BILDER

Jag håller vad
jag lovar :)

LISEBERG
  
  

GRILL inga rix bilder..
   

Om man funkar som de ska så ska ni kunna klicka på bilderna för att få de större :) annars, får nise dom små ;) hahaha ..
pusspuss !

Lyckat !

:)

Grillfesten här innan rix vart lyckad. tog en jäfla tid innan alla hade grillat klart, men sjukt värt. Jag ska försöka få tag i lite bilder. ( jag lovade de från liseberg också va ? hmm , de kommer.. )
Rix var underbart ! dock mindre drag där bak igår än där fram förra året, dock fick vi igång de till slut, stolt över er flickor & pojkar ;) haha ! jag vill dansa som alcazar, sjung som sarah och se ut som tjejer som sjunger med arash, någon som kan fixa ? :) hahaha ...

Idag hoppas jag att ni inte glömt bort mammas dag. vi har firat rejält. tårta två gånger, middag en gång och fika på det. pjuuu.. körde även messa idag. till gränna, från gränna, till roberga och hem. VILL HAR KORTET NU :D

hansen fyller 18 idag, grattis :) !

Imon äre första juni..
= sommar
= 23 dagar till jag är 18
= x dagar till körkort
= 10 dagar till lov
taaaagggg :D:D !

nu måste jag plugga. 
inget jag är bra på numera..


Jönköpings marknad

känner att de är liiite
kass uppdareing här numera,
men ja hoppas ni överlever :) !
haha

Igår var de alla väntade på.. elle naa kankse inte. IDAG är dagen alla väntar på, men kommer dit senare.
Igår, efter skolan, tog jag & tina en sväng på stan.  Det är inte bra att gå där om man hatar de dära tutorna alla har i munnen, alla ballonger som barnen inte ha koll på och människor som antingen går för sakta eller stanna och pratar mitt i vägen. MEN, ändå ska man dit, vaaarje år. haha.. hittade jag nått då ? ja en tröja, men jag köpte den inte hmm..satt på café i två timmar och pratade först, sen blev de pizza&fotboll på kvällen. jag som skullet a de lugnt igår, jaja :)

Idag, är som sagt en bra dag. solen skiner, folk kommer hit & grillar och sen blire rixrixrix ! blir inte samma känsla idag som förra året dock. då hade vi suttit framför scenen i 2 timmar nu redan. Men, ola&brolle är ju inte med idag, så det fick bli lite grill innan istället, blir säkert lika bra de :)

Hoppas ni får en lika bra kväll, som jag troligvis kommer att få :)


Liseberg, skolan, match

vi drar ihop det
lite, okej ? :)

Liseberg igår var som vanligt redigt kul. Vet inte vad som händer när jag kommer dit. jag blir som ett litet barn som bara vill  åka åka åka och som inte har någon tid alls med att äta och spela egentligen. Jag tycker faktist att vi borde åka mer flickor, men jag antar att jag borde vara nöjd. Mest åkt var nog balder. hur många gånger var de närmre 7-8? haha !
Jag hatar slänggungan vad händer då när jag pga av stark desperation åker denna ? jo människan i den lilla kuren stänger aldrig av skiten. satt nog där i typ min. runt runt runt, MÄNNISKAN SITTER OCH LÄSER ! inte kul mina vänner, inte kul..
Jag tog inga bilder, men kan hända att jag får tag i lite så kan kan lägga ut ! :)

Efter ca 5 timmars sömn så var de dags för skolan igen. Inte kul, trätt hela dagen och på redigt kasst humör. jag ber om ursäkt till mina kompanjoner för detta. men inte ens den glada ida kan vara glad jämt, så äre bra :)
Nu är jag dock på bättre humör. Duktiga oss vann med 1-1. så skulle jag vilja utrycka det iaf. vi hade mycket mer och spelade idag faktist redigt bra. SJukt näara att vinna var vi, bra oss ! (Y) tack till våra trogra suppotrar ;) hahah ..

nu äre mat. puss på er !

Operation FF- Arla

1-2..

