Du vet freeedaaaaag!

riktigt tagg !

Underbar fredag !! är troligtvis den bästa dagen på hela veckan ? okej kankse lördag då också, men fredagsen mmm man vet liksom att man har heeela helgen framför sig UNDERBART !
Dagen blev ju inte sämre idag i och med att vi slutade 10.45 och att en välbehövs fika väntade på mig&röjens ! höhö, köpte även present till bror min som snart fyller. DUKTIGT !

Nu sitter jag& väntar på annér. myskväll med pizzaaaaaa väntar :D

du vet saker man blir glad av (2)minns i sommras när vi spelar kub och sprang in & kollade när han kom. stod bara och hoppade. äkta nörderi&äkta lycka :)

Du vet att hitta saker man blir glad av

istället för att tänka på
träningen som väntar..

JAG VILL INTE TRÄNA JAG VILL ABSOLUT INTE SPRINGA INNAN !!!
men att kolla på dettahär blir jag glad av, ler bara : )


Du vet människan

"människan"

Vi har två olika inställningar/sätt att vara.
1. Vi kan vara alleles underbara, snälla och ha kul tillsammans. Vi kan skratta, dikkutera saker och hjälpas åt. Få varandra att känna oss uppskattade, behövda och älskvärda. Tänk de perfekt samhället, klassen, kompiskretser eller förhållande .. alla hälsar på varandra alla är snälla och förstående mot varandra. PERFEKT !

2. Tyvärr kan vi också vara precis tvärtom. Elaka, tråkiga och envisa på ett negativt sätt. att man inte ger sig och tar till både de ena & andra för att ha rätt. Man kan också vara ego på ett negativt sätt. endast tänka på sig själv, snacka skit om alla andra och inte bry sig ett skit om någon tar illa vid. Om EN person är såhär så kan de dra ner massor med andra människor, som för en gång skull länner sig på hugget.

Tänk om alla kunde gå utanför dörren med inställning 1. varje dag skulle vara någon att ha, alla skulle troligtvis vara med glada, och sprida glädje tillbaka. visst kan de låta väldigt präktigt men det är faktist som ordspråket säger som du vill behandlad ska du behandla andra. Vill du att människor ska le mot dig, säga någn snällt eller att pigga upp din tråkiga dag, så gäller de faktist att man försöker lite själv också. visst kan man ha dåliga dagar, det har alla då&då, men säg då de till din omgivning berätta varför och nämn inget mer. det drar bara ner de andra. Vill du känna dig behövd ska du se till att du gör allt för att visa de till de andra. något att tänka på !

Ojsan va djupt det blev. haha , men de är faktist så. Mycket tankar finns i Ida Wendels huvud, kankse är de för mycket ibland, haha .
Skolan idag var helt ok. Lång dag men blev flumm på slutet så de rättade till allt !
ikväll är de sen- träning med löpning, tuuuungt !

Du vet att få extra stöd

helt vanlig onsdag
eller?

Sovmorgonen idag var myyycket behövlig. att få vakna halv åtta istället för 10 över sex är VÄRT ! dock att börja med psykprov är väl kankse inte de bästa, eller så är de de. kan inte bestämma mig riktigt. men det kändes bra iallfall, och de är ju bra. dock vågar jag aldrig säga att de går bra, eftersom jag är tror på massa saker. nycklar på bordet är en sak tillexempel. blev idiotförklarad idag för de t.ex. MEN de strunat jag i. är man de så är man sedu ! ;)

Onsdagar=kortaste dagen typ. förutom fredagen (a) men icke idag. idag valde jag att den skulle bli det. eller kankse egentligen inte, men min hjärna gjorde. den behöver mycket repetition i matte-geomerei som vi har prov i på måndag. MÅNDAG, hur kan man lägga ett matte prov på MÅNDAGAR ?! joo men den lektionen är längre..mm men kunde kankse lörsas ändå på nått sätt ?! nepp, måndagar ska de va PLUS att man börjar på ett annat kapitel innan man avslutat de förra. det är grejer de...matte c nästa då ? vill inte vill inte..

Har nu hjälpt min familj, kankse främst min mamma, med att st'da hela huset. eller njaa dammsugit hela undervåningen ( feken dammade ) plus vardagsrummet & hallsen där uppe ( pappa dammade) överraskning till mamma när hon kom hem fårn friskis. DUKTIGA OSS !

Egentligen vill jag träffa älskling ikväll men eftersom han har match, så får de bli en ensam kväll ikväll. kankse kan vara bra det med. hoppas på en övningskörningstur kankse ; ) har ju lånat en bok av röjens också, kankse kan börja läsa den? skönt att inte känna pressen att behöva plugga iallafall , för matte provet, det har jag repeterat klart för idag ! : )

Du vet 'vitsar'

kom på !

en brunhårig man eller en brun hårig man ?

hahahaha , bästa på träningen när jagskulle dra den för nea. hon säger
-- ahhh , jag fattar fortsätt...

haha såklart slut där, så fick fortsätta och hinna på resten.. hansen hjälpte..

en brunhårig man eller en brun hårig man gick på stan och köpte fem ton blommor, eller  femton blommor..

någon att funderar på..

Du vet psykiatripovet

en snabb raport..

