haard work work

  1. sy gardiner
  2. rensa gardoben
  3. springa

erkänn lite duktig måste ni erkänna att de är ? att sy de där gardinerna va ju lättare sagt än gjort. olika mått på alla, och så ska symaskinen krångla, nålarna ner på golvet, bränna sig på strykjärnet.. ja ni vet. eller kankse ni inte vet , men ni kan får stå min dilemma denna dag ?

efter när detta var klart , gick jag ut & sprang. heter de så ? gick jag ut & sprang ? iaf så sprang jag typ i en halvtimma , vet inte hur långt, men de är 5 km om james skulle fråga okej ? haha eller gärna mer kankse ? sen lite styrka som grädden på moset. känner mig bra !

det där med gaderoben tar vi någon annan dag.

nu sitter jag här & äter jordgubbskräm. är inte de huuur gott som helst så heter jag kalle. seriöst, det ÄR sommar att äta det. så att äta kräm & ha sommar-blogg , man kan nästan säga att sommar faktist är här.regnet det bara öser ner..

regnar de?
så in i helvete.

det första som sas idag. det är ju kul att man är ledig i två veckor nu och att det regnar så man vaknar av det. verkligen jätte bra , verkligen.

dock ganska skönt idag kankse ? har lite smått här hemma att göra.
  1. Sy gardiner åt mamma till husvagnen
  2. Städa min gaderob, ojoj hittar inte kläderna längre . eller jo men får RIVA fram dom för alla ligger i en enda stor hög !
  3. springa, dock har jag ingen lust att löpa i regn så det blir kallt och sånt shit.

mm om jag känner mig rätt kommer mitt tålamod med gardinerna göra att det inte blir nått med gadroben och om jag känner vädret i sverge rätt kommer det inte bli nått spring heller. men den som lever få se , och ni tänker fortsätta leva hoppas jag .. ?

RELAX TAKE IT EASY..

tjääna !
nu är de heelt nytt , känns liksom typ lite sommar känslor visst ? är de inte de ute kan man ju alltid ha de här ? eller?
tack malin viktoria pettersson för detta , bästa du ! <3

annars idag. ingenting specillt , var ute & gick med min bengt innan skönt var väl de , prata en massa & så .

efter det blev de hem till gränna, där min bästa mormor&morfar bor. vet va ni tänker, får hon inte nog av att träffa gammla människor ? sommarjobbar ju för er som inte vet på äldreboende. nej faktist inte , det är ganska avslappanande. inget stess & man får höra på massa saker man hört tuusen gånger innan men ska vara som man inte hört de innan . känner ni igen er?

för att dra ett exempel.
ida kommer du ihåg när du var ungefär 8 år och vi skulle på picknick. jag hade gjort mig till och gjort våfflor och allt. när vi kom dit letade vi upp en jätte fin plats pch du smkade på en chokladbit. helt plötligt svimmade du, du sa du såg stjärnor och jag la ut en filt du kunde ligga på. kommer du ihåg de Ida ?

men som sagt, det är ganska roande..

em-finalen är ju nu också . jag är inte så intresserad. fotboll är ganska surt, jag kollade på svergie det fick räcka haha . gjorde de mest för att träffa folket och kolla på chippen men han blev skadad :O det va säkert därför de åkte ur em ?

men ska väl kolla lite iallafall, för att kunna säga om de blir några snygga mål ? haha , i sånna fall hejar jag på...eh får bli spanien baara för att de va ett år sen vi åkte dit igår. och för at tjag hatar tyskland & allt som hör där till.

PUSS !


RSS 2.0