Bilder

Jag har hittat min mobilsladd ! woooohooo, säger jag :)


Röjens: *tom/förvånad/överraskad/trött-blick* här var det...fullt...
väldigt internt men det var kul, just då. hahahha .


Såhär kul, tycker vi det är med grupparbeten. Vi fick dock MVG så det gör det hela lite roligare haha.
Tessi (den aktive), Sofie (den över-glade) och Röjens (den snygga)

 
Shit jag kommer knappt ihåg att det är såhär det ser ut undersnön. Att det är såhär vår trädgård ser ut utan snö, haha. Bilderna är tagna för ett x antal dagar/månader då det kunde vara lite charmigt mer frost och man tyckte det var lite halv fint. Nu, såhär 3 månader senare eller nått, är det inte fullt lika vackert. eller hur? Jag har nog aldrig i hela mitt liv varit såhär glad över tö. Även om det kommer snöa nästa vecka igen troligen, så ser jag ljuset och känner hopp om en vår haha . Jag tippar på att snön är borta den 15 April. Okej ?


Ja, vad ska man skriva. Den är gjord av tessi i mitt religionsblock. HAHA, ni får själva tolka den faktist. Och den behöver ingen bildtext egentligen. KLOCKREEEEN.

 
Vänster: Rally. Höger: Missan
Ni som har följt min blogg ett tag kommer säkert ihåg när vi döpte Röjens kattungar tiull rally&sally? Jag ville adoptera sötaste rally men fick inte. Sally har sprungit bort men är han inte den sötaste ni sett ? :D alltså kill-katten, såklart.
Missan har gjort som jag. Gömmer sig i kylan under en filt. Såhär låg hon vid mina fötter en dag när jag låg och pluggade. SÖTNOS!


Har ju gått magsjuka på jobbet. vet inte om jag skrivit det eller ej. Fick ju en omgång själv därifrån, inge vidare måste jag erkänna. USCH ! MEn såhär såg jag ut iallafall när jag jobbade. Väldigt utrustad för att undvika kontakten med alla spyor och all... ja ni vet. Munskydd,handskar och förkläde. Av & på hela tiden. Men, värt. och som röjens skulle sagt: Det är ju tur att det inte är någon jävla skönhetstävling.


En bättre bild på det jag fick av adam med anledningen att det var en helt vanlig fredag. Underbara du. <3

 
Bilder från när jag och min kära kusin Sebbe var ute och lekte i snön. På bilden till höger lutade han sig sådär och frågade: blir det bra såhär?
Han är nog världens söstaste kusin, tillsammans med sin bror. :)


cpbild från disneykvällen. Här sitter hela gänget och äter pizza på golvet. Det var så mörkt så därför ser det ut som det gör haha!
Frida, Tessi, Jag, Linda & Röjens. :)


Den här bilden får avsluta. Detta är morfars mobiler genom tiderna. Det största köpte han -94. Och enligt honom själv var gubbarna vid båthuset imponerade och sa att det var en liten smidig en. Den där 3310 har han haft så länge så nu fungerar inte batteriet längre så idag fick han den sista, svarta. Den är så enkelt så han bara kan ringa på den ungefär, men det var färgskäm. det var lyx.

PUSS

Det blev en bra kväll

Att åka skidor blev till slut en mycket trevlig upplevelse. Mitt första åk tog kankse typ 20 minuter då jag stod stilla i början av backen och garvade åt mig själv. haha ! En liten liten killa susade förbi mig ett x antal gånger när jags to d där. Galen hög fart, hoppade och grejade och där stod jag. 19 år och inte kunde få skidorna åt anadra hållet. Försöket jag vända mig om åkte jag bara längre och längre in mot skogen. HAHA måste sätt ganska kul ut! i vilket fall som helst hade jag det ! Men efter et tag och jag kom ner, mamma sa med ett skratt bättre sent än aldrig och sen var jag igång och det var reedigt härligt. Jag trillade bara en gång och det var i liftkön. HAHAHAH . ingen fart alls så jag fattar inte kur jag lyckades, men men. Det var få som åkte i backen så ja, det var helt enkelt en perfa kväll. 
Adam åkte snowbord och såg fräsig ut. Någon gång kankse även jag kan se så bra ut, men jag antar att´eftersom jag precis lärt mig att ta mig ner i en backe men skidor, så får jag var nöjd. :)

