I kissed a girl..

and i liked it..
haha, annér såg lagom
rädd ut..

men de är ju den dära låten som gårpå rix numera tydligen. har inte hört hela utan endast den där meningen, tina sjöng på den i sklan och nu är den fast, så kan de va..

skolan är jobbig jag hade nästan glömt bort hur de var. det är stress, skriva & lyssna på lärare som tror att dom är kul. de är faktist inte de, okej göran kan vara det, han som avbryter och säger..
"äcch ska jag dra en historia istället.. blablabla.."
haha sånt gillar vi..

efter jag kom hem kom älskling hit. puss på de, träffas inte mer förrens efter helgen nu, men så kan de va. nu sitter jag här och väntar på min kära pappa som är tre och springer. varför ?! han springer aldrig men just idag, just nu när vi hade bestämmt att övningsköra, så ska han UT OCH SPRINGA..ja, nej jag vet inte.

I helgen åker jag med laget till westervik på cup. kankse ingenting jag har gått och längtat till direkt. hade nog hellre varit hemma, men de blir nog bra, bara man kommer dit.

ne nu ska jag väl packa till träningen så jagh är redo när pappa väl kommer hem .

I love you til' the day I'll die..

min katt
min kära missan.

låg nyss i min säng & läste igenom medicin-grundkurs kapitlet som är till imon, då kom missan. min käraste och sötaste katt som får alldeles för lite uppmärksamhet.
hon är gammal och skulle behöva så mycket mer , jag de grämer mig att jag inte hinner ! hur gammal hon är exakt vet jag vet inte, hon kom till oss för ungefär 10 år sedan.

ida, kom ut i köket det är någonting du vill se .. jag orkade inte gå själv så jag fick åka på pappas rygg. och här var hon. på golvet satt en liten katt och slickade i dig mjölk ur en skål mamma hade satt fram. Men hon fick såklart inte stanna , mamma släppte ut henna ingen innan de var dags att åka till fritids.  hela dagen gick jag och berättade och skröt om den stora upplevelsen på morgonen.tänk om hon satt kvar på trappan när vi kom hem ?
och visst, på eftermiddagen när vi kom hem, satth on fint och väntade utanför dörren. mamma kunde inte annat än låta henne stanna, med mina barnaögon så... det var även jag som döpte henne, mamma ville döpa henna till tigern, vilket jag skulle gjort om jag valt nu..

jag var världens lyckligaste flicka. varje dag när jag kom hem så var hon där, låg i min säng coh gottade sig.
jag var lycklig ända tills en dag vi kom hem och mamma&pappas överkast va blodigt. shit va är missan ?! de åkte in med henne till djursjukhuset dagen efter jag var jag jätte nervös i skolan. va va de med henne ?
när mamma äntligen kom, berättade hon att hon hade katt ungar i magen.  WOOOHOO tänkte jag, ( nja kankse inte men glad blev jag ) . mindre glad var jag när hon berättade att de var döda eller hade en mindre utvecklingstörning så de klarade sig inte någon av dom.

när hon kom hem var hon alldeles snurrig och hade , nu vet en stor tratt, på huvet. stackars henne , så hjälp lös ! och jag kommer ihåg som de var igår, det var första gången hon låg i mitt knä, kände sig mycket behövd !
men mamma&pappa hade bestämt att de minsann inte skulle vara någon katt i vår lägenhet, och hon hade ju nummer i örat till hennes rätta ägare, så de sökte upp honom.
det var en på råslätt som bara hade släppt ut henne..
"vi ville inte ha henne så vi släppte ut henne bara, gör ni med det om ni känner likadant.."
OFTA ?!
var gör bara inte så. så hon fick stanna : )

vägen hit har kankse inte varit en saga. hon har rivit sönder dörrar, tapeter, dragit hem döda fåglar, möss ,ja till & med en hare, en gång var de fjädrar i hela lägenheten när vi kom hem..
nu är hon en ute katt, eftersom vi nu bor i hus går hon ut & in som hon vill. vi ger henne bara mat när hon ber om det, ost varje gång vi äter macka och klappar när hon snälla kommer fram efter skolan.
elakt , det känns som att man inte är likdant längre, man tar de förgivet, precis som allt annat.
men idag, nu ikväll kom jag på hur mycket hon betyder för mig.
det kan låta sinnes, men hon är faktist en av mina bästa vänner. när jag är ledsen eller nere , hon känner de . hon kommer och lägger sig i mitt knä och tittar med ledsna ögon på mig, som att hon förstod. men de känns faktist så.
så nu , ska jag behandla henne väl, som om varje dag vore den sista. för hon är guld det är hon..


min missan- jag kommer gråta sönder när du inte finns mer.