Samma vilja som förra veckan fanns inte idag. Men annars fanns de inte mycket vi kunde göra, de vart bättre än oss inget mer om det. Målet gjordes av röjens/ellen, vet inte redigt. det va ett lustigt mål. det är bara att ta nya tag tills på torsdag. då blir de förhoppningsvis den roligaste matchen hittills. är ruggigt kort om folk, därför är viljan extra viktig ! jag hoppas att ni kommer och stöttar oss, okej ?! :)

Imon äre LISEBERG med klassen. meh, går de inte i tvåan på gymnasiet kankse ni tänker. men de är precis va vi gör. världens bästa klass, ska ha världens bästa dag ! :)

Godnatt !

Halkbana

alla som vill köra igen
räcker upp en haaaand !

Jag vill jag vill jag vill !! :) sjukt kul . var hyffsat nervös innan, glida runt i en bil utan att man har kontroll verkade sådär lockande. MEN GUD vilken känsla det var ! sitta själv i en bil, låtsas att allt va på redigt och bara köra för att det är kul typ. jag har nu dessutom sjuk respekt för halt underlag. vatten planingen är inte att leka med alltså ! men redigt värt !
Fick även åka ien bil som "sluckades" runt. bilbälte är värt människor, jag hoppas ni använder det jämt  !

Landsvägs omkörningen gick bra även den. den var dock inte lika kul, men så kan det vara : )

Nu har jag läst i tre timmar. men nu är den utläst, och jag får skylla mig själv att jag skjutit den framför mig.
Jag är glad, jag hoppas att ni är det också ! :)

Lycklig

det är sant !

Idag känner jag en känsla som jag skulle vilja kalla lycka. Jag är efter mina ca 4 timmar av sömn inatt, sjukt trött och min ögon vill helst bara slockna. Min fot gör ont efter dansen som varade till tre någon gång inatt och jag har plugg att göra. Ändå ler jag. jag vet inte varför :) men för några månader sen längtade jag tills dit jag är idag. allt grubblande, all oro att vara ensam och en oviss framtid- det var en längtan. jag ville bara spola fram tiden ett tag, och jag inser nu att jag klarat av det,utan tidsmaskin eller framspolning. det är jag redigt stolt över. jag ser ljust och jag längtar.
-Imon: halkbana
-onsdag: liseberg med klassen !  tagg OPS2D !
-lördag: rix ! :)
-11 juni: skolavsutning
-OM EXAKT EN MÅNAD: ida wendel fyller 18 !
och sen innan jobbet drar igång i slutet av sommaren, så äre äventyr hit&dit. yes ! :)

Bara för att skjuta fram pluggandet lite så blir det fotboll en sväng i eftermiddag. men känner jag mig&frida rätt, så kommer det mest bli prat. och det tycker jag är redigt vääärt ! : )

Helgen som var..

eller ne, helgen som ääär :)

Tekniskt sett skulle de ju vara måndag idag. onsdag=fredag, torsdag=lördag, fredag=söndag, lördag=MÅNDAG ! fränt va? då blir man härligt glad när de faktist bara är lördag, eller hur ? : )

Festen hos frida var redigt nice. 9 tjejer som bara är som vi är. redigt värt !
Det får bli några bilder.
   
 
en bild säger mer än tusen ord, vad säger då 6 bilder... ?
hmm..

Igår vart de ju grillfest hos saarnak. Det var förutom grillningen, skratt, prat & spel. Jag och malin vann spelet, lätt ;) jag vet vad spelet heter men jag kan inte stava, så ni får inte veta vilket spel de va helt enkelt hahaha ... !!

Idag, blire först tränigen med fotbollen. Vilket jag får kolla på, inte kul iiinte kul men måste spara på foten tills på tisdag.
Sen måste jag plugga lite, och sen äre till habo på fest som gäller. Shetans va jag far, men så kan de va. man lever ju bara en gång, riight ?

ha en fin dag allesammans !
PUSSSSS !

Kristihimmel

Alltid en spceill sak .

Kvällen igår, gav alcamo-mat, fotboll, film & skratt. Jocke frog bl.a wow jockes repliker. men något stämde inte..
Jocke: häe kan ma vaae..häe kan ma vae..
hahahaha ... ne ni fattar inte, men ni kan väl låtsas ? :)

Idag är det kristihimmel. Jag vet inte varför det är speciellt men det finns massa med minnen.
För två år sen gick fridas säng sönder för att den blev överbelastad av folk.  Fridas bror, värxälande namn osv. Listen kan bli lång, haha .
Förra året var både kul och mindre kul. Ena dagen var sjuuk när de gäller minnen. som att gå till shell kl 3 på morgonen för att köpa korv, bygga en koja och somna i den..ja ni fattar.
Idag äre även frida som gäller. fira hennes földelsedag. kan inte bli annat än kanon ! tagg äre ! :D

Jag hoppas att ni kommer ha en bra kväll också . puuuuuuuuss ! :)

Värt med ledigt!

fyra dagar,
uunderbart !