Efter en uuunderbar massage av Adam så somnade vi som stockar. Helt slut. Idag har jag träningsvärk. längesen känner jag , så jag överlever haha !
Ett kalas för morfar är redan avklarat idag och ikväll blir det en kväll med favoritflickorna :)

Ha en fin kväll alla !
PUSS


Medlidande tack !

Syskona Wendel har ett problem. Eller min bror, kankse. eller jag, eller ne. Han envisas med att ha de  små termobyxor bara för att de passar bäst till hans jacka. så jag får ha de stora, som jag drunknar i. så nu kommer jag inte bara bli blöt och bruta bena, jag kommer även att drunkna i mammas stora termosar. 
HAHA, ne, det kommer bli bra detta. Det bästa är, att Adam är med och han har lovat en puss för varje lyckat åk. Så, jag ska verkligen göra mitt bästa för att lyckas. haha ! :)


PUSS


hahahahhaha ..


Fotarbete ?! :D

Avskedsbrev

Shit, vad ska hon nu göra tänker ni. ska hon lägga ner bloggen, ska hon ta livet av sig eller vaaad ?! Lugn kära ni, såå allvarligt är det inte. Jag ska åka skidor. jag kan inte åka skidor. jag har åkt en gång i hela mitt liv och det var typ 6-7 år sedan. hmm.. sen har de regnat så när man ramlar rcker det kankse inte med att man bryter några ben, man blir även skitblöt. MEN, det ska ändå bli mysigt och kul. Faktiskt en aaaaning spännande, haha  ! få se hur denna kvällen slutar men det blir nog bra :)

Min klass, går troligtvis på högvarv just nu. Iaf när det gäller att fälla olämpliga kommentarer.
Mia: aaameeen vi vill ju ha nått konstigt, typ ....livets ord.
Johannaa:
ahh typ, eller Jehovas vittnen, de vill man ju typ bara skjuta!!

Grejen handlar om att vi ska på religionen göra olika studiebesök hos olika församlingar eller rörelser. Jag,tessi&röjens har nån tempelgrej som vi försökte får tag i . Rååååkade skicka ett match i tessis namn. det var fakstikt inte meningen, råkade bara gå lite snabbt så det råkade skickas iväg, hahhahaha ...

Om jag inte kommer tillbaka. så vet ni alltså anleningen nu- skidor.
PUSS


Jag & tessi. hahahha ...
tolka den som ni vill.
(iddarojens.blogg.se)


Matsalsprat

Ellen: ..för jag gillar ju sött ..
Johanna: åhh, gillar du mig då ?! :D:D
Ellen: ehh, nee du är mer ... besk.


Vad händer efter studenten ? det enda vi vet är att vi vill lämna landet för några månader. Få lite färg, klara oss själva och se lite annat. Så idag satt vi och pratade..
Röjens: Vi åka åka till thailand och nya zeeland och så, kolla hajar, fina fiskar och VALAR !
Tessi: Valar kan vi åka och kolla på i norge !!!
tystnad...
HAHAHAHAHHAHAHA.... från varma länder, till NORGE, naa vet inte. slutar väl med att vi är hemma haha .
Föresten, 4 månader till midsommar idag. Jag håller tummarna för att snön försvinner, vad gör ni ?

PUSS

:)

I liiiiiike it ! :)


 

se hur länge den är kvar innan svt tar bort den haha !

PUSS

Syo-dag!