Like a glove..

hahhahaha
från ace ventura...

jag måste säga att jag faktist är nöjd med vårat schema. det har varit värre och jag tycker att de tillslut fick till de ganska bra. kvart i sex - måndagarna var bara två gånger på hela terminen och de kan man ju överleva. speciellt eftersom det är matlagning, och vi får äääta den , HÖHÖ !

så , jag är faktist nöjd. bra jobba ed ! för en gång skull.
detta med de delade matte grupperna är också gjort. det blev vg-mvg grupp och en g-grupp. fick inte vår allas hamid utan någon annan tant. ( eller ska man säga dam? )  hon tror iallafall att vi är totalt efterblivna ..
"föreeeenkla, vi ska alltså gör det liiite enklare.." ojsan tror du hamnat i fel grupp , vi kan faktist läsa&fatta...

för att ge lite extra positivitet, så kan jag säga att vi har världens mest flummiga psykiatri lärare. han är galen. och våran samhäll-historia lärare är inte så dum hon heller. usch & har humor .
" tänk om alla skulle tänka på dig själva efter sina behov hela tiden. - ååh jag är hungrig.. MAAAT "

såå, flickor jag tror vi ska överleva. : )

ace ventura.. KUNG ! jag & röjens kollade lite av ettan & sen tvåan. hur underbar är inte den mannen ? sinnes, ni måste hålla med mig ?!










Empty room..

empry computer..

helt sinnes. allt är kvar visst, men helt konsigt. bilderna är typ som en lång-smal svart-vit slinga och av låtarna är de kanske bara några sekunder. bra bra ..
så nu har jag raderat alla skadade filer och röjens skickar nu låtar. tack för det !

en lektion
i skolan idag sen hem. gick till stan med flickorna, träffade annér en snabbis och sen hem.

jag vill fika ! men de är liiite mobb att göra de själv.
ska till annér sen, han slutar fyra. hahaha jag slutade 10 i elva..

inget mer speciellt att berätta. är en tråk blogg nu jag vet, men de hände rinte så mycket kul & jag har brist på fantasi. men ni över lever hoppas jag ?

iin med bollen i mål..

yesyes ..

träningsmatchen i fredags gick väl som den gick. spelade två perioder med mina två h-kompanjoner hugo&holge. haha skämtar ni tänka jag, h-gänget i en kedja ? men de gick, vi flummade sönder, men gör de nått ? tre mål dock bara ett som blev godkännt, och de va av mig. hahaha fulaste i världshistorien men de gör ingenting haha .
amandas mål var tuffast !

på kvällen satt jag & mamma och pratade på altanen med ljus osv. de va redigt mys. pratade om de ena och de andra. inte vanligt det inte ..

igår, jobbade 7-17. sjuukt, var själv på hela jäfla avdelningen i fyra timmar ! men de gick bra , gamlingarna är snälla, fick bara två larm haha .. sen dukade fika & så. så det var ganska lättfötjänta pengar faktist. flrutom att jag missade annés match, men ska kolla andra lovar : )

igår kväll var de sk parkväll . jag & annér , tina & erik. blev två filmer, jag sov till den andra, tina till första haha . bra oss ! sen åkte de hem & vi gick och la oss.

idag sk jag väl kolla på när laget spelar mot lindköping. det tycker jag att även du ska ! hoppas på att åka till forserum en sväng också och hälsa på kusinerna. evighetersen jag såg sebbe ! :O

ne , om man skulle skaffa sig ett liv sålänge kankse ? något förslag ? inte de, nehe . haha uppadatering senare kanske kankse de..


Wake me up before you go go ..

vaknade med bullögon idag
helt sinnes svullna..

gick dock ner så jag kunde kolla normalt i skolan och nu är de bara lite kvar. men va va de för skit ?!

älskling kom hit i morse, gick upp tidigt fast du hade sovmorgon . PUSS BÄSTA DU ! <3

en leksion som fika med flickorna på bernads. MUUUUMS ! godaste chockladen LÄTT !!
jobbet ringde också, jobbar extra imon 7-17. min & tinas stan-dag pajad och kan inte kolla innebandyn, men vem vågar säga nej ?!
sväng på stan & sen hem, snart kommer nog annér & hämtar cykel.
ikväll , träningsmatch. det blir ju..kul.

