HIV/AIDS

"Reflektera över hur den svenska strategin ser ut när det gäller HIV/AIDS. Tänk på de kunskaper du har kring situationen i världen och den statistik som finns från Sverige."

så lyder frågan som ska besvaras tills imon- på tre sidor. jag har skjutit den framför mig men antar att det är dags att ta tag i det nu. SUCK. Jag har skrivit 7 meningar, blää. den kan dö känner jag.
Annars, är livet ganska bra. Barnvakt igår åt favoritkusinerna, fullt ös som vanligt haha ! sen träffade jag Adam och sov där. jag tycker om dig.
idag, hade vi redovisning om OPerationFF det vill säga vårt projektarbete. Tänk att det redan gått ett år sedan vi började sälja ljusen, gaaalet. Men det gick bra och jag fick minsann gåshud under bildspelet, det var verkligen kul i somras med korpen och allt :)
Kom hem till en mamma med ryggskott. stackars ! får ta hand om henne som jag gör emd gamlingarna på jobbet haha. Ikväll ska jag ge mig på step2 på friskis. önska mig lycka till haha ...

nä, är väl bäst att ordbajsa lite..
PUSS


sarah sarah sarah

fantastiska kvinna. fantastiska röst. fantastiska människa. fakastiska lördagkväll med röejsn och sarah dawn finer.
jag finner inga ord faktiskt. Hon bara står/sitter där och får mig att rysa från topp till då. magiskt kan vara ett närliggande ord som kan beskriva det.
- musik är som en religion- ma finner alla svar och alla frågor i den.
magi.
ni tänker säkert att, äch hon har typ två låtar? nej mina vänner- många fler. dessutom, sjuger gon låtar man itne känner igen, är det lika bra ändå. herregud ! :)

ne, ville bara tala om detta.
PUSS


nothing really matters
In this world
Baby, when you´re not in it
sarah dawn finer- stockholm by morning


nu ska vi vara effektiva.

måndag: kommer jag inte ihåg haha .
tisdags: skola, plugga, träna
onsdags: skola, städa gaderober, träna, laga mat, adam
igår:domänråd, plugga,jobba
idag: skola, jobba,förfest,ölbowling,utgååång.
imon: fira pappa,agera mattant på junedal för fairplay spelare, kalas för pappa, sarah dawn finer.
söndag:
jobba, träffa jonna.

Så, ha en bra helg !
PUSS

Äntligen!

- har jag fått tummen ur och skriver ett inlägg.
- ska jag till hud idag och kolla ögonen. Vaknade svullen och osöt, kanon ! Om det hinner gå ner och jag abra är röd så har jag kort att visa så de tror på mig. NU ska den misshandlade Ida bort bort, ge mig nått braaa så det försvinner !
- det är helg! och jag känner att det kommer bli en bra kväll. Imon ska har jag lovat Adam att spela TV-spel utan att klaga en enda gång, sen blir de mat och sådär :)
SEN kommer kallis hit och spelar sm. äntligen ska jag få se hur den där sporten går till, haha kommer inte fatta någonting, men trevligt att träffas :)
OCH sovmorgon hela helgen. UNDERBART !

Nu ska jag göra mig iordning för att åka till farbror doktorn. Håll tummarna folk !
PUSS


Jag har en ny idol !



HAHAHHA ... :)

Underbara helg

I fredags efter lite firande hos sofie som för övrigt var mycket trevligt så kom Adam och hämtade mig. Jag fick blommor :) väl hemma hos han så åt vi efterätt. MUMS ! Massa mys framför tv:n och sådär, PUSS <3

igår bar det av till shitlake för en eftermiddag och kväll med flickorna. spa med mary kay där man fick prova massa produkter. Det är bra grejer det där, men galet dyrt. Men någonting får det nog bli minsann :)
sen gick vi ut och gick ... 1,5 km typ sen åkte vi släde och häst tillbaka hahah ! 

snacka om stadsbor på landet när man ta rupp kameran för att man åker häst haha . Men det var kulm och mysigt haha !
sen lagade 100& Ida + tessi mat medas frids & linda kollade film, haha. Gäller att se sina rätta uppgifter alltså ;)  maten blev god och ¨folket blev lyckliga. bra ! 
Sen, melodifestivalen. min julafton haha . ne inte riktigt men jag älskar det ! :) Spännande, roliga och heeelt underbart ! Nära döden upplevelse många gånger och det blev anna som stog hem det ( om någon missat det ) hahaha ..  Ola gick det ju inte fullt så bra för, men han är ola , alltså GLÄDJE :D