Så, hemma från syo-dagen på ED. Om den gav något ? naa , inte så. Kankse för att jag bestämt mig för att inte plugga vidare direkt , men var ju på samma sak förra året och grejer så känns som det var samma saker. Volontär grejerna var väl de nya som var intressant. hmm, vill lämna detta kalla land, UNDERBART ! haha.

Svullnaden och att det är rött runt ögonen verkar inte vilja försvinna. Så fort jag slutar med den dära salvan så kommer skiten tillbaka. Så idag var jag hos Dr. Nisse igen innan jag åkte hem. Remiss till hud, så hoppas att de har något svar på vad det är för skit, iallafall att de kan göra så att det försvinner. Vill juu inte gå och se misshandlad och trött ut haha !

Jobb ikväll, bäst att repetera Selma Lagerlöf grejen !
Ha en bra eftermiddag och kväll ! :)
PUSS !

Vi tar det någon annan dag

Jag: ska du träna idag ?
Mamma: japp, kl 15 !
Jag: okej jag hänkar!

På telefon 30 min senare..
Mamma: Ska vi åka till tenhults möbler ?!
Jag: men, träningen då ? :O
Mamma: äch, så har vi ju en anledning att slippa !!
Jag: OKEJ! :D vi tar träningen någon annan dag !


Internatienellt arbete, en måndag kl 08.00.

Såhär bra går det när man ska jobba självständigt en måndag efter lovet. Detta är därför anledningen till att jag kommer vara "ledig" de kommande två måndagarna. Bra ! 
Men lektionen idag, bortkastad. Men lite kul. hahahha ...  



Det vart det lovet det

Sista sportlovet är snart slut folket. Känns lite bortkastat dock på nått vis kan jag tycka. Om jag inte jobbat har jag pluggat typ. Men, kommit igen lite med pluggandet iaf . Och i onsdag vart det ju en lyckad utgång :)
Några kvällar har jag ju träffat Adam, och igår var det innebandy med gänget. Inte fy skam :) Sen på kvällen hängde jag med Adam&co till råslätt på fest. Inte roligt att köra i all snö, men bättre än buss ! Hem ganska tidigt för att jag idag jobbar dubbla turer. Så, jag antar att lovet var helt okej :)

Nu
sitter jag och kollar på reprisen på melodifestivalen. Såg iof ganska mycket igår, men hörde ju inte låtarna. Eller jo, den där Darin hörde vi ju. DÅ var ljudet högt , hahha . Så kan det va :)
Ha en bra eftermiddag&kväll ! :)
PUSS

Antagligen värt det

Lite trött, lite ont i huvudet, lite sleeeten men, antagligen värt det. Eller ne, mycket värt. Kvällen igår var kanon. Förfesten hos Tessi spenderades med tessi&röjens fyllefia som de gjort själva haha. Vem blev offrerna? Jo jag och Tessi, typiskt. Men, jag tycker vi lyckades ta oss ur detta på ett snyggt sätt ! hahaha .. Sen, ölspelet. Samma sak här, de lättpåverkade får all skit. Fick dock med oss Emil i vårt "lag" här så det gick lite smidigare hahahha ..
Utgången till 8glas var kul. Träffade massa folk som man inte sett på jättelänge :)

sen fick jag skjuts de typ 500 meterna hem till adam. haha, ingen vågar gå på stan själv mitt i natten, faktist. så kröp jag ner vid honom och somnade antaligen innan jag hann lägga huvudet på kudden haha. uuunderbart ! <3

men, världen stannar inte av för en lyckad kväll inte. Det är bäst att fortsätta med pluggandet. selma lagererlöf för hela slanten står på programmet idag. Ehh... kul.
Ni får ha en bra dag !
PUSS


67 skoldagar kvar ?!