That's the way..

aha aha ..

nu , i brist på annat och i väntan på träning så ska jag presentera min favorit reklam.
jag tycker inte om reklam men när denna kommer så blir man bara glad ! kan liksom inte sluta kolla på tvn och vill bara ta den lilla ungen i famnen typ.
jag pratar om kavli reklamen. jag hoppas ni har sett den ?



visst ? man bara ler, och kan inte sluta
först riva ner "äckel- tallriken" och sen munnen. munnen den är helt underbar ju. hahaha..
tänk om alla reklamer vore såhär ? då vore de inte illa ?

vilken är eran favorit ?

It's not over..

neepp inte på måånga timmar..

jag är så himla trött !
och skolan inte har ens kommit igång än ?! ojsanojsan..

sen vill jag har musik, men de funkar inte på denna datan :O MEN det är bara att tagga träning  nudå ?

Always live my life alone..

nee de har jag inte
men det var den första
låten jag förknippade med innebandy..

för de är precis va jag behöver idag. musik på träningen. tror inte vi kommer få ha de men det borde behövas. haha har nämligen världens träningsvärk i ben&rygg , ensam om det ?
helt sinnes träning i igår alltså, men de behöver vi, mest jag antar jag haha .

i skolan är allt totalt kaos, det är ingen som vet varken ut eller in. inte vi eller lärarna de kan ändra schemat precis när som helst, haha . men imon har vi iallfall bara en leksion, som de ser ut nu, sen får vi se vad som händer haha .
hansen va& hälsade på i vår skola en liten pluttstund innan vi skulle sluta också, haha, om ni ville veta..

nu, ikväll är de som sagt träningen. sen träning & sen ska jag sova. UNDERBARA sovmorgon imon också ! : )
för att avsluta, en taggar låt. någon som tänker på dumle ?

dumle final och alla står uppradade på led utanför planen. det är nedsläkt och det blinkar ute på planen. precis när låten kommer igång, PANG vi springer in och publiken klappar i takt. mmm mums, det är då innebandy är som bäst.


Wild cats everywhere...

naaaa !!
jag är glaaad nu !


förlåt mina kära vänner för att de varit negativt här de senaste, mycket att tänka på osv. MEN nu ser jag frammåt !
helgen kommer bli bra med match att kolla & spela och så träffa Tina&folk troligen : )

seeeen, 24 oktober 2008, high school musical prämiär ! PÅ SF ! det har ju bara varit på disneychannel innan , men NU . ojojoj . såg på trainern innan. SE DEN HÄR ! jag dör typ. ojoj , nej nu måste jag lugna ner mig.

fick present av älsklingen innan i form av gladmusik från - mamma mia the movie.
stod och höl i den ock eftersom du gillar den tänkte jag att de vore kul... åhh PUSS !

det är sånt man behöver.. åhh äntligen ett posetivt inlägg va ? ;)

Don't stop never give up..

if the world is on you shoulders,
just smile and let it go..

det är ord man behöver dag som denna. alltså jäfla ED ! de har haft hela sommaren på sig att gör schema, alla i hela jönköping har idag fått din scheman ?! utan vi på omvårdnad. det för min förbannad. det var typ bara halv klart och va får man reda på då ?! 8-17.45 på måndagar. jag dööööör... sen delad klass på matten. KUUUUL , eh naae inte någon stans!

ne nu ska vi ju inte vara negativa här. det behövs ju lite positivitet här alltså. så hur gick de med de sakersna som vi hade längtat efter ?
- våra liv -- check
- ny mentor -- check, dock hör man typ inte va hon säger men man vänjer dig väl ?!
- träffa varandra -- check ! det var de bästa, skratta & shit det kommer hjälpa oss på våra troligtvis långa måndagar.

det vart lite negatit om skåpen också. ettorna ska ha underskåp och två & treor över. OPS2D fick under.. men flickor, det är ju bara skåp vi snackar om , visst ? : )

så , första dagen var väl itne totalt lyckad. men vi överlever.

när jag kom hem, drog jag på mig mys tröja, leggins och fotbollsstrumor. MYS TILL MAX . och snart kommer älskling också , kan inte bli bättre , : ) det är sånt man behöver.

No air..

