En posetiv blogg

ska det vara.

Jag är en människa som 90% av mitt liv är glad, skrattar och försöker att få andra att må bra. Med denna bloggen vill jag försöka att det ska vara så. Just nu, kan detta vara svårt och därför kommer inte uppdateringarna att falla lika ofta.
" - åhh hon och hennes bloggpauser ni vet "  tänker ni säkert, men så kan de va. ska jag skriva kan de lika väl vara ordentligt eller hur ? :)


Innan detta uppehåll, så vill jag vara tacka alla mina vänner. det sägs att jag är en stark människa som alltid kämpar på och kommer vidare. jag är det, men jag hade aldrig varit der utan er. Ni är så jäkla bra och beryder så mycket så jag vet inte vad jag ska skriva ens. Jag kommer alltid att finnas där för er så som ni finns här för mig, men jag behövder det som mest. tack <3

ses om ett tag, sålänge, ta hand om er och ha de super och njut nu sista delen av sommaren. sen, tar vi nya tag ! :)
PUSS !

Konditionen

jaha, va tog den vägen ?

var imorse ute och löpte en sväng, konditionen är inte den samma som den var för några veckor sedan alltså. det är bara att inse, vart tog den vägen ? :O får ta tag i detta nu känner jag haha !
Ikväll blir de grillning hos tina, massa mys !

btw, hör hope and glory i denna verisionen ? sjukt bra.



PUSS !

Min extra hjärna

är den bästa
extra hjärnan som finns.

efter att haft en hyffsat händelserik morgon på jobbet, träffade jag tina efter. vi tog en macka på mackmakeriet, och satt och pratade längelänge. så värt !
åkte sen hem och fixade tinas hår, blonda slingor, massa bra blev det, tog tyvärr ingen bild, men kanks kan bli, om jag lyckas fånga ehnne på en ;) höhö !
sen när erik kommit dit blev det mat, hemmagjord kabab i pitabröd. muuuums ! en en film på det, fina vare :)
tack mina vänner :)

- jag vet att man ska lyssna på hjärtat men om det säger två saker då ?
- lyssna på din extra hjärna.
<3

Lilla plutten

åska, regn och söndag..

Med tanke på vädret, så är jag faktist glad att jag jobbar. nu är det bara 17-20.30 kvar, plus 7-13 imon, då är denna helgen över sen och två dagars ledighet känns behövligt. :)

min lilla missan, är som jag har skrivit innan sjukt rädd för åska. jag sitter i min säng just nu, och hon har kurat ihop sig tätttätt brevid mig, under överkastet och täcket. sött va ? :)
nu ska jag vila lite innan det är dags igen.
PUSS  !

Jobbjobbjobbjobb..

hela helgen lång..

Jobbat av pass ett av två för idag. nu är de bara ett kvar, bra mig !
mer än såhär, får de nte bli just nu.
jag hoppas iaf att ni får en bra dag :)

puss :)

I melt

med rascal flatts..

PUSS !



I melt everytime you look at me that way
It never fails, anytime, any place
This burn in me is the coolest thing I've ever felt
I melt

<3


Baksmällan

sjuukt kul film.

Igår, var jag och tina på bio, baksmällan. redigt kul faktist, hade kankse lite för höga förväntningar, men jag skrattade, och det behövdes :) Innan dess satt vi och pratade 2½ timma på george. haha , café är sjukt underskattat. skit mysigt ! Åt en massa god macka, och en te på det. värt :)

Innan idag
tog jag en väldigt behövlig sovmorgon, och efter det gick jag, tina & tilda till stan. måste ju träna liet iallafall, börjar bli dåligt med träningen nu faktist. men ska snart ta tag i det igen, höhö.
ikväll, ska jag till Linn på förfest, blir dock nyktert för mig ikväll, eftersom jobbet väntar klockan sju. får man jobba 10,5 timma på en dag ? 21 timmar på två dagar ? sjukt, men blir massa pengar, det är så man får tänka haha.

hoppas ni får en värd kväll :)
puss !

Så svårt

livet får aldrig vara för
enkelt va ?

Hade jag kunnat spola tillbaka tiden, hade jag inte gjort något annurlunda.
Det är det som gör det så svårt.

Stranden

eller .. ?

