Nyårsafton minsann !

Den traditionella innebandyn är nu avklarad. Jag blev återgick tacklad ett x-antal gånger, och skrapet på knät från matchen mot emils lag härom helgen hade precis läkt, så fick tre nya av tessis lillebror. HÄRLIGT ! hahaha ...
Ikväll kommer bli bra, jag känner det ! Nu lämnar vi 2009 för ett riktigt härligt 2010, okej ? Är ni med mig ? BRA !

Ha en underbar nyår allihopa ! :)
PUSS


År 2009

en sammanfattning
skulle sitta fint ?

Jag kollade och såg att jag skrivit en sammanfattning i början av året. Varför inte skriva en nu också? Men jag hittade inte riktigt energin till det så det fick bli nån sorts av frågegrej. haha, ni får nöja er med det ! 


 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, det finns saker som jag inte gjort tidigare, endel är jag stol över, andra inte haha.

Höll du några av dina nyårslöften?
Ärligt talat kommer jag inte ihåg om jag hade några. Men oftast brukar jag ha löften som jag vet att jag kommer hålla. Saker som att jag inte ska börja röka och liknande haha!

 Vilka länder besökte du?
Grekland- Rhodos. Blev som jag sagt innan heelt förälskad i detta land. Troligtvis blir det en resa dit nästa år igen, och det är verkligen något jag ser fram emot!
 

 Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Hmm, nej inte som jag saknade direkt. Men det ska inte vara så mycket upp och ner 2010. Året har varit som en bergodalbana och det tär på en. Så det ska bli annorlunda !

Vad var din största framgång 2009?
Massor med jobb, betyg jag är nöjd med, vännerna jag behållt, nya människor jag träffat med Adam i spetsen.


Största misstaget?
Säga saker man vet att man inte kan hålla. Det ska bli ändrig på för det kan sluta väldigt illa och såra folk!

 Bästa köpet?
Hmm, jag är nöjd över dockstationen till ipoden som jag iofs fick när jag fyllde år, men man kan ju räkna det eftersom jag fick pengar som jag fick köpa vad jag ville för? Jag använder den dagligen och är toppen! Kanske ska även körkortet räknas in här? Det kan ju vara livets investering!

 Vad spenderade du mest pengar på?
Haha, jaadu. Kan det vara kläder? Jag är mer spara än att slösa, men jag får nog säga kläder.

 Gjorde någonting dig riktigt glad?
Absolut! Det är som måste vet, typ min grej att vara glad haha! Exempel är resan till rhodos, alla utgångar, fester och kvällar med vännerna. Idol nu i slutet av året var ju en höjdare också ! :D Diggilooo med Tina , puss på det :)
 

 Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Straight Through My Heart, Single Ladies, Sky’s the limit
  

 Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Kanske ledsnare? Som sagt gått väldigt mycket upp och ner. Jag tror att jag blivit känsligare för att gråta också. Kanske beror det på det, jag vet inte. Början av året blev mitt hjärta krossat igen, det blev en tung vår. Men med facit i hand var det nog rätt i alla fall. Båda vi är troligen lyckligare idag än var vi var de sista veckorna. När man är tillsammans så länge, är man inte bara pojkvän/flickvän, man blir även bästa vänner. Det är lätt att säga när man står där, men det är fortfarande så jag hade hoppats på. Kanske funkar det inte så, kanske är det bara ord i luften, men i alla fall.
I somras svek jag en av mina bästa vänner och det går inte en dag utan at jag tänker på det. Även om jag inte visar det eller skriver offentligt om det.
Nu i höst blev det för mycket med allt, jag vill inte kalla det att jag gick in i väggen, men hela min kropp bara sa NEJ och det var bara att lyssna.
Men som sagt, det har varit mycket uppåt som gjort saker bättre. Alla runt om mig stöttar mig alltid till 110%. Det är er jag hämtar all min energi ifrån och utan er hade året utan tvekan blivit ledsnare! Jag tror att man blir starkare av att gå igenom jobbiga saker, men märker även vilka som är de man alltid kan räkna med. Ni vet vilka ni är, och är jag evigt tacksam för att jag har er i mitt liv. Tack familj, vänner och pojkvän. <3  

