Adam här

Heeeeeeej!
Efter att det har varit dött här på Idas blogg ett längre tag tänkte jag nu att jag skulle liva upp den lite. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Sitter här med killpolarna så jag får inte riktigt skriva massa gulliga saker om min flickvän för då blir jag töntförklarad, säkert. Men nu har jag ju hennes lösenord så jag kan logga in varje dag och skriva inlägg :D
Själv har jag semester nu, medan Ida tvingas jobba ungefär sex dagar i veckan. Kan hon ha, känner jag lite. Närå :) Hon har haft det tufft med bal, student och en vecka i Turkiet, hon skulle förtjäna lite semester. En annan har ju bara jobbat sen 2007. Härligt att vädret är så fantastiskt i alla fall. Dessvärre ska jag tatuera mig nu i veckan så jag kan inte riktigt njuta av solen, då tatueringen inte mår bra av direkt solljus. Så även om jag har semester kan vi säga att båda har det lika jobbigt.
Nu skrev Ida på msn att jag borde skriva lite om Vemma. Hon slutar aldrig prata om det. Nåväl. www.NyttigEnergi.com heter hemsidan du ska besöka om du vill må bra och hålla dig pigg hela dagen. Vill du ha ett extrajobb går du in på "Bli återförsäljare" så kontaktar jag dig om hur du går till väga :)
Nu borde jag avsluta, Ida vill läsa innan hon lägger sig och som den ultratoffeln jag är, gör jag alltid som hon säger.
Så avslutningsvis vill jag passa på att säga att Ida är världens bästa flickvän, ur alla aspekter. Att få ha henne i mitt liv är ett privilegium. Kärlek har aldrig varit så enkel, okomplicerad och så vacker som nu.
Jag älskar dig Ida Wendel.
Må gott!
/Adam

så de ska va

jag har mycket att skria, egentligen. men varken orkar eller hinner. men de kommer lite bilder och sådär, sen . som de ka vara.

sålänge får ni se ett klipp på ola. och hans hår, som det ska vara.


Mycket som händer

detta är ganska lustigt. man går hela hösten och en snö-överdriven vinter och inte mycket händer egentligen. så blir det maj. det blir praktik, bal, fint väder, student, resa och sen då.. jobb. Varför kan det inte sprida ut sig lite. ja menar om typ 3 veckor då rullar livet på som vanligt med jobb på äldreboendet. Då har man tagit studenten och varit på resa. Läskigt men samtidigt, galet spännande !

Balen. Vad ska man säga om den, det var extremt ovant. Men lite magiskt på samma gång. Tänk att få sig så ompysslad varje gåg man ska på fest, som en kändis. Kankse skulle man tröttna, men för en kväll fick man känna sig som en prinsessa och ta fina frisyr och fin klänning. Min Adam var supersnygg också ! PUSS PLUTTEN och tack för att du ville vara min baldejt ;) Kvällen var bra och absolut värt all stress och nervositet, absolut ! :)

Sista betyget är satt och det blev det högsta tänkbara, kanon ! mycket nöjd med betygen iår, känns fint att sluta med huvudet högt :) Tänk att det bara är 8 dagar kvar. sjukt. känns inte som att det var alls längesen som vi satt i B105 och kollade på alla okända ansikten. Tur att jag hade två kända ansikten brevid mig iallafall - tessi&tina. S4sen fanns det 3 idor också , extremt ovanligt. En slutade och den andra blev min andra halva i 100 % Ida. Fantastiskt. Snabbt blev vi sex en grupp som genom åren gått igenom både det ena och det andra, haha ! Nej så mycket minnen det kom nu, är väl de som kommer framkalla de ev. tårarna på studenten kan jag tänka mig? OPS3D - ni kommer alltid vara en del av mig. vare sig jag eller ni vill eller inte tss ;)

Blev lite tagen av situationen nu så bäst att jag lägger av. Imon ska vi bestämma lite student och det lär bli livat. det blir även nån föreläsning av facket eller likande, spännande...........
Godnatt !
PUSSvad som än händer kommer ni alltid vara en stor del av mig. <3
Tack för att jag fått lära känna sig din skogsråtta. Ingen har gått så långt som vi dessa åren ;) 100 % ida <3


<3
tack för att du är du. du är det bästa jag vet. <3


RSS 2.0