Har ett psykiatriprov imon som väntar på att jag ska lära in alla saker. så därför ska jag fatta mig kort.
Måndag&Tisdag är äääntligen över. segaste dagarna, med tråk lektioner. Imon äre sovmorgon och saker. dock matte stöd efterskolan, men förhoppningsvis värt !

Jag
skulle vilja säga grattis till hanna sjölander som tog körkortet igår : ) mycket imponerad och gryyyyymt avis. tänk att kunna allt och ha allt gjort, underbart! jag vill ha nununu !!

som sagt. alla symtom, behandlingar & orsker och massa massa mer inom schizofreni väntart, så hinner inte skriva mer.

bättre lycka nästa gång...

Du vet helgen som gick

Hmm, jag har kommit på att jag
inte hinner skriva så mycket på helgena..

Men va gör de om hundra år ?
Helgen har iallafall varit bra, inga större händelser kankse. I fredags var jag up & pratade med min nu skadade bengan. fikade & så , mysmys !
sen hem tiill älskling & sova där. kollade på let's dance och somnade nog innan jag hunnit lägga ner huvudet på kudden kan jag tänka mig ! sjukt trött !
Igår spelade vi innebandy med gänget i stadsgården. jag stol mål, HAHA naaaae jag ska nog inte fortsätta med det. dock hade nog de andra laget kul , som fick skjuta sitt hårdaste på en tjej. mhm.. mooooget ;)
eftermiddagen blev de övningsköra. de gick bra. har kommit in i staden och köra lite nu. dock hände det nått i en rondell, behöver ju inte gå in på vad så att den bil tutade på mig. jag lovar han släppte inte tuten förren typ 5-10 sek efter. men som mamma sa.
- ääch de va nog en gubbe med sportmössa..
haha jo säkert !

Kvällen tillsammans med annér  så kom Erik&Tina och vi kollade på film-. Stardust inte heelt fel . den va bra tycker jag :) fick även ett gott skratt senare på kvällen. mer behöver vi inte säga om det ?! eller ...

Idag vart de match. 3-3, det går inte bra någonstan. men hållut hållut..ingen träning imon, åhh va tråkigt...tss...¨

någon som missade henke idag? jag tror faktist inte det. hur längesen var det det var fullsatt i a-hallen för att kolla på jik ?! haha okej kankse inte var idag heller, för att kolla på jik alltså utan på henke. men iallafall 1046 pers är inte dåligt alltså! jik behöver det...
matchen slutade iallafall 3-3 den också. rättvist tycker jag och henke , han gjorde absolut inte bort sig !
måste dra mig till pluggandet nu. psykprov på onsdag, som måste gå bra. usch ja !

MEN ! vad du än gör, gör de med ett leende ! : )

Du vet komiker

med björn gustafsson
i spetsen :)
 

Idrottsgalan 2009 !
Robert Gustafsson & Björn Gustafsson
:)


Mera Idrottsgalan!
"satt som ett smäck ! " höhö..


Guldbaggegalan 2009 !
Johan Glans & Björn Gustafsson :)
jag döööör flera gånger om i slutet ! xD

Du vet låten

skulle ju lägga in
klippet..The Veronicas- Untouched
:)

Du vet långatorsdagen som blev kort

tur var väl de !

Efter som att ED har ändrat schemt igen och där med tagit bort våran sovmorgon på torsdagar plus lagt dit en lektion så vi slutar en timma senare så är torsdagar ingenting att se fram emot längre va de gäller skolan. MEN, ed är inte smarta nog att inse att man borde börja med nya scheman på en måndag, utan mitt i veckan, en onsdag så ska vi väl för en gång skulle inte klaga. Första lektionen blev inställd eftersom lärarna bokat in annat på deras sovmorgon de hade innan schemat ändrades, och sista lektionen hade vi i tisdags, så de behövde vi ju inte ha en gång till i denna veckan. tack ed för detta! ;)

Var inte på humör idag,
därför ber jag om ursäkt till mina kompanjorner. jag vet inte riktigt varför, men ibland orkar man bara inte vara glad och pigg som man brukar försöka vara. men till slut tog den slut iallafall , tack gode gud för det.

åkte hem och tog en te med mamma. te har blivit en ny drog, dricker flera koppar om dagen. Men skitsamma, det är gott iallafall , och efter som jag inte har någontina i är de heller inte så onyttigt eller ?
hört att man får gula tänder, men får väl borsta extra noga då ? höhö !

ikväll är de en träning som väntar. torsdag=sen träning. 20-22. TUUUNGT ! men de är bara att gå dit och få den gjord. IMON ÄR DE FREEEEDAG !

Du vet tvådagarsrapporten

hann ju inte att
skriva igår..

Var fyllt upp och sååå : ) efter skolan igår, så tog jag en fika med Frida på winerkonditoriet. VÄRT ! en te & en semla som smakade uuunderbart . satt verkligen och nöjt. satt där och pratade i kanske 1½ timma och allt&ingenting, sånt som behövs liksom. vardagslyx kankse? dock är de ganska dyrt, ja menar 48 kr för en te & en semla ? men som sagt, VÄRT !