PANIK !

okej okej okej , inse lovet är slut och du börjar om en timma ida och ska åka om en kvart. Ida det är bara att inse det nu..

helt sinnes, 10 VECKOR ?!  HUR KAN 10 VECKOR FÖRSVINNA SÅ SNABBT ? fick sms från röjens i morse med:
är de idag vi börjar ? de e ju faaan...

kom iaf fram till några bra saker;
- nytt liv ( kalender ) något att kladda i
- ny mentor , spännande och se va de är för ufo.
- träffa varandra

sen kom vi fram till att detta ska bra vårat bästa år i våra liv. men för att de ska funka måste vi vara posetiva..
-åhh jag älskar skolan../ Röjens

 
sommarbilden på vår allas röjens.

If tomorrow never comes..

för att de är vår låt
och kommer alltid att vara.

TOBIAS ANNÈR - du är min. jag är din & jag älskar dig. <3

nu ska jag sova. GODNATT.

Jag är en jävel på kärlek..

hahaha kanske inte,
men den är go.

kom hem från anér fär någon timma sen. har varit ännu en slappar dag, ska dock inte klaga, dröjer väl ett tag tills nästa gång..gubben, du är bäst <3

iallafall, när jag kom hem innan, stod de en stereo i mitt rum. ojoj tänkte jag.
pappa vad är detta ?
nee en sterero , vi hade ju pratat om att du borde ha det, och så är de ju så kasst ljud i din mobil..

haha tacktack käre fader, den va snygg den rackans spelaren också, inte ny, men som sagt bättre ljud & shit ! : ) så vi är nog vänner igen, jag & far : ) och rubriken kom till för att de va den näsmsta cd i närheten ( oj va hände ) så de va därför haha..
 
jag har ååååångest. bara några timmar kvar på lovet och dom ska man sova på- USCH !
och så är jag nervös, även att jag inte vet att jag behöver det. inte för min egen skull, eller jo men ..'äsh.

ne nu måste jag väl gå, ska ju upp tidigt och shit imon. de e ju faaaan..

Det finns ingenting som tvingar dig att stanna..

ingen håller en pistol emot din panna..
eller joo..

godmorgon, vaknat precis hos älskling, och han duschar just nu.
tänkte jag skulle skriva lite om hon den där kallur , ni vet hon som kämpat tillbaka från sin skada och kände sig i toppform men som missade första häcken och åkte ut pangbom ? 

detta tycker jag var sååå surt . men de tycker ju även hon. ni såg allt kankse ? såg ni intervjun efter också ? hur den där reportern totalt plågade henne ? de tycker jag iallafall. typ säga saker som , du såg mycket taggad ut, vad hände ? såg han inte det själv ?! och du kom ju fyra förra året och du hade precis kommit tillbaka från skadan...men såg när de ropade ut ditt namn att du var extra taggad och alla trodde du skulle göra något stort... alltså seriöst ?! 

jag & syskonen ihrman stängde av tv och satte på en film istället, ja menar, nee usch sicken  idiot va ? någon som håller med ? 

så de va de jag menade med rubriken, hon tvingedes stanna och svara på de där elaka kommentarerna samtidigt som tårar rann ner för hennes kinder. USCH !

Back to you..

: )





bara för den är bra . PUSS !   

You make me feelgood..

sommarens bli-glad låt
helt klart..

träffen hos jonna var bra. prata om de mesta, fika, mat & film. du är bra benganboy !

snart blir de åka till träning & sen till älskling och sova där. sista natten på sommarlovet ju. seriöst ?! skrev de inna och skriver de igen. vart tog det vägen ?
och eftersom det antagligen inte kommer att bli mycket att jag sitter här imon får de bli en sammanfattning av lovet här&nu.

jag skulle vilja säga att de smygstartade med sommaren på rix-festivalen. visst ? bästa kvällen alltså, jag bara ler när jag tänker på det.
för så som sommaren började, slutar den inte.
det vart fester, farliga utflykten på moppen och massa äventyr haha.
det vart ju meningen , där på skolavslutnings kvällen att vi skulle dra ner till vättern allihopa, men eftersom någon jääävul hade spridit rykte om att de va avstängt där, blev de film hos tessi . hahah , kom dit halvfulla (?) människor dit sen , herregud. men de var mys.

sen har de varit mycket jobb & jobb & jobb.. men det blev en massa pengar och tur är väl de.