Vaknade upp idag till klarblå himmel, woohoo , perfekt att man tajmar in den lediga dagen med sol tänkte jag. Så vid halv elva var jag, Tina & Erik på väg till vätterstranden. Träffade Johan & Ola där, senare kom också Saarnak och Adam. :) MEN, va hände då. Solen täcks av massa äckliga grå moln . inte kul !
så åkte och åt på donken och sen tog vi en sväng på A6 :)

Ikväll, blir det film hos Jonatan. Det kommer säkert bli kanon :)
Ha de braa !
PUSS

En bra dag

jobb, våfflor, jonna !

Inatt sov jag inge vidare. massvis jag tänkte på, jobbsaker snurrade, och andra saker gnager. Så imorse, när jag vaknade från min mindre tunga skönhetssömn mådde jag inte alls bra. tagga jobb tänkte jag..

Bättre blev de dock inte heller när jag på våg till bussen kom på att jag glömt min mobil hemma. jag glömmen aldrig min mobil! men,  min räddning fanns på jobbet - sanna ! hon hade inte heller sovit särskillt bra, så därför tyckte vi att de passade bra att vi jobbade tillsammans idag, haha, men jag tyckte vi skötte oss bra, och helt plötsligt var dagen slut. skit bra :) tiden går snabbt när man har roligt?

När jag kom hem
hade världens bästa mamma gjort våfflor till mig. så vi tog en fika när jag kom hem, mysigt !
sen gick jag upp till jonna en sväng för att prata lite. inte setts på jätte länge känns de som. en kopp te, prat och en film, kan de bli bättre ? perfekt  när man är sådär lagom seg haha .

nu sitter jag och kollar på "allsång" på skansen med mamma. riktig besvikelse. inga dierkta sångare med över huvudettaget. men, så kan de va. det duger i krig haha .

ha de bra !
puss !

Fästingar

äckliga saker..

Min kisse har nästan alltid fästingar. jag tycker det är så extremt äckligt att jag inte vill ta bort dom. elakt va ? morfar brukar fixa det där, men nu när vi kom hem fråm semestern låg det en fästingborttagare i köket. grannen tyckte tydligen att vi borde lära oss ta tag i detta och skaffat oss denna grej. det ser ut såm nån penna, men när man trycker ut den, så är de som en ståltrådsgrej. jaha, och hur gör man men den ?
så detta var jag ju tvungen att undersöka denna morgon, något som min familj påpekade vääldigt tydligt. att de var min uppgift.

"Den ser ut som en kulspetspenna, men när man trycker på knappen kommer inte en pennspets fram, utan en stadig gripögla som läggs runt fästingens nacke. När trycket på knappen sedan lättas dras "snaran" åt och med en vridande rörelse tas odjuret loss. "

jaha? det var allt jag hittade. så jag antar att jag slutfört min del uppgift. nu är de bara den stora kvar, att uttföra detta. men, jag vill ju inte att missan ska bli sjuk. såklart :)



dagens i-landsproblem ? kan va kan va... hahahha ..
så nu blir de att plocka fästingar, och sen jobb.
PUSS !

Diggiloooo


världens bästa diggiloo..

Vid fyra tiden förra lördagen bar det av till hok. Tina och jag taggade diggiloo. Kändes stort att de bara var vi två i bilen haha, känsla! saken va den, att i trodde de skulle det skulle avra värsta kön in, så vi ville komma tidigt. och de gjorde vi. två timmar innan allt startade satt vi beredda längstfram vid stå platerna. Vi hade slagit ut en filt och solen sken, jätte mysigt ! Borta vid den lilla scenen drog mojje igång för de mindre. Pinsamt att man kunde nästan alla låtar, men vem har inte hört tjabba tjena hallå tex ? hahahha , (Y)
Mojje: äre de någon här som pratar skånska och som vill erkänna det ?!
hahahha ...

   

Jag skulle kunna skriva massvis men jag orkar inte. Ni kan väl gissa vem som var med på ca..hmm .. 70 % av alla bilderna ? hahaa, jag vet verkligen inte hur det kunde bli såhär...

    




ber om ursäkt för den dåliga kvalitén, men blev dåligt när de blev mörkt. Den stora bilden, är när han sjunger i belive i can fly. jag lovar, det bästa på hela kvällen. jag må vara ett stort fan av ola, men herrejesus. jag ska vara ärligt och tala om att jag var så töntig, att det nääästan, nästan, kom en tår. jag blev tårögd. jag får gåshud bara nu när jag tänker på det. helt sagolikt ! helt mörkt, stålkastaren mot mannen och så kom de andra in sm typ nån gospel kör eller nått. ja mina vänner, jag finner inga ord.

