Du vet människan

"människan"

Vi har två olika inställningar/sätt att vara.
1. Vi kan vara alleles underbara, snälla och ha kul tillsammans. Vi kan skratta, dikkutera saker och hjälpas åt. Få varandra att känna oss uppskattade, behövda och älskvärda. Tänk de perfekt samhället, klassen, kompiskretser eller förhållande .. alla hälsar på varandra alla är snälla och förstående mot varandra. PERFEKT !

2. Tyvärr kan vi också vara precis tvärtom. Elaka, tråkiga och envisa på ett negativt sätt. att man inte ger sig och tar till både de ena & andra för att ha rätt. Man kan också vara ego på ett negativt sätt. endast tänka på sig själv, snacka skit om alla andra och inte bry sig ett skit om någon tar illa vid. Om EN person är såhär så kan de dra ner massor med andra människor, som för en gång skull länner sig på hugget.

Tänk om alla kunde gå utanför dörren med inställning 1. varje dag skulle vara någon att ha, alla skulle troligtvis vara med glada, och sprida glädje tillbaka. visst kan de låta väldigt präktigt men det är faktist som ordspråket säger som du vill behandlad ska du behandla andra. Vill du att människor ska le mot dig, säga någn snällt eller att pigga upp din tråkiga dag, så gäller de faktist att man försöker lite själv också. visst kan man ha dåliga dagar, det har alla då&då, men säg då de till din omgivning berätta varför och nämn inget mer. det drar bara ner de andra. Vill du känna dig behövd ska du se till att du gör allt för att visa de till de andra. något att tänka på !

Ojsan va djupt det blev. haha , men de är faktist så. Mycket tankar finns i Ida Wendels huvud, kankse är de för mycket ibland, haha .
Skolan idag var helt ok. Lång dag men blev flumm på slutet så de rättade till allt !
ikväll är de sen- träning med löpning, tuuuungt !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0