Efter det, blev det biljard turnering. Trilla inte av stolen man JAG vann två matcher !! Det gjorde även Tessi&Röjens så vi kom lika och Frida, ja hon kom helt enkelt tvåa haha !
sitta på en buss sen i en timma blev inte så farligt. Låg ner längst bak och pratade och slumrade en stund och fortsatte med det när jag kom hem höhö :)

Idag har jag pluggat hela dagen och ikväll blir det jobb en stund.
längtar till onsdag, mssa plugga innan dess men är ledig imon så får ta lite då BRA !

Det var min helg det, tack alla som gjorde den :)
Ni får ha en trevligt eftermiddag och kväll!  
PUSS !

6 månader

av kärlek. av lycka. med Adam. min adam :) 6 månader, ett halv år,  sen jag skrev det där att jag är kär i världens genom-finaste Adam. Och jag det nu också, såklart, mer kär för varje dag minsann ! utan att överdriva. PUSS ! <3

ikväll
blir det lite party för sofie och sen gos med Adam :)
Imon äre spa-kväll i shitlake med tjejerna. Så nej, det kan inte bli en misslyckad helg.
Ner till stan och träna även denna eftermiddag, alltså jag är lite stolt alltså ! :D

PUSS

 
le för kameran Ida, LE ! så bra, klick.

inte okej.




Men de är bättre att slå underifrån, höm..

Tooorsdag

vart har denna veckan tagit vägen ?! jag ber till gudarna att nästa vecka går lika snabbt då vi har maaassa på mördagstisdagen. muntlig opposition i svenskaC, inlämning i internationellt arbete och redovisning i religion/etiken. kuuuuul liksom. 92 dagar kvar till studenten, hahahhaa .
Satt och snackade om det i maten idag. tänkte guud va skönt med frihet. Men sen kom vi på att vi är frisa i typ.. 2 dagar. Sen börjar sommarjobbet haha. Men iallafall. No more inlämningar och shit på ett tag, det hurrar vi för !! :D

denna veckan har jag varit aktiv. ja du läste rätt - aktiv. "tränat" varje dag ! Och idag är jag inte sämre minsann. snart åker jag ner till friskis för att träna, BRA WENDEL !! och imon blir de tnog det också innan det är födelsedagsfirande för vår allas sofie :)
Imon är en firandes dag faktist. Förutom sofie som fyller 19, så har tina&erik 2 ÅR  och jag&adam 6 månader !! galet va tiden går. Men det är ju som det ska, den ska ju gå snabbt när man har kul :)
jo, det känns som att livet är bra :D

ha en bra kväll !
PUSS

Tessi: alltså tjejer vi är bäst !!
Jag&röjens: haha jaa men hur kom du att tänka på det ?
Tessi: joo men jag såg oss tre gå här på led på gatan och tänkte bara det.
haha :)



100% Ida + Tessi <3
bild  från förra hösten när vi hade myskväll.

HAHAHAHHA



HAN HÅLLER PÅ OCH DÖÖÖ!!!
"aee jag hoppade till lite.."


Rysningar igeeen



27 mars, 27 mars, 27 mars... !!!

Sista träningen

Ja. Igår gjorde jag min sista innebandyträning, för säsongen. Om det blir någon mer, det får vi se. inte som det ser ut nu haha men säger ingenting för det har jag ju gjort de senaste säsongerna och vi alla förstår ju hur det slutat haha. Men nu blir det faktist ganska skönt att slippa det, en härlig vår med förhoppningsvis massa friskis träning och löprundor väntar istället, låter mycket bättre ! :)

Igår tänkte jag att jag skulle plugga ute i solen. det slutade med att jag somnade och vaknade lite innnan jag skulle bege mig till Adam. haha så får plugga lite idag istället och ikväll blir det en fika med frida. läängesen, så det ska vekrligen vli trevligt :)
Bäst att sätta fart !

PUSS


så såg det ut ugår, innan jag somnade haha.
kolla det bleka fejset, behöver verkligen bli lite stekt.

koooooort !