 Vad önskar du att du gjort mer?
Gjort saker för mig själv! Jag måste bli bättre över att lyssna på mig själv och min kropp. Men vinner på det i längden. Det går bli ett nyårslöfte minsann ! :)

 Vad önskar du att du gjort mindre?
Stressat. Det var bl.a. stressen som utlöste att min kropp sa nej. Usch man fattar inte vad man håller på med förrän man ligger sömnlös på nätterna, gråter och känner sig värdelös. Det går inte att beskriva känslan, så människor, följ mitt råd, lyssna på era kroppen och ta det lugnt ! :)

 Blev du kär i år?

Absolut! Jag är otroligt lycklig idag och har varit det de senaste halvåret. Det har varit mycket drama, men jag är verkligen lycklig. Och jag står för det, jag förtjänar det. Adam, han är en underbar kille och fick året att vända till det bättre. Jag vet att han alltid finns där för mig om jag behöver, och ni vet den där känslan man får när man är nära någon man verkligen tycker om – så känner jag. Inte trodde jag att jag skulle få känna så igen. Att släppa in någon i sitt liv igen, det är inte lätt, det måste vara heelt rätt. Hjärnan och hjärtat måste vara överrens.
Jag kommer aldrig glömma när vi satt ute i vår hammock och du frågade om du fick kalla mig din flickvän. Aldrig glömma känslan, pirret i magen. Åhh! Det finns inga ord tror jag, Jag hoppas du förstår Adam, att du verkligen är toppen. Toppen på alla vis. <3 Jag är världens lyckligaste med dig.

 

 Favoritprogram på TV?
Greys- jag har äntligen lärt mig att följa serier! Tessi har fått smsa mig  många gånger för att jag inte ska glömma bort, haha.
Idol- ni vet att jag är idolnörd. Det är ett program som jag verkligen blir glad av! Och att se det live, ännu bättre ! :D
Ensam mamma söker – haha , jag tycker det är sött! 

Bästa filmen 2009?
Herregud! 17 again- LÄTT! Hahahhaa, jag har sett den massa gånger och nu i jul fick jag en egen. Har ni fortfarande inte sett den? Ni borde gör det. Mmmmm :D
 

 Något du önskade dig och fick?
Lycka. Det är någon varje människa kanske strävar efter, eller? Vissa finner den, och vissa inte det vet jag. Och eftersom jag känner mig lycklig för tillfället, ja jag har fått vad jag önskade :)

 Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Jag klara teorin! Haha, sen tog jag det lugnt. På kvällen hade vi släktkalas och en promenad togs med Jonna. Jag kommer ihåg att jag var tändigt tacksam i alla fall och att jag skrev ett inlägg med bara en massa tack, haha.
Senare på sommaren hade jag & Tessi världens bästa förfest/18-års fest. Sen blev det en utgång på det. Nej, vet ni – det var underbart att fylla 18 :)

 Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Jag skulle inte ens kunna säga att jag HAR någons stil? Eller? haha , jag tar på mig kläder jag trivs i och själv tycker är snygga. Men det har ju varit en hel del leggins och sådär. Kanske kan klackar räknas till 2009? Om ni frågade mig för några år sedan skulle jag bara skrattat åt det, jag i klackar – noway! haha
 
Kankse ska även mitt smile nämnas, eftersom jag tydligen gör de på vart ända kort haha. Så kan det vara, haha!

 Vad fick dig att må bra?
Mina vänner, min familj och Adam.
Det vet ni ju redan om, eller hur? Haha, men tack till er som gjort mitt år !
   
Tessi, Röjens, Frida & Tina - Ni är guld värda vet ni det? Utan er vore jag absolut ingenting. Jag vill aldrig förlora er, för ni gör mig. Helt ärligt, mina ädelstenar! PUSS på er ! <3

Vilken kändis har varit favoriten?