Känns redigt skönt att vi kommit såhär lågt. Kommer ni ihåg när jag klagade över samhällsprovet? Så längesen som jag klagade över det, så långt är de kvar till sommarlover. är inte de heeelt underbart ? ;D det tycker iallafall jag!

Efter skolan fick det bli en sväng med tina på stan. Hon klppte sig & sen en glass på donken för att fira hennes fluff hon lyckats få. haha ! redigt nice :) ! 

När jag kom hem brakade värsta åskan ut igen. Kan detta vara bra för våran värld att de åskar såhär mycket. Det är iaf inte bra för min lilla älsklingskisse. Hon hatar åska. förra gången kröp hon bakom skrivbordet. Idag hörde jag henne pipa ute i tv-rummet. jag gick och där stod hon mitt på golvet med svansen mellan benen. Ögonen så stora de kan bli och smög sig mot mig. Jag bar upp henne och hon var så rädd så rädd. så brakade de till igen och hon sprang bakom skrivbordet igen. Obsavera att de typ är max 10 cm där. lilla lilla älskling. 

Ikväll blire en kväll hos tilda. Det blir kanonas tror jag minsann !


min älsklingsmissan <3

                   

Fullt ös medvetslös !

Redigt jobbig dag,
med ett underbart slut.

Sov redigt kasst inatt. massvis som bara snurrar i huvudet bara för att de va så mycket att göra idag. Men det gick. Riskutbildningen var dock segt, men så kan de va.
Engelskan gick inte vidare, jag hörde ine ens vad jag sa själv haha. Men nu vart de gjort.
Provet som skulle vara imon är flyttat, tack gode gud för det ! bäst att börja i tid tills nästa vecka ?

hann vara hemma max 5 min innan det blev buss tillbaka in till stan. åhh, de var så fina på balen! jag vill ooockså ! men tänk om man inte har nån att gå med, då blire problem nästa år! 

 
Malin&Nille !


Emelie&Marcus!första matchen med korpen kandock vara dagens höjdpunkt. Min fot mår redit mycket bättre och jag bara ville in! Men med endast 3 avbytare ( tilda är med skadad :O ) så lyckades vi vinna. jag är så sjukt stolt över er flickor.
Vinst med 1-0 och nästa match ska jag spela om jag så behöver tejpe 3 rullar tejp för att kunna! taaaaagg !
matchens lirare utan mig får bli mia. sjukt bra jobbat, kuuung !
för att inte tala om våra "nybörjare" sofie,nico&lina. imponerad av er !
fast, jag är egentligen impad av er alla.
PUSS!
Batterierna i min kamera tog slut på balen som tur var hade tina med sin. så tilda tog kort... två stycken.. HAHAHAHA ,.bättre lycka med det nästa gång!

Bara för att jag kom ihåg hur glad jag var..

och stolt.
och coool ;)

Grattis till moppe-körkortet bror ;)


Halta lotta

inte kul,
INTE kul..

Jag har tränat fotboll&innebandy i typ 10 år kanske ? vet inte exakt, men aldrig har jag skadat mig. haft någon inflammation eller så men inte mer. Igår på fotbollen gör jag fetaste vrickningen på foten. ingen vart i närheten. alla garvade inkl.jag. men sen vare inte så kul mer .
jäfla bajs äre. nu hoppar jag på kryckor. och till er som jag sagt att jag skulle vilja hoppa på kryckor. jag tar tillbaka det. det är inte kul, man känner sig fett handikappad och det gör ont i händerna.
och så missar jag matchen imon. premiär och allt. men ni klarar de ändå flickor, kämpa på jag kommer skrika mig hes på er ! ; )

Imon äre sjukt mycket att göra. att man inte kommer fram i racer fart gör inte saken bättre.
- riskutbildning
-skolan ( eng.redovisning)
- Hämta en hemlig sak som jag inte kan skriva här , hähä.
- kolla malins bal
- kolla matchen
-plugga. HUR ska jag hinna?!
 