sen var de ju den med kärleken. underbara tobias annér. du har blivit min igen, jag njuter varje gång jag träffar dig. ibland kan jag fortfarande inte fatta att det är du & jag igen. det som hände har hänt och de kommer alltid har hänt, men har man klarat de kan man klara det mesta. visst ? Jag älskar dig<3

Visingsö, Falkenberg, Halmstad, Kalmar.. jaa sen har de bara rullat på. när jag inte varit borta har jag träffat kompisar, annér eller jobbat . och allt har varit bra även om vädret inte var som vi ville minsann.

så, lite redo kankse man är iallafall . på ett sett kan de ju vara skönt att allt blir som vanligt igen ? om de inte var för en massa jävulskt pluggande, visst ? om de var en skola utan plugg och utan stess , så skulle de vara helt okej minsann eller hur ? bara gå dit, ha nått att göra och träffa kompisar, joo man skulle överleva iallafall ?

Bästa sommarminnet: finns många, men det vart nog kvällen när du kom hit & du grät. jag kommer aldrig glömma älskling.
Bästa utflykt: visingsö ! bästa vädret och allt PUSS !
Bästa kommentar: hahaha kan inte säga alla faktist. men kan ju läsa några i tidigare inlägg om ni vill, här tror jag att jag säger.."jaha eftersom deinte blev någon film idag heller är de väl lika bra att vi bränner up hela skiten" - bror om våran mediaspelare när vi inte hann se film på kvällen på hela veckan i halmstad.
Bästa kvällen:
om man inte räknar med rix, malins fest som nog egenligen itne var på lovet, så säger jag nog .. grillningaen till solnedgången på visingsö. det var bara mys till max där !

hoppas er sommar varit något bra också och att ni fårr mycket skratt, mys & kärlek.
har ni det ?

Sommaren är kort..

det mesta har regnat bort..
var ju dock några bra veckor.

Jag hade tänk att göra en sammanfattning av lovet senare, imon kankse eller aah , någon dag.

igår vart de iallafall annér dag.  kan inte få nog.. vi var här hemma, ingeting att göra eftersom de VRÄKTE ner regn. när vi till slit kom på att vi kunde åka till a6, så vart de för sent. så vi tog varsitt paraply & gick hem till honom, ojoj så de regnade..
köpte godis på vägen också , haha . godis är gott och så - så vaför inte ?
sen blev de film maraton. morgan pålsson, se upp för dårana , och bongården. mys vart de : ) <3
sen kom mamma och hämtade mig , tacktack för det.

när jag kom hem började jag sätda iordning lite. plocka lite med skolsaker osv. VARFÖR måste vi börja reeeedan ?! de känns typ som de inte varit ngt lov alls, visst ?!

ne nu är får de vara bra, ska snart upp till bengan och kolla någon film och som hon sa ta en kaffe. hahahaha käcka du !

I feel it you feel it..

that this was ment to me.
you´re made for me.

sebbe kom inte hit igår pga av att han typ hade varit tjurig hemma så det var bara emil som kom. inget jobbigt där inte. hann gosa lite innan han somnade- och sov resten av kvällen. tänk om de jämt vore så med barn ?

det var iaf en mysig kväll hemma igår och pappa verkade inte överdrivet putt när han kom hem . men något är de..

ska snart hoppa in i duschen, väntar bara på att annér ska ha duschat klart.swen vet jag inte ve de blir.. den som lever få se ?


När vi gräver guld i kina ?

fast, ser ju inte ut så nu.

jag skiver som många andra på sina bloggar. jag gillar inte tennis så mycket men ändå så så fastnar man , till & med när det just nu går dåligt för svenskarna. jag tycker att schweiz leker med sverige. inte som igår inte, ändå sitter man kvar.

det är ju samma sak med alla grenar i os egentligen. man kan sitta och kolla även om man är intresseerad av sporten eller inte, någon svensk eller inte , man man istter & kollar de gör man. tänk vilken makt va ?

jag missade dock 100m finalen, typ jätte många bra med där ju . hur gick de ?

