ojsan

jag kankse
överreagerade liite..

Jag har en tendens att tycka ganska synd om mig själv när jag inte mår bra. Jag känner att jag gick liiite över gränsen igår, haha . Speciellt när jag la mig på matten uppe i vardagsrummet och klagade : maaammaaa , jag visste att jag inte skullle ta den där skit sprutan !!! jag vill träffa aaaadaaaam !!

Mammas reaktion ? hon bara kollade på mig och sa ; ida, du vet varför du är sjuk och antagligen mår du bättre imon. Jaha , haha .
Hon hade dock rätt. Idag mår jag bättre. Jag har ont i armen men ingen feber och mitt huvud väger några antal ton mindre. Det känns bra :)

Idag ska jag träffa min lika vaccinsjuke vän röjens. Vi ska till relaxen, skämma bort oss och ikväll tycka synd om oss själva till idol. haha , ne så illa äre inte. men det blir inte för mycket gjort i vilket fall som helst. Vi måste faktiskt lyssna på våra stackars små kroppar och de tillsammans med svins har besämt att vi minsann inte ska gå ut ikväll- så vi har inget val. haha .

Ha en bra dag !
PUSS

Svinis kan dö

för jag tror inte
att det är tvärtom.

Egentligen tror jag inte på att vaccinera sig är nått bra. Kroppen mår bäst av att fixa ett eget försvar mot sjukdomar. Jag har varit anti hela tiden mot denna skit, speciellt när jag sett att folk som tagit den mått dåligt. Jag är en person med världens minsta smärttröskel och har mått illa pga av de andra haft ont typ.
Men tack vara att alla numera tar den och att de tydligen säger att det ska vara bra, så tog jag den där sprutan igår. jag ångrar mig. Hela jag mår som ett svin idag. Fryser, ont i huvudet och mår illa, och min arm - den är död. Jag hoppas verkligen att detta visar sig vara nått posetivt iallafall och jag planerar INTE att ta den andra sprutan snart ..

Efter sprutan igår var jag, Tilda,Tina och Hanna på Paranormal activity. det kan varit den läskigaste filmen jag någonsin sett, efter the grudge 2. Det var extremt jobbigt psykiskt och tror man på spöken som jag faktist gör, blir den ännu värre. Men, ni bör alla se den :)

Idag gick jag till skolan mindre pigg som sagt. Hade två redovisningar på tapeten varv en av dem var svensknationella muntliga. Men det gick helt okej och det var galet skönt att ha det gjort ! I mitt nationella berättade jag om olika slags förbjudnar kärlekar. Av alla som det finns så tog jag upp tre stycken. Om de fattade nått eller om det var bra, det vet jag inte. Men som sagt, skönt att ha de gjort :)

Ne, nu ska jag bädda ner mig i soffan igen och sörja att jag inte kunde träffa min plutt idag :( Jag ska skriva på den där lappe om biverkningat att de kan ta det där vaccinet och stoppa upp någonstans ! BLÄ !

PUSS

Äntligen är dagen slut

ni vet att jag inte tycker
om tisdagar, så vi
skippar det.

Dock har dagen gått bra. Jag är ifatt mig på datan efter att klarat prov 5 av 7 idag. bra jobbat Ida ! känns fint med tanke på att det bara är 4 gånger kvar . herregudm vart har denna hösten tagit vägen ?
Som ni såg var även håltimman så man överlevde :)

Träningen gick bra, känns lite som att jag kommit in en fas i innebandyn när der både är roligt och det inte går så hemskt dåligt för mig. Härlig känsla ! Jag tycker att det är tråkigt att jag inte kan vara med på matchen mot huskvarna i helgen dock, lite surt men sånt är livet ! :) haha .

Svenska nationella imon. Mindre kul faktist. Sitta i fem timmar och skriva, skriva, skriva. Hej skrivkramp ? Usch. Men, det kan ju inet gå mer än dåligt, eller hur ?
Det muntliga på torsdag är så gott som färdigt. Det är en bra bit över 5 minuter och det hoppas jag att det förblir när det är dags. Jag blir liksom helt dum när jag ska prata inför folk. Visst jag är blyg, men dessa människor känner jag ju ganska väl vid det här laget när vi gått i samma klass i snart tre år. Det får gå som det går :)

Nu är ska jag kolla lite mer i häftet. man kan aldrig komma för förberedd eller hur ? :)
PUSS

Håltimma

tidsfördrivet stavas bloggar..

blondinbella.se - "Är det bara jag har ett ansikte som svullnar upp varje morgon? Nils brukar reta mig för det. Jag har hört att det beror på blodcirkulationen men jag vet inte om det stämmer."
känns bra att veta att det inte bara är jag som är svullen utan att även andra kan bli det. hahaha .. BRA !

