Bilder från paradiset

nu ska vi se :)
sätter alla bilder i miniatyrer så
om ni klickar på dom, så lblir de större :)

 
Jag och feken hade egen lägenhet. Kolla så lycklig man kan vra över det ! Slippa hålla ordning, säga att man går och lägger sig fast man gör nått annat, som att gå ner till underhållngen på hotellet igen haha . Vi packade inte upp våra saker på heeela vecka, så vi bodde i resväskan kan man säga. sjukt värt ! haha

  
Poolen och havet var 20 meter ifrån varandra. man gick endast igenom hotell baren/resturangen så var man ute på sandstranden. Det är såhär jag trivs, bra ska man ha de :)
Ser ni hur turkost vattnet är ? det kommer mer folket !

  
På kvällarna var det för det mesta kortturngeringar innan vi gick ut och åt. Jag & feken var mot mamma & pappa. redigt heta fighter kunde de bli ibland om regler och poäng. Men ställningen blev till slut lika. Inte för att hänga ut någon här, men det var faktist jag som tog flest poäng i vårt lag. Feken vet jag inte va han häll på med ibland haha.

   
Middagarna och maten var som jag skrev i söndags mycket goda. Vår favorit ser ni i mitten, bara typ 50 meter ifrån vårt hotell. periklis heter det, men vi kallade det smidigt och bra för petterniklas. haha , tror det heter de på svenska ? eller hahaha ..
ursäkta den sista bilden, jag har mat i munnen, inte blivit så tjock under veckan ...

       
Vi hyrde en bil en dag för att åka runt på ön lite. Detta var jag mycket negativ till till en början, slösa bort en soldag genom att sitt i en bil liksom ?!
Min åsikt blev efter en stund som bortblåst. SER NI VA VACKERT ? ( och dåvar de inte det bästa, det kommer längre ner) En strand med TVÅ ständer. Det blev ett dopp här. På bilderna kankse det ser ut som att jag fryser ? det gjorde jag inte, men det var fiskar med svans i vattnet. Bror och de andra anser at jag ljuger och detta fick jag höra resten av veckan. men jag lovar, de hade det, kolla bara på bilden ! sjukt älckligt !

   
St pauls bay. det finaste jag någonsin sett ! Ursäkta stavningen, men ni fattar. Alltså det finns inga ord för detta ställe. Sandstrand, turkost klart vatten, klippor och barg runt om. Sjukt. Det går inte ens fånga på bild, men ni ser lite. Inte illa va ?
Jag är mållös.

      
Sen kom  vi till rhodos stad. den största stan på ön. Jag tyckte de inte var nått att häna i julgranen precis. Kändes omysigt och stressigt. Sjuk strand igen dock . Pappa och Feken testade hopptornet ett antar meter ut i havet jag och mamma passade på att steka lite. haha , så rätt !

    
  
En dag åkte vi buss till Lindos. Låg ungefär kankse en mil ifrån vårt hotell. Gick runt i den vita staden och jag tror inte att jag behöver berätta varför den kallas så? haha.
Sjuka stränder och vatten även här. Var även i nått gamalt sönder rasatstenhus. jaa det var någon gammal ruin. min pappa är väldigt intresserad av sånt där, jag är det mindre. Men det är bara att hänga på och se glad ut, jämn solbränna iallafall? haha .
Avslutade dagen med att äta en gyros på klipporna i st pauls bay. sjukt värt.

    
Katterna som sagt. Sjukt. Jag fick inget kort på kattungen jag räddade, som knappt kunde gå men några andra.
De första två bilderna är på kattfamiljen som bodde utanför oss. De två kattsvanasarna som syns är från ungarna när de äter upp den mat vi dav de sista dagen haha. slurp sa de så var de slut. haha ! Den tredje och fjärde är katter från den där ruinen. De hade lagt sig i skuggan. Den lilla katten under där måste ni erkänna är sjuk söt ? ville bara gosa lite emd den :)
Den sista bilden är på en katt av hundra som gick runt benen när vi skulle äta. Förstår faktist inte varför resturangägarna tillåter detta. På en del var de dock så att de jagade ut dem när de var gäster där, men på vissa fick de gå runt där inne runt borden. Alla är inte som jag, alla tycker inte att katterna är söta och tycker synd om dom. Så, något bör göras.


Kalla det en helt okej semester om ni vill, jag säger att jag varit i paradiset .
:)
PUSS !

Kommentarer
Postat av: Annér

Kanske är ett av blogghistoriens längsta inlägg ? :O och det med mest bilder ?..två rekord slagna kanske..hmm :P

Men det ser ut som ni haft det för jäävla bra ! Kul :)

Måste vara dags för körkort snart också va ? :D Taggg !

Ska vi ha en promenix snart? Är sugen på det ;) haha.

Nu måste jag ha slått rekord i längsta kommentar...

Hoppas allt är bra med dig och hälsa familjen :) <3

2009-07-10 @ 10:07:59
Postat av: Ida

haha kan va kan va, och slog du rekord i kommentarslängd haha !

Vi hade det verkligen hur bra som helst :)

Klart vi kan ta en promenad, bara att höra av sig så fixar vi detta ! :)

2009-07-10 @ 12:04:55
URL: http://kallasidde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0