Det kallas tvivel..

det där som stör..

idag skulle de visst vara dagen som jag , ida wendel , skulle gå på lars winnerbäck, han som jag inte gillar någonstans. jag fick biljetten av pappa när jag fyllde år för han tyckte att jag skulle få uppleve en riktig konsert någon gång. okej , de kan väl bli kul tänkte jag.

men ju längre tiden gick närmre så tänkte jag varför ? jag kan liksom max fem refreänger och malin&stina kan typ alla låtar, pappa kan också de flesta. och marie, emils & sebbes mamma, ville hundra gånger hellre gå, men hittade igen barnvakt.
jag frågade pappa om han hellre ville gå med marie, med någon som ville gå. han sa de var okej, men att han såklart hellre ville gå med mig men om jag inte ville så skulle jag såklart fråga henne. så jag gjorde de och nu har hon fått min lars winnerbäck- biljett till folketspark i huskvarna.

nu, är han jätte besviken på mig. han säger de inte man man märker de, för väl.
så jag har typ världens sämsta samvete.

snart kommer dock emil & sebbe, så ska passa dom ikväll . Annér kommer också och hjälper till, med allt utan blöjbyte och amning som han själv sa. haha .

 så just nu känns de liiite jobbigt, men blir väl bättre sen. känns lite som vad man än gör så blir de fel. .

Bombom bombom..

jaa mer kan jag inte 
höra va låtarna innehåller.

annérs alltså. haha bara en massa bombom ? förlåt :) 

vaknar hos älskling nu, skulle träffa röjens idag men stackars är ju sjuk igen ! BLI FRISK UNGE ! jag saknar ju dig ! 

ska snart duscha , sen får vi se vad som händer idag.. kan ju inte bli annat än lyckad iallafall , känner det på mig ;) 


BÄSTA DU ! <3

JUMP..

for my love ?

hahhaha hon lever på hoppet..


lite problem i början men till slut så . hahaha ..

Head over hills..

jag gillar den
jag gör det.

älskling & bror spelar xbox så jag satte mig här.. haha liv.



lam ungar ! <3

joo den där låten. curly sue , gammal satan nu. sa ju hela tiden att den var depp osv. nu tycker jag fatiskt den är helt okej , ganska läskigt att man kan lära sig att gillar något ?

ska lägga in lite bilder på bdb från falkenberg nu. kankse kankse kommer några här också till slut  : )

I have a dreaam..

inte om att läsa böcker iaf men
kom inte på nått med dröm eller böcker ..

hahahha...
just de , vi läste ju en hel del också . högläsning, hahaha !
började med att jag började bli rastlöst.
- nämen flickor jag kankse ska läsa lite för er ?
haha de ville de. var mest på skoj först men till slut blev de beroende. när jag slutade läsa blev det typ .. krig. nee kankse inte men de ville fortsätta.
efter ett tag så planerade vi våran dag efter hur vi skulle hinna läsa osv. 200 sidor blev de - på en dag.

så om ni  gillar sträckläsning, läs säg mig vad du drömt.



helt sinnnes, jag läser aldrig böcker om jag inte måste, nu har jag läst två - på en sommar.

One in a life time ..

; )

haha ojoj , peset har kommit ut med sina schema . det är första och sista gången det händer att peset är först med någonting, så alla vet det. x )

riight ?
hahahahaa...

A moment like this..

datan är ren.
totalt tom.

ganska sorgligt. här har man låtar, bilder & andra dokument. så kommer men hem , INGENTING kvar på datan. jo men de va ju .. kul ?
och får inte lägga in några bilder heller än för de kankse sna fixa mer med den. kan den bli tommare ?
men har ju lite bilde rpå mobilen från falkenberg, dock inga speciella. .

men annars var falkenberg bra, om bara vädret hade varit bra hade det varit pefekt !

vi spelade spel - jag kom sist.
vi kollade på film - på en mini dvd eftersom det inte fanns vanlig dvd där.
vi solade - oh ja hela 1½ timma.
vi gick till stan - nej vi tog bussen, regnet stod som spön i backen.
vi lagade mat - jaa utanför för det fanns ju ingen kök i stugan.

men vi hade ju iallafall varandra- och de var tur det !
tack iaf för bra dagar ! <3

saknade dock ánnér <3, han kommer snart hit efter sin match . wooch hoppas de gick bra så han är glad haha .

de e ju faaaaan, de funkar inte att lägga in bilder från kameran heller :@ dom kommer gott folk, de kommer..


Honey honey..

Honey I'm hommme !

lite kort..
veckan har varit bra och datan funkar ! : )
ska skarva lite mer senare , snart träningen ju !

välkommen tillabaka till stress..