Bäst att dra igång med det nu kanke.
höhö , pusspuss !

Eurovision songcontest

det som jag alltid lovar
mig själv att aldrig kolla på
igen.

Men, varje år sitter jag där igen. Undrar hur det ska gå, tippar vinnaren med mina kompanjoner, garvar åt de meningslösa programledarna och hittar de mysigaste balladerna.
Norge hade ju varit förhandstippade hela tiden, så jag antar att de var rätt att de vann. jag tyckte dock inte det va helt rätt, han verkar falsk och så tycker jag inte han sjunger särskilt bra, men visst äre en låt som sätter sig. och hans fiolspelande vart de inte heller nått fel på :) inte heller hans ögon, men det har ju inte hit att göra antar jag ;) hahaha ..

Mina favisar var iallafall island, finland, turkiet& asbajan ( som vi döpte de till) och så rumäninen. Island gick de ju fint, turkiet också och asbajar också. men finland. sämre än sverige. sist. inte kul. inte kul.
Så detta äre som kommer ara på ida wendels läppar de kommande veckorna. lycka till mina vänner ;) hahahha ..

Någon som också kommer få höra lite är, frida.
Frida: alltså svenska är ju ett ganska gott språk iaf, typ la vox... okej det är franska men iallafall...
senare..
F: arash är från arsebanan.. achebajan...

det var en fin kväll. efter eurovison blev de she's the man. yaaa underbara film. har det mesta ! :) humor, kärlek, snyggingar och power. yes !

Idag, blire lite plugg och fotboll i eftermiddag.

Ordning &reda

fredagen var
braa !

För det första : HANSEN JAG SPRANG VILSE, INTE FUSKADE !! haha , för er som läste kommentaren så blev jag anklagad för fusk på löpningen i torsdag. och jag vet, de va reeedigt lutigt att jag kom först, när jag inte sprang om en enda människa xD hahah, men jag har en förmåga att springa vilse uppe på axamo, och jag lyckades även denna gång.  så, nu vet alla det. tackar caroline hansen ;)

Igår kväll,
såg jag inte fram emot kvällen. ingenting planerat och alla i familjen skulle iväg. kul tänkte jag. men SEN tänkte jag bengan !! min kompanjon och offervän. skickade iväg ett sms & frågade om promenad, vilket hon tyckte kändes lockande. hon var dock tvungen att städa sitt rum innan, ( förstår iiiinte varför ;) ) så jag fick vara hennes sällskap sålänge. blev även en kopp te.
Blev det någon promenad undrar ni ? hahaha , nej det blev såhär :

ja, vi städade hennes gaderob på fredagskväll. tråkigt tycker ni ? nej iiiicke ! det var mycket länge sen jag fick till ett redigt aaas garv men igår. jag skrattade så jag inte kunde andas och tårarna sprutade stundtals. hahahaha , tjejen har sjukt mycket kläder. kläder hon glömt bort, kläder som hon aldrig användt och kläder som är reedigt nice. vi slängde en hel svart sopsäck med skor&kläder. det ni, inte illa! tid: 3½ timma. hahahaha.. detta var dock med paus. paus för pizza&lite påskmust. väääärt !

jag ärvde en påse också.
får bli en fika på det någon dag. kvällen avslutades med ytterligare en kopp te, och en film på det. mannen som kallar mig ida wrangel kom även dit. mannen är bengans pojkvän :)
släckte lampan vid ett.

klockan är nu 20 över elva och jag har redan varit ute & löpt. kom i och för sig hem för typ en timma sen, så ni måste erkänna att jag är bra ?! ;) haha , jag tycker iallafall detta.
nu får de bli lite stek innan kvällen. Ha en fin dag allesammans !


Torsdagar= skönste dagar

nu ja, nu börjar
de lika något! :)

När vi fick våra schema efter nyår blev vi alldeles förskräckta. Lektioner över allt och ingen sovmorgon. nu, äre kanon ! idag t.ex. tigidigare har de varit 8-16 lektioner heeela dagen. nu, börjar vi 12.15 och slutar 14.40. inte illa pinkat va ? ;) yeeey, nice !