http://www.a-listan.se/pages/show.php?show=entry&id=26 - jag hittade den nyss ganska kul. kankse mest detta inlägget. jag&adam hade en diskussione i helgen . han försvarade darin och jag såklart ola. detta tycker jag passade in , haha ! förlåt plutten :)

tjuvlyssnat.se -
Gubbe ~ 70 kommer in i omklädningsrummet där man ~45 sitter och byter om.
Gubben: JÄVLAR, vad du var lik Gunde Svan!
Mannen: Jag ÄR Gunde Svan.
Gubben (generat): Jaha…
Gubben lämnar rummet snabbt.

Lite kul !
Börjar om 40 minuter, håltimmarna går snabbt faktist. Sägs juatt det går snabbt om man har roligt så  :)
Sen blir det som vanligt stress hem & sen till träningen. Så kan de va !
PUSSSSS


redovisningarnas veckor

det kryllar av dem !

Denna veckan har vi två redovisningar. Nästa vecka två.. de bara pluppar upp och jag gillar det inte ! 
sen jag kom hem från skolan för ca4 timmar sen har jag suttit med svenska nationella. okej jag ljuger lite, injte hela dessa fyra timmar men nästan. Jag blir inte nöjd !! det borde bara vara att snacka på men det blir lättare om man står för det man säger och sådär ? antar att de som lyssnar ändå inte kommer att vara koncentrerade på det jag säger, men man kan ju vara sist och då är ju chansen större.. usch vad jag babblar, fattar ni ens vad jag menar ? hahaha .. 

Skulle jobbar ikväll men tyvärr hade de kollat fel dag så det blev inget med det. Annars hade jag gärna åkt dit om en halvtimma och struntat i detta. En annan redovisning som vi skulle haft idag, blev inte av. Sofie ringde vi och väckte halv nio idag när vi undrade vart hon höll hus. haha men snälla marie lät oss att ha redovisningen senare i veckan. Hade ju varit skönt att ha den gjord, men de är lugnt sofie, vi hatar dig inte ;)

Jag har nu dragit på mig myskläder och tänker nu ta tag i pluggandet igen.
Ha en bra kväll !

PUSS


Sicken underbar söndag det blev

gos,mys&innebandy .

Hade inte en jätte bra natt kan jag inte påstå. Fattar inte vad det är emd mig. är trött hela dagarna sen när jag får sova, nej då är jag super pigg. Det bäst med att jag bar trött just inatt var iallafall att jag hade någon att kolla på. Någon att beundras, någon att krypa tätt intill.. underbart!

Vi låg i sängen till fyra. hahaha .. galet så värt ! men usch tänker ni, hela dagen förstörd. men inte det, tvärtom. man behöver ta det lugnt och inte stressa, det är viktigt !
Dessutom spelade vi ju innebandy senare så lite fick vu ju röra oss. haha . Jag var ensam tjej, stackars mig. Men men dem skrattar man alltid så inga problem där inte :)

Nu är de bäst att jag pluggar !
PUSS

Världens bästa dag.

är fredagar.

Igår blev det tjejkväll med idol här hemma. Och innan dess hann vi med en sväng i mullsjö, en träning och just de.. skolan också. haha !
Jag&röjens kom fram till att fredagarna är de bästa dagarna. Man vaknar upp och känner den där känslan som man bara längtar till. frihet ! :) oftast händer det nått på fredagarna eller så är man bara hemma och nuter av den där känslan, underbart!
Eddie, fick säga hejdå till idol. Vilket vart ganska väntat? Att ge sig på en stor låt som curly sue var kankse inte det smartaste, men han kämpde väl :) eftersom alla mina favoiriter åker ut så fuderar jag på att  skita i tt ha någon. men visst vblir det roligare om man ändå har någon ? SÅ min nya favvis får bli .. calle :) Erik är för självklar, tove likaså, mariettes rörelser börjar jag blir trött på, rezas hans har jag stört mig på sen dag ett.. så, det får bli calle :) den som fick mig att rysa var ändå tove. åhh den låten får mig att minnas så mycket saker. Som sommaren för några år sedan, kankse .. 2006? när vi åkte moppe så in i norden och hittade på en massa lama saker. åhh, det saknar jag!



Idag spelade vi match mot de som sägs vara det störta motståndet. Det blev en knapp förlust med 5-4. Sista målet gjordes när det var 10 sekunder kvar och det känns riktigt, riktigt tungt.. vi hämtade upp 3-1 underläge, 4-3 underlänge, men ändå räckte det inte helt .. så kan det vara, det var iallafall riktigt kul att spela och vi kämpade verkligen från början. Jag fick med mig ett mål & en ass och som sagt, alla var verkligen på topp.