Amaazing grace..

ojsan ojsan..

datan är paj, därför är updateringen efter nu.. MEN hoppas på att den är lagad till onsdag- då jag kommer hem från Falkenberg. åker dit imon jag & flickorna. kommer bli bäst , hoppas på stekväder bara : D höhö 

sålänge kan ni ju njuta till detta, sjukligt fint ..


ha kul & lev väl - vad du än gör, gör det , med ett leende. 

It can not wait..

I suuuure..

dags att göra iordning sig till jobbet inget annat helt enkelt.
ey, jag är trött på min musik, någon som har nått bra ?

You show me everyting I am..

no dout about it
now my heart is in you
hand.

nu är de dags att sova tro jag, ska jobba extra imon. 12-20.30 . sen direkt till träning till 22. ojoj , men de ska bli kul . länge sen med inneträning. prova nya klubbor också ? hope so..

kommer troligtvis drömma och repetera hur alla gamlingar vill ha till kvällsmat osv ikväll. hahha alltid så, men de går nog bra.

godnatt !



Ett, två explodera..

YES !

cooper blev de en minut snabbare. mycket stolt över detta, eftersom min egen-träning har gått som en gått i juli. hahaha , lär väl dock märkas senare kankse?
jag & frida va glidare, sprang cooper & sen interwaller. vi en runda - de andra fem (a) men vi hade ju faktist tagit ut oss extremt på cooper. haha, sen vart de stryka & shit också. känns skönt dock, att de är igång igen. bara att ta sig dit, göra de man ska och åka hem.
inget ska jag springa idag... njaa tar de imon. ja ni fattar. hur klarar ni er som jämt måste hålla igång själva ? oken man måste ju inte, men man mår ju själva bättre av de osv ja ni fattar.

cyklade fram&tillbaka till tränigen också, duktiga mej ! cykel är en bra uppfinning. vem va de som vi diskuterade cyklar med ? va de på visingsö ? de första med ni vet ett stort och ett litet hjul ? hur kom man upp på dom ?! ja menar jag är liten, jag skulle aldig kommit upp , men normala människo-längder ( okej såå ovanlig kankse inte min längd är men iaf ) hade väl inte heller de lätt ? tack för att någon ändrade detta, så behöver vi egentligen inte bry oss. haha men jag skulle vilja bra allt vilja veta det. någon som vet ? : )


men seriöst kolla på den ?! hur nyttigt kan de vara att cykla på den ?

The new girl in town..

nee jag kommer inte på
någon låt med hår i.
så det får blr från en låt
från Hairspray..



hahaha.. kolla bara på håret, och döm själva.

nu har vi panerat lite om falkenberg iaf. hur vi åker dit, kommer hem & med matpengar osv. resten tar vi sen, höhö. kollade på sverige också, samtidigt. det gick ju som de gick, men jag gillar hon Lotta. hon är tuffing !

nu taggar jag cooper, USCH va härligt de kommer bli att ut & springa och visa att man tränat dåligt i sommar. YES !

You make me feelgood..

nu kan jag liksom inte sluta le.




sen kan ni ju kolla
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.540053 
om ni missade de förra gången.

Every little thing you do , is everything I want from you
can never get enough of you
you make me feel good.
i'ts every little thing you say
I loving every single way
like sunshine on a rainy day. 
you make me feel good.


visst jag är lycklig , men kan man annat än le ? : )

Nu har vi flytet nu äre som de ska..

not !

ALLA HAR JU BÖRJAT JOBBA OCH DET ÄR ENLIGT PAPPA EN MILJON LASTBILAR PÅ VÅRAN ÖVNINGSKÖRA-PLATS PÅ INDUSTRI OMRÅDET.  jag blir så trött, jag blir så trött. jag kommer aldrig lära mig köra bil.

liksom skulle kunna ta någon annan plats men de är ju gasa& växla och sånt shit, de går inte på små ytor ?! ahh  jag blir så trött.

somewhere over the rainbow..

varför har den låten
fastnat på min hjärna nu då ?

hon är iallafall söt ! tänk om man hade den talangen, kolla in !



kom nyss hem från älskling iallafall. han skulle ju iväg till jobbet. nu har jag duschat och väntar på att pappa ska göra detsamma så vi kan ut & övningsköra lite.
sen blir de planera hos tessi för vårt stora äventyr till falkenberg på lördag. spännande ska väl de bli !
ikväll är de min tur att springa cooper testet med innebandyn. alla andra sprang de i måndag, men jag var ju i kalmar..otur ! otränad som satan, men vem kan göra nått åt det nu ? haha..

senare ska ni också få en bild på min frissa, den måste bara torka lite osv. jag vet inte vad jag tycker om den riktigt, det är kortare - och de ska de ju va när man klippt haha..