Mer bilder, ska jag inte trötta ut er med. KOmmer kankse någon gå och då, vem vet ;) Men det var en kväll, som var sjukt mysig och kul.
tack min vän. <3


Hemma!

och nu förblir jag det
i några veckor :)

Nu var det halmstad på schemat. familjen åkte förra fredagen och jag ner förra söndagen. Anldeningen till att jag inte skrev nått om diggiloo var inte att de inte var bra, verkligen inte för det var verkligen huuur bra som helst. Sitter vid fel data nu, men när jag inte gör det, så ska ni få se bilder och grejer . fin fint !

halmstad var fint. såg inget regn på flera dagar, utan massa stek bara. SÅÅÅ värt.
Imon börjar jobbet, KUL. not, de flesta kankse börjar sitt sommarlov nu, men nej, mitt slutar. det är nåågra dagar kvar innan skolan börjar och samma dag som vi börjar, åker jag till örebro sammma kväll, så det är inte helt slut än :)

får vara bra såhär på så länge, ikväll blir det fotboll. pappa hade fått biljetter till damlandskampen, kan bli kul att se :)
ha de bra sålänge, så återkommer jag med lite bilder ikväll eller någon anna dag, ni märker vill jag lova  :)

Puss !

Utgång nr 2

jag älskar att dansa.

Vet ni hur bra jag mår när jag få stå på ett dansgolv? bara släppa allt och röra sig till musiken som är oslagbar på centrum faktist. nej de spelar inte ola , men annat bra ! :)
IGår var de förfest här hos mig först innan vi drog in till stan. Vad vi gjorde där förstår ni, efter inledningen på detta inlägg. Vid två, när det stängde, började jag & frida att gå hem. Jag tycker det är svindåligt, att sista bissarna går hem kvart i två, när uteställerna stänger två. Så man kan kalla det att vi missade bussen, eller att vi sket i den. Och jag ska erkänna att de känns i fötterna idag. Först dansa i högklackar, och sen gå hem. haha , även att vi gick barfota nästa hela vägen hem, så känns de idag. usch ja. men så kan de va.

Kom hem halv fyra
och släckte lampan vi fyra. Det sista frida sa va: ida, vi lever fan livet. det stämmer, och jag är så jäkla lycklig för det.
Frida har inee vaknat än och jag har redan städat klart runt om i huset. Sen blire frulle och prat om gårdagen säkert, innan det är dags att tagga om. DIGGILOOOOO :D idag äre dags, behöver jag ens säga vem jag längtar eftet att se ? ;) ojojoj :D

Ne, jag ska nog försöka få liv i frida nu , börjar bli hungrig haha !
ha en bra dag !
PUSS !

Fredag

en efterlängtad
sådan :)

Snart drar jag till malin, människan tar ju tre år på sig tt välja kläder,så jag måste åka dit och hjälpa henne haha !
ikväll kommer folket hit innan det blir utgång, tagg !  :D

ha en bra dag och kväll alla !
PUSS !

livet är braaaaaaaaaaaa ! :D



Dagens

eller egentligen gårdages.


någon : michel var ju lite skum. han sov ju tex. i en såndär syrgaskammare för att inte åldras..
tolle (tessis pappa): HA, och det gjorde han ju inte heller..


hahahah , hemskt men sant !

JobbJobb

gick heelt okej .

dock svårt att komma in efter som de var ett tag sen jag jobbade själv eller så. jobbade med min gamnla handledare jag hade när jag började där, så det var trevligt att träffa henne igen :) 

När jag vart klar där, en kvart för sent, skulle jag åka till tessi. enkelt tänte jag bara att ta antingen buss 25 eller 3. gick de ? naaae, pga av den där eu saken går ju inga bussar som de ska. Och på tal om 25an, när jag skulle åka till jobbet igår, kom inte 25an. jag var där 25, bussen skulle gå 27 och 35 hade den inte kommit. wohoo, så fick ta ettan och kom nästan för sent. 25an är bra ? ;) sen så, på väg hem. så visste han som sa att bussarna inte gick på östra vart 25qan gick, och trean gick omk huur lång tid som helst. som tur är så har man ju en bror som älskar att åka moppe, så han fick hämta mig :) typ halv tio var jag hos tessi , hmm . hingrig som ett svin plockade tessis mamma fram maassa mat, hur gott som helst och sen blev de efterrätt till de haha !

pratade en stund med kallis innan vi började kolla på en film. hur länge kan vi sett på den ? 20 min ? sen sov båda som stockar haha ! det är tungt med äldreboende ;)

Nu ska jag ta tag i mitt liv, ha de så bra sålänge :)
PUSS

Gårdagen

kan stavas vänner.