Hörde det någonstans, och det låter ju inte heelt fel. Detta är något som ska firas, ikväll. Utgång väntas med förfest hos Tessi med folket. Det kommer bli aaaawssooome , känner det. haha :)
Idag & imon är jag ledig även från jobbet. Men inte från pluggandet, nejnej. Dessa dagar får kallas plugg-dagar för att det är ungefär det jag kommer syssla med, förutom ikväll då. Två daker är avklarade, bäst att fortsätta.

Ikväll ska jag dansa och ha kul. Ni får ha det också, med eller utan dans.
Min fot är förrensten ond, men det stoppar ingenting ikväll. Aldrig :)
Som sagt, ha en bra eftermiddag och kväll :)
PUSS

Alla<3dag

den viktigaste med alla<3dag är att man träffar de man tycker om, och kanske framförallt talar om det. Det tycker iallafall jag. På ett sätt kan jag hålla med de som tycker att det är alla smärtans dag för det är i inte alla som har någon. Inte en enda att få en kram av, och då förstå jag det. Men annars, tycker jag att det är en fin dag :)
Den blev inte sämre för mig igår. Först vann vi mot huskvarna med 9 spelare. Jag var back, tillsammans med systrarna svantesson. Rullade på tre backar hela matchen, inte dåligt minsann. 5-2 slutade matchen och de flesta höll med om att det var den skönaste vinsten på länge. Kankse för att det känns som längesen vi vann haha, men också för att det var en kul match :)
Sen, spenderandes resten av dagen med min Adam. Myste och gosade hela eftermiddagen och kvällen avslutades med bio. avatar. jag hade noll förväntningar på denna film. kanske berodde det på att det kändes inte som min filmtyp egentligen, trots att jag inte visste vad den handlade om hahaha.. men, den va jättebra. Den var fin och minsann fanns de lite kärlek där haha! Efter filmen somnade vi gott hemma hos Adam. Perfekt alla<3dag. PUSS ! <3

Ikväll blir de jobb. Hade kankse varit skönare med en kväll hemma, men pengar är ju aldrig fel ! haha.
Ni får ha en bra kväll !
PUSS


Alltsåå...

jag har inte så mycket att skriva, därför äre rätt dött här. I tisdags fyllde dock min kära bror år så i helgen hade vi kalas för han. Var ute och lekte i snön med Sebbe och blev som ett barn igen :) dock värt, när jag hittar/om jag hittar min kära mobilsladd så kommer bilder, men ni läär ju märka detta om det händer.
Verkar som att alla mer eller mindre är trötta på skolan och jag kan inte fatta att skolan inte unnar oss lite lov utan plugg. 4 inlämningar och ett muntligt framförande på 10 min ska fixas till v.8. Jag ligger bra till men mycket kvar, inte okej. Man blir bara trött. Och religionsprovet imon, det kan dö. Bokstavligt talat. Jag behöver alla era tummas att hållas imon så jag klarar ett G. Det hade varit jätte bra, tack på förhand ;) haha !

Nu kommer snart Adam. Äntligen träffas. Så himla mycket så man inte hinner med det men vill mest. DÅLIGT . Men man kan inte få allt . Made in sweden ikväll också. Har blivit lite småkär i deras lås som börjat gå på radion, såg videon också, tuffa tjejer :) SÅ, kvällen kan inte bli sämre än dagen varit. Kallt, plugg och allt sånt där. Var dock ute och gick 1 timma med mor innan i -11 grader. Det var kallt, men skönt.
Ne nu har jag skrivit av mig färdligt om egetnligen inte så mycket, men spelar ingen roll haha!



Ni får ha en bra kväll !
PUSS


 
kommer ni ihåg? jag tänker mellanstadiet och frida&co som dansade till den. Haha, underbart !

Världens underbaraste Adam

Jag vet faktist inte hur ofta jag nämner han eller sådär, men jag vet att det är ofta. Kankse för att han är en stor del av mitt liv just nu, eller så är det bara för att jag tycker om honom så galet mycket. Det är inte så svårt att göra faktist, speciellt när han är så gaalet romantisk. I fredags när vi kom hit efter min träning, så stod det blommor och choklad på kökbordet som han hade varit här med tidigare underdagen då jag inte varit hemma. :)


jag vet det är en dålig bild, men den är tagen med kameran på datan eftersom jag lyckats att slarva bort sladden till mobilen.. BRA IDA !

