You got me begging you for mercy..

låten som fastnade på
våra hjärnor denna helgen.

denna underbara helgen ! dunderfint väder, super bäst folk & mycket mys : ) har liksom inget att klaga på .

vi hyrde somsagt cyklar i hamnen på visingsö, dessa blev våra bästa vänner- även om de inte var de bästa dock. men vi hade icke klarat oss utan dom, cyklade ganska långt, fram & tillbaka till stranden & till hamnen igår kväll ! MYS !

vi hittade en ganska fin strand där vi låg och stekt mest, och även grillade igår kväll . solnedgång ojoj så mysigt det var !
när vi ligger där och känner svetten pärlars av vårt stek så säger röjens
HALLÅ ?! TYCKER NI ATT BÖGAR BORDE FÅ ADOPTERA ?!  från liksom ingenstans liksom.. haha men de blev ju ett samalsämne hahaha ..

senare säger tessi, som har världens mest underbara solblekta hår just nu..jag har tänk på en sak, om man ligger och ler jätte stort , solbleks tänderna då ?
det blev inte så mycket sagt under den diskusionen men de blev ett as garv på de. hahahaha , ojojoj..
pch kommentaerana från denna flickan tog minsann inte slut...

när vi åkt hem och duschat och fixat oss lite åkte vi och köpte mat och grill och åkte ner till stranden igen. grilla och kolla på när solen säger godnatt, kan de bli bättre ?
grillmaster ?


vi gjorde en fin gubbe av de som blev över , hahahhaha . puss på honom! 
IRONI gott folk ironi..


solnedgången

på kvällen när vi satt nere i hamnen och kollade på en förja som skulle åka iväg, det var gaska mörkt och så, så färjan såg mycket finare ut liksom. då säger tessi hejdå alla blattar !! tyst till oss så klart. de roliga var att den på färjan som råkat vara de svarar..hejdaaaa !! hahhahahhaha , som vi skrattade..


men till slut blev de lite kyligt och vi cyklade tillbaka till vårat hyrda rum. satt ute & spelade kort. sjuan - blev helgen spel. haha sånt maraton !
det kom några killar och snaackade om oss också- de var väl inte helt friska eller ? och visst var den ena allt lite kär i tessi ?! hahahaa...

Idag blev de stek & sen åkte vi hem. hur fint som helst ! jag tycker att vi borde göra om detta , och ni som läser detta borde göra detsamma ! inte så långt men ojoj så mysigt det var minsann !



tack för en underbar helg !
Jennifer, Röjens, Tessi & Jag.

Kommentarer
Postat av: Hansen

Bodde ni på vandrahemmet? Min farbrors fru äger de tror ja ;) hahaha

2008-07-27 @ 19:59:25
URL: http://hahansen.blogg.se/
Postat av: Röjan

hahaha, BRA helg måste ja säga :D

2008-07-31 @ 20:13:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0