Vid elva tiden igår kom röjens och tessi och överraskade mig med en burk presenter haha . bokstavligt talat :) hahaha , de hade lagt massa fina saker i en burk som jag fick och en ros. Rosen spelade till & med , haha klockrent ! tack flickor :)

Frida kom lite senare. Pratade och sånt där allmänt trevligt. På kvällen blev de träning på vätterstranden med friskis. sjukt värt, har verkligen längtat efter att tränat efter att bara ätit och ätit och jäst på rhodos :P 

Senare gick jag upp till jonna.  pratade även där och kollade film.
sjukt värt att kommer hem och träffa alla, massvis att prata om ! Idag är de dock jobb som gäller, de ringde nu i morse och ska jobba hela kvällen. pengar , det är så man får tänka :)

Ha en bra dag !
Puss

inget vidare till inlägg, men så kan de va !

Bilder från paradiset

nu ska vi se :)
sätter alla bilder i miniatyrer så
om ni klickar på dom, så lblir de större :)

 
Jag och feken hade egen lägenhet. Kolla så lycklig man kan vra över det ! Slippa hålla ordning, säga att man går och lägger sig fast man gör nått annat, som att gå ner till underhållngen på hotellet igen haha . Vi packade inte upp våra saker på heeela vecka, så vi bodde i resväskan kan man säga. sjukt värt ! haha

  
Poolen och havet var 20 meter ifrån varandra. man gick endast igenom hotell baren/resturangen så var man ute på sandstranden. Det är såhär jag trivs, bra ska man ha de :)
Ser ni hur turkost vattnet är ? det kommer mer folket !

  
På kvällarna var det för det mesta kortturngeringar innan vi gick ut och åt. Jag & feken var mot mamma & pappa. redigt heta fighter kunde de bli ibland om regler och poäng. Men ställningen blev till slut lika. Inte för att hänga ut någon här, men det var faktist jag som tog flest poäng i vårt lag. Feken vet jag inte va han häll på med ibland haha.

   
Middagarna och maten var som jag skrev i söndags mycket goda. Vår favorit ser ni i mitten, bara typ 50 meter ifrån vårt hotell. periklis heter det, men vi kallade det smidigt och bra för petterniklas. haha , tror det heter de på svenska ? eller hahaha ..
ursäkta den sista bilden, jag har mat i munnen, inte blivit så tjock under veckan ...

       
Vi hyrde en bil en dag för att åka runt på ön lite. Detta var jag mycket negativ till till en början, slösa bort en soldag genom att sitt i en bil liksom ?!
Min åsikt blev efter en stund som bortblåst. SER NI VA VACKERT ? ( och dåvar de inte det bästa, det kommer längre ner) En strand med TVÅ ständer. Det blev ett dopp här. På bilderna kankse det ser ut som att jag fryser ? det gjorde jag inte, men det var fiskar med svans i vattnet. Bror och de andra anser at jag ljuger och detta fick jag höra resten av veckan. men jag lovar, de hade det, kolla bara på bilden ! sjukt älckligt !

   
St pauls bay. det finaste jag någonsin sett ! Ursäkta stavningen, men ni fattar. Alltså det finns inga ord för detta ställe. Sandstrand, turkost klart vatten, klippor och barg runt om. Sjukt. Det går inte ens fånga på bild, men ni ser lite. Inte illa va ?
Jag är mållös.

      
Sen kom  vi till rhodos stad. den största stan på ön. Jag tyckte de inte var nått att häna i julgranen precis. Kändes omysigt och stressigt. Sjuk strand igen dock . Pappa och Feken testade hopptornet ett antar meter ut i havet jag och mamma passade på att steka lite. haha , så rätt !

    
  
En dag åkte vi buss till Lindos. Låg ungefär kankse en mil ifrån vårt hotell. Gick runt i den vita staden och jag tror inte att jag behöver berätta varför den kallas så? haha.
Sjuka stränder och vatten även här. Var även i nått gamalt sönder rasatstenhus. jaa det var någon gammal ruin. min pappa är väldigt intresserad av sånt där, jag är det mindre. Men det är bara att hänga på och se glad ut, jämn solbränna iallafall? haha .
Avslutade dagen med att äta en gyros på klipporna i st pauls bay. sjukt värt.