Ikväll ska jag mysa med Adam och imon äre söndag igen. Usch, det blir en tung vecka. Två svenska nationella och jobb hela nästa helg. Vet ni vad som funkar ? Att göra det med ett leende !
PUSS

2 månader

du är bäst.

Jag blev uppvaktad idag. Min Adam hade gett överraskningen till Tilda som tog hjälp av Tina&Sofie. De kom en efter en fram med lappar och choklad, mitt leende bara växte och till slut när jag läsa alla så var även tårarna framme. Jag är så otroligt lycklig.

Adam, du är inte min nummer 6,
du är nummer ett - överlägset. Jag är galet kär i dig <3
Ikväll ska jag gosa sönder dig :)


Dagen igår

:)

Religionsprov- check !
Tjejkväll med glass- check !
17 again- check !

Satt även med proejktet i skolan. Gooosh, även att det praktiska är färdit så känns de om att vi aldrig kommer att bli färdiga med allt i rapporten. Usch !

 
jag var den som skrev först, men när det slog över för mig, blev det ÖRjens uppgift. Det kankse ser seriöst ut.. och det var de (a) hahaa ..

 
Frida tatuerade mig hemma hos Tessi. Haha , sötnos !

Sen blev de hem&sova, och vet ni,
imon äre FREDAG!

Om ni orkar,
kan ni kolla . i like it. :)


Jag leeever !

jag har bara
ingen lust med detta.

Men nu så, när tisdagen är över varje vecka ser jag alltid ljuset i tunneln. Underbart, tre kortisdagar kvar sen är de helg igen och minsre veckor till jul-lovet. YES !
Jag tycker själv att bloggar blor roligare med bilder, och inte en massa text om vad jag sysslar med, så här kommer lite ede senaste dagarna .

 
Religionsplugget har börjat visa sig vara
värt mödan. Jag vågar inte (skrockfull som jag är) säga att det sitter nu äntligen, men det sitter bättre än för en vecka sen. Och det, det är ju posetivt.
Missan gjorde alldeles klart för mig i slutet av förra veckan ett religion, det är bara skit. Hon tyckte minsann att det var mycket mysigare och bättre att gosa lite och busa. Det slutade med att hon rev sönder mina papper och fräste mot boken. Hmm.. mamma tror att hon håller på att förvandlas till en vampyr och Tina att hon är i klimateriet. Jag vet inte, men hon är aggresiv, det är ett som är säkert. Hon biter Adam i handen också den hulliganen, men, hon är fortfarande min älskling- så det så :)

Jag ber om ursäkt för den hemska bilden men frågan är om det går att få en bättre med den mössan. Det är verkligen jätte mysig men om den är snygg, naa, det tyckte jag nog bara när jag köpte den för typ två år sedan haha. Jag hittar inte min andra !
Iallafall, jag & Frida drog på oss varmaste kläderna i söndagskväll och gick runt munken. Efter alla fars-dags mat så var det ritigt behövligt.
Efter blev det..donken mat. FY PÅ OSS ! men , vi var värda det, helt klart. haha . ensam mamma söker - sista avnittet. Alla utan min favorit fick en kille minsann, så det kan gå !
Vi såg en film också innan hon åkte hem. .. och så kom polly. En söt liten film minnsann.
Sen hade jag en kass natt framför mig. Sov ingenting ! En liten stund på morgonkvisten någon halvtimma, men annars inget ! helt glalet, så lagom tagg på skolan och jobbet igår, men det gick fint :)








I skolan var min söta extra hjärna på plats och redo för att skaka liv i min nu sovande hjärna. Hon lyckas alltid så himla bra- kolla bara ! Utan henne, ja då vore jag inte den är jag är idag. Tänk alla saker jag missat, alla skratt och annat jag gått miste om. inte alla som har den turen minsann :)
Efter skolan, drog jag bort toill jobbet och jobbade några timmar. Super-jobbarkompisar som man alltid skattar med så inte heller det var något jobbigt.
Resten av kvällen låg jag dock som en dö sill framför tvn med religionen och somnade tidigt, bra ! :)












Idag har jag som sagt överlevt också. Långdag med håltimman klarade vi kanon idag också. Röjens har fallit bort från vårat gäng, men jag&sofie fördriver tiden fint med både det ena och det andra. Idag, var det religionen som tillslut spårade ut totalt. Jag får inte lgäga ut bilder, men, om jag någon gång skulle vilja, av någon anledning hämnas, dåå .. HAHAHA ... :D
träningen var inge att hurra för, och nu är jag trött igen, haha. tror jag börjar lida av tinas kroniska trötthet ;) 

bäst att sova, godnatt ! 
PUSS
 




Vi kör lite sorg.

eller glädje.