I like were we are..

fantasin till rubrikerna
börjar nu ta slut
illa.

fast, jag gillar ju läget nu liksom : ) men iallafall.
plutten har åkt till jobbet & jag ska snart också ner till stan. klippa mig och kolla runt lite. byxorna måste provas en gång till och så.

föresten, ni vet den boken jag började läsa när jag var sjuk för några veckor sen ? dne har jag läst ut nu. den blev liksom bättre och bättre och till slut kunde jag inte lägga ifrån mig den. inte ofta Ida Wendel läser böcker alls, inte läser ut som iaf. men, om ni skulle bli sjuka eller någor så läs den, inte mitt barn heter den.
 


lite boktips sådär..

i natt i natt äre du äre jag..

dansband, mormor&morfar
morbror & KALMAR !

resen till kalmar blev bra . dela baksätet med morfar & allt kan hända. haha , som att köra förbi ett rött hus..
morfar: jaa de va där du bodde va ?
jag: jaa och vi var grannar !
morfar: jaa och du hade en sån söt liten häst va ?
jag: jaa lucas, det var en fin häst. men jag var alltid avis på din trädgård..
morfar: ja de va alla..
vi hade aldrig sett huset ..

så så fortsatte det.. haha . mysigaste , shoppade lite på staden med mor, blidde två linne & hittade byxor och en tröja men ida har beslutsångest så ska kolla läget i stan imon höhö.

snart kommer älskling, ska sova här.
föresten, jag har ju en katt kusin. innan jag hade sebbe&emil så hae jag ju bara en kusin - katten lina lill. folk- skygg , fet, ilsken och vinögd. men ojsan vilken fin päls ! hahaha, döm själva.



natti !



Ja må hon levaaa..



GRATTIS VÄNNEN MIN ! <3


if tomorrow never comes..

kommer alltid ha
en speciell betydelse.

efter som jag inte träffa älsklingen på ett tag - hela 6 timmar typ , så ska jag till honom nu. haha kom på att vi träffats varje dag - 5 dagar när jag var i halmstad sen kan kom hem från frankrike. men så är de, är man som nykär så är man ..

blir nog inget mer ikväll änså, och mon blir de ju kalmar, säkert tidigt .
så , tisdag då är jag tillbaka igen. då taggar vi falkenberg med flickorna.. : )

PUSS !

I just wanna be, close.

forever forever
forever forever..

söta ni är som varit inne & kollat läget här fastän jag inte skrivit. en puss till er !

veckan i halmstad blev dock längre än vad jag trott. härligaste vädret ju med maaassa med stek. om jag blivit brun ? jaa om man räknar bort fläckarna i fejan så visst, jag har fått lite färg- utan att bränna mig !  BRA MEJ !

hände det något specillt då ? nee vi låg mest och stekte. träffade massa jönköpingsbor där nere på campingen, dock var de mest i fekens ålder så jag höll mig mest i husvagnen på kvällarna när vi grillat eller ätit någon annat mumsigt.
detta med husvagn är mysigt- det är det. men till slut börjar familjen gå på nerverna. och precis preciiiis innan jag tänk att åka hem tidigare så kom annér familjen ner . weeeei. bästa annér familj !
så det blev mys och bästa helgen- och avslutningen på veckan !



igår- sista kvällen. tog vi kvällsdopp, jääätte stora vågor och allt , dock inte som spanien van något slå dom vågorna ? sen precis innan vi skulle sova kläcker feken
nehe , nu blev de inte någon film ikväll heller. lika bra att kränna upp skiten..
haha helt plötsligt kunde jag inte vara irriterad på honom mer den dagen..pucko x )

jag älskar halmstad. jag gör faktist de maassa ! jag har ju sagt att jag älskar kalmar och de gör jag, men halmstad är lite större, lite mer folk lite mer sommar. finaste stränderna osv. men kalmar har fortfarande mysigaste staden- heelt klart : )

och till kalmar, dit åker jag imon ! : ) blir nog dock bara över dagen lite surt , hade velat se kalmar - aik på kvällen men icke. men kalmar är ändå mys, träffa och fira morbror och lite så : ) 

RSS 2.0