    
Katterna som sagt. Sjukt. Jag fick inget kort på kattungen jag räddade, som knappt kunde gå men några andra.
De första två bilderna är på kattfamiljen som bodde utanför oss. De två kattsvanasarna som syns är från ungarna när de äter upp den mat vi dav de sista dagen haha. slurp sa de så var de slut. haha ! Den tredje och fjärde är katter från den där ruinen. De hade lagt sig i skuggan. Den lilla katten under där måste ni erkänna är sjuk söt ? ville bara gosa lite emd den :)
Den sista bilden är på en katt av hundra som gick runt benen när vi skulle äta. Förstår faktist inte varför resturangägarna tillåter detta. På en del var de dock så att de jagade ut dem när de var gäster där, men på vissa fick de gå runt där inne runt borden. Alla är inte som jag, alla tycker inte att katterna är söta och tycker synd om dom. Så, något bör göras.


Kalla det en helt okej semester om ni vill, jag säger att jag varit i paradiset .
:)
PUSS !

Emil 1 år

lilla plutten :)

Idag äre ett år sedan kusin nr 2 föddes. Gull tott var han då, större och sötare idag. med massvis av lockar ! såg ni inte i tidningen kolla igen, världens sötaste emil ! :)



Innan idag träffade jag malin :) världens bästa till & med . pratade, kollade kataloget och spelde bobit. haha ! värt !
bilderna från rhodos får vänta, de kommer när de kommer okej ? haha bra.
tack för mig ! PUSS


Hemma från paradiset

och jag har så
mycket att skriva så
jag vet inte vart jag ska börja ..

För de första, hoppas ni haft det bra här hemma. Hörde att ni hade haft fint väder också, kul för er.. ? hmm haha nej jag skojar klart det är kul att ni är lika bruna som jag ? ;) haha ..

Jag älskar grekland.
för tio år sedan var jag på kreta. De saker jag kom ihåg från den resan var : Värmen, katterna och maten. Och det är nu jag fattar varför. Termometern gick nog aldrig under 25 grader, inte ens på natten. På dagarna var det ca 35-40 grader i skuggan. aa  i skuggan, man kunde knappt vara upp från vattnet mer än en kvart innan jag antingen simmade i sitt eget svett, eller fick andnöd. Jag klagar inte, absolut inte det är i sådana här tillfällen jag njuter som mest :)

Katterna. Jag älskar katter, det vet ni. Och det är inte konstigt att jag kom ihåg dom trots att jag endast var åtta år sist. det är hemlösa katter överallt. den ena är mer mager än den andra och man vill inget hellreän att ta upp och ge dom lite kärlek. men jag får inte. jag vill inte. de har säkert massa sjukdommar. Men alla kattungar, usch jag får ont i hjärtat bara att tänka på det.
Det västa var när vi var i Lindos en dag återkommer vad det är för något en liten liten unge, som precis lärt sig gå. dne kom fram till mig och ville verkligen vara nära. men jag fick inte. Den var så lite, och jamade såå högt. vi satt på adnra sidan gatan coh hörde den ropa, trots tusen bilar som susade förbi. Den var på väg ut på gatan, så jag räddade den i min sko. usch, va hemst det var.
jag kunde inte hålla mig helt, efter frullen idag hade vi över makrill. jag gav det till en urgullig kattfamlij som bodde i vårt hotell område. En kattmamma och fyra små ungar, ni ska få se bilder. min goda gärning för idag :)

maten. herregud. den är väldigt speciellt och jag ska inte säga att jag vågade på det mesta. men det de gör, om de så bara är en pizza, sjukt gott. smakar så himla äkta på nått vis. det var denna veckan jag blev förälskad i grekisk sallad. förstår inte hur tomater, sallad, rödlök, gurka och fetaost kan vara så gott. oliverna gac jag dock bort..sinnes. lär bli mycket av de när de är jag som fixar maten hemma i sommar ;) haha !

Det är svårt att beskriva detta kan utan bilder. och även med dem också, man måst enog varit där. Men jag ska visa imon, lägga ut bilder och sånt. blir lite roliga och så, visst ? sitter vid fel data nu så kan inte lägga in bilder. Feken tog datan på direkten, sicken en va ? men så fick jag denna pärlan, vilket inte är fel iosf, men som sakt, bilder imon ! :)
sålänge, ha de så bra :)
PUSS

RSS 2.0