.

Du vet upphåll

ja.

Det är viktiga saker som händer i mitt liv just nu, som jag inte kan skriva här. Det är tankar som snurrar och drar mig fram & tillbaka, det är beslut som ska tas och det är tårar som kommer rinna. 
Därför tar jag uppehåll i några dagar från det här, men kommer tillbaka snart, jag lovar. HÅLL UTKIK ! ;)
Antingen är jag glad, eller så är jag mindre glad.

MEN KOM IHÅG !
vad du är gör, gör de med ett leende !

Du vet att fira


feken !


I och för sig så firades det i lördags och igår morse. men eftersom jag trots allt har världens bästa bror finns undantag när han INTE är så bra men dettqa visar sig faktist sällan. s¨undergårdagen bakade vi en ursäkta ordet, negettårta. låter hemskt kankse, men det kan också kallas chockladbollstårta dock är de ju inte bollar och att säga att den heter chocklad tårta så får den en helt annan betydelse eller hur ? haha , dumt de blev. nae , vi säger helt enkelt negertårta. Gjorde dubbel sats och feken paketerade som sjutton, men bra blev de minsann !Tessi och hennes mamma kom och överraskade oss på kvällen, så även de fick smaka på tårtan. H-gänget fick en pratstund. såå värt ! <3

Det går inte flytta texten tillbaka till vänster. STÖRANDE !
iaf så ska jag träffa tina idag, det var mycket längesen. FÖR längesen till&med kan man tycker, tycker jag ! Men ni får ha en bra dag !

Du vet födelsedagsbarnet

Ja må han öeva  ja må han leva ja må han leva uti hundrade år
javisst ska han leva javisst ska han leva ja visste ska han leva uti hundrade år !
Grattis brooooor :)
Glömde säga
att bror och hans kompisska lana idag&inatt. vet inte riktigt hur länge & så så får se när uppdateringen kommer ! Puss  så länge !

Du vet att fortsätta

som att ingenting

Inatt har jag inte sovit så mycket. saker snurrar, tårar rinner och jag känner mig helt maktlös. Det finns bara att tänka posetiva saker, happy thoughts som björn gustafsson säger.

Sitter uppe hos min bengt nu. hon är bra och säger kloka saker. Sen ska jag träffa ännu en klok människa, Frida :)
finste vädret är de också , så hoppas ja får med mig flickan på en promenad senare. friskluft är bra!
sen äre ingen träning idag, det är väääärt ! haha .

Ska väl snart vandra ner till min bror som fyller 15 idag. stackarn sitter själv haha . KOMMER SNART BROR ! :)
Du vet uppdatering

sdlkjfkn
typ.

Matchen slutade 6-0. bra oss ! en ass till mig. min räddning idag stavas bengan&frida. ni är guld <3

Ikväll blir de väl sitta och dega. tråk.

Du vet svt-fjanteri

grr !

Har precis upptäckt att de inte går att kolla på klippet fåren igår på alcazar. TÖNTIGT ! det går inte kolla på de som har gått vidare. jag blir mer& mer besviken på alltsammans. usch , fy & blä.

det vore väl bra att lyssna lite, så man tycker det blir en bättre final. dock kan de väl inte bli värre ?!

Du vet taaaaggg

woho!

varit ute
och kört lite bil . småläskigt att köra i snöblask, men de ska man ju också klara av tyvärr. dock var de nog inte de bästa att öva dragläge så la ner de ganska snabbt haha. Nu sitter jag med min brors hörlurar på mig (se troligen ut som en äkta data nörd, men man gör man inte.) har hööög musik och ska verkligen föröka vara taggad till denna matchen. innebanyn har alltid varit det roligaste jag visste på dagarna. tyvärr har de inte varit de denna säsongen, inte någonstans. men nu ska jag vekrligen försöka. jag vill minnas innebanyn som någon posetivt, som jag kam berätta för mina barn och barnbarn sen haha . man kan ju iallafall försöka, men de får inte alltis när man är själv om det.

Ska nog tagga med lite marängschwiss sen ( oj stavning ?! ) hahahahha , bra Ida BRA !

Du vet melodifestivalen

flopp !

Som säkert många vet så har jag alltid varit lite av en schlager nörd. När jag var liten satt jag och tog reda om de mest om artisterna som skulle vara med, gjorde diagram och tippade med mina föräldrar vem som skulle gå vidare osv.. jaa, jag&sofia svahn gjorde även en egen schlagertidning. Jag hade längtat till denna kvällen sen perelli gjorde sin flopp förra året, eller jaa iaf sen kevin vann i idol och de inte fanns någon musiktävling alls och kolla på längre.
Men va hände med kvällen ?!
- dåliga låtar
- dålig programledare
- dålig paus " underhållning"
- sämsta nya regler som man inte fattade någonting alls av
- plus, att de låtarna som hade nåågon chans att vinna, åkte ur. (
undantag för alcazar som jag tyckte var riktitgt hyffsade. älskar dansen ! )

Ne,
det blev minsanna en riktigt flopp och jag längtar ingenting tills nästa lördag. eller va tycker ni ?
Södra vann iallafall igår, alltiv någon posetivt. 3-1 och de hade dessutom hyffsat spel : )

Idag äre match kl 17.15. ser inte fram emot det någonstans alls. Skulle hellre vilja gosa ner mig till en film, men de blir bara depp så. kankse är likla bra att komma ut och träffa lite posetiva människor : )Du vet kalas

hurra !

