Now or never..

röjens om Right here, right now..:

din blogg suger ! ;) den suger extra mycket när jag inte har något liv å läsar tusen bloggar, så kan man inte läsa din för de har ja redan gjot !

<3


tack för den röjens ;) men jag kan hålla med, det är illa nu. men jag känner att man ör ungefär samma saker varje gång och de kankse inte är så kul ?
just nu kan jag väl saga att jag förlorat på spelturnering, är beroende av hsm3 låtar, börjat läsa pojken som kallas det - hemskaste på länge, hur kan man bete sig så mot sitt egna barn eller mot ver som helst ?! och bakar godanste muffinsen.
igår var vi i shitlake, myyycket mys ! mer på bdb om detta !


vi är bra !



Imon äre halloweeen blir lite fest med utklädning. jag ska vara psykbarn , haha . Tessi ska vara katt eller hur blev de ? hahaha ...
träning&älsklingen ikväll <3



PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSS

Right here, right now..

är allt underbart..

Världens bästa film just nu stavas highschool musical 3 ! jag visste ärlit inte om jag lipade för att det var sorligt eller lyckligt ett tag. Nu är de liksom slut, inga mer filmer. Så sött, så magiskt såååå kärlek !
kommer ni ihåg när jag skrev att mamma mia inte gick att beskriva ? precis så känns de just nu. inga ord : )
ni kankse sett dom och tycker om är töntiga? äch , det går ändra sig. jag vet många som gjort som till&med var med på bion igår ;) 15 stycken som vandrade in på bion på en rad, det är respekt ! tack alla för en underbar kväll !

Snart lov..
mmm är inte livet bara underbart ? : )


Puss bara liksom !


hoooles..

JAG MÅSTE LÄSA !


BOKEN KLAR PÅ FREDAG, NU GÄLLER DE ATT SÄTTA FART WENDEL !! gör inte saker bättre att den är på engelska...

återkommer..

I'ts like rain on your wedding day..

ingenting att göra åt.

Man kan inte hälpa vad folkt tycker. faktist. så om någon tycker något, så är de bara så och de har jäääfla svårt att ändra åsikt tycker jag minsann. Något att tänka på - människor kan faktiskt förändras. det kan bero på humör eller kankse utseende ? jaja , nog om det.  varför skev ja detta ?! hahaha...

Spelade iallafall matchen idag. för att inte spelar på typ två månader gick de faktist helt okej. det var en match som behövdes, nu börjar självförtroende-uppbyggandet igen ! vi vann iad med 10-1. alla var verkligen toppen ! ingen var bäst och ingen ingen var sämst.
satt sista så nu ska jag spela imon igen, typ åtta en måndag ? seeeegt.. men som sagt, inget att göra åt.. och de ska bli kul . hörde ni det ? JAG SA , det ska bli kul. obsavera att jag fortfarande prata om innebandy ;)

Annars har det varit en underbar helg. träffas älskling de mest och igårkväll vart de ju BJÖÖÖÖÖÖRN & co ! det var verkligen huuur kul som helst, så om ni inte var där - åk till en annan stan. sjukt värt !

nae måste väl ta tag i mitt liv & göra lite mat. mamma&pappa sjulle komma hem med det, men de verkar inte komma. och inte vill jag väk hungra ihäl så får fixa nått själv !

This is my life..

and I don'r want
to change anyting..

Eller okej , du kanm få åka på träning istället för mig 19.50-20 ?! löpning och vanlig innebandy ? någon ? föörsta, andra .. nehe...

Jag fick vg+ på min psykiatri inlämning, måste erkänna att jag faktist är stolt över mig själva. trodde aldrig jag skulle få det, men så kan de gå : )
 Pluggat engelska en stund idag med, 94 sitter nu, kommar att de andra typ 28 inte kommer imon. för dom kan inte wendel : )

Det kommer bli världens bästa fredag imon. bara du & jag <3


far jag kan inte få upp mim kokosnöt..

ojoj , brist på titel där..

Ja nu sitter de mera än när jag började. glosorna alltså. 85/123. resten får de bli imon. skrivit om muslimer, hur de ser på barnuppfostran me, läst om hedermord och kollat på historian vi ska redovisa på fredag.  mycket att göra, ,men nu får de vara klart för idag minsann..

Va ska jag äta ikväll ? ja är egentligen inte hungrig alls, men någon måste jag ju äta. mamma erbjöd pizza men jag tackade nej. pucko tänker ni säkert, men njaa inte reedigt sugan på det. egentligen är jag nog sugen på scones men de känns som jag äter de jämt nu för tiden haha , de eller toast och de åt jag visst innan ja , hoppsan hej... ne vilken meningslöst inlägg, blir lite tv ikväll sen sen jag fram emot att få sova.
imon när jag vaknar upp ska jag inte tänka det är fredag, för de kommer de ju inte vara...
vanlig torsdag med, skola, pluss & sen träning. Kuljul.

godnatt !