Lite snabbt innan läggdax :) 
jobb idag 12-12.30.
Gick bra jobbade kvällen med Emma och var redigt trevligt . Mindre trevligt var att jag ett tag skulle fara åt helvete, enligt en gubbe. Lite obehagligt , utan anledning desssutom. men men, antar saker man får ta haha.

nu är det bäst att jag sover lite. veckans längtsta dag imon. 8-14. woooooow ! hahah !
hade förresten en lustig dröm. Haft det ett antal nätter nu. Varför drömmer man så, och hur kommer det sig att man får till det så? Helt galet, haha.

Ne, . godnatt :)
PUSS


Ryser varje gång



I go down the beaten track, along the river with an empty bag
At the end she said to me: “Why are you here with the autumn leaves?”

‘Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
‘Cause this is my life, my friend, and I can’t be no one else


I’m done, tipping on my toes, strike an iron and attack my soul
Misty moon, you’re gonna see, I’ve got you blues to get on my feet

I don’t wanna run; I don’t wanna fight
I don’t wanna hide; I just wanna stay free, to be me
I don’t wanna win; I don’t wanna lose
I don’t wanna play; I just wanna remember, oh I’m my name

PUSS


Första helgen i mars över

och det har varit en bra helg. I fredags kväll var det relaxen med adam. mysmys och gaalet skönt. man borde skämma bort sig mer när det gäller sånt alltså. säger det varje gång jag varit där men det är ju så, superbra!
Åkte hem hit och åt taco&kollade let´s dance med familjen innan vi kröp ner och sov. man blir så seg när man varit i relaxen, haha behagligt seg :)

igår var en av de bästa dagarna på länge. nästan varenda helg i x antal veckor har det varit någonting, men inte igår. Ingenting planerat och vi fick en ida&adam dag som iaf jag uppskattade :D bara ta dagen som den kom och visst han vi ändå med en del. Bl.a. litenliten promenad vid axamo ( mycket liten, hahah) , A6 och melodifestivalkväll med pizza med de andra :)

Idag vaknade vi till vasaloppet. gaalet mycket folk alltså och ingenting jag skulle palla med haha . har precis lärt mig åka nerför att åka på rakmark eller till&med uppför, hah nejtack !
Sen blev de jobb från 9-18. att kräksjukan aldrig vill försvinna... men ju mer sjukdomar ju mer jobb till mig! hahahaha, ne men nu får de faktist bli friska tycker jag minsann !

Imon är jag ledig har jag kommit på. inte helt fel :)
NI får ha en bra kväll och sådär.. :)

PUSS





Kärlek.


98 dagar kvar ! (skrev i fredags men kom inte upp på bloggen.. ?! hmm)

Igår var det studentfest. Igen. !00 dagar kvar, fast det bara var 99, viktigt där! Men iallafall. Hade en förfest med de bästa flickorna, om man nu kan kalla det förfest haha. Men det var trevligt. Körde en såndär lek där man ska se hur bra man känner varann. Och det var lärorik, både va man kan tro och veta haha  !

Vad skulle Wendel ta med sig till en öde ö?
Röjens:
Zac efron !
Tessi: Jörgen !! ( min pappa)
Rätt svar : musik

Vem skulle Wendel vilja vara för en dag?
Röjens&Tessi:
Vanessa Hudgens !! (zac efrons flickvän)
Rätt svar: Jessica Alba. Som de andra också hade som svar btw haha!

Favoritfilm?
Röjens&Tessi:
17 again!!
Rätt, haha ! Svårt att gissa ! ;)

Tessis Favoritgodis?
Röjens&Wendel:
Lakrits !!
Tessi: nee chocklad!
Vi: neeeej !! aldrig att det är.
Tessi: okej jag skrev bara det för att jag inte kom på nått annat. lakris hat alltid var min favorit och kommer alltid vara !!

Röjens favoritgodis?
Tessi&Wendel:
Chocklad, lätt !
Röjens: nee, lakris.
Vi: NEJ RÖJENS !!!! du köper alltid chocklad !!
Röjens: okej..

Wendels favoritgodis?
Tessi:
Slemmigt! Eller... nappar !
Wendel: nee. surt godis ska de va !
Tessi: Meh, jag köper ju alltid nappar till dig ! :(
Wendel: det var mina favoriter när vi åkte till frankrike för....10 år sedan..

ja detta var lite av som sas och grejer. Hade även lite dans och charader. haha . Utgången var helt okej, det var bra musik om inte annat och man blev taggad för soommmaaaren :)
Flickorna följde mig hem till Adam och så kröp jag ner där :)
Idag var de lektion vid 8, hääärligt. Men det gick bra, var ju inte överdriver tuufft igår som sagt, då det va ringa problem :)
Nu är de bäst jag sover lite, kaaaanske lite plugg också. Sen äre det relax med plutten ikväll, inte såå kul om man skulle somna då haha.