Första försäsongs träningen idag. hörde vi skulle löpa 6 km och ha stryka. inte kuuuul...men, det är bra för mig ! :) efter den blire säkert mello igen, även att malena inte är med förrens lördag. tagg på det!
ha en bra kväll !

Namnsdagen

Föresten..

Tack alla som kommit ihåg min namnsdag idag. tack mormors syster vill säga...Nytta med nöje

så kan dagen
sammanfattas :)
 
Som jag skrev förra veckan blev de inte mycket till jobb i engelskan i skolan så vi fick helt enkelt göra det idag på vår lediga dag. så kan de va, men blev inte tungt som jag trodde. flickorna är inte lika kass på engelska som jag vilket är en jäfla tur, jag hjälpte dock till . men de andra fick rätta till det som var fel sen, hahahah det mesta. iaf, powerpointen är klar och det känns redigt skönt.

Åkte även och köpte pizza hos robban reedigt värt! gott är ordet. även att smälla i sig typ 20 nybakta muffins är inte heller fel. hahaha , dock gott. och man lever bara en gång, faktist :)

bjussar på lite bilder ! tryck för större bilder.
         


S: Komhit, jag måste ha ert uttalande..ser inte jag ut som en kondom?!

hahahhaa ..
tack flicks, för en bra dag :)

Då tar vi det lilla lugna

jag ber om ursäkt
för mitt tidigare inlägg.

MEe så kan de va :) Jag är dock lugnt nu, mutad med godis, övningskörning och glass. det reeedigt :) haha !
för att neutralisera dagen så tänkte jag ju istället bjuda på en hela vanlig dag med sofie, och hennes kommentarer. idag var hon nog dock på topp när det gällde detta, dock kankse inte tankeverksamheten ?  hmm..

efter att gått och små irriterat tina ( som har det största tålamodet jag vet)
Tina: känner du att du inte får nån respons på det du gör?
Sofie: jaa jag börjar bli lite butt på detta nu.. ehhh putt menar jag !!

sitter och pratar om allt möjligt. några sekunder senare av tystnad..
Sofie: Ida, du skulle passat som en nöt.

Sitter vid hamnkanalen.  Där finns denna skylt:

S: Kablar ?! Vem fan har bajsat här ?!
T&I: ?!
S: alltså ni vet.. lägga en kabel ?

hahahahahahah ... kankse lite för internt för att fatta. kankse måste varit med. man det har iaf förgyllt min dag :P
nu äre snart malenas tur i moskva . heja sverige !

DFGHJKLÖ

grr..

Jag har haft en sjukt bra dag. förutom matte provet, så har den varit redigt bra. skrattat mycket och verkligen diggat att det är sol och sånt.
Nu, har de vänt helt. jag är så jäfla förbannad. jag blir mycket sällan arg, men när jag blir det. ingen borde gå ivägen. det blixtrar, jag slänger saker och smäller i dörrar. äre nån som försöker prata med mig, börjar jag lipa... inte kul. nu sitter jag här och lyssnar på arg musik. funkar perfa

 my life would suck without you& never again. (Y)

Här duggar inläggen tätt

eller inte.

Jag tänker sluta med att döpa alla inlägg till du vet. kände att de började bli liiiite uttjötat så nu blire heelt vanliga. bara så ni vet ! haha .

var ett tag sedan jag skrev, så drar igenom helgen i korthet:
Fredag;
- GUUUUD vilket åskväder. gillar det icke. skulle bli fotboll på kvällen, men fick bli en myskväll med mat&film med tina. även en promenad när det blidde skönt väder senare. värt <3

Lördag:
- började med ett lagom hårt pass på morgonen. sjuuuuukt ! skivstångpass på friskis. jag är svag det vet jag , men herregud ?! Jag har fortfarande i skrivande stund träningsvärk och ser ut som en halt gammal tant. helt sjukt !
- hann inte mer än innanför dörren så kom älsklingskusinerna. inte chans till vila. dock inte mig emot, sötbarn ! Passade även på att dämpa mina problem till balen nästa år..
Jag: sebbe vill du gå på balen med mig nästa år?
Sebbe: ja, det kan jag väl.
hahaha , obsavera att han är två&ett halv. naaw ! :)
- de hann knappt åka innan jonna ville ut&vandra. men tjejen har världens bästa övertalningsförmåga, så fick bli en cykeltur brevid henne. haha !
- på kvällen var vi nere på stan&fikade på coffehouse. jag drack upp en hel kaffelatte. uuuusch, men så kan de va. haha. hemma typ halvett.