HAHAHAHAHA, sicken fråga? När jag och Adam hade 2 månader fick jag ju en massa söta lappar. På en av dem var det en ”Idas favoriter” på. Nr1 var Zac Efron. Jag måste erkänna att han känner mig väl, kanske lite för väl haha. På listan var även Ola, Rabih och Gabiel från idol.
17 again säger jag bara…! Hahahha…
 

Vad har du för nyårslöften?
Man borde inte ha några, för man håller de oftast inte! Men jag måste bestämma mer, inte säga "välj du", "spelar ingen rolll" så ofta som jag kommit på mig själv att jag gör. Om någon frågar, varför inte bestämma när man har chansen? haha, lättare sagt en gjort..

Jag vet inte hur mitt liv kommer se ut om ett år. Kankse vill jag inte veta kanske vill man det. Kankse är jag i USA, kankse jobbar jag på Kålgården, kankse pluggar jag.. vem vet. Det jag vet är att jag om ett år kommer sitta och och säga, shit vilket bra år 2010 varit. Det är mitt viktigaste löfte, jag ska må bra och året ska bli det bästa någonsin!
Ta hand om er !
PUSS


God Jul i efterskott & Gott nytt år ! :)


Dagen före dopparedagen

julstämmningen lyser
med sin frånvaro..

Jag sitter och fixar julmusik..
Pappa: Ta på ebba grön !!
Jag: Nej jag får exem bara jag hör namnet..
Mamma: Ebba Grön är som kovepenin.. det ger också klåda..


CALLE!

:)

BTW, så såg jag att calles skiva redan kommit ut. jag blir lycklig ! :D
det är dock sorgligt att alla min julklappar är klara, men jag måste fixa det. HA ! :D


ett tillfälle nr jag dör av hans röst, puuuussss !

Duktiga jag

OTH, ärenden,
a6, granen & handlingen...

Okej, jag somnade igår efter att ha sett fyra avsnitt av OTH - min nya drog. Helt galet, jag grät som om det var JAG som var med i filmen. Shit alltså, så när jag sovit några timmar, så började jag morgonen med att se tre avsnitt till. haha ! Åt till&med frulle i sängen, underbart !
När jag gått upp, vid tolv, gjorde jag mig iordning för att åka på lite ärenden. Helt smärtfritt gick det och sen väntade jag på min kära bror så vi åkte upp till a6 för att hitta de sista julklapparna - åt honom. jag är färdig för längesen, det kan ni skriva upp ;) Han bjöd mig på bulle, generöst av honom haha !

När vi kom hem klädde vi granen. Alltid en upplevelse i familjen wendels hus. Men iår gick det faktiskt bra. Mamma blev dock inte nöjd..
Mamma: Ida..
Jag: mm ?
Mamma: granen... jag är inte nöjd !!! :(
Jag: okej.. ta de lugnt, vi fixar det.

haha den var faktist inte toppen iår jag måste hålla med mamma. Men den är typ helig för henne så man får försöka fixa till det. Det slutade dock med att jag låg på golvet och garvade och en mamma som inte fattade vad som var så himla roligt. haha, granen saknar grenar på vissa ställen och sättet mamma utrycjker det, skulle aldrig bli kul om jag skrev det här :P
Dessutom när jag kåg där och skrattade ser jag en julkula som faller mot golvet, shit tänker jag först men sen hnner jag tänka att nesch det är ju bara en plastkula..
KRAS !!!
Mamma:
jasså HADE vi glaskulor?!
Jag, samtidigt som jag återigen dör av skratt: jaa tydligen...!!

Ni förstår kanske inte, men det var kul och som sagt, alltid en upplevelse !
Handlade även på maxi bland 10000 andra människor som också ville ha skinkaa, köttbullar och allt annat .. Jag känner att jag gjort mitt för idag faktist.
Det är bara ett avsnitt kvar på säsong3 nu och jag vet inte om jag vågar se det.. träffar dock röjens imon sp det är ju inte sååå långt till jag få se fortsättningen, haha. Det börjar bli lite för mycket när man börjar planera sitt liv efter det? eller ? hahaha .. värt.