Kvällen
tillblingade jag i huskvarna sporthall. JIKs dam-lag mot Huskvarnas div 1 lag. hörde efter sen att huskvarna hade trott de skulle vinna med uppåt 14-0 , så det var riktigt bra att de bara  blev 5-1. två straffar missade dom dock, men va gör de. ni är stjärnor ändå. Frida matchens lirare dessuton , oj oj oj .. ; )

Idag tycker jag att de har kännts som fredag. vet inte direkt varför, kankse för att vi kollade på två filmer? den ena, på psykiatrin en sjuukt bra film. att man ens får kolla på så bra filmer i skolan, trodde att de fanns någon sorts lag att man bara fick se tråkiga fakta filmer, men icke. göran han kan han ! : ) haha ! Beutieful mind hette den. sett den ? så nu ska nog schizofreni provet gå som en dans nästa vecka : ) kankse, vem vet..
andra filmen var på historian och var en äkta skolfilm. det var tillochmed svartvit plus att den handlade om första världkriget, kan de bli värre ?!
upps, råkade visst somna. det kankse bara va 10-15 min men ändå. läraren var inte där , så de gör inget. hade märken i pannan när jag vaknade, det påpekade tessi mycket noga ! haha ..
TIPS , se den !

Du vet måndagsdagen

som jag icke såg
fram emot..

Gick dock bra. lyssnade på bästa låten på länge, gooooott. kan liksom inte sitta still till den :) ljudet funar inte på datan , men ska lägga ut klipp senare så nu så ni kan börja dagen lika bra som jag ! : )

Fys på idrotten. Halv kul , dock kommer jag ha väääärsta feta träningdvärken i magen imon känner jag, men de gör inget, då känns de juatt man gjort nått riiight ?!
efter skolan åkte jag till älskling. fullaste bussen och man var tvungen att säga till när man skulle av. jaa man kan väl inte begära så mycket så att knapparna ska funka när de gäller 25:an ? ;) haha, skämt åsido :P 
annér vart inte hemma när jag kom så satt och kollade på madicken med hans mamma&mormor : ) mys, sjukt längesen jag såg den ! 
när han kom hem blev de fika, och sen spel mot hand syster Emma . Man ska kankse inte skryta om att man vinner över en 11½ åring på monopol, speciellt när man är två mot en, men jag kan ju skiriva att vi vann iallafall :) haha, de va kul att spelaaa :D

Kollade handbollen och åt taco ikväll, hel bra !JAG ÄR LYCKLIG : )

Den med trött

heela dagen..

Har verkligen varit trött och seg hela dagen. kvällen avslutades med massage nu ska jag sova..
godnatt ! :)


Du vet helgen som gick

som intre redigt blev
som den skulle..

Skrev ju de mesta som skullle hända i helgen i fredags, och en del hölls.
jag kollade på två innebandy matcher ( älskling är i dm-final och tjejerna vann mot westervik) jag var hos mormor och idag spelade jag match.
Bion då ? joo, de vart ju så att en viss Ida Wendel hade bokat till fel dag.
-ehh ursäkta med er boknaing var tills i gårkväll kan jag läsa här..
så de fick bli en hyrfilm hemma i sägen iställlet. gjorde väl inget för den delen , men de var ju bio tagg :D jag ska vara ärlig att säga att jag inte kommer ihåg va filmen hette. men den var bra iallafall, spännande :)

Att tillägga för denna helgen är också att kag övningskörde igår hela vägen från gränna smaka på en ni ; ) vart ju dock inte på morotvägen utan på " den gamle vägen" . inte en gatlampa var de ibland och rackarns smal väg. körde genom stan hem, och klarade det med. erkänn braaaa ?! :D

Just nu skulle jag villja ha en stor fet godis påse  ! skulle ju inte sitta helt fel så att säga :)
kommer bli ensamt att sova idag. haft annér jämte mig i tre nätter nu, inte hel fel de heller <3


Du vet pastagratängen

eller de kanske
ni inte vet ?

Måste få skryta lite. jag gjorde precis den godaste gratängen jag någonsin ätit. eller jag vet inte , men goood va den iallafall och jag är riskigt stolt över att för de första , jag gjorde den själv och för de andra, den blir så god ! :)


Tomat & morot blev de till det ! mm !

så nu har jag skrytit klart : ) haha ...

Du vet kortisdagen

skönt,
men till slut vet man inte
va man ska göra ?

Vaknade med älskling jämte mig idag. sjuk mysigt, tänk om man kunde få göra de varje dag. hade man ju inte tackat nej till direkt ! :)
åkte till skolan, eller jaa till den enda lektionen för dagen. men eftersom man är duktig eller vill ha g i engelska så åker man dit , riiight ?
gick bra, 9.27 satt man på bussen hem igen, uuunderbart nu äre helg ! :D

Ikväll
blir de innebandy för hela slanten. först annérs dm match mot jik. späääännande ! och senare dam-damsmatch mot westervik. kommer troligtvis också bli spännande :)
imon ska jag vill mormor&äta efter som hon fyller nästa vecka, och på kvällen blir de bio. wallander- någon som sett ?