Söndag:
- plugg
-övningsköra till gränna, middag där
-lite mer plugg
-första träningen med korpen. känns fint att äntligen vara igång :)

Min panik inför imon börjar släppa. Sen får man se hur mycket jag kan imon när jag väl sitter där, men det tar vi då. har gjort goooaste smoothie som jag ska ha med. jordgubbar, blåbär,banan och hallon yoghurt. mmm mums ! något att se fram emot måste de ju vara.

Ikväll, blir det intensivpass med linn&hanna. min kropp kommer dö ännu mera. känns ungefär som att hela den är som en enda stor sten. hahaha .. men så kan de va  :)

dags att gå, hoppas det är bra mer er. om ni inte har, testa med ett leende, blir lite enklare att leva då :)
Puss.

Du ver torsdagmorgon

förlåt för det
deppiga inlägget
igår.
men så kan de va.

NU, ser vi framåt. Idag, hade jag varit ledig om de inte vore för ed som lagt in två lektioner. en matte, som iochförsig är ganska behövlig om jag ska över huvudtaget ha en chans  det på tisdag och så en idrott. Där ska mia ha brottning. hahahaa . kommer gå såååå bra x) men det ska bli kul & testa iaf !
Sen ska vi träffa projektgruppen och planera korpen-saken. reeedigt tagg ! :D nej, dags att packa och fixa.
Ha en bra dag !

Du vet inte kul

idag bli det
lite depp inlägg.

Jag kommer inte klara nationella. inte kul.
Jag gjorde test på körskolan idag för teori. ett poäng från godkänt- tre gånger i rad.
Ös regn till&från skolan. men jag får skylla mig själv som cyklar?
Det gör ont. men jag antar att det ska göra det. jag saknar dig, som min vän.

Något bra.
Spelchemat till korpen har kommit (Y)

Tror inte jag får ut mer idag.
kanske senare.

Du vet engelska

och de känns som
om veckan aldrig tar slut..

Jag vet, den har precis börjat. Men det känns låååångt till helgen. Dock inte långt till nationella på fredag , hmm..
På tal om engelska. Sjuukt överflummit lektion idag. Skulle göra våra arbeten, ta reda på massa om ett land där de prata englelska. varför valde vi indien? inte kuuul. så, man får göra det bästa av det. Vi skattade, idiotförlarade sofie, fick reda på saker från tilda, och tina med sina extreeeeemt bra uppgifter och svar på allt. min extra hjärna.
Så här kan man se ut om man vill.
Sofie !
Tilda !
Tina, även kallad extra hjärnan.
 Jag.

fick inte så mycket gjort,
så nu får vi göra de på vår lediga dag nästa vecka. men, vi får skylla oss själva antar jag. så kan de vaaa.
Jag hade vääärldens motvind när jag cyklade hem. inte kul, iiinte kul..

Du vet coopertest

He wasn't what I wanted, what I thought no
He wouldn't even open up the door...

Det var tonerna i mina öron på sista varvet av cooper. Det kändes som att jag hade all kraft i världen kvar. Helt underbart. 40 sekunder bättre än min bästa tid och ca 2½  min bättre än förra året. vilket man kankse inte egentligen kan jämnföra med eftersom jag var och hade varit sjuk hela hösten. Men 40 sek bättre än bästa jag fått någonsin är inte dåligt riiight? en applåd till mig.  :)
Måste skriva detta. när vi skulle börja blev de typ värsta ösregnet. alla ba neej vi kan inte springa åhh..ja ni vet hur tjejer kan vara.. mohammed ville så visa sin starka sida och drog igång en kamp sång eller nått..
Mohammed: Vi är 20 grabbar stora och s

Detta kommer jag antagligen leva på resten av denna dagen. benen är helt slut och jag behöver inte plugga. kankse dock blir lite teori när jag ändå har tid.


Du vet wipeout

sinnes kul.