Ha en bra kväll, imon blire jobb!
PUSS


BILDER

Håll i er ! ;)


Jag berättade om att vi var barnvakt för våra kära kusiner. Detta är närjag tog Sebbe i vagn och traskade iväg till lekparken kl 10 en söndag. Som ni ser är han forserumIFs framtid ;) haha . sööööt !


Filip och Fredrik på Ullared.Adam har sovit är en hel del. Och att se fina lappar på morgonen är inte helt fel. Det känns bra att jag verkar se ut som en ängel fastän jag är svullen på morgonen, haha !
Adam, puuuuuuuuuuuuss !! <3


Hittade denna boken i skolan. Frågan är bara VARFÖR?! vrför har man en ordbok med bara baklänges ord ? hahahha .. dessutom fattade vi inte hur man slog upp ord i det, slöseri !
På tal om ED, min BROR har fått julkort från dem, men inte jag som går där? är inte det lustigt om nått?!


 
Det var fest hos Emil förra helgen i shitlake. En kul kväll som började hos röjens med en äkta tjej-förfest! Hög musik, mycket sång/skrik och skratt. Sen gick vi i den mörka skogen och hem igen vid tre. Var sjuk hela veckan i skolan pga av det haha!
Matchen dagen efter var inte kul, men vi vann och jag gjorde mål. Haha, allt går bara man vill !


Det kändes att det var sista veckan innan lovet i skolan. Det var dock ganska mycket, 2 redovisningar och 2 inlämningar på mån-ons. Haha, en chock för oss i OPS3D efter att inte haft överdrivet mycket innan haha . På bilden ser ni resultatet . Tessi målade det i mitt religionsblock och med lite humor och en helt del trötta hjärnor, kan det bli riktigt roligt hahahahahhaa ... !

Ni får nöja er med det. haha !
Ha det bra sålänge !
PUSS


Detta med julstämmning

snö, kallt,
julgranen klädd..

Tomtar överallt, julmusik... men vet ni va som får mig mest att känna att det är jul? Det är helt galet egentligen, men det är att sitta här. Det är söndag, det är lov och hela familjen sover. Imon behöver jag inte stressa upp, inte tänka på en massa måsten..Egentligen borde jag spela the sims också. Det gjorde ja & emelie innan. Glömmer aldrig när vi satt ett helt jullov och bara spelade the sims. Vi planerade hur vi skulle hinna äta, när vi skull sova och hur tidigt vi skulle ses nästa dag, om vi inte sov hos varandra. ja menar, vi bor ju typ 20 meter ifrån varandra så det kan ju vra jobbigt att gå hem ?! hahaha .. men det är känsla det.

Klart att snön
ger känsla. Och jag hoppas att den ligger kvar hela lovet. Sen kan den försvinna och bli vååååår ! :) haha . Antagligen kommer jag som alla andra vintrar fyra ihjäl detta året också, men eftersom jag sitter här, borde jag klara mig rätt bra :)

Som sagt, sitter här vid den stora datan och därför tänker jag bjuda på v ad jag gjort den senaste tiden me lite bilder, men det kommer i nästa inlägg, håll ut ! :)

PUSS

Trööööttt

men värt.

Helgen blev som väntat heeelt super ! jag är så trött nu så knappt vet vad jag heter, haha !
Det får bli uppatering någon annan gång .


Chaaaaao !
PUSS


Det luktar..

att det kommer bli en bra helg,
att det är kass uppdateraing här från min sida
och i veckan har det luktat knäck...

Men jag har faktiskt ine haft tid. Egentligen vet jag inte varför. Men förutom att varit i ullared i måndags, i tisdags på stan med farmor&tränade, i onsdags jobb&träffa adam, i torsdags jobb&röjens.. jo det kakse inte är så konstigt. grejen är att jag typ tar bilder för att kunna lägga ut de här så det blir lite roligare. Nu blir det inte så, får jag är i skolan. Men vem vet, det kankse kommer bara ett inlägg med bilder. hahaha ..

