dan före dopparedagen

eller dan före baldagen.. galet va snabbt det gått ! imon är det dags. Klänningen är hämtad, skor & väska fixat, naglarna målade och smycken besätmda. äntligen ! är lite nervös för att håret inte ska bli bra, men med frisör-ida tror jag minsann att det kommer blir bra :) 15.45 imon rullar vi in, snyggare än någonsin!

PUSS

mors dag





surt för er att det är jag och min bror som har världens bästa mamma.
PUSS

obra

det är ett år sedan vi satt ute och grillade här precis utanför mitt fönster. vi var kankske 10-15 stycken ? solen sken, alla hade sommarkläderna på, sol brillorna och röken från grillen luktade sommar. När vi ätit och druckit gott åkte vi ner till stan, till rixfm festival. Linn var nära missa bussen då någon tagit hennes cube, stackarn... Det var en fin kväll.

idag , ett år senare. blir det ingen grill. inget fint väder. inga sommarkläder. inga solbrillor. vet ni varför ? det är höst ute. om man ska se på himmelen och på termometern iallafall. när jag vaknade sken solen men nu har den gömt sig igen. Men, jag ser ändå fram emot kvällen. Den kommer tillbringas med världens bästa flickor. Vi ska äta gott mysa och sen dra på oss vinterkläderna och kolla på rix en stund, om vi inte fryser ihjäl.

nu, ska jag dra på mig varma kläder. annars kommer jag på min cykelfärd med mamma ner till stan hacka sönder tänderna. så kan det va .
Iaf, ni får ha en fin kväll :)

PUSS

såg att det skulle bli 17 grader och sol på tisdag, snälla snälla gör att jag slippr ta dunjacka till balen !

(SKREVS I MORSE MEN KOMMER INTE IN, LIIITE IRRITERANDE)

HEJA BELGIEN



en av de få bra ? jag diggar denna alltså :)
annars, moldavien & island var okej?
Heja anna imon, för man måste ju få hoppas !

Våren är här?

hope so. och jag hoppas att det håller i sig den 1 juni (då jag och snygg-adam & alla andra snygga människor går balen) och studenten. hade varit toppen. käre gode gud, ge mig detta. ameeeen. eller nått. :)

helgen har varit fin. i fredags var det ju fullrulle och firande av frida. studentfesten var sjukt lustig. typ 20 pers. var vaaaar alla liksom ?! men det var iallafall, tror det eller ej, trevligt. för alla de som var där, kände man. så det blev lyckats trots allt och förfesten hos frida var toppen ! :)
I lördags var de uppe med tuppen och iväg till ullared. hittade inte jättemycket men lite grann. och efter denna tunga dag blev det en myskväll med min adam här hemma. taco, solnedgång och sådär. kanon, PUSS! <3

idag , vaknade vi tidigt. somnade om, vaknade, somnade och vaknade .. sent. frukort halv två blev middag istället. haha. resten av dagen spenderades med ida röjens. som för övrigt var 20000 år sedan. ett varv runt munken och sen kolla antons match , 2-2. gött !
NU , har jag kollar lite grann på inför Eurovision. jag tror att anna har en chans att gå till final. hon måste det , herregud för vissa bidrag jag skäääms för dem ! hahahha ..

ne, ni får ha en bra kväll och godnatt på er !
PUSS


mina flickor. med vart är tessi ? :O


magi



Äntligen hittade jag det. om ni missade det, KOLLA! om du sett det nån gång, se igen. Om du är som jag, sett det 1000 gånger - se igen. man kan inte tröttna, faktiskt :)
Underbar människa med underbara röst !

PUSS

sista skolarbetet klart

underbart ! svenskaC talet är klart och därmed all som skolarbete heter :) hur talet gick , njaa . massa bra tal, svenskaC-folket -  ni var jättebra! läraren hade tagit med sig dricka,chips och andra saker för att få stämningen. tyävrr vart man kanske inte så sugen kl 8 på morgonen men det var en fin tanke iaf haha : )

Ledig från praktiken idag så lite surt att man hade lektion kl8, men äääch :)
Nu är jag hos adam ( förlåt kom på att de va de jag skulle fråga igår när jag inte kom på va de va och nu har min mobil dött så kunde inte, så jag har gjort inbrott - igen) haha . jag ska till tandläkaren snart - igen. Var där i måndags också men attans hade för första gången i mitt liv tandsten så ska ta bort skiten. usch usch ! inget hål iaf, BRA!
hem en sväng, betala resan till turklandet, tillbaka och träna med tessi & sen börjar tagget för kvällen. frida nydén ska firas och sista studentfesten väntar på oss :)

NU ska jag.. vänta på att tiden går.
ha en bra dag !
PUSS

en heel säng för sig själv..



missan: ....men det bästa är ändå att ligga där jag inte BORDE ligga - på Idas tröja :)


LIte läskig



får lite ont i huvudet.

last song

just de ! jag & frida va på bio igår - last song. galet. helt vanlig romantisk komedi som jag gillar kunde sitta ochs äga precis vad som slutta hända. Tills de som man inte trodde skulle hända, hände. galet. skrattade och mör till filmen i en timma sen greät man resterande 40 minuter. sjuuukt ! vill se den igen men kankse är den inte lika bra då om man vet vad som hände, men värt ett försök . här är iaf trailern - se den !

den visar ingeting av de oväntade, såklart. :)

home

kul att jag skrev men att allt förvann ! inte okej . MEN, nu är jag iaf hemma. Haft en uuunderbar vecka hos min adam. Det känns tomt och det kommer antaligen kännas mer tomt när man ska sova senare :/ veckan avslutades iaf med middag hos hans föräldrar och träning med frida. BRA AV OSS !