Söndag är de match, och borde väl bli lite plugg också. ska ha i svenska där vi pratar om den svenska språket. ni vet fredrik lindström ? värsta språket-fredrik ni vet ? iaf, så läser vi ett kapeitel var i hans bok och ska senare redovisa detta. Tessi,röjens&jag fick barn- språk.
ganska kul faktiskt, jag tog upp några ord..

väskpåsättare- pakethållare
frysnoga-frysen
köttskal- skinn
mycket handlar ju om dialekter också, detta hittade jag i ett klipp..
eta myrer - äta myror på ståckholmska

haha så , de kanske inte blir så tråk att plugga iallafall , vem veet ?

Du vet orättvisa

det är så.

Dagen idag, känns som den liksom inte fanns eller nått. Den gick, vi gick på lektionerna, vi pratade, vi skrattade lite & vi var som vanligt. men inget mer liksom. hmm..

Har iallafall fått smaka på hur orättvis världen kan vara idag. ska/vill väl egentligen inte skriva någonting efter som de inte helt rör mig. Men att något fuktansvärt kan hänt, utan att man ens vet om det och att det kan hända utan att  världen där utanför bara fortsätter att vara som vanligt, när vissa är helt förkrossade, är läskigt .
Så jag skulle bara vilja säga , ta hand om era närmsta och visa dom hur bra de är, hur mycket de betyder och att du är glad över att han/hon finns. de kan förvinna alldeles för fort och för snabbt.

Er som de rör, det finns inte så mycket att skriva. bara att ni ska ta hand om varandra ! Puss !

Du vet soooovmorgon !

värt !

Dock vaknade jag för tidigt, me så kan de va !

skola snart, sitter och sniffar på annér tröjas, mmm :)
förlåt för den kassa updateringen sista dagarna, skriver när jag kommer hem !

Jag älskar Annér. <3

Du vet att vakna på fel sida

och att sidan inte
vill vända till rätt..

Klockan ringer alldeles för tidigt nu för tiden. 6.20 ÄR för tidigt och de spelar ingen roll när man går & lägger sig. jag vet ni tänker, meh när man blir vuxen börjar man typ 6-7 du har ju lyx som börjar 8. men tyck de då, jag orkar inte börja åtta, faktist.
speciellt när man börjar med att prata politik på samhällen. de funkar inte ! sverigedemoskraterna, nej jag kan inte direkt säga jag håller med. massinvandring eller välfärd är tydligen detas "motto" . sjukt !

Att nästa lektion är matte gjorde inte heller morgoonen bättre. förutom att Tessi kräks upp roliga kommentarer då&då. haha
Wendel, nä ni flyttade?
jaa?
Gick missan tillbaka till ert gamla hus då ?

hahahaha , ja menar varför? men tack , de gjorde mitt humör lite bättre iallafall ;)

Maten var god också, potatismos & korv, njaa sådär MEN! nu ska jag ge ett tips till alla som tycker att de är sådär med småhård korv och ickesmakande potatismos. - ÖVERDRIV med cironpeppar över potatismoset och lägg de på en knäckemacka ( helst med massa smör på ) så att smöret smälter ! : ) underbart !!

Så, mitt humör var på uppgång, men då, ja då ska man hoppa i ett kallt vatten på rosenlundsbadet ! dock blev de bättre än va jag trodde. spelade vollyboll i vattnet hahaha..vi ska nog hålla oss till omvårdnad allihopa ! 10 tjejer & 1 kille. stackars stackars robban :P

Sen blev de en lååång och välbehövd lång dusch & bastu innan ut i de skitiga vädret ! USCH !
men , då äre ..
nu är jag hemma och har gjort pizza bullar, kände att jag behövde de. kankse borde jag plugga historia , första världhistorian. men jag är inte intresserad och då går de inte in i min hjärna !
har väl håltimma i imon, så får väl plugga lite då. annars har jag ju imon kvar också ..

En träning som väntar, hemskt. jag vill hellre krypa ner i soffan och kolla på björn gustafsson&johan glans på grammis ikväll ! Men, inte de inte.

Bjuder på ett nilecity klipp, bara för att liva upp kvällen, de hjälper mig iaf : )

Du vet att spela match och shit

trött !

Någon son såg world trade center igår på fyran? jag lipade halvt ihjäl min måste jag erkänna. både under och efter filmen. Så hemskt att se alla anhöriga och sånt, sjukt ! man får en insikt i att va glad över de man ha och visar de man älskar att man verkligen älskar dom. sådär för kröp jag tättintill min älskling när filmen är var slut, eftersom han redan somnat..

Idag inledes dagen med lite körning igen. Måste säga att de går frammåt. Körde hem älsklingen ( dock behöver han nog inte skriva värsta hitsorian som frida gjorde :P ) och den ner till idrottshuset. ERKÄNN BRA ?! jag är reedigt stolt :)

Därifrån av de av till värnamo för att spela match. förlorade med 5-3. dock var vi bättre på de mesta, utan att göra målen. och de är ju de innebandy går ut på så..men men så kan de när inte haspen är på !

Nu är jag sjuukt trött ingen lust för skola någonstans imon..bad på idrotten med, usch KALLT !
så, därför får deta blir allt för idag!


Du vet att köra bil

en hel vetenskap
det dära !