Fast egentligen fyller inte bror förrens på måndag, men kalaset ska vara idag :) hela "tjocka" släkten kommer hit. är ju inte så många hmm 14 st tror jag vi blir haha men iallafall :P en mår en förra året, EMIL :D

Gårdagskvällen var som sagt inget att hurra för. dock tror jag att den va värd. min förkylning behövde nog vila ett tag. bara ligga hemma & ta de lugnt : )
Grattis till flickorna som gick upp i ettan igår :D:D:D !! ni är väääärda de !

Idag förutom kalaset då, då äre ju fotbols derby i tipshallen. södra- hff. har alltid varit kul & kolla på , blir nog också idag. heja heja gröna, riiight malin ; ) jag, far, farbor & annér blir de, sen äre hem & fetta i sig kalas mat. muuums :D !

Du vet fredag

det är fredag
det är lov
det är.. tråååk

att vara en icke stjärna visar sin mörkaste sida ikväll. Annér spelar match i ljungby, alla i laget spelat match bort mot rottne och alla de andra av mina kära kompanjorner är  upptagna. kul freeeedag.

jag behöver det ikväll. mår inte särskillt bra heller. åhhh.

okej , nu har jag tyckt synd klart om mig själv för idag. skolan var iallafall helt okej idag. förkylade igenom mig dagen kan man väl säga. åkte till annér efter och bakade kladdkaka, igen. haha (Y)

får väl bli let's dance med mamma ikväll. taaaaaaaggg  !!

Du vet slingningenjäääfla stor bild, men nu ser nu ju iaf. haha ..


Du vet rösten som jag vill hapuss !

Du vet förkylning

aaaachoooo !

Om jag skulle ha räknat alla mina nysar idag, skulle jag tappat räkningn för längesen. helt sjuk, kan man vara allergisk mot hårfärg ? :O
bengan gjorde ju nämligen nya slingor på mig igår. jag blev reedigt nöjd, tack joonna :)

LÅNG torsdag idag. tuuungt ! har som sagt nyst mig igenom dagen, haha. jag&röjens kan bild förkyld klubb ! ; ) ska dock dra mig ner till träningen sen iallafall, försöka kan man minsann !
vår lärare använde btw ett litet smågulligt namn på bajskorv idag på omvårdnaden, nämligen avföringsklump HAHAHAHAHA jag dör !

Du vet kort-tisdagen

kortisdagen eller kort-tisdagen
hmm...

Idag vart de ju syo-dagen på ed , om någon lyckats att missa detta ? har ju typ stått i tidningen och varit med på nyheterna och allt. MYCKET posetivt vart de ju haha.
1. sovmorgon
2. sluta en timma tidigare
3. gratis godis, pennor m.m
4. lite info om olika högskoleutbildningar ( jag vet, det var för treorna men eftersom induviduella valen ska göras nu var de gott att få lite info) har btw kommit på att jag ska läsa vidare till sjuksköterska t.ex..

MEN jag har en lite negativt också. heter de inte syo- dagen ? våran syo stod och pratade med sina kollegor och hade alltså inga andra elever runt sig som undrade saker. jag hade en fråga om ind.valen och gick fram..
- ne tyvärr jag hinner inte, får ta de imon ..

IMON ?! ska man inte få fråga grågor till sin syo på en syo-dag ??! okeeeeej...men som sagt, mycket bra emd dagen ! :)

träffade malin på bussen, en mycket trevlig stud :) hon var ju btw med på nyheterna , haha tuffing ! och bara för de ska jag med rösta på jonatan på lördag bara för att jag pratat med han en gång hahahhaa... !!
nu gör jag inget särskillt ska nog sova tidigt ikväll. dock sitter jag är och halt gråt i halsen. så sjukt fint , lilla människan sjunger ! och hon ska vara med i mello hon med.. mm puss ! älskar sången och blir ju inte direkt värre men hennes röst ! :)


godnatt  :)

Du vet en snabbis

nja, men du fatta ;)
haha

Sovmorgon idag mycket värt ! ska snart rusa tillbussen men måste bara berätta att jag har världens bästa pojkvän, så ni kan gott&väl vara lite avis ! : )Du vet att vara messjuk

haaaate it! 

När man känner sig som sjuk i kroppen, ont i halsen och allmänt trött vad är felet? känner precis så, hostan nästan dödar min hals, och trött är jag. MEN är man sjuk på riktigt , NEJ ! något av de värsta som finns, vara sjuk men ändå inte? 
skol-lag träningen blev de alltså inget av utan åkte till Annér istället. något posetivt i de hela :) sitter just nu och väntar på att han är och köper ägg, DÅ ÄR MAN VÄL ALLT SUGEN PÅ KLADDKAKA OM MAN SJÄLV VILL ÅKA OCH HANDLA ?! haha sötunge ! 

Idag på idrotten hade william assyrisk dans. haha , det vart ju en historia för sig själv. dock vart de ganska kul , men inget vidare haha .dock tyckte han att vi var duktig så är väl somjohanna sa, vi har de i blodet ;) höhö ! 
matte provet idag gick inte heller något vidare. usch usch.. MEN man får alltid hoppas på de bästa  

IDA RÖJENS får minsann ta och krya på sig ! Du vet tagg

..

Egentligen skulle jag bara vilja sova lite lite till, men det är en pass på friskis som väntar och plugg till matte provet imon. som sagt , hur kan man lägga ett matte provpå en MÅNDAG ?! men, jag hinner nog plugga lite nu så jag slipper så mycket efter !

RSS 2.0