Nu orkar jag inte skriva mer för det. Känner att jag ändå inte får ut nått vettigt haha !
MEEEN, ni får ha en bra kväll :)
PUSS



Jag älskar dig.


Klämdag

gillar denna veckan. praktik i tre dagar och så var ju en dag på sjukgymnasten och en på KHV. bor här hos adam. ledig 4 dagar, goooott !! :)
Idag ska jag födelsedagsfika med frida som fyllde häromdagen då hon inte hann fika haha. Sen ska vi gå runt munken och träna friskis. anledningen till detta plötsliga motionerande är att jag knappt fick igen min studentklänning som jag köpte för.. två veckor sen?! Kontigt med tanke på att jahg tränat 3-3-5 gånger i veckan haha. men sånt äääre. inget jobbigt med trevligt sällskap ! :)

Ha en bra dag !
PUSS

puss

meningen var att vi skulle göra nått med dagen idag. hmm , blev en mys dag istället haha . kläderna var på och tänderna var rena vid typ fyra haha. braaa !
precis ätit mat och snart kommer folk för lite hockey :)

korta bogginlägg är underskattat !
PUSS

(skrevs igår, torsdag,  men kom inte upp?!)

sambo

Ida, nu får du faktist ta och skriva om hur det är att vara sambo
sådär sa adam till mig igår och jag har  ju faktiskt inte hunnit att sitta här men så är det, i söndags "flyttade" jag in till hans lägenhet - för en vecka. haha eller igår sas det ..idaa vi kan ju hålla det öppet du får stanna längre om du vill ... sötnos ! :)
Hur är det då? Annurlunda helt klart. Nu tex. kommer hem och det finns ingen här. ingen missan ingen som kommer hem och pratar med mig fast jag är trött och seg, haha. nästan så man saknar det lite ;) Men annars äre lite vuxenpoäng på detta. Typ, gå och handla, laga mat och sådär. sen att somna i en trygg famn varje kväll, det är inte heller helt fel :)

Dessutom har vi 8 månader idag. förundras varje månad över hur gaaalet snabbt det gått. fina måander har de varit iallafall :)
praktiken på hälsan går fint. denna vecka har jag dock varit på sjukgymnasten en dag och idag på kvinnohälsovården. Barnmorska kankse är ett nytt drömyrke ? shit ingen idé att jag planerar min framtid den ändras ändå hela tiden hahaha ..

tyvärr stannar inte svenskaC av under detta så finns en uppfigt kvar att göra ett högtidstal. inte varje dag man håller sådana inte haha. men ska väl börja med det,
ha en trevlig kväll !
PUSS

sådär ja

så var praktiken igång, och vårruset avklarat. praktiken på hälsan 1 där jag ska vara i 4 veckor har precis börjat. det är mycket information och lite så mycket praktiskt som jag varit van vid innan på tidiare praktiker, men byter avdelning med tina efter halva och tror det är mer där så det ska bli kul. Trevlig personal äre, och det gör halva grejen, gör att man ändå trivs :)

har ni sprungit vårruset någon gång ? min käre klasskamrat Linn har gjort detta sen hon psserade åldersgränsen och tog i år insiativ att dra mer några ifrån klassen. Tyvärr blev vi bara fem men en mycket trevlig skara :) Killarna stod och väntade på oss när vi kom i mål och då blev det picknick på en filt. Sol och blå himmel, underbart men jösses va kallt ! var väl för att all svett torkade in haha! känns fint att det kan vara mysigt och samtidigt fick man lite träning, super. BRA LINN! :)

är väl bäst att sova. en dag med både lite skola och praktik imon väntar.
Godnatt !
PUSS

jag kankse borde skriva ett inlägg

men gud, ingen bryr ju sig om vad jag gör eller skriver ändå haha. Det var EN som hade sagt att jag skulle skriva med, den enda som läser bloggen kankse, hahhaha ..
Skriver väl då, mest för att jag är ganska uttråkad innan jag åker ner till stan för att träna. Har fått med min Jonatan på step idag, haha spännande ! kommer gå kanooon ! :)

Iaf, förra veckan. Lagom kul då det mest var plugg och sådär. Var nere och kollade på hv i regnet. Sjukt irriterande med alla som ställer sig framför med världens största palaflaxer. Små personer borde få stå längt fram, utan krångel ! Och jag som är liten, jag hade minsann tänkt till och inte tagit med mig palaply för att vara snäll mot alla andra, aldrig samma misstag igen ! :P

Sista inlämningen
och provet är klart för iår, dvs på vääääldigt lång tid om inte föralltid. ne jag är väl inte klar med min utbildning, men är ju undersköterska om så där; 38 dagar. WOOOHOO ! :D Imon bär det av till praktiken på hälsan där jag ska spendera 4 veckor tillsammans med tina :) kankse inte kommer ses jättemycket men känns fint att ha någon första dagen och sådär :)

i lördags. Jaa, det var som en film. Perfekt ! Adam, min  fina Adam, hade planerat massa och det uppskattades verkligen. PÅ vår speciella plats i skogen, gjorde han den ännu mer speciell. Det var hur fint som helst. Vad jag gjort för att förtjäna en så fin pojkvän, det vet jag inte. Jag älskar dig.
sen åt vi på resturang och resten av kvällen spenderades i soffan framför film och med godis. Magiskt, tack! <3 

igår var sista rediga skoldagen. har svenska C kvar men annars är det bara praktik och studentstagg kvar, shiiiit ! En resa att se fram emot och med tjejerna. Och sen, ja sen blir de jobb. Men det kommer gå bra för då har man fått sååå mycket energi att leva på :)

nä det är väl bäst att packa väskan.
Ha en bra kväll !
PUSS

RSS 2.0