Alltså att sitta och garva själv det är väl inte heelt okej? xD jag har suttit och kollat på ett x antal wipeout program och jag dööör nästan hela tiden. Obsavera att jag sitter själv då.  dock äre ju lite min humor när andra trillar eller slår sig. inte allvarligt såklart, men lite sådär halv allvarligt :P dock får de ont, då äre inte kul. omvårdnadsmänniska som jag är. men , annars. HAHAHAHA !! kolla bara ! 
Mormor&morfar var här innan och åt. Mycket faschinerade om hur mycket der får plats i en mobil..
morfar: har du något kort på mig där i?
jag: aah snart. ( tar ett kort och det låter) se !
morfar: men åhhh !
mormor: nämen, när tog du det? det var väl längesen du hade den skjortan på dig?
jag: mormor, jag tog den nyss..

Du vet träff med h-gänget

:)

Sjukt skönt väder igår, eerkänn ! känns inte som att de är så fint idag, lite tråk eftersom jag i stort sett planerat att steka hela dagen idag. Me så kan de va.
Iaf, igår körde jag landväg. inte kul.. det går snabbt på en liiiten smal väg med galningar som ligger 1 m bakom. MEN, det är bara att vänja sig.

Blev en kväll hos tessi igår. en h-gänget kväll som var mycket efterlängtad måste jag säga. För er som inte vet är det jag,frida&tessi. träffas som pratar om mycket viktiga saker. allt ifrån hur svårt det kan va att hitta bikini till hur bra man kan vara på att sjunga. jaa ni fattar ju själva hur värda dessa kvällar är. sjukt värt ;) cyklade därifrån vid typ halv ett och hemme ett. har varit så hela helgen, hur ska de bli tt lägga sig tidigt ikväll ? :O antingen blire lätt, eller så blir de svårt.

Idag, tror jag att jag ska gåen sväng med bengan. var meningen igår men enligt tradition så skjuts den upp en dag. hahaha, kankse blir bättre så ;) i don't knoow. Sen ska jag plugga teori, bäst att börja nu :)

Ey, lite bilder från 1 maj.  Tryck för större. 
    
  

Du vet första maj

som inte redigt
blev som det vart tänk..

Det blidde inget vättern igår. Vi stannade kvar hos Saarnak hela kvällen, vilket iaf jag inte hade nått emot. Blev sjukt kallt på kvällen och då var jag glad att man kunde gå in istället för att dra ner till vättern, vi får ta de någon annan gång helt enkelt : )

Iaf, så vart det mysigt igår kväll. grillade, snackade, skrattade och fick reda på högst otippade saker om folk genom sanning och konsekvens. hahahaha ! men de som sas där, stannar där. som vanligt :) åkte även med saarnak för första gången känns lite konstigt, tänk att jag snart förhoppningsvis har det dära kortet, siiiiick :D

Hemma vid typ ett, och så vart de skönt att sova : ) Tack för kvällen ! det kommer bilder senare ! :)
Idag vet jag icke redigt vad det blir. måste iaf skriva klart en inlämningssak som ska vara inne på måndag. hur länge har vi haft den , typ en månad ? inte likt mig att sitta dagarna innan och fixa med detta haha, vad händer ?! :P Sen måste jag ut & löpa, trots allt cooper på måndag :O SEN, ska jag steka :)

Du vet galet oplanerat

sicken valborg..

Tanken var ju att valborg skulle bli lugn. bara liksom vara på stan & träffa folk, och folk, de träffade vi ju iaf. Medans malin tränade (?) ;) så var jag & åt emd familjen på stan. mor<3far 22 år grattis till dom liksom haha ! : )
sen åkte jag till malin typ nio, och väntade på att hon skulle göra iordning sig i ett x antal timmar.. nee inte så farligt men typ halv tio var vi nere på stan&träffade tessi. massa studenter som yrade runt, ganska kul faktist.
Fick iaf tag i emelie så vi åkte upp till bymarken och vart med på deras förfest innan vi drog till rosenlund på nästa fest. haha, sjukt oplanerat, men som sagt, bättre än inget! jag skrattade mycket, och de är ju en fördel om man har kul ;)

Idag
vaknade jag typ elva, sjukt värt med sovmorgon ! Åkte till malin & vi gick runt munken igen med stop på maxi för att handla till kvällen. grillning på vätterstranden med folk, niice :) Ska dock till saarnak först och umgås lite med det folket. Kan inte bli annat än en lyckad kväll :) nu ska jag göra i iordning, hoppas ni hade en bra valborg och 1maj ! :)

Btw.. typ 25 dagar kvar i skolan :]

RSS 2.0