When I grow up..

I wanna be a star.

Förlåt för de nerdeppade inlägget igår. men jag tyckte ni skulle få känna på den Ida Wendel liksom också. Det vart inget allvarligt, det handlar om innebandyn. det är bara tråkigt att de blivit om de blivit. man känner sig inte lik behandlad, av verken spelare eller ledare och bara för de känner man sig inte delaktig i laget i helgen. men dom/vi är reedigt duktiga, så ingen smuts på jiks's damlag nu. ibland känns de bara som om allt var bättre förr. iaf, jik.östra i helgen, den borde ni inte missa ; )

så , nog om det. Idag vart de minsann onsdags. vaknade i borde och tänka mm, jag älskar fredagar !  fack tänkte jag sen, det är ju bara onsdag...
gick dock bra iaf. älskling kom & hälsade på, gjrode dagen bäääättre : )

måste återgå till plugget. 123 glosor ska in i hjärnan..

Nu har vi flytet..

nu är de som de ska ?

När man undrar varför man håller på,
när man mår dåligt innan, under och efter,
när man bara bli sur, arg och irriterad,
när det inte är kul längre..

är de dags att lägga av då  ?

Cut my hair..

and change my name..

Jag vet inte, men är ni någonsin nöjda när ni går från frisören ? var där idag. kom precis kem typ. Klippte och slingade det blont. så nu är de kortare och lite blonadare- ursäkta, sinnes mycket blondare ! men jag antar man får se det från den ljusa sidan. nu slipper man höra " men ååh, äru blond eller ?!  " för jaa, jag är blond.
Frida satt i stolen ijämte, även hon slingade håret och hennes reaktion blev samma som min. så, blir man verkligen nöjd någon gång ?!

Du är fin som du är ..

det finaste någon kan få!

Kommer inte ihåg att jag städade mitt rum i somras och att min bror då sa att ordningen skulle hålla två veckor ?! idag mina kära vänner har jag städat min gaderob igen, sådär 3 månader senare eller något, ni måste säga att de var braaa ? : )
 
Tre månader som gått otroligt snabbt ! när jag städade vart jag liksom singel, hade dock fått underbaraste blommorna och bevann mig i mitten av ingenstans av mig själv. Nu tre månader senare, är jag kärare än någonsin. Jag kan verkligen inte se en enda anledning till att inte vara lycklig med min Tobias Annér. bättre får man leta efter <3.
Träffade älskling igår & sen kom han senare till mig på kvällen och sov här, och idag vart de iväg till farmor.

Där var ju mina småttingar till kusiner. dock är det läskigt, de växer reeedigt snabbt ! Sebbe lär sig nått nytt till varje gång, idag räknade han :O ska man kunna de är när man precis fyllt två år ?! och emil sitter regigt bra om man håller i honom, helt läskigt. Dop snart, missar matchen i kinnarps med vårt lag & herr-lagets mot mullsjö. kräk på det ! men va gör man inte..

Hade ju också världens bästa klass fest i fredags ! såå jäääfla kul ! jag lägger ut en bild, så kan ni dra resten av slutsatserna själv ! LYCKA !

nähe, det gick inte
. då får ni väl gå in & kolla bdb då, hahaha... får se vad som händer ikcäll. blir väl plugg på engelska, sinnes priv denna veckan, det är veeerkligen hej ig på de.

I'm going home..

to the place where i belong..

Ingen vidare dag idag. vaknade på fel sida och sen har det inte velat vända. Inte undra på de kankse. har pluggat ånegst & idelogierna.
gick odkcut och gick en timma med mamma innan, det behövdes : )

man blir glad av idol det är ungefär veckans höjdpunk. denna veckan byts den dock ut mot klassfesten på fredag. men det tycker jag är heeelt okej : ) bäst OPS2D liksom !

så därför är det ert ansvar att rösta på robin okej ? båååda robin ! för annars blir jag besviken. inte för att jag brukar rösta, men heja kan ni ju göra åt mig, eller nått haha. gillar yasmine& alice också, pusspuss.



: )

I wish for better...

och de kom ! : )

Visst, har veckan gått fort , har den inte ?! känns som de var nyss vi lagade mat och då kändes helgen lååångt borta. nu sitter vi här, helgen framför oss . mmm puss !

vad händer då ? ska träffa annér de mesta , imon vill jag fira kanelbullens dag hoppas ni inte glömt att den är ! ; ) haha , får se vad som händer mer . söndag blir de plugg, ett prov , en inlämning & en redovising . KRÄK på de ! men de är ju bara att göra , visst ?

Känner att detta börjar bli lite lam-blogg, börjar de inte ? jag vet inte redigt va jag ska hitta på, lite tråk att bara läsa blogg och va som händer. och så, är ju mest skolan och shuit nu liksom . jag får väl komma på nått kul , vem vet ?

RSS 2.0