Ha en bra dag ! :)
PUSS





världens bästa 22 år !


Hade en mysmorgon, med fruskost på sängen och presenter. DU ÄR BRA ! :)

I helgen, har jag nog inte berättat att flickorna var här och hade mys. Kollade på melodifestivalen, och de andra kan itne säga att jag då tvingade dem, då de faktiskt höll med om att det var ganska bra ;) haha !
Sen såg vi 2012. GAAAALEN film och ingenting att rekomendara om man har några värre hälsoprobem med tex.hjärta eller andning. haha, sjukt spännande. Och en film om världens undergång kan inte sluta lyckligt, eller ? ;D

Linda: åhhh min favorit skådespelare !!
Röjens: är han brun?
Linda: aa brun hårig ja!
Röjens: meh, jag snackar hudfärg här..

Idag är det träning, kors i taket !! tränade inte innebandy på hela förra veckan, så känner att idag är det dags. Hade hellre firat plutten lite till, men måste man så måste man eller hur ;) haha !
Nu är de bäst att jag gör lite på hinduismen. Guuuud så kul.

Ha en bra eftermiddag&kväll!
PUSS

Minnen från våren 2008

Kollade igenom min bilddagbok, och hittade några fina citat som fick mig till några skratt :D

Tessi:Jag älskar min pojk!
Jag:Jag med, just de jag har ingen..
Tessi:Men du kan gå låna min bror om du vill
Jag:nja..
Tessi:min pappa då?
Jag:NEJ! då blir jag ju din styvfar!
Tessi: neeej de bli du ju inte de gå inte.
tystnad..
Jag:nej juuuuuust de ja
----

Tilda:
min mormor tapetserade igår, sen började hon skrika..
Tessi:va? varför?
Tilda:hon ramlade ner..
Tessi:När hon strök?!
Alla ASG och tessi ser ut eom ett fråge tecken. sen förklarar vi allt igen !
Tessi:men de börjar ju på samma bokstav iallafall ..

----
på tyskan..
Tilda:Vad heter hade ?
Tessi:HAT ! !
Tilda:Gör de verkligen de..?
Tessi: neee..(vem- bryr- sig- kroppsspåk)
--
Röjens: Hallå hur stavas FRILLA?
tessi sitter inne i sin bok på naturen..
Tessi: ollon...
--
Jag: men hallå bäst var ju när overheaden brann upp iaf !! den bara rök, hahaha
Röjens: jaa nästan lika kul som att vip brann ner i mullsjö !
Wendel: njaa, shitlake är strååået vassare alltså..
Tina: meh, det är ju inte ens samma sak !! Overheaden brann upp, vip brann ner ?!

hahahha, ja det var tider det.
Väntar på att Adam ska komma hit, imon äre hans födelsedag minsann :) men jag tänker inte sjunga, för det är otur !!
Ha en bra kväll allihopa!
PUSS


Min musiklista

Här sitter jag en måndagmorgon. Känns skönt att vi inte hade någon lektion idag, lite sovmorgon och sen kan jag läsa lite etik-bok. Som ska var färdig imon och vi fick den för typ... ja vene ett x antal veckor/månader. Typiskt. Men har haft andra saker att prioritera haha!
Så sitter jag här, med en nyskapad musiklista på youtube. Såklart är det bara melodifestivallåtar på :) De bästa, enligt mig.

- Elin Lanto, doctor doctor
- Linda Pichard, hot hot hot
- Eric Saade, manboy
- Ola, Unstoppble ( puuuuussss !! )
- Darin-
you're out of my life (ofta den jag hoppar över ;) hahah )
- Peter Jöback,
hollow
- Pernilla Wahlgren, jag vill om du vågar
- Anna Bergendahl, this is my life ( får mig att rysa sönder varje gång! )
- Alcazar,
headlines
- Sibel, stop
- Lovestoned, thursdays

Bäst att läsa boken, i eftermiddag är det studiebesök på sjukhuset.
ha en bra dag !
PUSS

RSS 2.0