Veckan har varit bra. Häromdagen fick jag tillfälle att dra ett extremt kul skämt.
jag:
står det 40 dagar eller dygn?
röjens: dagar.
Jag: meh, det gör de ju inte. det står dygn!
röjens: spela roll, det är ju samma sak ändå!
jag: ne för man kan vara vaken 40 dagar, men kan man vara de i 40 DYGN ?!
tystnad....
jag: hmm.. luktar det knäck? ;)

Helgen, kommer bli toppen. Ikväll äre ju idolfinal. Jag tror erik vinner, men jag håller på Calle. så ni vet ;) Sällskapet blir min kära Adam och det kommer bli kanon ! :)
Efter det bär det av till kålgården för att spela lussbandy som vårt skolIF fixar. OPeration FF är antagligen det enda laget med bara tjejer men det kommer bli superkul iallafall, tror jag minsann :)
Imon bär det as till Mullsjö för för att ha livetskväll med tjejerna och annat folk. Hundra tagg på det!
På söndag äre match, oj så pigga vi kommer att vara ! men så kan det va ;)
så antagligen blir det inte uppdatering på hela helgen lika bra jags äger de nu ! hahaha ..

ha de bra !
PUSS

Nyss:
Röjens: WENDEL GÅ IN PÅ FACEBOOK DÅ!!!
Jag: varför?
Röjens: du måste kommentera min status?

 

 


Leva om helgen en gång till ?

om det går,
så vill jag det :)

Fredag&Lördag vet ni ju redan om. Vi var barnvakt åt kusinerna också ,över natt. shit, visst är det mysigt. Men , Sebbe, han ha vuxit och blivit en bestämd liten kille. Det slutade med att han låg själv i min brors säng, jag i soffan, pappa&Feken i datarummet och mamma uppe med Emil. Det gick bra, och när de andra kom hem, så fick jag en riktigt säng. Det blev inte så många timmars sömn, när klockan var 10 var jag & sebbe på stång till alla lekparker i lekparken. Han är verkligen go, så att han hade varit arg kvällen innnan, det hade jag redan glömt bort. :)

Senare på söndagen träffade jag Adam som kommit hem från sthlm. Om han var avis på min träff med westlife - fråga honom :)! haha . Jag sov hos honom och sen körde han hem mig innan ha började jobba. Vilket inte gjorde någonting, jag skulle ju änså inte till skolan.
Ullared med mamma, Feken, mormor&morfar stod på programmen och snart är alla julklappar fixade, skönt det :) haha ! Såg även kändisar där. Filip och fredrik var där och såg såg vi .. morgan (?) från ullared serien. Han är anlednignen till att jag bara sett det en gång, riktigt sorglig människa. Jag tycker synd om honom och blev bara ledsen.

Morfar hade hört om mina planer efter studenten..
M: Inte ska du väl åka till amerika nästa år?
Jag: jag vet inte, har inte tänkt på det så mycket mer. Men jag skulle verkligen vilja. 
Morfar hade tydligen inte kunnat sova efter denna nyhet nått honom. Han är verkligen en person jag lyssnar på och har alltid gjort. Min morfar är guld värd. Och jag vet att han vill att jag ska uppleva saker också :) Men det var lite sött tyker jag.

Idag blev nyårskläderna fixade. Sprang på stan med mkin farmor. Det en en grej vi gör innan jul och innan jag fyller år. Hon tycker det är roligt och jag tycker det är mysigt. Självklart blir det även en fika på det. Man måste ta vara på den tiden man har med sina far&morföräldrar ! :)

Imon, äre onsdag och sen går det mot helg. Det kommer bli en superbra helg, det känner jag på mig ! 
Ne, nu får det bli ett eller flera OTH-avsnitt. det är som mest spännande nu.

PUSS

det spelar ingen roll att man alltid försöker vara den snälla.
det slutar alltid ändå med att någon blir sårad.
visst?


Resan till Göteborg

höm höm ..

Ni vet.. alltså..alltså..om ni visste...egentligen..jag kanske...förstår ni...eh...
Nej jag kan inte förklara. Allt var bara så himla bra och magiskt. Vi hade extrem tur och allt blev bara så himla lyckat.