Vaknade idag vid typ halv tio, vilken dag är de idag tänkte jag. LÖRDAG ! skönt , då kan jag sova vidare :)
så jag vaknade vid elva istället. började leta kläder att ha på mig..när jag sen kom på att jag inte hittar några för allt ligger bara huller om buller fick jag den känslan att nä nu får de vara bra , nu eller aldrig ! så därför tog jag mjitt förnyft till fånga och började städa gaderoberna. RIKTIGT duktigt erkänn ?

Efter det åt jag frulle och tog de allmänt helg-lugnt. riktigt skönt faktist !
när pappa kom var de dags för övningskörning..och de gick faktist hyffsat idag ! körde en ordentlig runda.
den innehöll mycket växlingar, mycket sväng och mycket start/stopp. perfekt , fick bara kärringstop en gång haha , i en kö. jag blir såå stressad  !

Jag körde även ner mig & frida till kålgården, där vi skulle spela innebandy med gänget. vågat av dig att sitta i baksätet ;) här bjuder hon på händelsen ur hennes synvinkel..

-  sekunderna gick, men ida kom inte. Vad hade hänt henne?! Hade hon krockat, kört på någon söt liten tant?! Ja frågorna var många.. Ingenting var säkert när Ida Kristina Linnea Wendel var på vägen.. Helt plötslig ser jag henne glida in på min gata.. Klumpen i magen växte, det kändes som den vägde ton. Mina föräldrar stod vid dörren och sa farväl.. Vi visste inte om vi skulle se varandra igen...

Det var ett tårfyllt farväl, men jag höll minnen.. Jag gick med skakiga ben mot bilen, där de satt. Jörgen och ida, jag visste inte vad de hade planert för denna färd. Jag tvingade fram ett leende och försökte spela lugn. jag såg paniken i Jörgens ögon, de skrek "hjälp mig".. Men vad kunde jag göra?! Ida satt bakom ratten som en liten flicka med horn i pannan och en lång svans, var ida djävulen?!

Ida började backa och jag förstod att slutet var nära nu... Jag tittade på mitt hus en sista gång, jag tänkte på min familj som satt där inne. Skulle jag få se de någon mer gång, slog det mig?! Jag torkade bort en tår som rann ner från min kind... Ida körde i 190 på en 50 väg, däcken skrek varje gång hon svängde. Ida satt och skrattade medan kvinnor och barn flög hej vilt om kring oss!

Ida var tvungen att sätta på vindrutetorkarna för att få bort allt blod från framrutan. Jag försökte få ögonkontakt med Jörgen, han måste ju göra något?! Men till min rädsla såg jag att han var lika uppspelt som ida! De satt och skrattade och pekade på alla som flög omkring! Vad är det det här för någon familj tänkte jag?! Plötslig såg vi en polisbil ca 50 m framför oss, Ida ökade farten lite..

Jörgen vevade ner ruten och hängde sig ut ur fönstret."Suck on this"skrek han och pekade fingret till polisen! Jag var inte säker på att de uppfattade vad som hände för ida körde så fort, men inom kort hörde jag syrenerna bakom oss. Äntligen tänkte jag, där jag satt ihop pressad längst sätet pga den höga farten. Ida och jörgen tittade på varandra, och jag såg ondskan som strålade ut ur deras ögon.

Jörgen öppnade handsfaket och tog fram två k-pistar, gav en till ida och en till sig själv och sedan hängde sig båda ut ur var sitt fönster.. Jag blundade, hur kunde jag våga se något sånt här?! Jag hörde skotten vina förbi mitt fönster och några sekunder en hög explotion. Jag hörde ida och jörgens hånskratt och jag tvingade mig själv att öppna ögonen och kolla vad som hade hänt.

Jag vände mig om och till min förskräckelse såg jag att det ända som var kvar av polisbilen var nu ett enda stort eldklot. Helt plötslig flög jag in i bildörren, ida hade gjort en kraftig sväng. Däcken skreck en en gång, och idas skratt ekade i bilen. När jag precis hade uppfattat vad som hände och satt nästan upp tvärstannade hon och jag flög in i passagerassättets baksida. Smärtan vad olidlig..

Jag trodde att alla mina ben var brytna.. Jag undrade vad som skulle hända nu?! Skräcken spred sig i kroppen. När jag hörde idas ondskefulla röst säga "Jaha då var vi framme"... "jaa detta klarade du bra ida, eller vad tycker du frida?" sa jörgen och såg hur de båda vände sig om för att kolla på mig när jag log där helt ihop kringlade av alla svängar m.m. "Nemen Frida, glömde du säkerhetsbältet?"

frågade jörgen och skrattade, ida instämde i skrattat och stängde av motorn. "Nu kör vi innebandy Frida" sa hon och gick ut ur bilen. Min kropp sa till mig att fly, jag ville inte stanna en minut till i denna bil! Jag gick ut med ännu skakiga ben än jag hade gått in med. Ida gav mig mina saker och slog på ett leende. "frida vad blek du är? Är du åksjuk?" sa ida och rynkade ögonbrynen lite.