Antagligen känner han mig ganska väl för på min fråga "varför?! " så sa han bara , kolla på lappen. På lappen stod det, för att jag tycker om dig jättemycket. åhhe :) Jag är bortskämd ! Men jag gillar det :)
Tack gubben <3

Nu är det bäst att jag sätter fart med religionen, som förövrig är mitt tråkigaste ämne. Jag är säkert inte själv om att tycka det, men när vi började trean så hade jag en plan. I 18-års present fick jag av några tjejer i klassen ett block med HSM på. Antaligen trodde de inte att jag skulle änvända det, men med det fejset på framsidan tänkte jag att om man använde det i ett tråkigt ämne, så skulle det gå lättare.

Jag har ännu inte märkt någon skillnad. Men blocket används. HAHA

Ha en bra dag !:)
PUSS

skrev detta innan men verkar inte synas ?!

Olaaa

Om jag hade ett klipp skulle jag visa. Låten var bra, frisyren av som vanligt inte helt okej men ändå, final !

Ola gick vidare och det blir final :D om ni undrar liksom.. haha!
Usch jag är stressad ! jag ser läxhögen i mitt rum och får ångest , men vad gör ida wendel åt det ?! ingenting. Eller jo, jobbar, träffas kompisar gosar med adam, sånna saker man tycker om helt enkelt. Kankse inte den rätta vägen till framgång, så imon är det nog dags att ta tag i det. på allvar.

bäst att sova !
PUSS

Melodifestival !

När idol är slut längtar jag efter melodifestival, när den är slut längtar jag till idol.



Känns som det kommer bli en bra kväll ! :D


GE MIG VÄRME

Nu är jag trött på att frysa. Jag orkar inte frysa mer, jag har fryst sen typ.. oktober eller nått. Och snön ?! den ahr typ varit här i två månader ?! bläää, jag vill ha sol, vår och värme !

Men, det finns annat som ger en varme. Igår tex. så fikade  vi semla och det mitt folk, det ger en värme. Även om man känner sig svullen efteråt och galet onyttig, så är det värt det. Underbara semlor !! :)
Sen, Adam, han om någon bara är ju värme :) så, jag överlever nog. Men minsann börjar man bli trött på skiten, eller hur ? Till och med de som gillar vintern börjar väl tröttna?! pjuu..

Ikväll och hela dagen imon ska jag jobba. Nej jag skolkar inte, vi är lediga, som förra fredagen haha ! Nice äre! bäst att plugga lite också för  .... omväxlings skull.

PUSS  

Tisdag

Alltså allvarligt, kan inte vinterna vara slut nu?! det snöar varje dag, är kallt varje dag och der verkar inte bli varmare. En resa till ett varmare land ? Ja tack!

Bara en parantes sådär.
Det som hände i söndags är anledningen till att jag idag inte kommer att träna innebandy, utan ett step-pass på friskis med Linda. muuuuuch better ! Göra vad man tycker är kul och må bra av, är saker att prioritera, det var ju ett av mina nyårslöften för sjutton! Så det är precis vad jag tänker gör ikväll.
Innan det får bli lite plugg, igår somnade jag när jag väl kom igång. BRA IDA ! Så nu, bäst att ge det ytterligare ett försök.

PUSS!

Jag bara är tvungen

hahahaha , här har man gått och blivit anglagad för att min idol har en grop i hakan. Vem har detta mer ? ;) Kan de vara han som är värd att hugga av sin arm för, eller till och med ta ett liv för att få rösten.. ? hmm ..



Brian Mcfadden - Ola

Jag tycker om dig plutten ;) <3

RSS 2.0