När vi kom till göreborg checkade vi in på hotellet och gick ner till femman huset. Efter genomgång i två affärer hör vi en massa tjej-skik, jaa ni vet spn där hysteriskt.. Såklart så var vi tvugna och se vad detta var för någonting..

  HALLÅ SER NI ? Helt galet ! Eddie, Mariette och Rabih bara sådär ! och inte nog med det. Två timmar seare skulle... WESTLIFE komma !!


Det skulle visa sig att detta underbara westlife är ett gäng tidsoptimister. De skulle var där kl fem, kl sex, stod de här. Men vad gör man inte. Mamma övergav mig i kön efter tio minuter, men kom med lite mat och grejer då & då . haha !
2 timmar och 40 minuter senare är jag en av alla de som går stolt och nöjt därifrån  med ett signerat album, en närbild på alla dem och en puls på 190 ! Jag bara skakade så tyvärr blev inte bilderna särkilt bra, men vad gör det ? :D
Galet, en tjej framför mig svimmade och en bakom min grät så mascaran bara rann ner för hennes kinder, haha , helt galet !   
Shane tyckte dagen "couldn't be better " och Nicky tyckte att läget var "grreeeaat ! " . Helt plötsligt vare inte alls jobbigt att prata engelska ! hahaha, så kan de va.

Kvällen, var magisk från början till slut. Erik, Tove och Calle är minst lika bra live, men stämmningen, var 10000 gånger bättre i scandinavium än vad det såg ut som på tv. Och jag har egentligen aldrig gillar låten, men att Erik skulle kunna få det at låta så, goooch, jag finner inga ord ! Hela arenan bara kokade och alla stod upp och det kändes som om ingenting fanns förutom nuet. Helt sjukt !
Och Toves ballad, sjukt. Allas mobiler i luften och det kändes som om det var världsstjärnan själv som stod där nere. Men nej, det var bara, 17 åriga Tove.

  

Bilderna är inte så jätte superbra, men äch, känslan går ändå inte beskiva :)
I reklam pauserna själv Rabih, Eddie, Mariette och Reza - ååååh kunde inte vara bättre  !


Det var en gaaalen allsång som inte hördes ett skit i tv, men det var heeeelt sjukt! PUSS !Jag var helt död när vi kom hem. Allt som hänt och allt vi varit med om, jag var trött, men lycklig :) inte ens jackan orkade jag ta av mig, hahaha ..

Tack världens bästa mamma för ett minne som aldrig kommer att försvinna !
PUSS


Ekar det ?

HALLÅ? hallå hallå hallå...
ÄRE NÅN DÄÄR ? äre nån där äre nån där...
--- nae.

Efter många påpekningar om att det minsann fortfarande står ojsan som senaste inlägg och att det verkar dött här på bloggen, så får jag skriva ett inlägg. Kankse är det pga av detta, eller så är det pga av att jag sitter på en data lektion och inte känner för att läsa i boken för att jag inte förstår nått iaf. Så, jag gör det någon annan gång...

Vad har hänt denna 1½ vecka ? jag har varit på relaxen två gånger. haha . En gång med röjens - det var då jag åt is, och en gång med Adam. Det där med isen går jag inte in på med tanke på att det rikskeras att ni alla slutar att läsa för att jag är ett äckel, eller nått, så vi struntar i det. Med Adam, var det massa mys . Och båda gångerna sjuuukt värda !

Annars, förutom att träffat Adam och vänner, så jag jag bokstavligt talat levt på jobbet. Jag har jobbar galet mycket- vilket är toppen ! jag trivs verkligen, men nu måste jag ta tag i skolarbetet igen känner jag ! Men vad tjänar man på det ? sch.. jag vet.
Pga jobbet jag har visst missat två matcher också och träningar, så kan det vara haha.

Så, inte så mycket att missa va ? haha . Men ni lär får mer uppdateringar närmre helgen. Ida Wendel drar till göteboooooorg för att se idol. och vem är inte gästartister om inte WESTLIFE ! kan de bli bättre ? svårt .. :D

Ni får ha en bra dag och kväll !
PUSS

RSS 2.0