Min hjärnabeodrade mig att ljuga! "Nej då, du kör jätte bra ida. Du kommer få körkort på noll tid!" ljög jag och ida skrattade till. "klart jag kommer få" var hennes ända svar och vi vandra in i kålgråden sida vid sida.......


hahha , tack så mycket för detta frida ! ;)


dock blev de inte så bra när vi kom fram. hallen var dubbel bokat för nått jäfla östra lag var där ! inget kul , men inget att göra åt så de var bara att åka hem igen..

Nu sitter jag och väntar på annér. ska äta taco & mysa :) blir nog körslaget och kankse någon film och så :)

Du vet heeeelg :D

så underbart !

Sjukt egentligen att man kan längta så efter helg när man precis hade ledigt varje dag, men så äre. Jag tycker ändå det har varit en bra start. Igår hade vi sovmorgon, idag hade vi sovmorgon ( till tolv men varför man man därhalv tio ? jo ida wendel m.fl hade missat detta, BRA ) men då fick vi en stund i matsalen med plugg historia, vilket behövdes. redovisning nästa vecka och jag fattade noll. nufattar jag mera och det är ju ett stort plus !
Fick också MVG och VG+ på människan socialt & kulturellt, det tycker jag är värt en applåd :D !

Ikväll blir de älskling och att kolla på östra-jik . så har ni inget för er så tycker jag ni ska åka till kfum och kolla, derby är aldrig fel !  : )

Ikväll (2) börjar också let´s dance. Det är ganska tråk eftersom man inte kan något om desa danser mer tå upp och häl ner och allt va de heter. men bara för att de är kändisar så blir de någon intressant eller ?
jag vet inte riktigt vem jag hejar på än, får väl kolla reprisen och se vem som är bäst helt enkelt ! ne som jag vet att jag inte hejar på är iallafall hon med fågelboet tilll frisyr..


Hon säger själv att hon och sin danspartner kommer att bli de sexigaste och bästa dansparekt någonsin. allvarligt, har ni sett honom då ?!  Han som dansade med arja för någon säsong sen. han ser ganska sliskig ut.
så dom vet jag att jag inte ska heja på iallafall..

ojsan nu blev de kankse lite elakt , MEN blogg är väl till för att få fram sina egna åsikter ?

Du vet första dagen..

blablabla..

kan man vara skoltrött efter en dag ?! usch, nee kan vi inte bara få några veckor till ? de säcker faktiskt med 4 eller nått (a)
men, det stod i mitt horoskop att jag skulle vara posetiv för att de lönar sig, så jah får väl försöka , haha !

Hur skriver man ett cv ? om de är någon som vet eller har något tips, så kommentera gärna ! höhö

tänkte lägga ut lite bilder för skojs skull sådär ! :)

 tagna av mig och Annér : )

så , dags för cv...

Du vet slutet på lovet..

hemskt,
men sant,

Dock har jag haft bra sista dagar ! dygnet i mullsjö var riiktigt kul och mysigt ! 
eftersom mullsjön, även kallad shit lake, var en stor ända isklump, så var vi såklart tvugna att testa den ! Det tog ett tag innan vi kom iväg så det var mörkt när vi väl hade knytit skridskorna på fötterna. haha , vi såg ut som två nötter så antagligen vart de tur att de var mörkt. 
vi hade termosar, stora jackor och tv sig väska på ryggen som hade "inbyggda" stolar. haha mycket behövligt eftersom vi skulle fika där ute på sjön. varm chocklad, kakor och våra väskor ,kan de bli bättre ? ;) 
Men de va jäääfla mörkt där ute, hade med oss någon lampa. men när röjens släcker den så är de fortfarande någonting som lyser..VAD? 
- men va faaan, de lyser ju fortfarande ?! 
kollar runt..
- ahaaa, månen..

hahaha !! :) och när vi skulle fika, fick vi först inte upp korken, men sen så. Det sjöng i isen, lät som den sprack men mysigt, det var de :) höhö
när vi tröttnat och tårna var is, så gick vi upp till jennifer för att vänta på skjuts.
på kvällen tittade vi på sunes sommar, åt och spelade kort. vårt mål var såklart att vara uppe till halv två, så hockey började. Dock blev vi trött och tänkte , nehee ska vi klara detta är nog en promenad effektiv. 
såå, de var bra att dra på sig termosar och ut och vandra i den svarta skogen.
för svart det var den, inte en gatlampa på 2 km ! klockan halv tolv gick vi.. när klockan var halv två, var vi hemma. jag gissar på att vi gick en mil ungefär, men vi visste inte exakt. MEN vi var vakna : )
hockey gick ju inget vidare, det kan väl ingen missat ? så halv fyra släckte vi och gick och la oss. sååå skönt ! 

Igår var det guldregn över familjen. Bror tog guld i hallbybollen, och älskling i gothia :) woooohooo , kungar ! 
Älskling sov hos mig, mys till max ! 

Idag har vi mest tagit de lugnt. bakat världens godaste kladdkaka, gått hem till honom och åkt lite skridskor utanför honom :) nu sitter jag här och väntar på att han ska duscha klart, tar ju evigheter. sägs de inte att det ska vara tjejer ska vara långsamma och killar snabba ? hmmm.. ;) 

Imon äre skola.. om ingen missat de. kommit på att jag har matte som jag inte gjort. FY IDA ! men, tar de imon innan vi börjar (a)

Lägger kankse in lite bilder sen eller rättare sagt imon. Från idag när vi bakade kladdkakan :) 

sålänge, har bra sista timmar på lovet ! 

