Sm-guld !

om någon missat det ;) haha jag var, som mängder av andra jönköpingsbor, i lördags ute på stan ochfirade detta. Galet, man tror inte att de finns så mycket folk i jönköping men visst, det gjorde det. kaos med alla bilar som tutar och skiker men lite fräsigt sådär :) såg dock inte när de kom till harrys, var så gaalet kallt och vid kvart över tolv stod jag och halv-sov mot adam så vi åkte då hem. somande som en ko och de hade visst inte kommit förren lite över ett så valet att åka hem var nog inte så dåligt, haha. får kolla på dem på onsdags istället ! :)

igår var jag iväg på en sak. ni kommer inom några dagar förstå på vad, haha lite kul.
resten av dagen spenderades med adam i vårsolen. underbart. jag älskar våren. PUSS !
bara sju
plugg dagar kvar i skolen- underbart ! men det kommer bli tufft ändå. ett prov, en redovisning och en inlämning väntar..iofs har jag ju svenska resten av året iaf, men äääch !
åka & träna om en liten stund sen blir de plugg resten av dagen.

ha en bra eftermiddag & kväll !
PUSS

sjukvård

är ju min pofilkurs och det är verkligen rätt. Igår var vi i lidköping på hospice gabriel. Ett hem med palliativ vård där människorna kallas gäster och inte vårdtagare, där man får välja vad man vill ha för mat, välja om man vill gå upp eller inte helt enkelt välja hur man vill ha det innan man försvinner och dör. Man gör det i en miljö som inte är stressig, där man tar dagen som den kommer och knappt ongen omöjlighet finns. Studiebesöket var verkligen fint och även att jag tror att jag inte skulle kunna jobba på ett sådan ställe själv så beundrar jag den personal som jobbar med dem. Alla volontärer som är persionerade som lägger ner ett himla jobb för dessa sjuka människor. Bara så att man dukar fin inför var enda måltid, eftersom den kan bli den sista. Man bakar för att få den där hemtrevliga doften, men fixar i trädgården, har ett fint akvarium, olika aktidiveter. beställer mat och har frisörer och andra olika terapeuter. fantastiskt !

förutom studiebesöket så hann vi med en hel del. Jag, Tessi& Tina åkte i vår bil. vi dunkade musik, körde fel lite grann ( vägens fel ) gick på stan och åt på ett jättemysigt ställe med alla som var med. Ute i solen men en grekisk sallad kan de bli bättre liksom ? :)
Underbar dag och de kunde inte sluta bätte än med en hv vinst ? åhh hoppas verkligen att de tar de imon utan förlängning . tack, det dödar mig lite nämligen.

ha en bra kväll !
PUSS

en bra kväll

gårkvällen blev faktist en riktigt 10-poängare ! det var trevligt folk, bra musik, huset var ett bra ställe och allt var topper verkligen. :) tack folket !
idag ska jag förutom att hålla tummarna hela dagen, jobba lite ikväll. sen blir de inte mkt mer, lite vila haha.
Ha en bra dag hörrni !

PUSS

en galen natt

filmen alltså. var på bio med adaaam igår. den var faktist kul, inte hört talas om den innan. en romantisk komedi som jag aldrig trodde att adam skulle gå med på utan övertalning men visst, han skrattade också ;) haha ! :)
sen blev de mat här hemma och en gos-kväll framför tvn. sköööönt!

idag
har jag & tessi varit med på innebandyturnering med landstinget. mor jobbar ju där och när de inte fick inte några tjejer, fick jag & tessi vafra med. var faktiskt himla kul ! gick inte som planerat direkt men det var kul då länge det varade haha :)
Nu blir det hv i eftermiddag och senare ikväll utgång ! får hoppas på hv-vinst så att det blir tagg ute i stan ! :)

bäst att duscha så man slippper stinka för mycket !
PUSS


bättre lycka nästa gång

hv. inte så bra. lite långsamt. Men, trevligt sällskap. så att hv inte lyckades vinna denna gång, gör väl inget. haha de är ju massa matcher kvar. men nästa match , tiiime to win !!
 
sov som en sten i natt. helt seriöst. min kropp har denna veckan vant sig vid att sova heela tiden . 9 -10 timmar / natt är längre inget problem för ida wendel alltså. underbart att min kropp änrligen lärt sig att den ska sova på nätterna och vara pigg och på hugget på dagarna, tack för det.  måste vara solen ;)

läskigt förresten det där med vulkanen. jag tror fortfarande att världen snart kommr gå under. 2012 kankse, men vem vet. så, ta hand om er.
höhö.
PUSS

uppdatering

för 1 timma och 38 minuter sedan skrev jag att jag var aktiv och skulle plugga.
jag har fortfarande inte börjat...

solen skiner och ida är aktiv

-studiebesök på akuten
- lektion i skolan
- sväng på A6
- besök i gränna hos mormor&morfar
  - våfflor !!
- spinning med tina. som för övrigt gjorde att jag simmade i mitt egen svett. gaaaalet !
- mat

NEXT:
plugg med svenskaC. blääääääääääääää.