Jag blir glad när jag lyssnar iaf :)



Jide: varför tror ni att ni står här ?
Rabih : de ville väl höra mig en gång till :)

Typiskt

inte så kul faktist.

Danny kom tydligen också sjua, men iallafall. rabih, han fick en ju att skratta och allt. Inte så att jag trodde att han skule vinna faktiskt, för vinnaren trpr jag redan är klar - Erik. Men jag håller alltid på de som inte är självklara för de är roligare, haha. typiskt. Iaf, det posetiva är att de som åker ut åker på turné, så kankse kommer rabih hit, vem vet ? ;)

Idoltittande igår, men min adam. Mysigt med tända ljus och gos. Kan knappast bli bättre ! Idag ska jag kolla hans match med Tina och sen får vi se vad det blir ikväll :) Det blir lugnt iaf, för skolan tar död på mig och så jag måste ta't lite lugnt :) haha !

Ha en bra dag !
PUSS


stjärna .

Religion

så stavas ondagar.

Nästan vecka har vi religionsprov. bara den meningen får mig att rysa. jag tycker inte om det, och jag fattar det inte. För mig som inte tror på något speciellt känns allt helt påhittat. Visst kan de hända att de fanns någon som hette josef, någon som hette mose, men att judendommen kom till gneom att det var en brinnande buske som gud pratade igenom, naa. Jag har förståelse för alla de som tror på det. Har man blivit inlärd att detta är sant sen man lärde sig att förstå saker när man var liten, klart det känns som en självklarhet.

Vi har dock fått en bra lärarstudent. Hon är verkligen toppen. nästan bättre än vår riktigt lärare. Idag gick jag & röjens på extra lektionen vi hade för att vi skulle fatta mer. Satt med henne i typ 1½ timma och pratade bara religion... okej nej de va inte sant. Kankse 1 timma och resten om annat. Galet trevlig ! Men jag fattade mer och det var mycket bra, så förhoppningsvis ska provet gå bra nästa vecka, måste verkligen försöka iallafall, hur tråkigt det än är.

men , eftersom plugget är klart för idag kan jag göra annat, fint äre !
ni får ha en bra kväll ! :)
PUSS

HAHAHA

sant.

mamma: jörgen , du måste klippa dig.
pappa: jaa om man skulle göra de imon i eksjö?
jag: på arbetstid?
pappa: jaa det växer ju på arbetstid så..

haha , ibland så. :D

Idag sa min optiker att jag har fått skoskav på ögat. Det är inte så kul som de låter.
Om det inte blir bättre kan jag få en suddig fkäck på ögat livet ut och det går minsann inte fixa skärpan med en lins. Så, om det inte blivit bättr ei slutet av veckan får allmänheten nästan vecka se mig i glasgögon. det är inte kul.


7 ½ vecka kvar ..

till jullov.

Lika längesen som apun började. Och det känns ju faktist inte jäätte mycket. Så vi ska nog överleva denna höstan också. Men idag har det varit gaalet kallt, eller det ÄR. det isar i hela huvudet óch jag vill helst ta på mig myskläder och lägga mig framför en film eller nått. Men icke, jag måste åka ner till stan för lite ärenden och shit. Men när det är gjort, så ka jag värma mig. Dock tänker jag ta på mig massa kläder när jag åker ner, jag hatar att frysa.

Lovet och helgen
har annars varit kanon. Igår avslutades helgen med att först kolla tjejrnas sm, grattis att ni gick vidare, vi är som vanligt - bäst. Sen åkte jag & adam hem och kollade på veckans repriser. Shit , först var det greys, körslaget, mammas pojkar och sen till sist bonde söker fru. haha stackare som fick glo på allt men mig, men jag erbjöd mig faktist att kanal, så är jag inte så elakt att jag tvingar honom att kolla haha . Han skjutsade mig till jobbet och jag jobbade till 21 då han kom och hämtade mig, som sagt, jag är bortskämd :)  jag tycker om dig plutten <3

Idag, som sagt kallt = frusen Ida. Vi var på studiebesök på högskolan. 5 av 20 pers. Pinsamt, men vi fick extra bullar och info, så det funkade :) barnsjuksköterska kankse vore nått ? äch, jag ändrar mig ju heeela tiden :O men jag är bara 18, jag behöver inte bestämma än :)

Ne, jag har massa disk och grejar att ta hand om innan staden.
Ni får ha en bra eftermiddag och kväll :)
PUSS


RSS 2.0