Du vet Mullsjö-barnet..

Ida Röjens !

Idag blir de mullsjö till Röjens. det är ju alltid trevligt : ) ska även sova där, se om jag kan övertala om att kolla på jvm-finalen i natt. " hahha!!  ehm... ne" är de svaret jag väntar mig, MEN det är alltid värt en chans ;) höhö !

Föresten så hade jag en dröm till inatt. Det var någon som förföljde mig. Han/hon hade gula kläder och typ en plastpåse för huvudet med bortklipta hål för mun,näsa och ögon. Den kikade på mig igenom fönster, visst allt om mig och var allmänt sjuk i huvudet. jag fick bo i gränna några veckor men de försvann inte.
vaknade sen och fick jobbig känsla. var tvungen att sova med tänd lampa, hahahah TÖNT ! kan man känna nu, men då, USCH !
sen äre ju kul att man ha en perfekt kolla-in-springa i min persienn precis framför sängen. nej, det är nog tur att jag sover i mullsjö inatt. dock är de ju skog, men men ! och imon natt sover älskling jämte mig, så jag ska nog överleva detta ; )

Ne nu var de slut med tråk prat om mina drömmar för idag. Har jag faktist annat att göra, liksom ni ?

Du vet fotöljen..

då var den där.. !

I det nymöblerade rummet står nu den nya fotöljen. Den är egentligen ingen speciellt, men den passa jääfla bra in : D

 
ser dock lagom plastig ut här, men inte i verkligen in , nono !
Det som hör till saken är att ida wendel satte ihop den själv ! trodde aldrig , men de vart ju inte så svårt. eller så vart de bevisat, att ikeas ritningar/beskrivningar är bra- så att alla fattar. till och med JAG : )

Förutom mitt köp idag, eller egentligen mammas, så var vi i gränna och hälsade på mormor&morfar. alltid kul faktist. spela kort maja och åsna , tändsticksask och skratta.  man få ju passa på , liksom : )
 När vi kom hem åkte vi och kollade på bror som spelar hallbybollen ner på id. de vann - som vanligt. så tråååk, handboll är bara kul en enda gång och de är när det är spännande. så nu vet alla de , haha !

Jag tycker faktist att min Annér ska ta och komma hem nu ! och de är hela tvååå dagar kvar till han kommer hem. ni kankse tänker, meeeh det är ju inte alls länge. men jo, när man är reedigt kär, då är tillochmed en dag mycket. KOM HEM !


Du vet "att sitta barnvakt"

sitta?
nooo...

Barn tål verkligen inte att man är stilla. jag fick sebbe 2år att sitta stilla i typ en kvar sen vart de ida, nu ska vi spela hockey, ida nu ska vi leka med bilarna, ida nu vill jag leka med bilarna istället..men de gör ingenting, kul ju : )
Och minstingen var så trött så han inte visste art han skulle ta vägen. han ville inte ligga ner och man fick absolut inte stå stilla. så man fick gå runt med honom. tills slut fick jag honom att somna, gaaanska stolt faktist höhö : )
Till hockeyn, poppade vi popcorn vilket var vääldigt spännande. haha , när han åt satt han stilla i typ en kvart och sen kombinerade han ätandet med att spela piano.. hahaha , sött vare iaf :)
när han gick. hare gott, ses imon  : )
 
haha .. puss !

Att sälja lottergick helt okej. hansen visade mig sina talanger så potter blev hela 1000 kr till slut. bra var vi !
att de vann var ju också bra ! måste tala om att det är jag som har pressen på mig i herr-laget i jik. jag vet, ni tänker öhh ofta ?! jag säger joooooho ! jag har varit på tre matcker iår. mullsjö, balrog och idag- alla tre är vinster för ji och de enda ;) hur förklarar du det ?! ; )
så nu känner man ju sig nästan tvingad att gå på nästa match också. eller så gör man inte de, för då kanske de bryts :O

Du vet ikea

det får bli de rubrikerna,
tills nått annat händer :)

Har ni hört att vättern fick ett tsunami utbrott inatt?
Jag var hemma hos min mormor&morfar i huskvarna när vi plötsligt såg att vattnet försvann och genast gå tänkte jag på dokumentären jag såg i mellandagarna om de hemska i thailand för några år sedan. jag tänkte, de är bäst att vi hittar ett säkert ställe för allart kommer vi bli skadade eller kankse till&med dö.
Jag föreslog att vi skulle ta skyddsrummet men mamma tycker inte om deras källare, hon ville ut och upp på huskvarna berget.
Tills slut fick jag som vi ville och vi gick ner till skyddsrummet. Det var kallt och luktade äckligt men klart man står ut.
Vi hörde tillslut vattdet utanför, att de forstade och att de tagit med mig saker som slog emot dörren. riktigt läskigt.
Vi väntade jätte länge, eftersom i thailand så kom de två vågor. ville ju vara på den säkra sidan.
Kankse ungeför ett dygn senare, vet inte exakt,  så öppnade vi försiktigt dörren. vatten forsade in och vi fick simma både under och över vatten för att komma tillbaka till trappan upp till mormor. När vi kom fram dit, flöt de förbi en litet litet barn. Jag tog upp honom i min famn och bar upp honom.
Väl uppe så var allting förstört. det var inte ens hus kvar, bara en massa bråte. Mamman till pojken rusade fram till mig, skrek åt mig att jag minsann tänkte våldta honom, men herregud, hur kunde hon tro det.
När jag var som mest besviken på kvinnan, som mest ledsen fom att allt var förstört och som mest förvirrad, så vaknade jag.

haha, min dröm inatt. men den var läskig, tänk hur man kan få till saker. Undra hur jag blandade ihop allt ..