PUSS

våren är här mina vänner

Jag: mammaaaa har du hittat en vitsippa ?!
Mamma: TREEEE !!! ( stooolt)
de är små men visst räknas de. solen skiner himelen är blå. jag har världens bästa pojkvän. man kan inte vara annat än glad.


Sju månader = Sju rosor. <3
mat, massage och mys.



en glad Ida i myströja och kort hår.

som röjens skulle sagt : leee för faaan !

Justin Bieber



vilken stjärna ! är lite smååått beroende haha !
PUSS

7 månader

med världens bästa Adam. <3

glömde skriva att jag blev av med mitt slitna hår i fredag. Detta betyder att jag nästan har nått hår kvar. Men, börjar välja mig nu. Men håret - väx snabbt !! Det är fräscht och oslitet iallafall, det är ju.. bra :) haha

förresten, SOL ! tagit första steket idag på riktigt. underbart ! blir alanya med brudarna i sommar, kan inte bl annat än en gaaaalet bra vecka ! :)

PUSS

sista lovet är härmed slut.

naae om man skulle ta och skriva lite blogg kankse? Får se om jag kommer ihåg hur man gjorde...
lovet är slut, detha varit ett ganska bra sådant. Lite jobb, lite vänner, lite adam, lite sol .. mycket sömn. BRA !
Igår blev det en spontan-utgång med Jonna, Carro& kajsa. verkligen ingen planering där inte, men det var trevligt. tack så mycket för det :)

imon börjar profilkusren. spännande. om det blir långtråkigt eller skönt det återstår att se, men jag är förväntansfull minnsann :)
Ni får ha en bra kväll!
PUSS

Sovit för mkt ?

Jag fattar inte. är hur trött som helst fast jag sovit mycket, lusigt minsann. I påsk har jag saknat dumla. Älskade dumle. Har ju varit där massa år så nu kommer jag inte ens ihåg hur man firar påsk. Godis, massa godis. det fick vi ju inte äta mängder av i göteborg såklart men annars. maten tycker jag inte om och seen då?
Jobbat en del och i lördags tillbringade jag kvällen med trevligt folk och skratt. Även om det blev lite lamt, så vart det trevligt.
Resten av helgen har jag gosat med Adam. och inte vilken adam som helst, min adam. bäst ! kan inte få nooog. <3
Idag var jag i mullsjö hos vår allas röjens. gick runt hästhagen (där det var snöööö!! ) åt mat och kollade film. SEN åkte vi och kollade matchen där. Fick emd mig henne mot alla odds haha ! stolt, men jag tror inte hon led så mycket. hade man tråkigt kunde man kolla på MAISotten. söt :) haha

Nu är det lov. och det ska bli riktigt skönt.
PUSS

Trööött

hade cpnatt inatt igen. längesen nu, det är verkligen hemskt. man kan inte göra nått bara vänta på att klockan ska ringa typ, räkna ner timmarna och hoppas att man överlever dagen efter haha . Det gjorde jag också. jobbade 7-16 och är supertrött nu. Ska jobba hela dagen imon också så iblir ingen fira-hanna kväll och ingen såskadetlåta kväll med rljens,anton & co. utan idag blir det en lugn kväll hemma. Supertråk men va skjutton, vad ska man göra liksom. mamma säger att hälsan går först och antar att hon har en poäng :)

Kommer klättra på väggarna om ett tag när jag har inte nått att göra. men, sarah dawn finer på så ska det låta ikväll det är ju toppen och sen blir det sängen efter det. Jaja, får ta igen det imonkväll, de känne rjag på mig kommer bli en braa kväll.

Puss!


Skärtorsdag

Parishjul i jönköping? det måste vara JP:s aprilskämt eller ? :P i vilket fall som helst tror jag att jag än så länge hållt mig borta från att bli lurad haha , men man vet ju aldrig !
Idag var den sista "lektionen" för nu. häärligt äre !! aldrig med svenskaB, internatoinellt arbete, religion.... bara omvårdnad och svenskaC. UNDERBART !! :D 
Ska snart iväg och träna - mitt friskiskort går varmt, braaa IDA ! 

ha det fint foolket & glad påsk :) 
PUSS  

RSS 2.0