Idag var hag mamma&pappa på ikea. Hittade en fotölj, vet dom inte om jag ska köpa den. får bli imon i så fall. har nämligen möblerat om i mitt rum, och då ville jag ha lite nya saker. det såklart ! hittade änven en till kudde. så nu blir de tre kuddar i sängen, skööönt :D

Snart ska jag ner till id-huset för att sälj halva20an. lagom kul ,men träffar ju folket iaf : )
ikväll ska vi vara barntvakt : ) sebbe&emil kommer hit. fullt ös medvetslös ! dock jätte mysigt : )

Få se om de blir någon mer uppdatering idag, annars ha de fint !

Du vet sammanfattningen !

kankse en idé till rubliker,
att påmionna folk om va dom vet?
hahaha..


Januari: Apu på kålgården, lärde känna Erik !

Februari: Melodifestival J vidare upp till tvåan med innebandyn

Mars: Sm-silver, dumle-guld biff-wendel spelade back heeela turneringen haha, bästa i hela månanden. Fick för en gång skull känna mig som en stjärna :) likadant i fairplay !

 


April:
ullared med gänget, SM-GULD TILL HV :D sen slutade den ju inte så bra ..

  Maj:
hemskaste samtidigt som den bästa! Kristihimmelfärds, rix och en massa jäfla äventyr!

Mycket tårar, men minst lika mycket skratt. Detta tack vare vissa människor som fanns hela tiden. Dag som natt. Tack ännu en gång <3
Juni: Liseberg med klassen, födelsedagsfest hos Malin& äventyr där efter HAHA ! Fotbollskvällar med folket :)
  Juli: Det som jag inte trodde skulle hända hände, min älskling <3 Sen var en underbar resa till visingsö, som jag tycker vi gör om nästa år ;)Augusti: Resa med flickorna till falkenberg , det var lamt men mys haha . Började tvåan...

September: Överraskningsfest för tessi, var dock sjuk hela månaden typ :P

Oktober: Klassfest ;D blir förälskad i kärleken när jag ser hsm3. Dör flera gånger om, haha ! Björn Gustavsson konsert, skrattar halv ihjäl mig xD
November: Världens tråkigaste månad, faktiskt. Det var ärligt inte mycket roligt som hände. Tråkig apu, tråkigt väder..dock mysiga kvällar med älskling !December: Mycket idol ! Kevin vinner, fastän jag hejade och röstade på alice som sjöng vinnarlåten bättre ! vidare i skol-sm , en SUCCÈ ! hahahha .. Lisebergs julmarknad, en fin jul och en jäfla bra nyår !


Happy new year..

jag har inte riktigt bestämt mig
hur de blir med rubrikerna ..

Jaha, då var man här. 1 Januari sas de ju..okej de tär den andra idag men sooo what ?!
hade iallafall täänkt att ta nya tag i denna bloggen. får se hur länge det blir denna gången, kanske blir de hela året ? det verkar finnas mäniskor som vill att jag skriver iaf , och de är ju kul haha . Jag har blivit påmins om att första januari har närmat sig, och det är faktist några som kollat hela tiden under pausen. sött :)

Anledningen var som sagt
att de inte hände så mycket. Mycket händer de ju alltid men det var ungefär samma saker liksom. Men om de nu ör då , får jag väl hitta på nått annat , höhö :)
därför komer jag inte berätta vad som hänt under upphållet, men om ni är nyfika finna ju alltid bilddagboken..

Nu ska vi se, ska vi börja med nyår? den va heeelt underbar.
på dagen spelade vi innebandy&hockey. Det gick inget vidare, men man rörde på sig iaf : )
när jag kom hem sov jag en stund, mycket behövligt, sen började tagget. Röjens&jennifer kom och vi gick till frida. åt & gjorde iordning och och drog till lollo : ) förfestade lite där, någon vågade inte ställa sig upp men vi behöver inte prata mer om det hahaha ..
efter de drog vi till dsson, där vi var resten av kvällen. Hade allmänt trevligt hela kvällen, pricken över i:et var att älskling kom dit <3

dagen efter
vaknade jag upp med min annér. mys mys !
skulle iväg & inventera, ingen höjdare direkt. dock blev de helt okej, haha vi hade kul, tessi&jag !

Tillbringat seanste dygnet med annér. åker till gothia nu & kommer hem på tisdag. lycka till :)
jag får roa mig som bäst tills dess, imon ska jag ju t.ex. sälja halva potten på jik matchen , vem vill inte missa ?! ;) hahahaa ...

blir ett inlägg senare med sammanfattning av 2008 !


RSS 2.0